ایناچراصف خریدنیستن بااین جهش قیمتها؟
كالسیمین (فاسمین)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط mani_slash پست شده است View Postایناچراصف خریدنیستن بااین جهش قیمتها؟
پی بر ای 5 و افزایش قیمت جهانی و تغییر مدیرعامل و افزایش 100 درصدی نرخ فروش همه و همه کشکن;)
فعلا ملت همیشه در صحنه در حال خرید شپنای پر ابهام باد شده هستن!
انشاالله که با سود 1000 درصدی ازش خارج بشن
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postداداش برو خداتو شکر کن که سهم صف فروش نشد!
پی بر ای 5 و افزایش قیمت جهانی و تغییر مدیرعامل و افزایش 100 درصدی نرخ فروش همه و همه کشکن;)
فعلا ملت همیشه در صحنه در حال خرید شپنای پر ابهام باد شده هستن!
انشاالله که با سود 1000 درصدی ازش خارج بشن
نظر
-
در اصل توسط 7250i پست شده است View Postدوستان تا كي وضعيتو به اين منوال ميبينن
نظر
-
تولید 142.5 هزار تن شمش سرب و روی طی 10 ماهه سال 91
تهران - طی 10 ماهه سال جاری تولید شمش سرب و روی به رقم 142 هزار و 500 تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 7.8 درصدی را نشان می دهد.
گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا به نقل از شبکه اطلاع رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت در روز سه شنبه، تولید سرب و روی در دی ماه سال جاری بالغ بر 15هزار تن بود.
تولید روی در 10 ماهه سال جاری ، به رقم 124 هزار و 600 تن رسید که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد 5. 2 درصدی داشت.
بر اساس این گزارش، تولید سرب در 10 ماهه نخست سال 1390 بالغ بر 17 هزار تن بود که این میزان تولید در سال 91 با رشد 5.3 درصدی به 17 هزار و 900 تن رسید.
تولید روی در دی ماه سال جاری به 13 هزار و 600 تن و تولید سرب با رشد 7/7 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به یک هزار و 400 تن رسید.كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
الک میدونید چیه!!!؟؟!!..الک رو وقتی تکون میدن دونه های ریز ازش جدا میشه و دونه های درشت باقی میمونه..وقتی که ماسه رو الک میکنند تا وقتی سنگ ریزه داخلش باشه هی الک رو بالا میبرن پایین میارن..چپ میبرن راست میبرن تا دونه های ریز کامل ازش جدا بشه و دونه درشتا باقی بمونه...قضیه بعضی از سهما مثل کالسیمین هم همینه..اینقدر تکونش میدن تا همه بریزن بعد اون موقع خودشون جمع میکنن... یا مثل بازیه پوکر می مونه..اونایی که بازی کردن میدونن بعضی وقتا با یه خالی بندی کوچیک همه دستشون رو میریزن پایین..پوکر بازا میدونن که من چی میگم:)
نظر
-
بنظرمیرسه فاسمین حرفی واسه گفتن نداره.انگارمشکل خاکشون جدیه که نه به دلارنه به قیمتهای جهانی واکنش نشون نمیدن.شایدم من اشتباه میکنم
نظر
-
در اصل توسط mani_slash پست شده است View Postبنظرمیرسه فاسمین حرفی واسه گفتن نداره.انگارمشکل خاکشون جدیه که نه به دلارنه به قیمتهای جهانی واکنش نشون نمیدن.شایدم من اشتباه میکنمدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
فاسمین داره کروی میگیره . کروی داره فاسمین میگیره ووووووووووووووو نحوه معاملات کروی امروز خیلی ضدحال بود دستکاری قیمتی کاملا معلوم بود اقا جرمه جرمممممممممممممممممممممممممممممممممممه
نظر
نظر