از داخل شرکت شنیدم که ارجمند فر رفتنی شده
كالسیمین (فاسمین)
Collapse
X
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postاز داخل شرکت شنیدم که ارجمند فر رفتنی شدهكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط 7250i پست شده است View Postاقا من هم تو سبدم فاسمين دارم ميخوام فردا فولادمو با ضرر رد كنم فاسمين بخرم به اميد تعديل 12 ماهه
كسي ميدونه اين سهم تعديل مثبت داره يا نهكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
-
با سلام با توصیه دیگران ممکنه در ضرر بیشتر مواجه شود و کار درست را خودتان تجربه کنید ! ولی به نظر می رسد که قیمت فولاد کمتر از 400 تومان نباشد چون فصل مجامع رسیده و گزارش خوبی هم در 3 ماهه اول 92 باید داشته باشد ولی کالسیمین ممکنه کمی دیگه ریزش داشته باشد و در مورد گزارش 3 ماهه اول 92 نمی توان دقیق چیزی بیان کرد با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postسلام آقا وحید این خبر یعنی رشد قیمتی کالسیمین زمانی که این آقا مدیر عامل شد به علت ضعف مدیریت این سهم شروع به ریزش کرد و ممکنه دلیل دیگه که پست پرده می باشد از قبیل اختلاف هیت مدیره با این آقا سهم نزولی شده و هم مشکل خاک کم عیار هم باعت ریزش سهم شده ولی در کل خبر خوبی برای این سهم می باشد رفتن ارجمند فر با تشکر :)
گویا شخصی به اسم خزری(اگر اشتباه نشنیده باشم)جایگزین شده
برخی کارکنان شرکت ارجمند فر را یکی از بی کفایت ترین مدیران میدانستند که وارد جزئیات نمیشم...
بله ظاهرا برخی کشمکش ها وجود داشته و اتفاقا نظر من هم اینه که این تغییر برای شرکت مثبت باشهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post;)
روی 560 بخرید با هدف بالای 1200 تومان
امروز روی فیبوی زمانی ما سهم واکنش نشان داد
حرکت شتابدار ما از 10 می آغاز خواهد شد(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
سلام
به نظر من اولین مقاومت این سهم روی بازه (610 تا 613) هست که اگر این رو رد کنه به سکوی 630 میرسه
بعد از رد کردن این مقاومت هست که رود صعودی با جدیت شروع میشه و سهام اهداف 670 و 750 رو در میان مدت میبینه
البته من یه تازه کارم
نظر اساتید چیه؟ تایید می فرمایید.دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
نظر