ممنون قنیشا داران وقنیشا دوستان هرچند که 1 کم حساب کتابتون ضعیفه 10 نفر نفری 20 تا دادید سهمو شایدم از شدت دل رحمیتون در هر صورت متشکرم وایندفعه برم تو فکر باشم واسه خودم 1 سایت تحلیل پولی چیزی بزنم با اینهمه تاثیر گذاریم حالا هر دو تا سهم شکر و قنیشا حجم خورد کاش دیروزم مینوشتم حجم میخورد این قنیشا برم تا شنبه خداحافظ وراستی از ناظر محترم خواهشمندم جای عضو عادی اون بالا مرقوم بفرمایند عضو تاثیر گذار متشکرم برم 1 نوشابه ای چایی.........
قند نيشابور (قنيشا)
Collapse
X
-
در اصل توسط صبا پست شده است View Postممنون قنیشا داران وقنیشا دوستان هرچند که 1 کم حساب کتابتون ضعیفه 10 نفر نفری 20 تا دادید سهمو شایدم از شدت دل رحمیتون در هر صورت متشکرم وایندفعه برم تو فکر باشم واسه خودم 1 سایت تحلیل پولی چیزی بزنم با اینهمه تاثیر گذاریم حالا هر دو تا سهم شکر و قنیشا حجم خورد کاش دیروزم مینوشتم حجم میخورد این قنیشا برم تا شنبه خداحافظ وراستی از ناظر محترم خواهشمندم جای عضو عادی اون بالا مرقوم بفرمایند عضو تاثیر گذار متشکرم برم 1 نوشابه ای چایی.........به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.
نظر
-
در اصل توسط رویش پست شده است View Postبه نظر شما چرا کل صف رو دادند ؟ کار کی بود ؟
با سلام خدمت دوستان
در نماد قمرو و قنیشا دانایان پارس عرضه کننده بود و خارج شد .
من هم ظرفیت کوچکی ایجاد کردم تا فردا اگر ریپی مشاهده شد سرویس شود .
اگر عرضه وجود نداشته باشد این حرکت امروز دانایان پارس فراموش می شود و روند دوباره به حالت طبیعی بر می گردد.اگر بازار ذهنش منفی شود و عرضه کند یه چند روزی باید صبر کرد تا معاملات روند اصلی خود را بازیابد .
علاوه بر کنترل عرضه ها توسط تقاضای ایجاد شده خبرهایی هم در آینده نزدیک وجود دارد که می تواند روند را بسرعت طبیعی کند .شامل:
بازگشایی مناسب قند نقش جهان
احتمال اغاز روند جدید صعودیدر قیمت های جهانی
تاثیر خبر عدم تخلیه کشتی های غلات بر قیمت داخلی
نزدیک شدن به مسافرت های خارجی نوروزی و عدم امکان تهیه مناسب ارز و به طبع آن ایجاد هیجان جدید در بازار
-----------------
پایه معاملات را بر اساس خرید و فروش حقوقی تنظیم نکنید .اتفاق امروز در قمرو و قنیشا جزو اتفاقات غیر قابل پیش بینی در روند حجم معاملات این دو قندی بود .این خطا محاسباتی به دلیل عرضه های دانایان پارس بود که با وجود عدم عرضه در باقی نمادها حجم دو قند نیشابور و مرودشت را بالا برد .نکته منفی قضیه عرضه ناگهانی در این دو نماد بود و نکته مثبت تمام شدن سهام دانایان در این دو نماد می باشد .با توجه به کنترل مناسب روی هر دو نماد احتمالا فردا جمع و جور خواهند بود .تا ببینیم چه پیش آید
نظر
-
در اصل توسط رویش پست شده است View Postبه نظر شما چرا کل صف رو دادند ؟ کار کی بود ؟
ما خودمون تو صف خرید قندی ها گیر کردیم و اونا هم دارن به همین فک میکنن که اونا هم جا موندن و راهش عرضه اینه که سهم متعادل بشه و عطش خرید بیاد پایین من که دست به نقدم =))
اینقدر هم سود کردیم که ریسک کنیم تو سقف قیمت وارد سهمی که دنبالشیم بشیم;)
به نظرم یه روز زود این کارو کرد دانایان =)) یعنی باید فردا یا پس فردا صف رو میداد ;)
شاید هم با کدهای خودشون سر خط بودن از این رکب ها زیاد میشه زد تو بازار سرمایه =))آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/02/04, 15:10.///
نظر
-
سلام خدمت دوستان
همین یک جمله از استاد سپهبد برایمان کافی است و یک تضمین بزرگ
(( من هم ظرفیت کوچکی ایجاد کردم تا فردا اگر ریپی مشاهده شد سرویس شود . ))
>:d<
نظر
-
در اصل توسط MUSTANG پست شده است View Postبا سلام.
بخدا خیلی جرات دارید طرف قند نیشابور میرید تو قندی ها یک کلام قلرست چندتای دیگه البته من کلا قندی ندارم ولی قلرست فکر نکنم فری فلوتش بیشتر از 500000 تا باشه سوداوریشم عالیه .ایشالا با قبول ریسک بالا سود خوبی ببرید
زنبور درشت بی مروت را گوی
باری که عسل نمیدهی نیش مزن
نظر
-
سلام به دوستان گلم،وقت شما رو زياد نمي گيرم ، اين رو مختصربگم كه گروه هاي قندي هنوز وسط راه هستند و حتي فرصت و نيازي به نوسانگيري هم نيست،تازه وقتي به اوج يا همون سقف كه رسيدن به لحاظ بنيادي با قيمتهاي واقعي خودشون برابر مي شوند..فقط خدا انشالا روزي حلال رو نصيب ما بكنه...
نظر
نظر