كالسیمین (فاسمین)
Collapse
X
-
-
پاسخ : كالسیمین (فاسمین)
در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postدر اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Postدرود ...
اگر بشه خرید , هیچ شک و شبهه ای در چنج زدن ( به قول مرحوم siso ) سهم دیگرسبد به نفع فاسمین و( تک سهم شدن ) نخواهم داشت حتی در منفی 5 هم فروشنده کزغال خواهم بود ( شرط گذاشتم )
اگر فاسمین اجازه ی ورود بدهد !!
طبق معمول شفاف تر از بهرام نداریم ( دلیل دارم )
هیچ کاربری در سایت شهامت و جسارت درج اسکرین شات از پرتفوی ندارد ....
روزهای قبل مشغول قلع و قمع سبد به نفع فاسمین بودم ...
بارها عرض کردم عرضه اولیه ها را بگذاریم برای کد اولی ها ...
می بینید عرضه اولیه نخریده ام و نخواهم خرید ...
عرض کردم اگر طالب شفافیت هستید , اسکرین شات از پرتفوی بگیرید ...
ظاهرا فقط 2 نفر از انبوه کاربران سایت طالب شفافیت بودند ( بنده و آقا سید )
....................................
آپدیت پرتفوی ...
.
نظر
-
روی جهانی یه کم منفی شد روی 3,782.8 -31.25(-0.82%)
اونهایی که توی صف فاسمین هستند ، حواسشون به این موضوع باشه
ضمنا روسیه گفته که میزان صادرات گاز رو به اروپا زیاد می کنه و این موجب میشه اون شرکت بلژیکی که بهانه انرژی برای کاهش میزان تولید و فروش رو داشت ، کمتر بشه
به نظر میرسه که قیمت جهانی روی تا حدودی تعدیل بشه
ضمن اینکه حقوقی هم امروز 14 میلیون سهم فروخته
در هر صورت این موارد چیزی از ارزندگی فاسمین کم نمی کنه ، فقط این اخطار به اونهایی بود که میخوان امروز از صف خرید برای نوسانگیری بخرند، هستThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postروی ۵۰۰ دلار رفت بالا
ببینیم بازار ۱۰۰ تومن میبره رو قیمت سهام گروه!
قیمت جهانی هم اکنون 3672 دلار
فاسمین با حدود 35.000 تن و فرآوری با حدود 10.000 تن موجودی شمش روی ساخته شده ودر نهایت کروی
خوب فاسمین هم دو ساله 50% سود تقسیم می کنه اثرش اینجا مشخص می شه
اگر کل سود تقسیم می شد مجبور بود جهت سرمایه در گردش و خرید مواد اولیه موجودی های شمش خودشو سال قبل و قبل تر
با قیمت روی جهانی 2000 دلار و 2500 دلار بفروشه
اینجاست که اگر سهم رو نفروشیم به شدت منتفع می شویم الان می تونه با 3600 دلار بفروشه
اگر فاسمین کل موجودی شمش رو الان با این قیمت بفروشه بالای 350 تومان از این بابت سود می سازه
البته سود امسالش به کنارآخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2022/01/04, 19:59.
نظر
-
در اصل توسط arad700 پست شده است View Postجناب شفاف سازی عزیز
با عرض سلام و ارادت
واقعیت اینه که وزن کروی در سبدم بیشتر از فاسمین هست
شما کدام سهم را بیشتر می پسندید؟
از نظر بنیادی، فاسمین بهتره یا کروی ؟
بنیاد یکی هستش
اما اهرم سود سازی کروی 1.4 برابر سود فاسمین هستش ( البته داستان درصد تقسیم سود و سود تلفیقی هم اینا صادق هستش )
نظر
-
روز چهارشنبه اسلاک واکس سنگین #شرانل 210میلیون ريال قیمت خورد که مشابه قیمت پایه بود.
#بنزن #بوعلی 197میلیون ريال و بدون رقابت معامله شد.
#کریستال_ملامین 639-652 میلیون ريال قیمت خورد.
دی اتیلن گلایکول #شاراک تا 10درصد رقابت شد و 136میلیون ريال و منو اتیلن گلایکول با 5درصد رقابت 135میلیون ريال قیمت خورد.
محصولات #ذوب عمدتا روی قیمت پایه معامله شد اما سبد تیرآهن مخلوط این شرکت 139-140 میلیون ريال قیمت خورد. سبد نبشی این شرکت هم با 2درصد رقابت نسبت به پایه 138میلیون ريال معامله شد.
#شمش #آلومینیوم 712میلیون ريال و #شمش #روی 932میلیون ريال توسط #فاسمین معامله شد.
آهن اسفنجی 91.8میلیون ريال معامله شد.
#ورق #فولاد 207-212 میلیون ريال در هر تن معامله شد.
وحید هلالات
نظر
-
فاسمین 9 ماهه 203 تومان محقق کرد
86 تومان کوارتر سوم
گزارش بسیار مناسب
36000 تن موجودی شمش روی هم داره با بهای تمام شده تنی 21 میلیون که الان تنی بالای 90 میلیون قیمت میخورهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
یکی از بهترین و ارزنده ترین فرصتهای سرمایه گزاری میتونه باشه
با توجه به اینکه انتظار فروش قابل توجه و شناسایی سود عالی از سهم دارم بنظرم میتونه ۳۵۰-۴۰۰ تومن هم سود شناسایی کنه
در واقع این سهم معدنی با پی به ای تحلیلی ۴/۵ معامله میشه!
فاسمین ۲۵۰۰ تومنی تا حداکثر ۶ ماه بعد دور از انتظار نیست
قیمت فعلی ۱۵۶۰ ....۳۰ دی ۱۴۰۰
پ.ن این سهم را در سبد شخصی ندارم✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر
نظر