کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستانی که قنیشا خریدن حد ضرر بزارن 1050 تومن .........
روند قندیها در تایم روزانه نزولی هست ..هر وقت 10 درصد مثبت خوردن وتثبیت شدن میشه گفت روند صعودی شده ....غیر این شروع کردن به منفی خوردن خروج توصیه میشه...
قندیها 10 درصد بالا نیومده منفی شدن اونم از مثبت 4 به منفی 4 واین یعنی خطر ویعنی عدم اطمینان به این گروه ...
دوستان احتیاط کنند...........
نقل قول از سپهبد
با سلام خدمت دوستان
هیچ اتفاق بدی رخ نداده است .تحلیل همان قبلی لست و انتظار برای آمدن 1 اردیبهشت و شکر 1300 تومانی و تا حداکثر آخر اردیبهشت 1400 تومان .صحبت هایی پیرامون شکر 1610 تومانی انجام شده است که ممکن است از اواسط خرداد رخ دهد.
2 نکته را دوستان توجه کنند اول اینکه گروه مریض بوده است و اگر بعد از پایان مریضی کسی بلند شود و بدود دوباره مریض می شود پس اول باید بلند شد و راه رفت بعد که دوران نقاهت تمام شد بره فوتبال بازی کنه
دوم اینکه به صرف اینکه سهام ارزنده گروه صف خریدند چرا باید بریم سهمی از گروه را بخریم که 1 ماه است صف فروشه و به اندازه حجم مبنا هم معامله نشده است؟همیشه که روز خوش نیست حساب کنید یکبار دیگر بخواهد صف فروش شود حتی به اصل پولتان هم نمی رسید؟قنیشا روز اول صف فروش یک میلیون جمع کرده که سهامدار جز ضرر نکنه و بعد هر روز خرید کرده که سهم متعادل باشه ،حالا این انصافه که سهامدار نقد شده قنیشا بره سهمی رو بخره که سهامدار عمده سهم رو ول کرده یک فحشم روش!؟
گروه امروز متعادل شد.اگر به گروه اعتقاد دارید سهم درست را انتخاب کنبد .
---------------------------------
خوب نور امروز قنیشا اضافه کرده و از سهمش حمایت
خوب اگر نور دیروز در بالاترین قیمت فروخته و امروز در پایین ترین خریده باشه
کارمزد رو حدود 18 تومن حساب کنیم برای هرسهم37 تومن سود کرده
یعنی چیزی حدودسه میلیون و هفتصد هزارتومن سود در 100 هزار سهمی
که امروز خریده! حالا بنظر شما نور میاد برای این مبلغ جزئی وصله نوسانگیر رو
بخودش بچسبونه!؟ بازی چیز دیگه ایه
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
تصحیح میکنم ظاهراً امروز 160 هزار تا خریده حدود یک سوم چیزی که دیروز فروخته یعنی
دراین معامله میتونه تا حالا حدود 6 میلیون سود کرده باشه ولی خوب اگر بخواد سهام
رو دوباره به تعداد قبلی برسونه ممکنه فردا ترازش صفر یا منفی بشه!
کی میتونه ادعا کنه میدونه چه خبره
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
تصحیح میکنم ظاهراً امروز 160 هزار تا خریده حدود یک سوم چیزی که دیروز فروخته یعنی
دراین معامله میتونه تا حالا حدود 6 میلیون سود کرده باشه ولی خوب اگر بخواد سهام
رو دوباره به تعداد قبلی برسونه ممکنه فردا ترازش صفر یا منفی بشه!
کی میتونه ادعا کنه میدونه چه خبره
نور همدانیان با عرضه دیروز خودش دو هدف رو دنبال کرد:
1- کاهش حساسیت سازمان نسبت به صف خرید میلیونی و هیجانی آن
2- افزایش میزان شناوری سهم برای روان کردن معاملات
اما خرید امروز نور نشون دهنده این هست که زیاد موافق تشکیل صف فروش روی این نماد نیست و بخشی از پازل خودش رو که داده بود پس گرفته ;) و اینطور بگم که هرگز به دنبال نوسانگیری نبوده و نخواهد بود بلکه در پی متعادل کردن سهم میباشد. این بده و بستون، نوید شرایط خوبی را برای قنیشا در روزهای سه شنبه و چهارشنبه میده. فردا صبح قیمتهای خرید بالا خواهد رفت و باز هم تا پایان بازار احتمال تشکیل صف خرید بسیار بالاست. منتظر تکه بعدی پازل هستیم که نور همدانیان فردا پس خواهد گرفت.>:d<
با سلام خدمت دوستان
ممنون از هم تالاری عزیزم آقای ابن سینا که به طرفداری از ما نوشتند .
اما جواب هم تالاری که منتقد ما هستند عرض کنم که اگر برگشتی در تاپیک بزنید متوجه خواهید شد که بنده بعد از معرفی قنیشا در سال 90 سهم را مرتب مدیریت کردم و حتی در دو مرتبه یکی در 400 تومان و دیگری در 1000 تومان که گروه هیجانی شده بود و ترمز بریده بود ترمز قنیشا را کشیدم .خیلی از دوستان در همین تاپیک اعتراض کردند اما جواب من این بود که قدم قدم و باید منتظر باشید تا تحلیل ها در هر مرحله رخ دهند و بعد باندازه آن اثر رشد داشته باشند .زمانی که قنیشا برای تعدیل مثبت بسته شد 1200 تومان قیمت داشت و در زمان بازگشایی دست غیبی م یخواست این سهم را در 1700 تومان بازگشایی نماید اما دیدید که تا انجایی که امکان داشت مقابلش ایستادیم تا سهامدار ما ضرر خاصی نکند. در همین تاپیک کسانی موضع گرفتند که قنیشا تنها 20 درصد رشد کرده است و این تقصیر ما بوده است که در قیمت سهام دخالت می کنیم و نمی زاریم رشد کند .
خلاصه کلام قیمت بسته شدن قنیشا 1200 تومان بوده قیمت بسته شدن قپیرا 1500 تومان بود قیمت بسته شدن قلرست 3000 تومان بود و بازگشایی ها به قیمت های انروز را کی انجام داد من نمی دانم اما هر که بود به هدف اینکار را کرد .این را گفتم که دوستانی که در روز بازگشایی این سهام را خریده اند بداند و آگاه باشند که همان کاری را که دولت برای کنترل طلا کرد و سکه را برد به بالای 1 میلیون تومان و بعد جو را پلیسی کرد تا تب و تاب طلا را بخواباند و موفق شد .پس افت قیمت را از زمان بازگشایی به حساب سهامداران قندی نگذارید این را به حساب اون بی معرفتی بگذارید که از قدرتش استفاده کرد تا منیتش را ثابت کند .با این وجود تا به امروز ما نگذاشتیم سهم روان نباشد و سعی کردیم تا انجا که می توانیم پول سهامدار جز را آزاد کنیم تا اخبار مثبت بنیادی مانند افزایش نرخ شکر بیاید .
نور همدانیان با عرضه دیروز خودش دو هدف رو دنبال کرد:
1- کاهش حساسیت سازمان نسبت به صف خرید میلیونی و هیجانی آن
2- افزایش میزان شناوری سهم برای روان کردن معاملات
اما خرید امروز نور نشون دهنده این هست که زیاد موافق تشکیل صف فروش روی این نماد نیست و بخشی از پازل خودش رو که داده بود پس گرفته ;) و اینطور بگم که هرگز به دنبال نوسانگیری نبوده و نخواهد بود بلکه در پی متعادل کردن سهم میباشد. این بده و بستون، نوید شرایط خوبی را برای قنیشا در روزهای سه شنبه و چهارشنبه میده. فردا صبح قیمتهای خرید بالا خواهد رفت و باز هم تا پایان بازار احتمال تشکیل صف خرید بسیار بالاست. منتظر تکه بعدی پازل هستیم که نور همدانیان فردا پس خواهد گرفت.>:d<
رضا جان نور فقط قصدش بالا افتادن قیمت خرید برای سهامدارای تازه نفس هست تا با رشد 4 درصدی راضی به خروج نشن
به نظرم قندی ها رراهشون بزودی از هم جدا میشه من 2 روز قبل به طور کل خارج شدم از قشکر البته با سود و فقط قزوین دارم اما مترصد خرید قنیشا هستم در فرصت مناسب
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
رضا جان نور فقط قصدش بالا افتادن قیمت خرید برای سهامدارای تازه نفس هست تا با رشد 4 درصدی راضی به خروج نشن
به نظرم قندی ها رراهشون بزودی از هم جدا میشه من 2 روز قبل به طور کل خارج شدم از قشکر البته با سود و فقط قزوین دارم اما مترصد خرید قنیشا هستم در فرصت مناسب
نظر