كالسیمین‌ (فاسمین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahary
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 2510

کسانی که در مجمع کالسیمین بوده اند سودشان را از بانک صادرات با ارائه کپی کارت ملی و برگه سهام دریافت کنند . در اطلاعیه زمانبندی بر اساس تعداد سهم بود و لی من امروز با اینکه موعد نرسیده بود رفتم بانک و دریافت کردم. ظاهرا لیست را یکپارچه داده اند به بانک و زمانبندی هم برای این بوده که هجوم برای دریافت صورت نگیرد و بدون صف و فشار کار انجام گیرد.

نظر

• homework
      عضو فعال
      • May 2012
      • 747

یوهووووووووووو
      منم رففتم سودمو گرفتم
      تو ناامیدی عدم نقدینگی خیلی حال داد
      دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• memr
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 771

سودو ول کن... آینده کالسیمین چجوری هست به نظر شما؟؟؟؟

نظر

• homework
          عضو فعال
          • May 2012
          • 747

در اصل توسط memr پست شده است View Post
          دوست من ،
          جناب آقای پر ریسک هدف این سهم رو 900 اعلام کردن
          و این سهم رو عقب مونده از بازار بیان کردند که رشدشو هنوز نکرده
          دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• mani_slash
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 267

900تاکی؟تااردیبهشت که نزدیک مجمعشه؟خیلی سهمهادراین چنین مدتی میتونن بیشترازاینهارشدکنند.مهم اینه که ظرف یکماه بتونه به این قیمتها برسه.بازاربورس این مملکت بی ثبات هست ونظرکارشناسو اقای کم ریسکو پرریسک بهیچ وجه قابل استنادنیست.

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

هم قيمت روي کشيد بالا و هم دلار شد 3200تومان
              احتمال صف خريد فرداي کالسمين هست.
              انشالله.

نظر

• behnam1480
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 432

در اصل توسط mani_slash پست شده است View Post
                900تاکی؟تااردیبهشت که نزدیک مجمعشه؟خیلی سهمهادراین چنین مدتی میتونن بیشترازاینهارشدکنند.مهم اینه که ظرف یکماه بتونه به این قیمتها برسه.بازاربورس این مملکت بی ثبات هست ونظرکارشناسو اقای کم ریسکو پرریسک بهیچ وجه قابل استنادنیست.
                در روی بعضی سهمها باید صبر داشت..کالسیمین مانند غپینو و قپیرا و...نیست که بتونه باگره خودشو 10 روزه به سقف برسونه..معدنیها بعلت شناوری بالاباصبر بالا میرند باید سهامداری کنید... ولی من همین الان به شما میگم که سال بعد همین موقع بیش از 1200 خواهد بود...رشد کم معدنیها علی رغم تعدیلهای بالا..به خاطر اینه که نقدینگی در بازار پخش شده و این به خاطر اینه که اکثر نمادها تعدیل مثبت دادند..باید منتظر تزریق نقدینگی جدید از سوی سهامداران باشید و این تا سال بعد طول خواهد کشید ولی ارزشش رو داره

نظر

• داروساز
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 603

به نظر داخل یک کانال در حال حرکت می باشد:d

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

با سلام
                    در مورد فاسمین توجه به نکات ذیل خالی از لطف نمی باشد.
                    1- قیمت هرکیلو شمش روی این روز ها در بورس کالا کیلو ئی بالای 6000 تومان در حال معامله می باشد با قیمت کنونی اینجانب به سود 207 تومان برای امسال رسیدم
                    2- قیمت هر کیلو شمش صادراتی نیز با محاسبه هرتن شمش روی 1860 دلار و هر دلار 3200 تومان در حدود 6000تومان در می آید.
                    3- سود سال آینده شرکت با قیمت شمش روی هرکیلو 6000 تومن حدود 300 تومان بدست می آید.
                    4- در صورت افزایش شمش روی یا افزایش قیمت دلار و دستیابی به قیمت فروش هر کیلو شمش روی 7000 تومانی سود سال آینده حدود 350 تومان خواهد شد.
                    5- خارج از همه این تحلیل ها فاسمین باز ی خاص خودش را دارد در حالی که قیمت سهم ارزنده است ولی در کنترل سهامدار عمده می باشد افزایش قیمت آن به یکباره و وقتی اتفاق می افتد که به علت درجا زدن سهم در محدوه مشخصی و سهامدارهای موقتی و نوسانگیر خسته شده و از سهم خارج می شوند نمونه ان درجا زدن در محدوده قیمتی 400 تومان دو ماه پیش بود که به یکباره قیمت سهم از 400 تومان به حدود 650 تومان رسید . لذا از درجا زدن سهم در این قیمت ها به عنوان یک فرصت استفاده نمائید با توجه به eps های تحلیلی قیمت سهم را خودتان حدس بزنید.

نظر

• memr
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 771

1.6 میلیون صف خرید شد...به احتمال زیاد بالا رفتن قیمت روی و رای آوردن اوباما تاثیر خودشو گذاشته....

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

خوب امروز قیمت جهانی روی خوب کشید بالا به همون 1900 دلاری که عرض کرده بودم میرسه
                        من امروز یه پله از سهم خارج شدم به خاطر کاهش قیمت دلار توی بازار، امروز شده بود 3هزار تومان هرچند میدونم کالسمین تا دلار 2500 تومانی و روی 1900 تومانی تا 200 تومان سود میسازه ولی خوب جو روانی کاهش قیمت دلار رو نمیشه نادیده گرفت
                        شنبه اگه بازار دلار برگشت و مثبت شد و قیمتهای جهانی هم همراهی کرد بقیه کالسمین رو نگه میدارم
                        خدا خواست و ما توانستیم
                        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ahmadreza
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 1294

دوستان به نظرتون فاسمین تا مجمع به 1200 میرسه؟

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
                            دوستان به نظرتون فاسمین تا مجمع به 1200 میرسه؟
                            با سلام اگر خرید کرده اید عقل سلیم میگه نگه دار سهم تا مجمع و تعدیل مثبت احتمالا در گزارش 9 و یا در 12 ماهه اعمال می گردد با تشکر
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• memr
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 771

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                              خوب امروز قیمت جهانی روی خوب کشید بالا به همون 1900 دلاری که عرض کرده بودم میرسه
                              من امروز یه پله از سهم خارج شدم به خاطر کاهش قیمت دلار توی بازار، امروز شده بود 3هزار تومان هرچند میدونم کالسمین تا دلار 2500 تومانی و روی 1900 تومانی تا 200 تومان سود میسازه ولی خوب جو روانی کاهش قیمت دلار رو نمیشه نادیده گرفت
                              شنبه اگه بازار دلار برگشت و مثبت شد و قیمتهای جهانی هم همراهی کرد بقیه کالسمین رو نگه میدارم
                              عزیز کالسیمین رو در هیچ شرایطی نباید بفروشی هیچ وقتم با اتفاقات لحظه ای تو بازار پیش نرو همیشه آینده رو ببین حالا حالا طول میکشه دلار تاثیرش رو تو بورس بزاره ولی وقتی که بزاره سرمایه همه 2.5 برابر میشه...
                              آخرین ویرایش توسط memr؛ 2012/11/07, 23:25.

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

عزیز کالسیمین رو در هیچ شرایطی نباید بفروشی هیچ وقتم با اتفاقات لحظه ای تو بازار پیش نرو همیشه آینده رو ببین حالا حالا طول میکشه دلار تاثیرش رو تو بورس بزاره ولی وقتی که بزاره سرمایه همه 2.5 برابر میشه...
                                عقب نشینی بورس کالا/
                                نرخ ارز مبادلهای مبنای محاسبه قیمت پایه بورس کالا شد
                                سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان اعلام کرد: نرخ ارز مبادلهای مبنای محاسبه قیمت پایه کالاها در بورس کالا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در اطلاعیه ای اعلام کرد: از این پس در محاسبه قیمت پایه کالاها در بورس کالا ، مبنا نرخ ارز مبادله ای روز مدنظر است و لحاظ قیمتهای فراتر از آن مصداق گرانفروشی محسوب می شود.

بنا براین اطلاعیه ، تمامی عرضه کنندگان و بنگاههای تولیدی فعال در بورس کالا از این پس با نرخ ارز مبادله ای به مبادله کالا خواهند پرداخت. سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در برخورد با متخلفان از این قاعده هشدار داده است.

پیش از این، مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت با انتقادات شدید از بورس کالا، خواستار این شده بود که دیگر مبنای محاسبه قیمت پایه بورس کالا، ارز بازار آزاد نباشد.

در همین حال، محسن صالحی نیا معاون صنایع و امور اقتصادی وزارت صنعت معدن و تجارت نیز با تاکید بر اینکه مبنای قیمت گذاری در بورس نباید ارز چهارراه استانبول باشد، گفته بود: بورس کالا یک نهاد قانونی است و نباید اجازه قیمت گذاری با ارز آزاد و بیش از آن بدهد.
                                خدا خواست و ما توانستیم
                                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

در حال کار...
                                X