کسانی که در مجمع کالسیمین بوده اند سودشان را از بانک صادرات با ارائه کپی کارت ملی و برگه سهام دریافت کنند . در اطلاعیه زمانبندی بر اساس تعداد سهم بود و لی من امروز با اینکه موعد نرسیده بود رفتم بانک و دریافت کردم. ظاهرا لیست را یکپارچه داده اند به بانک و زمانبندی هم برای این بوده که هجوم برای دریافت صورت نگیرد و بدون صف و فشار کار انجام گیرد.
كالسیمین (فاسمین)
Collapse
X
-
-
900تاکی؟تااردیبهشت که نزدیک مجمعشه؟خیلی سهمهادراین چنین مدتی میتونن بیشترازاینهارشدکنند.مهم اینه که ظرف یکماه بتونه به این قیمتها برسه.بازاربورس این مملکت بی ثبات هست ونظرکارشناسو اقای کم ریسکو پرریسک بهیچ وجه قابل استنادنیست.
نظر
-
در اصل توسط mani_slash پست شده است View Post900تاکی؟تااردیبهشت که نزدیک مجمعشه؟خیلی سهمهادراین چنین مدتی میتونن بیشترازاینهارشدکنند.مهم اینه که ظرف یکماه بتونه به این قیمتها برسه.بازاربورس این مملکت بی ثبات هست ونظرکارشناسو اقای کم ریسکو پرریسک بهیچ وجه قابل استنادنیست.
نظر
-
-
در اصل توسط memr پست شده است View Postسودو ول کن... آینده کالسیمین چجوری هست به نظر شما؟؟؟؟
با سلام
در مورد فاسمین توجه به نکات ذیل خالی از لطف نمی باشد.
1- قیمت هرکیلو شمش روی این روز ها در بورس کالا کیلو ئی بالای 6000 تومان در حال معامله می باشد با قیمت کنونی اینجانب به سود 207 تومان برای امسال رسیدم
2- قیمت هر کیلو شمش صادراتی نیز با محاسبه هرتن شمش روی 1860 دلار و هر دلار 3200 تومان در حدود 6000تومان در می آید.
3- سود سال آینده شرکت با قیمت شمش روی هرکیلو 6000 تومن حدود 300 تومان بدست می آید.
4- در صورت افزایش شمش روی یا افزایش قیمت دلار و دستیابی به قیمت فروش هر کیلو شمش روی 7000 تومانی سود سال آینده حدود 350 تومان خواهد شد.
5- خارج از همه این تحلیل ها فاسمین باز ی خاص خودش را دارد در حالی که قیمت سهم ارزنده است ولی در کنترل سهامدار عمده می باشد افزایش قیمت آن به یکباره و وقتی اتفاق می افتد که به علت درجا زدن سهم در محدوه مشخصی و سهامدارهای موقتی و نوسانگیر خسته شده و از سهم خارج می شوند نمونه ان درجا زدن در محدوده قیمتی 400 تومان دو ماه پیش بود که به یکباره قیمت سهم از 400 تومان به حدود 650 تومان رسید . لذا از درجا زدن سهم در این قیمت ها به عنوان یک فرصت استفاده نمائید با توجه به eps های تحلیلی قیمت سهم را خودتان حدس بزنید.
نظر
-
خوب امروز قیمت جهانی روی خوب کشید بالا به همون 1900 دلاری که عرض کرده بودم میرسه
من امروز یه پله از سهم خارج شدم به خاطر کاهش قیمت دلار توی بازار، امروز شده بود 3هزار تومان هرچند میدونم کالسمین تا دلار 2500 تومانی و روی 1900 تومانی تا 200 تومان سود میسازه ولی خوب جو روانی کاهش قیمت دلار رو نمیشه نادیده گرفت
شنبه اگه بازار دلار برگشت و مثبت شد و قیمتهای جهانی هم همراهی کرد بقیه کالسمین رو نگه میدارمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postدوستان به نظرتون فاسمین تا مجمع به 1200 میرسه؟كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postخوب امروز قیمت جهانی روی خوب کشید بالا به همون 1900 دلاری که عرض کرده بودم میرسه
من امروز یه پله از سهم خارج شدم به خاطر کاهش قیمت دلار توی بازار، امروز شده بود 3هزار تومان هرچند میدونم کالسمین تا دلار 2500 تومانی و روی 1900 تومانی تا 200 تومان سود میسازه ولی خوب جو روانی کاهش قیمت دلار رو نمیشه نادیده گرفت
شنبه اگه بازار دلار برگشت و مثبت شد و قیمتهای جهانی هم همراهی کرد بقیه کالسمین رو نگه میدارمآخرین ویرایش توسط memr؛ 2012/11/07, 23:25.
نظر
-
در اصل توسط memr پست شده است View Postعزیز کالسیمین رو در هیچ شرایطی نباید بفروشی هیچ وقتم با اتفاقات لحظه ای تو بازار پیش نرو همیشه آینده رو ببین حالا حالا طول میکشه دلار تاثیرش رو تو بورس بزاره ولی وقتی که بزاره سرمایه همه 2.5 برابر میشه...
نرخ ارز مبادلهای مبنای محاسبه قیمت پایه بورس کالا شد
سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان اعلام کرد: نرخ ارز مبادلهای مبنای محاسبه قیمت پایه کالاها در بورس کالا شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در اطلاعیه ای اعلام کرد: از این پس در محاسبه قیمت پایه کالاها در بورس کالا ، مبنا نرخ ارز مبادله ای روز مدنظر است و لحاظ قیمتهای فراتر از آن مصداق گرانفروشی محسوب می شود.
بنا براین اطلاعیه ، تمامی عرضه کنندگان و بنگاههای تولیدی فعال در بورس کالا از این پس با نرخ ارز مبادله ای به مبادله کالا خواهند پرداخت. سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در برخورد با متخلفان از این قاعده هشدار داده است.
پیش از این، مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت با انتقادات شدید از بورس کالا، خواستار این شده بود که دیگر مبنای محاسبه قیمت پایه بورس کالا، ارز بازار آزاد نباشد.
در همین حال، محسن صالحی نیا معاون صنایع و امور اقتصادی وزارت صنعت معدن و تجارت نیز با تاکید بر اینکه مبنای قیمت گذاری در بورس نباید ارز چهارراه استانبول باشد، گفته بود: بورس کالا یک نهاد قانونی است و نباید اجازه قیمت گذاری با ارز آزاد و بیش از آن بدهد.خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
نظر