orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10179

پاسخ : orumbourse channel

من همچنان به شپلی اعتقاد دارم من فکر میکنم تا زمانیکه بالای 220 تومن هست مشکلی نیست زیر اون ممکنه فروشنده هایی باشه ولی دیگه زیر 190 تومن نباید بیاد. احتمال کمی میدم که بیاد اون قیمت رو بشکنه ولی خب چون سهم زیاد پرحاشیه ای هست نمیشه باقاطعیت گفت ولی بنظرمن اون پول اصلی هنوز خارج نشده.
    بشخصه اعتقاد دارم هر کسی در افزایش سرمایه این سهم شرکت کنه احتمال زیاد سود میکنه.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10179

غمارگ صف خرید شد ،باید اعتراف کنم که فکر نمیکردم صف خرید بشه احتمال میدادم تا 375 تومن هم بیاد
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10179

این فلوله رو در واچینگ لیستتون داشته باشید،قطعا به این صورت عرضه اندک نخواهد موند و باید عرضه ای روی سهم صورت بگیره و اون وقت فرصت خرید خواهد بود.

نظر

• farzen
          ستاره دار(2)
          • Jan 2012
          • 512

در مورد پتایر چی؟؟اونم تو واچینگمون باشه؟؟

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10179

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
            در مورد پتایر چی؟؟اونم تو واچینگمون باشه؟؟
            این مثل اون نیست قضیه اون فرق میکنه،اون عرضه نمیشه ولی این روی 230 تومن مقاومت بسیار محکمی داره و اونجا یا قبل اون عرضه خواهد داشت.برای نوسان بد نیست ولی روی مقاومت ها خریداری نشه.

نظر

• farzen
              ستاره دار(2)
              • Jan 2012
              • 512

با توجه به خریدارای پتایر بنظرتون نمیتونه مقاومتاشو بعد از ی اصلاح کوچیک بشکنه؟

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10179

یه نفر از تلگرامش پیغامی در مورد غمارگ بمن و کساییکه اعتقاد به غمارگ 375 تومنی داشتند داده،بدین مضمون
                "چند روز درجا زد چند نفر بی تحلیل بیسواد صحبت از قیمت های پایین کردن"
                عزیزم من سواد ندارم ولی شما که سواد دارید خکاوه رو چرا روی 140 تومن مثل هندوانه فروش ها تبلیغ میکردی یا ستران یا میهن یا دهها سهم دیگه.حالا اینها رو من یه مدت تایپکت رو دنبال کردم دیدم مطمئنا موارد زیادی بوده.
                "این سهم بالا نره کل بازار بالا نمیره"یادت نیست؟روی پیک قیمتی تبلیغ میکردی؟
                اگه منظور از سواد، همون تبلیغ مثل هندوانه فروش هاست ،بنده با افتخار اعلام میکنم بی سوادم.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10179

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                  با توجه به خریدارای پتایر بنظرتون نمیتونه مقاومتاشو بعد از ی اصلاح کوچیک بشکنه؟
                  230تومن خیلی قویه،بستگی به عرضه خواهد داشت اگه عرضه زیاد نباشه با اندک اصلاحی میتونه بشکنه.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10179

...................
                    بگذریم بی خیال

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10179

احساس میکنم ذوب فشار خریدی داره،بالای 211 تومن بیاد،فشار خریدار زیاد میشه سر راهش مقامت 218 تومن داره،باید با اون یه سرو کله ای بزنه ولی احتمال میدم بشکنه.

نظر

• سکه شانس
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 1362

سجاد عزیز
                        درود
                        ارزوی هفته ای شاد توام ا سلامتی....
                        روند سهام های //تپکو//و //مرقام//را چگونه ارزیابی می کنید؟؟؟
                        بعد از بازارکه فرصت کردید...
                        در پناه خدا باشید...

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10179

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                          سجاد عزیز
                          درود
                          ارزوی هفته ای شاد توام ا سلامتی....
                          روند سهام های //تپکو//و //مرقام//را چگونه ارزیابی می کنید؟؟؟
                          بعد از بازارکه فرصت کردید...
                          در پناه خدا باشید...
                          درود

تا شب حتما نظر رو میگم،بذار دیتای جدید بیاد.
                          قربانتم

نظر

• سکه شانس
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1362

با اجازه صاحبخانه:
                            ///////////////////////////////
                            یکی از معامله گران در بازار سهام می گفت بورس مانند مار و پله است یک روز 20 پله بالا رفتن دارد و یک روز مار نبش می زند و 30 پله به پایین بر می گردید. اگر بخواهیم برای بازار سهام را به بازی تشبیه کنیم کدام بازی مناسب تر است؟ مار و پله شطرنج یا تخته؟ برای تشبیه باید ساختار هر بازی را با ساختار بازی سهام مقایسه کنیم و سپس بازی هم ساختار با بازی سهام را انتخاب کنیم.

1- مارو پله: در بازی مار و پله نیازی به تجربه و دانش نیست فقط اصول بازی را بدانید می توانید بازی کنید و برد و یا باخت در بازی فقط و فقط به آمدن شماره های تاس بستگی دارد.فردی که 20 سال مار و پله بازی کرده با فرذی که یک روز است بازی می کند تفاوتی ندارد.زیرا اصلا تجربه و مدت زمانی که شما بازی انجام می دهید در موفقیت تاثیری ندارد.پس بازی سهام قطعا بازی مار و پله نیست.

2- بازی شطرنج : در بازی شطرنج تنها دانش و تجربه مهم است و هیچ عامل تصادفی در بازی نقش ندارد. هر چه بازیگر مهارت بیشتری داشته باشد قطعا برنده بازی خواهد شد. بازی سهام با نگاه بلند مدت قطعا بازی شطرنج است.

3-بازی تخته : در بازی تخته دانش و تجربه 80 درصد و عوامل تصادفی 20 درصد از عوامل موفقیت برای برد است. فردی که دارای تجربه و دانش بیشتری است در 80 درصد مواقع نسبت به فرد کم تجربه برنده بازی است. بازی سهام در کوتاه مدت و نوسان گیری بازی تخته است.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10179

#فایرا
                              شرکت: آلومينيوم ايران
                              سرمایه ثبت شده: 607,417 میلیون
                               پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)  دوره منتهی به 1394/06/31   سرمایه ثبت نشده: 0 میلیون

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت آلومينيوم ايران طی نامه شماره مورخ 1394/10/05 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 607,417 میلیون ریال مبلغ (3,641) ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
                              پیش بینی گزارش قبلی 1101ریال

تعدیل منفی430درصدی

شناسایی 50درصدی زیان در 6ماهه

نظر

• m2020
                                عضو عادی
                                • May 2014
                                • 293

سلام. جناب سجاد عزیز. خسته نباشید.اگر برایتان زحمتی نیست وتوشه را تحلیل بفرمایید. من قبلا از نمودار جنابعالی استفاده کردم. امروز یه بلوک 20 ملیونی تو درصد مثبت جابجا شد و اواخر بازار سهم با اقبال خرید روبرو شد. البته این چند وقت که سهمو زیر نظر داشتم به نظرم که افت زیادی نداشته و بیشتر مترصد به رشد هستش.شما خرید تو این قیمت رو چطور ارزیابی میکنید؟البته مسولیت خرید و فروش هر کس پای خودشه و من فقط براتون زحمت بررسی سهم رو دارم.بسیار ممنونم از لطف جنابعالی.

نظر

در حال کار...
                                X