قند نيشابور (قنيشا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • راد
    عضو عادی
    • Jul 2011
    • 178

منتظر عبور قدرتمند قنیشا در هفته آینده از قیمت 500 میمانیم و امیدواریم;)

نظر

• MTZ
      Banned
      • Sep 2025
      • 670

در اصل توسط آزیکو پست شده است View Post
      با سلام

بیش از یکسالی هست بارها از این سروشونه و کتف و کت وکولها واسه قمرو هم کشیده می شه .................................. متاسفانه هنوز هم عامل اصلی حمایتی قمرو و قنیشا مد نظر قرارنگرفته ................................ اراده سهامدار اونم از نوع عمده اش هیچ تحلیل و تکنیکالی نمی شناسه.................................

در ضمن چرا اینقدر انگشت اتهام بسوی قنیشا نشونه رفته ؟؟؟؟؟؟!!!!!! ................................... قثابت از 150 رسیده به 340 هیشکی نمیگه چرا ، قشیرین همینطور ................................ بقالی سر کوچه هم بگین اینقدر موجودی قند وشکر دارند ، مقدار دقیق تعدیل رو بهتون می گه ................................ ولی از نظر اداره ناشران هیچ گونه تعدیل ، شفاف سازی و گزارشی ضروری بنظر نمی رسه ......................... چند ماهه همه منتظره تعدیل این دوسهم هستند؟؟؟؟؟!!!!!!!!! ...............................

از اون طرف قشکر رو هم بدون هیچ دلیلی باز نمی کنن تا مبادا تو این اوضاع قندیها قیمت بالایی بخوره با این تعدیل 100 درصدیش !!!!!!!!!!!!!!!!! ........................... واقعاً که.....
      در این که در این سهم های کوچک اراده سهامدار عمده حرف اول را میزنه هیچ شکی نیست

اینکه چرا اینقدر به قنیشا همه گیر میدهند چون به نسبت قتدی های دیگه سیگنال های منفی خیلی زیادی داره مثلا قصفها هنوز هیچ سیگنال سقفی نداده با این وجود که 70% رشد کرده

حتی شایعاتی است مبنی بر رشد قیمت قنیشا تا ..... :d

نظر

• صبا
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 200

سلام اینقدرنور همدانیان تو قنیشا خوب بازی میکنه که اگه حرکاتتونو باهاش هماهنگ کنید ضرر نمیکنید کی تو قنیشا تو ضرره ..... تازه قراره ادم نوسان بده تو بازار به همین نوریا بده که خیریه اس موسسه شون لااقل 4 تا فقیر بیچاره رم بهشون کمک میکنه من سایتشونو دیدم واسه خودشون 1 هلدینگن از حمل و نقل تا تولید بتن و سیمان و..... فعالیتشونه تو اصفهان من که بابت کارای خیریه شون و مهمتر از اون تفکر قشنگشون به نظرم از بهترین سهامدارای عمده و حامی سهمن و از طرف دیگه قنیشا رو از اون وضعیت چن سال پیشش دراوردن با حمایتاشون ممنونم و واسشون ارزوی موفقیت میکنم حالا هر کی باید خودش حواسش باشه که 1 سهم رشد کرده رو کی بخره کی بفروشه ممنون

نظر

• راد
          عضو عادی
          • Jul 2011
          • 178

در اصل توسط mtz پست شده است View Post
          در این که در این سهم های کوچک اراده سهامدار عمده حرف اول را میزنه هیچ شکی نیست

اینکه چرا اینقدر به قنیشا همه گیر میدهند چون به نسبت قتدی های دیگه سیگنال های منفی خیلی زیادی داره مثلا قصفها هنوز هیچ سیگنال سقفی نداده با این وجود که 70% رشد کرده

حتی شایعاتی است مبنی بر رشد قیمت قنیشا تا ..... :d
          با عرض سلام خدمت جناب mtz ، خوب دوست عزیز شایعات را باور کنید ، ان شالله که دارید ، و اگر فرصت خرید در قیمتهای پایین داد استفاده می کنید ;) ولی امکان پایین اومدن قیمتش خیلی کمه ...

نظر

• حامد
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1490

با سلام

بیش از یکسالی هست بارها از این سروشونه و کتف و کت وکولها واسه قمرو هم کشیده می شه .................................. متاسفانه هنوز هم عامل اصلی حمایتی قمرو و قنیشا مد نظر قرارنگرفته ................................ اراده سهامدار اونم از نوع عمده اش هیچ تحلیل و تکنیکالی نمی شناسه.................................
            در ضمن چرا اینقدر انگشت اتهام بسوی قنیشا نشونه رفته ؟؟؟؟؟؟!!!!!! ................................... قثابت از 150 رسیده به 340 هیشکی نمیگه چرا ، قشیرین همینطور ................................ بقالی سر کوچه هم بگین اینقدر موجودی قند وشکر دارند ، مقدار دقیق تعدیل رو بهتون می گه ................................ ولی از نظر اداره ناشران هیچ گونه تعدیل ، شفاف سازی و گزارشی ضروری بنظر نمی رسه ......................... چند ماهه همه منتظره تعدیل این دوسهم هستند؟؟؟؟؟!!!!!!!!! ...............................

از اون طرف قشکر رو هم بدون هیچ دلیلی باز نمی کنن تا مبادا تو این اوضاع قندیها قیمت بالایی بخوره با این تعدیل 100 درصدیش !!!!!!!!!!!!!!!!! ........................... واقعاً که.....
            ازيكو جان شديدا بانظرت موافقم من ستگين روقشرين بودم ومتاسفانه رو350 خارج شدم واردصدرا شدم اشتباه فاحشي كردم وپشيمانم اميدوارم تكرارنشه
            زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
            اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• حامد
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 1490

من روقشرين باكمي صرف وقت روصعودش خيلي مطمعن بودم متاسفانه فرصت كافي جهت بررسي بيشتر نداشتم اگه به نتيجه اي خوب درموردقنديها رسيديد ماروبيخبرنذاريدقشرين 2035ريال خريد355 خارج شدم
              ممنونم;)
              زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
              اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• آزیکو
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 39

با سلام

طی بیست روز اخیر نور همدانیان بیش از 7% رو دوباره جمع کرده ........................... یعنی شناور ترین بخش سهم کنترل شده ............................ با این کارش شرایط رو برای ادامه هر چه بهتره رشد سهم فراهم کرده.................. اینو از تعداد اردرهای خریدوفروش براحتی می شه فهمید..............................اما فعلاً قصد نور همدانیان تنظیم روند مثبتی آهسته ولی مداوم برا سهم هستش ......................... یکی دو هفته آینده منتظر صف خرید شدن براش نیستم ...................... این کار واسه کف سازی مطمئن بالای 500 ، کنترل اون قضیه شفاف سازی ، خرید زمان واسه مهیا شدن تعدیل سهم ............................... چیزی شبیه وضعیت فعلی قمرو ...................... تارگت این سهم رو بالای 1000 میدونم .......................اینو از زمانی که قیمت 250 بود گفتم و الان ایمان دارم بهش.....................فقط کمی صبوری می خواد و اعتماد به نورهمدانیان ..........در ضمن جهت حفظ روحیه یه کوچولو نوسان گیری هم یادتون نره...
                آخرین ویرایش توسط آزیکو؛ 2011/09/16, 08:13.

نظر

• MTZ
                  Banned
                  • Sep 2025
                  • 670

اقا ما هي ميگيم اين قنيشا خانم سقفه ...هي بگيد سقف نيست كفه ... :d

آقا اين بريزه ديگه جمع كردنش با كرام الكاتبين هااا ;)

(پست فوق كلا شوخي بود ولي شما جدي بگيريد ) :d

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
                    اقا ما هي ميگيم اين قنيشا خانم سقفه ...هي بگيد سقف نيست كفه ... :d

آقا اين بريزه ديگه جمع كردنش با كرام الكاتبين هااا ;)

(پست فوق كلا شوخي بود ولي شما جدي بگيريد ) :d
                    من صف فروش اینو خیلی ترجیح میدم

چون وقتی جمع میشه 8% راحت میده
                    قنیشا سهم یه روزه س;;)
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• يگانه
                      کاربر فعال
                      • Mar 2011
                      • 616

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                      من صف فروش اینو خیلی ترجیح میدم

چون وقتی جمع میشه 8% راحت میده
                      قنیشا سهم یه روزه س;;)
                      والبته كار هر كسي هم نيست

نظر

• صبا
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 200

با سلام

طی بیست روز اخیر نور همدانیان بیش از 7% رو دوباره جمع کرده ........................... یعنی شناور ترین بخش سهم کنترل شده ............................ با این کارش شرایط رو برای ادامه هر چه بهتره رشد سهم فراهم کرده.................. اینو از تعداد اردرهای خریدوفروش براحتی می شه فهمید..............................اما فعلاً قصد نور همدانیان تنظیم روند مثبتی آهسته ولی مداوم برا سهم هستش ......................... یکی دو هفته آینده منتظر صف خرید شدن براش نیستم ...................... این کار واسه کف سازی مطمئن بالای 500 ، کنترل اون قضیه شفاف سازی ، خرید زمان واسه مهیا شدن تعدیل سهم ............................... چیزی شبیه وضعیت فعلی قمرو ...................... تارگت این سهم رو بالای 1000 میدونم .......................اینو از زمانی که قیمت 250 بود گفتم و الان ایمان دارم بهش.....................فقط کمی صبوری می خواد و اعتماد به نورهمدانیان ..........در ضمن جهت حفظ روحیه یه کوچولو نوسان گیری هم یادتون نره...
                        /////////// جناب ازیکو من با این تارگت 1000 شما به شدت موافقم /////

نظر

• MTZ
                          Banned
                          • Sep 2025
                          • 670

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
                          /////////// جناب ازیکو من با این تارگت 1000 شما به شدت موافقم /////
                          با عرض معذرت این نقاشی های من که میگه میریزه .. :d

تا حالا فکر کردید ممکنه من یک حقوقی باشم که شما را دارم ترغیب میکنم سهمتون بفروشید تا خودم جمع کنم ؟؟ :d

نظر

• MTZ
                            Banned
                            • Sep 2025
                            • 670

ای بابا من نیمدونم چه گیری دادم به این قنیشا بدبخت

آقا اگه بازار ما هم مثل ف ا ر ک س بود چهارشنبه یک sell مشتی زده بودیم رو قنیشا تا حالا 10% شیرین کاسب شده بودیم :D

نظر

• راد
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 178

در اصل توسط mtz پست شده است View Post
                              ای بابا من نیمدونم چه گیری دادم به این قنیشا بدبخت

آقا اگه بازار ما هم مثل ف ا ر ک س بود چهارشنبه یک sell مشتی زده بودیم رو قنیشا تا حالا 10% شیرین کاسب شده بودیم :d
                              جناب mtz این شما نیستید که به قنیشا گیر دادید بلکه قنیشا به شما گیر داده:d . تحلیل های شما رو همیشه خوندم الحق تحلیل های خوب و مناسبی دارید و از تحلیل های شما استفاده هم کردم از این بابت هم از شما متشکرم . اکثر سهام قندی من مربوط به یک سهم دیگه است که صف خرید هم داره ولی میخوام بفروشمش چون سود مناسب رو برام داده ودر عین حال می خوام به دلیل حمایت سهام دار عمده قنیشا به صورت پله ای از این سهم خرید کنم و..... بگذریم ولی نمی دونم چرا نمی تونم باور کنم که این سهم تا 350 بریزه :-?بعید میدونم این اتفاق بیفته چون برای سهامدار عمدش خیلی رضایت بخش نمیشه ، با این حال منتظریم

نظر

• بابای دارا
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 768

قنیشا 110 - 120 تومنی در مدت کمتر از 4 ماه شده 500 به نظر شما تا کجا قراره بره؟

چند درصد سود داده؟ با ماشین حساب زدم جرات نکردم بنویسم.

دوستان جمع و جور کنن، رسیدن مقصد باید پیدا بشن... التماس دعا
                                مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

در حال کار...
                                X