فعلا که قیمتهای جهانی به خاطر سیل تو امریکا داره میره بالا
كالسیمین (فاسمین)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postبازار رفت تو فاز استراحت فکر کنم چند وقتی لازمه اصلاح کنه در این بین اصلاح اونایی که بیشتر رشد کردن بیشتر خواهد بود
اما در این بین به یه لیدر احتیاج دارن
گروه روی میتونه تا دو هفته آینده لیدر بازار باشه
انشالله فردا هم غمارگ باز بشه تا بتونم از فروشش مجدد کالمسین اضافه کنمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
بعد از اصلاح قیمتهای جهانی
قیمتهای اخیر به ساپورتها و حمایتهای خوبی رسیدن و از اونجا برگشتن
روی و فسرب جهانی استارت خوبی رو زدن
سرب از 1958 تا 2047 بالا اومده
و روی هم 1767 تا 1817 رشد داشتن
این گروه به بازار خیلی بدهکاره
فسرب- فاسمین- کاما- فراور- کروی - کبافقم که معلوم نیست کی میخواد باز کنه
نظر
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postبعد از اصلاح قیمتهای جهانی
قیمتهای اخیر به ساپورتها و حمایتهای خوبی رسیدن و از اونجا برگشتن
روی و فسرب جهانی استارت خوبی رو زدن
سرب از 1958 تا 2047 بالا اومده
و روی هم 1767 تا 1817 رشد داشتن
این گروه به بازار خیلی بدهکاره
فسرب- فاسمین- کاما- فراور- کروی - کبافقم که معلوم نیست کی میخواد باز کنهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
امروز یه عده از دوستان تصمیم داشتن توی صف فروش سهمو سنگین جمع کنن ولی فکر کنم امروز سهم چندانی گیرشون نیامده
یه رقابتی برای جمع کردن سهم زیر 660 تومان برای سهم وجود داره اگه به نتیجه نرسن رنجش میکشن تا ازش جا نمونن
من امروز روی 665 مجدد اضافه کردمخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
نظر
-
خوب روی از 1831 دلار گذشت
کاهش حجم معامله توی منفی در نماد فاسمین نشانه خوبی برای برگشت قیمتی بود که دوستان باید بهش توجه میکردن امروز خریدهای کالسمینی من تمام شد انشالله از شنبه شاهد رشد قیمتی سهم خواهیم بود
البته سهم در نبرد با 710 تومان کار سختی رو در پیش خواهد داشت ولی در صورتی که طبق پیش بینی من روند قیمت جهانی مثبت باشه این سقف قیمتی به راحتی و با صف خرید شکسته خواهد شد
دیگه فکر کنم با خریدهای امروزم باید چند وقتی برم مسافرت با خیال راحتخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2012/11/01, 12:03.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
يکشنبه کالسمين دوباره حرکت صعودي خود را از سر ميگيره.
با اين سهم و خانواده اش باشيم.
با شبندر و خانواده اش باشيم.
با شصفها شيران کرمانشا ابادان شاراک و خانوادهاشون باشيم.
با فولاد وخانواده اش باشيم.
با سيمان ومعادن و بچه هاشون باشيم.
با خودرو و بانکيها و......نباشيم.
نظر
-
ظاهرا در کنار ما عده زیادی از سهامدارن نام آشنای بورس هم در روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته گذشته مشغول جمع آوری سهم بوده اند امیدوارم در هفته آتی دوستانی که کالمسین رو به سبد افزودن از روند حرکتی سهم و گروهش لذت ببرنخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
دوست عزیز سهم و بنداز یه گوشه تا مجمع 90-100% میده:dدر اصل توسط تمام پست شده است View Postظاهرا در کنار ما عده زیادی از سهامدارن نام آشنای بورس هم در روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته گذشته مشغول جمع آوری سهم بوده اند امیدوارم در هفته آتی دوستانی که کالمسین رو به سبد افزودن از روند حرکتی سهم و گروهش لذت ببرن
نظر
-
کجا باید برای این دزدی شکایت کرد ....شرکت
کالسیمین که سهامدار 100 درصدی تولید روی بندرعباس است از تاریخ 30/3/87 به بعد نام تولید روی بندرعباس را از شرکتهای سرمایه گذاری شده غیربورسی خود حذف کرده است . و طی این چند سال با عدم نمایش سود این شرکت سالیانه میلیاردها به جیب میزنند ....
لطفا" به لینک زیر دقت کنید . در سال 86 که تولید روی بندرعباس 12 هزار تن روی با قیمت هر تن 1800 دلاری میفروخته نزدیک به 6 میلیارد تومان سود برای کالسیمین داشته ....
هم اکنون بیش از 4 سال است که اسم تولید روی بندرعباس از لیست شرکتهای سرمایه گذاری شده غیر بورسی کالسیمین حذف گردیده و به راحتی سالیانه میلیارد ها تومان دزدی میشود .
الان تولید روی بندرعباس 18 هزار تن رسیده قیمت هم بالای 6000 ... سود شرکت هم به راحتی دزدی میشود ...
شرکت کالسیمین به هیچ عنوان تولید روی بندرعباس را نفروخته و همچنان مالکیت 100 درصد این شرکت را دارد .
اگر تولید روی بندرعباس زیرمجموعه کالسیمین است پس چرا اسم این شرکت توی صورتهای مالی شرکت کالسیمین 4 سال است که حذف شده و سود محقق شده تولید روی بندرعباس تاثیری بر سود کالسیمین نگذاشته است .
جهنم ضرر سگ خورد نوش جانتان . اصلا" بگویید شرکت تولید روی بندرعباس با فروش روی 6000 تومانی ضرر میدهد ولی اسم شرکت رو در صورتهای مالی خود بیاورید .
امسال هم باید بیش از 30 میلیارد تومان به راحتی از این شرکت دزیده شود ؟؟؟؟
پیش بینی سود در سال 87 http://www.codal.ir/Reports/Exports/...CZ1g%3d%3d.pdf
پیش بینی سود در سال 88
پیش بینی سود در سال 89
پیش بینی سود در سال 90
پیش بینی سود در سال 91
آیا دزدی امسال هم ادامه خواهد داشت ؟؟؟؟؟/دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله
نظر
نظر