کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام نظر شما در مورد موج شماره آقای مسلم در مورد روند شاخص کل چیست و این روند کنونی می تواند آغار گر یک حرکت باشد البته بعد از ماه شهریور و به هدف اعلامی نزدیک به 80 برسد البته به نظر می رسه روند اصلی که جهت بازار را کاملا معلوم کنه آخر آذر ماه باشه !!!
از دی 92 تحلیلهایی در یک راستا و با تاکید بر نزولی بودن روند کلی شاخص کل در این تاپیک قرار داده شد.
نظری که امروز در مورد شاخص دارم آغاز یک روند صعودی هست با تاکید بر اینكه این موج در صورت شكلگیری باز هم یک موج اصلاحی هست اما یک اصلاح خوب! به طوری که ممكنه تا 80 هزار صعود داشته باشیم.
سلام
موج شماری ایشان با نظر من متفاوت هست ولی یکی از سناریوهای مد نظر بنده هم همین است و رشد تا 86000 مقدور است اما زمانبر
سلام فرشید عزیز،
این بررسی ای است که در نماد ثشاهد انجام داده ام:
موج شماری درست است؟
تحلیل شما از آینده ی سهم چیست؟
من آینده ی سهم را بر اساس فیبو اکسپنشن (البته اکسپنشن مفیدتریدر) و همین طور زاویه ی حرکات قبلی سهم و همین طور اینکه قیمت به کف کانال برخورد کرده (یعنی کانالی به موازات موج 1 به سه از انتهای موج 2) در نظر گرفتم. و همین طور اینکه نشانگر های مکدی و آر اس آی واگرایی دادند (البته اگر اشتباه نکنم شما گفتید زیاد به نشانگر ها نگاه نمی کنید)
ممنون
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر