قند نيشابور (قنيشا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • best
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 294

نقل از سایت همفکران کاربر دایی رضا

دوستان قندی امروز جلسه سندیکای تولید کنندکان قندوشکر برگزار شد که با کلی بحث و گفتگو با پیشنهاد 1610 تومان که به توافق نرسیدند و فعلا با قیمت فروش شکر در درب کارخانه با قیمت 1465 تومان به توافق رسیدند که در بورس کالا فروش شکر بطور سلف میتوانند تا 1700 تومان فروش داشته باشند .که نتیجه این جلسه با تایید نهایی مقامات وزرات بازرگانی و نهاد ریاست جمهوری تایید گردید رسما اطلاع رسانی و برای اجراء به کارخانه ها اعلام میشود . (طبق شنیدیها از بچه های کارخانه قند )
    تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط best پست شده است View Post
      نقل از سایت همفکران کاربر دایی رضا

دوستان قندی امروز جلسه سندیکای تولید کنندکان قندوشکر برگزار شد که با کلی بحث و گفتگو با پیشنهاد 1610 تومان که به توافق نرسیدند و فعلا با قیمت فروش شکر در درب کارخانه با قیمت 1465 تومان به توافق رسیدند که در بورس کالا فروش شکر بطور سلف میتوانند تا 1700 تومان فروش داشته باشند .که نتیجه این جلسه با تایید نهایی مقامات وزرات بازرگانی و نهاد ریاست جمهوری تایید گردید رسما اطلاع رسانی و برای اجراء به کارخانه ها اعلام میشود . (طبق شنیدیها از بچه های کارخانه قند )
      این خبر صحت داشته باشه من فردا خریدارم ;) حتی 1400 هم باشه من راضیم به خرید دوباره از این گروه
      ///

نظر

• rezi
        عضو عادی
        • Nov 2011
        • 205

همه شواهد و قراین نشون میده که بازی تموم شده.:d به امید جبران ضررهامون منتظر میمونیم من که به نوبه خودم یک دونه از سهمهای قندیمو نمیفروشم. تا آخرش هستم.

نظر

• حمید 70
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 115

در اصل توسط rezi پست شده است View Post
          همه شواهد و قراین نشون میده که بازی تموم شده.:d به امید جبران ضررهامون منتظر میمونیم من که به نوبه خودم یک دونه از سهمهای قندیمو نمیفروشم. تا آخرش هستم.
          mee too. <:-p
          [SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]

نظر

• amirreza6790
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 328

در اصل توسط حمید 70 پست شده است View Post
            mee too. <:-p
            من آره شما هم آره!!!

منم فروشنده نيستم البته بيشتر قمرو هستش بخوامم نميتونم بفروشم!
            هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• حمید 70
              عضو عادی
              • Aug 2011
              • 115

در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
              من آره شما هم آره!!!

منم فروشنده نيستم البته بيشتر قمرو هستش بخوامم نميتونم بفروشم!
              بنده قشرین دارم,ولی منتظرم میانگینو بیارم پایین.شاید همین امروز.
              [SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]

نظر

• amirreza6790
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 328

در اصل توسط حمید 70 پست شده است View Post
                بنده قشرین دارم,ولی منتظرم میانگینو بیارم پایین.شاید همین امروز.
                الان شايد زود باشه قشرين و تو گره اضافه كن...
                هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• يگانه
                  کاربر فعال
                  • Mar 2011
                  • 616

خوب قنيشا به 1070 نرسيد و در 1098 جمع شد

فكر كنم شنبه يه شادو بزنه به 1070 تا 1040 و بكنه بره

نظر

• يگانه
                    کاربر فعال
                    • Mar 2011
                    • 616

من موندم كساني كه دارن ميفروشن چند خريدن كه دارن روي اين قيمت ميدن بره يعني با 40% ضرر

حداقلش 1370 رو خريد داشتن

چون كساني كه از قبل و پايين خريد داشتن توي 1300 تا 1500 خالي كردن رفته

اين آنلاين هم شده بلاي جون بازار

نظر

• rezi
                      عضو عادی
                      • Nov 2011
                      • 205

به همه دوستان قندی تبریک میگم. شنبه روز خوبی خواهد بود. گروه با مثبت شدن قنیشا، قپیرا و قثابت شروع خواهد کرد و تا آخر وقت نیز صفهای قشرین و قشکر و قنقش جمع خواهد شد.>:d<

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Post
                        با سلام...در مورد قنیشا در صورت شکست 1300 حمایت بعدی 1150 هست ولی خوب برا اطمینان بیشتر وجا نماندن از سهم خرید از 1150 به صورت پله ای شروع بشه عالیه وتاوقتی زیر 1050 بسته نشه قنیشا هیچ نگرانی نداره وروند همچنان صعودی هست............
                        دوستانی که قنیشا خریدن حد ضرر بزارن 1050 تومن .........
                        روند قندیها در تایم روزانه نزولی هست ..هر وقت 10 درصد مثبت خوردن وتثبیت شدن میشه گفت روند صعودی شده ....غیر این شروع کردن به منفی خوردن خروج توصیه میشه...

نظر

• eshtriki
                          کاربر فعال
                          • Mar 2012
                          • 146

بنده تصمیم دارم شنبه قنیشا بخرم. مطمئنم که برد با قنیشا و قندی هاست.
                          [SIZE=3][COLOR="#EE82EE"]ايمان داشته باشيد

هر اتفاقي كه ميافتد در نهايت به نفع ماست[/COLOR][/SIZE]

نظر

• رویش
                            کاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 232

سهام گروه قندی صعود می کنند زیرا :
                            1) قیمت جهانی شکر ،قیمت دلار ، آزاد سازی قیمت ها ، حمایت از تولید داخلی ، همگی موید روند مثبت و صعودی قندی ها هستند .
                            2) افزایش سرمایه های بالا عمدتا" از محل انباشته و تعدیل های مثبت یکی پس از دیگری در راهند و ظاهرا" حداکثر خیلی از آنها طی یک ماه آینده اعلام خواهند شد .
                            3)سطح زیر کشت چغندر و جذب توسط کارخانه ها در سالجاری با توجه به پیش بینی ها از جمله شرایط آب و هوایی حداقل 20 تا 30 درصد رشد خواهد داشت .
                            4) حمایت نور همدانیان و خریدهای آن روی قنیشا و خرید بلوکی پانیذپارس در قیمتهای حدود 5000تومان روی قصفها و 1400 روی قزوین قابل تامل و توجه است .
                            5) و صد البته، به نظر اصلاح اجباری مورد نظر سازمان که با حمایت و هماهنگی برخی از سهامداران عمده حقوقی و نیز ممانعت از خرید برخی دیگر از سهامداران عمده همراه شده بود به پایان رسیده است .
                            به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• rezi
                              عضو عادی
                              • Nov 2011
                              • 205

در اصل توسط rezi پست شده است View Post
                              به همه دوستان قندی تبریک میگم. شنبه روز خوبی خواهد بود. گروه با مثبت شدن قنیشا، قپیرا و قثابت شروع خواهد کرد و تا آخر وقت نیز صفهای قشرین و قشکر و قنقش جمع خواهد شد.>:d<
                              ایول به خودم. =))

نظر

• rezi
                                عضو عادی
                                • Nov 2011
                                • 205

دوستان یک اشتباه تابلو تو تغییر سهامداران عمده میبینم. دقت کنید!کارخانجات قند قزوین متوقف هست و اونجا تغییر تعداد سهامدار عمده رو نوشته. آخه این کارا چیه؟ منی نیه یازیغ الیسن سازمان بورس؟؟؟؟؟؟:))

نظر

در حال کار...
                                X