كالسیمین‌ (فاسمین)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roohe-khashen
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2270

اگر سهامدارهای امروز فاسمین حرکت دیروز ذوب را کرده بودند این اتفاقات نمیفتاد بابا الان دلار گیر نمیاد میخواهین دلار بخرین فاسمین بخرین فملی بخرین کروی بخرین اینا خودشون یعنی دلار نرین دم صرافی صف بکشین به افراد تازه کار دیگه انلاین نمیدن تا یه زمانی به نظر من به افراد تازه مار اصلا نباید کد سهامداری بدن باید یه محیط مجازی بزارن اونجا معامله کنن بعد بیان تو بازار اصلی 7 میلیون صف فاسمین؟؟؟؟؟ تعدیل منفی 50% که نداده بابا
    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• nazanin
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 289

آخه قربانت برم من به چه امیدی بخرم الان 20.000تا دارم رو 600 خریدم گفتیم تعدیلش میاد میترکون ولی وقتیکه همه دزدند علنا توروز روشن نرخ تسعیر میده 1800 خب به چه دلیل انتهای سال باید سودواقعای بده خب اونموقع هم همین کار وبدتر میکنه وقتی کسی ناظ نیست خب هیچی معلوم نیست شما الان به من بگید سود انتهای دوره این سهم چنده تا من ببینم میصرفه بخرم یا نه ؟

نظر

• داروساز
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 603

گروه روی هر ساله از اسفند تا اردیبهشت اگه قیمت های جهانی اجازه بده یک گین 60-80% میدن.... امسالم فاسمین 170-180 و باما 140-150 تومان در میارند... ولی به این نکته شدیدا اعتقاد پیدا کردم که بورس بشدت داره از بازار های رقیب عقب میافته:(

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

جوری امروز کالسیمین صف فروش بود که انگار شرکت زیان اعلام کرده .
          کروی و کالسیمین یک حقوقی کثیف زیر یک درصد دارن که در این 2 هفته خورد تو بازار عرضه کردن که بالا نره و امروز هم که از جو استفاده کردن و صف فروش رو سنگین کردن

نظر

• nazanin
            عضو عادی
            • Jun 2011
            • 289

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
            هههههههه من یه سوال دارم این سودی که الان به دست اومده با دلار 1800 تومانی بوده و یا اینکه الان گفتن با تسعیر 2100 تومانی پس سود هم باید عوض بشه عددش دیگه؟!!!!!این گندکاری فاسمین برای سازمان خیلی گرون تموم میشه این خط این نشون هم برای اونا هم برای فاسمینیها حتی بهتر بود این اصلاحیه رو نمیدادن!!!!!!!حالا که نرخ تسعیر شده 2100 خیلی از مفروضات گزارش باید تغییر پیدا کنه بد گندی زدن یا باید فاسمینیها بیان بگن غلط کردیم یا سازمانیها فردا معلوم میشه این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست باید حسابرس فاسمین و اونی که گزارش رو بسته بیارن مگه میشه برا یه شرکت به این بزرگی حسابرسش دلار رو بزنه 1800 بعد سازمان بگه 2100:))
            دقیقا منم همین سئوال رو دارم آخه این جوریشو دیگه ندیده بودم

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
              دقیقا منم همین سئوال رو دارم آخه این جوریشو دیگه ندیده بودم
              درود بر شما؛
              برای من که 2ساله سهامدار این گروه هستم البته زیاد عجیب نیست... این گروه فقط بعد از حسابرسی 12 ماهه تعدیل اصلیشون رو اعلام می کنند که این هم از عدم شفافیت بالای اونهاست متاسفانه... اما قطعا حرکت شارپی پیش رو خواهند داشت
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• behnam1480
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 432

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
                گروه روی هر ساله از اسفند تا اردیبهشت اگه قیمت های جهانی اجازه بده یک گین 60-80% میدن.... امسالم فاسمین 170-180 و باما 140-150 تومان در میارند... ولی به این نکته شدیدا اعتقاد پیدا کردم که بورس بشدت داره از بازار های رقیب عقب میافته:(
                هیسسسسسس . . .:-$

نظر

• داروساز
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 603

هییسس چیه:-/
                  در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
                  هیسسسسسس . . .:-$

نظر

• roohe-khashen
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2270

من تو بعضی سایتها میبینم مشکل خاک مطرح میشه اقا مشکل خاک نیست مشکل اینه که میخوان خاک رو گرونتر به اینا بفروشن که مسئلش کاملا حل شده در ضمن با همون قیمتهای جدید خاک نیز این گروه تعدیل داره اقا ساده بگم میدونین الان شمش رو چند حساب میکردن اما چند فروختن خوب اینا همه هست مشکل اینه که سهامدارهای این گروه این سهمها رو وصل میکنند به فولاد و فملی و غیره اقا این گروه کلا متمایز هست از این سهمها بابا قیمت جهانی ور دیدین ؟؟جدای این مسئله اول هر سال میلادی وضعیت روی عالی میشه حالا شما گزارش جدید اقتصاد چین و کمبود شدید این فلز رو که بارها داره عنوان میشه رو هم لحاظ کنید چرا باید بعضی سهمهای ما وصل شن به یه سهمهایی که اصلا ربطی بهم ندارند؟!!

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
                      آخه قربانت برم من به چه امیدی بخرم الان 20.000تا دارم رو 600 خریدم گفتیم تعدیلش میاد میترکون ولی وقتیکه همه دزدند علنا توروز روشن نرخ تسعیر میده 1800 خب به چه دلیل انتهای سال باید سودواقعای بده خب اونموقع هم همین کار وبدتر میکنه وقتی کسی ناظ نیست خب هیچی معلوم نیست شما الان به من بگید سود انتهای دوره این سهم چنده تا من ببینم میصرفه بخرم یا نه ؟
                      خانم نازنین بالاخره اینا خودشون میدانند که تا حدی میتوانند جلوی این گروه را بگیرند چطور پس بعد 1 ساعت سریع اصلاحیه دادن یادتان باشد ما با سرمایه های زیر 100میلیون داریم در بازار کار میکنیم اما حقوقیها با سرمایه های بسیار زیاد کار میکنند و این وضع در مرحله اول برای انها جالبن نیست برای فاسمین که حدود 10 میلیون کروی بالای 320 خرید داره جالب نیست که ببینه رو 285 صف فروشه نهایتا بتوانند فردا و پس فردا را این گونه بازار رو نگه دارند بیش از این نمیتوانند چون قضیه شبندر نیز مانند ذوب خواهد بود و فروشنده پایین نخواهد داشت دیگه شرکت مهم دیگه ای هم نمانده که بخواهند با گزراش ان شاخص رو نگه دارند زمانی من گفتم کاشیها همگی تعدیل دارند فقط یه حقوقی گند به اسم کوثر که الان گند زده به کروی اومد روشون همه چیو خراب کرد الانم میگم با این قیمت فروش با این قیت دلار با این قیمت جهانی گروه روی تعدیل داره شدید!!!

نظر

• سکه شانس
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 1362

بدون شرح:
                        ببنید چگونه مدیران مجموعه گروه روی نظرات سهامداران را رصد می کنند و بر اساس این روانشاسی سهم عمل می کنند....

نظر

• memr
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 771

میخوام یه چیزی به بروبچ رویی بگم تمام آقا خیالتون راحت این شرکتها به دلیل های سیاسی سودشونو افزایش ندادن به نظر من سودهمین کالسیمین تا پایان سال 190تومنه اینا فقط نمیخوان ریسک بکنن ولی اینو به همتون میگم آقا از این منفی شدن گروه روی مخصوصا کالسمین میشه بیشترین استفاده رو کرد شاید تا 600تومنم پایین بیاد ولی اگه بیاد من زندگیمو میفروشم کالسیمین میخرم چون میدونم تا اردیبهشت قیمتش 1200 تومنه....

نظر

• آذرآبادگان
                            کاربر فعال
                            • Dec 2012
                            • 1140

در اصل توسط memr پست شده است View Post
                            میخوام یه چیزی به بروبچ رویی بگم تمام آقا خیالتون راحت این شرکتها به دلیل های سیاسی سودشونو افزایش ندادن به نظر من سودهمین کالسیمین تا پایان سال 190تومنه اینا فقط نمیخوان ریسک بکنن ولی اینو به همتون میگم آقا از این منفی شدن گروه روی مخصوصا کالسمین میشه بیشترین استفاده رو کرد شاید تا 600تومنم پایین بیاد ولی اگه بیاد من زندگیمو میفروشم کالسیمین میخرم چون میدونم تا اردیبهشت قیمتش 1200 تومنه....
                            دوست عزیز اگر نقدینگی دارید بخرید ولی اجازه ندید احساسات بر شما چیره شود
                            هرگز با فروش داراییهای ثابت وارد عرصه سهامداری نشوید علی الخصوص در کشور
                            گل و بلبل خودمون که همه چیز به بادی بند است
                            ایام به کام
                            در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• memr
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 771

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                              دوست عزیز اگر نقدینگی دارید بخرید ولی اجازه ندید احساسات بر شما چیره شود
                              هرگز با فروش داراییهای ثابت وارد عرصه سهامداری نشوید علی الخصوص در کشور
                              گل و بلبل خودمون که همه چیز به بادی بند است
                              ایام به کام
                              آره بابا میدونم منظور از زندگیم خونم نبود که منظورم پولهای اضافی که تو بانکها واینور اونور دارم بود....

نظر

• آذرآبادگان
                                کاربر فعال
                                • Dec 2012
                                • 1140

در اصل توسط memr پست شده است View Post
                                آره بابا میدونم منظور از زندگیم خونم نبود که منظورم پولهای اضافی که تو بانکها واینور اونور دارم بود....
                                آها این شد یه چیزی
                                اصلا گذاشتن پول در بانک حرام اندر حرام است
                                آدم پولشو آتیش بزنه ولی نذاره تو بانک;)
                                در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

در حال کار...
                                X