كالسیمین‌ (فاسمین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam1480
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 432

بانک مرکزی ایران با توجه به تصمیمات اتخاذ شده توسط کارگروه ستاد ویژه تدابیر اقتصادی دولت، طی بخشنامهای به بانکهای عامل اعلام کرد که خرید ارز صادرکنندگان با نرخ مبادلهای و ارایه اعلامیه خرید ارز به صادرکنندگان به منظور استفاده از جوایز و مشوقهای صادراتی و معافیتهای مالیاتی بلامانع است.

-

این معافیتهای مالیاتی خبر خوبی برای صادر کنندگان خواهد بود

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط homework پست شده است View Post
      اوه اوه وقتی میثم خان وارد سهمی بشه ... حتما یه خبرایی توشه
      این چند تا ... منظورش چند صد تاست:d بدون شک:))
      سلام.پارسال فاسمین کلا شمش روی رو 2400 تومن در هر کیلو فروخته ...........ولی در حال حاضر شرایط عوض شده و قیمت های جهانی دیروز رکورد 4-5 ماهه زدن فک کنم .........من با نرخ خاک و این چیزها هم کاری ندارم با حاشیه سود ناخالص کاردارم .....

قسمت قرمز قبل از گرانی های اخیر و افزایش نرخ دلار بوده .......و قسمت زرد بعد از گرانی دلار ........جهش در قیمت فروش محصولات دیده میشه ........پس جهش در سود هم دیده خواهد شد ........

سود سال بعد فاسمین کمتر از 200 تومن نخواهد بود و سود امسالش کمتر از 150 تومان نخواهد بود .............

پس با پی بر ای 6 قیمت این سهم باید بین 900 تا 1200 باشه ..........;) ما یک سود حداقل 30 درصدی در این سهم دیدیم هست و وارد شدیم .........ضمن اینکه فروش شمش روی در 6 ماهه حدود 3300 تومن بوده

البته برای سال بعد باید پیش بینی شرکت بیاد که پیش بینی شرکت هم با گزارش 9 ماهه خواهد امد .........پس در این قیمت ها خریدنیست .......اگه پایین تر هم اومد باید اضافه کرد .......
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/11, 18:28.
      ///

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

تحلیل 1 آبان ( فاسمین )

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        فاسمین ( کالسیمین )

به عقیده من در موج 5 سهم هستیم ( متاسفانه دیتای شاخص گروه از اواخر 2008 به بعد است و نمی توانم موج شماری کاملی از آن داشته باشم! )
        دو وضعیت را برای سهم متصور هستم :

1- در موج 5 شارپ هستیم که آنگاه در این سهم در ریز موج 5 از 5 قرار میگیریم و سهم حداکثر در قیمت 888 متوقف خواهد شد.
        2- در موج 1 از 5 بزرگ قرار داریم و باید با رسیدن سهم به 730 شاهد شروع موج 2 باشیم که در بهترین حالت تا 680 و بدترین حالت تا حوالی 580 تا 565 اصلاح کند.( در صورتیکه پایینتر از این میزان برود یعنی کل این صعود فقط موج B بزرگ بوده و کل تحلیل فاقد اعتبار میشود ) در این حالت بنده هدف نهایی سهم را 1600 تومان متصور هستم.

اینجا همیاری دوستان بنیادی کار را میطلبم تا یتوان میزان رخداد هرکدام از حالات فوق را سنجید.

(لینک پشتیبان تصویر نمودار در صورت عدم رویت تصویر)

داشتم کروی و فرآور و فاسمین را نگاه میکردم. فردا همه رویی ها را منفی کامل میبینم! با وجود افزایش نرخ جهانی روی چه اتفاق میافته را نمی دونم . البته مهم بعد از اون و هفته بعد هست. چون فاسمین را تحلیل کرده بودم همینو ادامه میدم، سایر سهمها هم روندی مشابه همینو در پیش دارند....

میبینیم که سهم سقف صورتی را شکست و خط مقاومتی نقطه چینی که رسم کرده بودم یعنی 759 را لمس کرد ولی اکنون دوباره رفت زیر خط صورتی.
        اگر فردا بخواد دوباره مثبت بشه و بیاد روی خط (720 ) با تصورات و نتیجه گیری که از روند بازار دارم جور در نمیاد. با توجه به پارامترهای موجود فردا را منفی کامل میبینم اما حرکت پس از آن و در هفته بعد را مهمتر میبینم.
        اگر سهم به کف کانال آبی واکنش نشان دهد فرضیه 1 من اتفاق خواهد افتاد و سهم تا همان 888 که گفتم ( حداکثر 900 بسته به شیب صعود) رشد خواهد کرد و تمام
        و اگر سهم کانال آبی را نیز بشکند تایید فرضیه 2 من خواهد بود یعنی موج 2 از 5 شروع شده

به شخصه در حال حاضر وضعیت 1 را قوی تر و محتمل تر میبینم.
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

تحلیل 1 آبان ( فاسمین )

داشتم کروی و فرآور و فاسمین را نگاه میکردم. فردا همه رویی ها را منفی کامل میبینم! با وجود افزایش نرخ جهانی روی چه اتفاق میافته را نمی دونم . البته مهم بعد از اون و هفته بعد هست. چون فاسمین را تحلیل کرده بودم همینو ادامه میدم، سایر سهمها هم روندی مشابه همینو در پیش دارند....

میبینیم که سهم سقف صورتی را شکست و خط مقاومتی نقطه چینی که رسم کرده بودم یعنی 759 را لمس کرد ولی اکنون دوباره رفت زیر خط صورتی.
          اگر فردا بخواد دوباره مثبت بشه و بیاد روی خط (720 ) با تصورات و نتیجه گیری که از روند بازار دارم جور در نمیاد. با توجه به پارامترهای موجود فردا را منفی کامل میبینم اما حرکت پس از آن و در هفته بعد را مهمتر میبینم.
          اگر سهم به کف کانال آبی واکنش نشان دهد فرضیه 1 من اتفاق خواهد افتاد و سهم تا همان 888 که گفتم ( حداکثر 900 بسته به شیب صعود) رشد خواهد کرد و تمام
          و اگر سهم کانال آبی را نیز بشکند تایید فرضیه 2 من خواهد بود یعنی موج 2 از 5 شروع شده

به شخصه در حال حاضر وضعیت 1 را قوی تر و محتمل تر میبینم.
          اگه فردا بیاد بالای 720 چی میشه؟

الان همه ی نگاه ها به سمت قیمت جهانی روی هست ........و روی امروز هم خوب اون بالا موند...فردا ببینیم چه میکنه zinc در بازار های جهانی ......فسرب رو که بعید میدونم فردا صف فروش باشه ........;) فک نمیکنم zinc تا 2-3 ماه دیگه بیاد زیر 2000 دلار ..........و الیته میتونه بره بالای 2200 دلار .......
          ///

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            اگه فردا بیاد بالای 720 چی میشه؟

الان همه ی نگاه ها به سمت قیمت جهانی روی هست ........و روی امروز هم خوب اون بالا موند...فردا ببینیم چه میکنه zinc در بازار های جهانی ......فسرب رو که بعید میدونم فردا صف فروش باشه ........;) فک نمیکنم zinc تا 2-3 ماه دیگه بیاد زیر 2000 دلار ..........و الیته میتونه بره بالای 2200 دلار .......
            هووم! خب اونوقت به نظرم برای اینکه بتونه از 759 عبور کنه همت والا می طلبد !! ولی نمیدونم چرا هرچی اینها رو بالا پایین میکنم فردا منفی میبینمشون!! :(
            البته من الان فقط فردا را مشکل دارم که ببینم چی میشه و تکلیف من لا اقل با این چارتها و سناریوی جدیدی که میخوام بدم معلوم میشه وگرنه که اهداف را در نمودارم ذکر کردم.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

هووم! خب اونوقت به نظرم برای اینکه بتونه از 759 عبور کنه همت والا می طلبد !! ولی نمیدونم چرا هرچی اینها رو بالا پایین میکنم فردا منفی میبینمشون!! :(
              البته من الان فقط فردا را مشکل دارم که ببینم چی میشه و تکلیف من لا اقل با این چارتها و سناریوی جدیدی که میخوام بدم معلوم میشه وگرنه که اهداف را در نمودارم ذکر کردم.
              یک بار دیگه خوندم تحلیل رو......از بین دو فرض فک کنم اگه اتفاقی هم بخواد بیوفته فرض 1 درست در بیاد .........و عمرا سهم کارش به زیر650-640 نمیکشه ........

اگه 600 بشه من تک سهم این سهم میشم چه برسه به محدوده 570-580....... چون زیر 650 سهم برام فوقالعاده ارزنده میشه .........;)

=========

البته ممکنه اتفاقاتی هم بیوفته مثلا در تولید و مشکلاتی در تهیه خاک که در این صورت کلا فاتحه سهم خونده میشه ........... ولی فعلا پایین زیادی نمیبینم براش .........مگه خبری بیاد ..........
              ///

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

یک بار دیگه خوندم تحلیل رو......از بین دو فرض فک کنم اگه اتفاقی هم بخواد بیوفته فرض 1 درست در بیاد .........و عمرا سهم کارش به زیر650-640 نمیکشه ........

اگه 600 بشه من تک سهم این سهم میشم چه برسه به محدوده 570-580....... چون زیر 650 سهم برام فوقالعاده ارزنده میشه .........;)

=========

البته ممکنه اتفاقاتی هم بیوفته مثلا در تولید و مشکلاتی در تهیه خاک که در این صورت کلا فاتحه سهم خونده میشه ........... ولی فعلا پایین زیادی نمیبینم براش .........مگه خبری بیاد ..........
                تو تاپیکم در جواب حمید هم گفتم چون کروی را خیلی تندتر و تیزتر میبینم با مقایسه فاسمین با وضعیت فعلی کروی هست که منو در تقویت فرضیه 1 مطمئن تر میکنه.
                کروی 310 را با قدرت بشکونه یکراست و یک نفس میره تا 395 ;)

نظر

• milad97
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 2520

لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

تو تاپیکم در جواب حمید هم گفتم چون کروی را خیلی تندتر و تیزتر میبینم با مقایسه فاسمین با وضعیت فعلی کروی هست که منو در تقویت فرضیه 1 مطمئن تر میکنه.
                    کروی 310 را با قدرت بشکونه یکراست و یک نفس میره تا 395 ;)
                    خوب کروی هم تا زیر مجموعه هاش بالا نره خودش بالا نمیره ...............چون خودش چیزی نداره ...........:d شاید میخوان معدن رو بدن ...:d (شوخی)

کروی بیشترین درامدش از فاسمین بوده و هست و خواهد بود ..........;)
                    ///

نظر

• milad97
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 2520

لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

خوب کروی هم تا زیر مجموعه هاش بالا نره خودش بالا نمیره ...............چون خودش چیزی نداره ...........:d شاید میخوان معدن رو بدن ...:d (شوخی)

کروی بیشترین درامدش از فاسمین بوده و هست و خواهد بود ..........;)
                        در مورد کروی شنیدم مجموعه مهر قصد واگذاری اون رو داره
                        حالا تا چه حد درست باشه نمیدونم
                        حدود 1ماه پیش شنیدم و طرف میگفت قبل از اون برخی زیر مجموعه هاشو میفروشه
                        امروز که خبر فروش زنگان اومد یادم افتاد و شاید در همین راستاست.

البته منبع موثق نیست و در حد یک شنیدست.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1100

خط روند صعودیش که شکسته شده ولی وضعیتش بد نیست
                          وضعیتش وقتی بد میشه که این خط سفید رو بشکنه اونوقت مجبوریم بگیم کل حرکتش از 390 تا اینجا اصلاحی بوده!
                          اما فعلا میتونیم بگیم تو اصلاح موج چهاریم و موج ایمپلسیو هست و...

نظر

• ahmad200
                            عضو جدید
                            • Oct 2012
                            • 10

کالسیمین چرا از فملی خجالت نمی کشه....قیمت کالسیمین کجا بود قیمت ملی مس کجا.....الان ببینید.....خجالت اوره

نظر

• mani_slash
                              عضو عادی
                              • Nov 2012
                              • 267

روی که بالارفته وشایعه معدن هم که هست.پس دلیل درجازدن چیه؟دوستا ن مشارکت کنند

نظر

• memr
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 771

در اصل توسط mani_slash پست شده است View Post
                                روی که بالارفته وشایعه معدن هم که هست.پس دلیل درجازدن چیه؟دوستا ن مشارکت کنند
                                همه دلیل درجازدن رو توش موندن کسی نمیدونه چرا درجا میزنه ولی مطمئن باشید دوستان زیر 650 نمیره و بعد از گزارش 9 ماهه قیمتش 850 و در آخرم هدف اصلی 1200 البته اگه خبر معدن درست باشه که البته امروز دوباره یه زمزمه هایی از واگذاریش بود باشه قیمت 2000 تومن در نظر بگیرید....

نظر

در حال کار...
                                X