orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10179

پاسخ : orumbourse channel

امروز بازار بد نیست خوبه،بنظر میاد وسینا فروشنده نسبت به قبل زیاد در بالا نداره و فشار خریدی هم داره.یه مقاومت حوالی 147 تومن داره.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10179

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
      سجاد کیمیا رو که دیتا نداره ولی همیجوری نظرتو میگی؟

کلا 115 میل سهم داره که شناورش زیر ده درصده

من رو 150 خریدم به قصد نوسان کوچک ولی الان صف شده آیا بالا میره؟
      چرا بالا نره،فعلا که صفه اولین مقاومت 376 تومن.دقیق نمیشه گفتش که.ممکنه تا بالای 400 هم بره ،اینو باید از سهامدار عمده اش پرسید ولی بنظرمن مشکلی نیست.حسی گفتم.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10179

هر چقدر مثبت شاخص بره بالای 70 -80 تا برای چند روز نوسان مثبت شاخص خوبه.
        فشار خرید روی پترول داره مشاهده میشه.

نظر

• رهگذار
          عضو فعال
          • May 2011
          • 433

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          هر چقدر مثبت شاخص بره بالای 70 -80 تا برای چند روز نوسان مثبت شاخص خوبه.
          فشار خرید روی پترول داره مشاهده میشه.
          دوست عزیز سهم خوبی را اسم بردید.
          کمی خرید شد
          کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10179

خریداران خیلی برای خرید در مثبت با هم رقابت نمیکنند،این باعث میشه که فروشنده در مثبت زیاد باشند.
            فعلا بنظر میاد یه دویست سیصد واحدی حداقل بالا داریم مثلا حداقل تا 61700 واحد .
            امیدوارم فردا خریداران مصمم تر و شجاع تر از امروز باشند.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10179

بنظر میاد همه چی مهیای صعود پترول هست،ولی نمیدونم برای چی فروشندگان اینقدر در مثبت با هم رقابت میکنند و خریداران در منفی رنج نمیزنند؟!
              جای تعجبه.بهرحال تا فردا میصبریم.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10179

فاذر هم صف شد.ببینیم بقیه هم فشار خریدی براشون میاد

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10179

صادقانه میگم من از خوندن برخی مطالب زیان دیدم تا سود،بهترین سهم ها رو در بهترین زمان ممکنه خریدم ولی یه عده آدم اومدن و یه مطلب بنیادی نامربوط زدند و باعث ترسم شدند چنانچهو در اولین مقاومت فروختم در حالیکه خودم به قیمت های بالا اعتقاد داشتم اونم درست در شروع روند صعودی خریده بودمشون.
                  فقط میخوام بگم اگه واقعا چیزی بلد نیستید برای چی مطلب میذاريد؟
                  قشير رو نگاه کنید روی 235تومن اونقدر آدم رو از زیان سهم ترسوندن،نمیدونم زیان اله داره بله داره،قیمتش 150تومنه، که من مجبور شدم یه مقدارش رو روی 250 تومن بفروشم و سبک تر باهاش باشم،با وجود اینکه میدونستم خوب بالا ميره.
                  فقط میخوام بگم به حرف کسی گوش نکنید،وقتی به تحلیل خودتون اعتماد دارید مطلب دیگه ای نخونيد چون مثل سم می مونه.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7515

صادقانه میگم من از خوندن برخی مطالب زیان دیدم تا سود،بهترین سهم ها رو در بهترین زمان ممکنه خریدم ولی یه عده آدم اومدن و یه مطلب بنیادی نامربوط زدند و باعث ترسم شدند چنانچهو در اولین مقاومت فروختم در حالیکه خودم به قیمت های بالا اعتقاد داشتم اونم درست در شروع روند صعودی خریده بودمشون. فقط میخوام بگم اگه واقعا چیزی بلد نیستید برای چی مطلب میذاريد؟ قشير رو نگاه کنید روی 235تومن اونقدر آدم رو از زیان سهم ترسوندن،نمیدونم زیان اله داره بله داره،قیمتش 150تومنه، که من مجبور شدم یه مقدارش رو روی 250 تومن بفروشم و سبک تر باهاش باشم،با وجود اینکه میدونستم خوب بالا ميره. فقط میخوام بگم به حرف کسی گوش نکنید،وقتی به تحلیل خودتون اعتماد دارید مطلب دیگه ای نخونيد چون مثل سم می مونه.
                    حرف شما در این مورد قابل اعتماد هست حدود دو ماه پیش در سایتی از مشاوری در مورد سهمی سوال کردم توصیه کرد که بفروشم هر چی بررسی کردم قانع نمی شدم ولی ترسیدم و فروختم هنوز یک ماه نشده بود حدود 15 درصد سود را از دست دادم
                    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10179

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                      حرف شما در این مورد قابل اعتماد هست حدود دو ماه پیش در سایتی از مشاوری در مورد سهمی سوال کردم توصیه کرد که بفروشم هر چی بررسی کردم قانع نمی شدم ولی ترسیدم و فروختم هنوز یک ماه نشده بود حدود 15 درصد سود را از دست دادم
                      دوست عزیز حالا مورد شما این بوده که از یه نفر مشاوره گرفتی و ایشون هم نطرشون رو گفتند حالا درست در نیومده ولی مورد ما طرف از صبح تا شب هی پست میزنه که آقا بفروشید این 50درصد افت میکنه ،حتی به حرفش هم اعتنایی نکنی باز در روزی که سهم منفی بشه ناخواسته تحت تاثیر پست های اون قرار می گیری.
                      حرف من اینه اگه مطلبی رو بلد نیستیم اصرار بر درستی اون با تکرار مطلب نکنیم.
                      هر روز ده تا پست بذاریم که آقا این سهم 50درصد می ریزه بعد سهم 50درصد بالا بره،باید اون فرد جوابگو باشه.یه بار پست نزده که بگیم بالاخره نظر ایشون اون بوده ولی مدام تکرار میکنه معلومه که منظور داره وگرنه به اون چه، این سهم 50درصد می ریزه یه بار گفتی و سلام دیگه تکرار برای چیه؟ شما که نداری از این سهم چرا هی پست ميذاري؟ نکنه سهم می ریزه پولی تو جیب شما مياد؟ خلاصه از برخی پست ها دل گیرم.

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

صادقانه میگم من از خوندن برخی مطالب زیان دیدم تا سود،بهترین سهم ها رو در بهترین زمان ممکنه خریدم ولی یه عده آدم اومدن و یه مطلب بنیادی نامربوط زدند و باعث ترسم شدند چنانچهو در اولین مقاومت فروختم در حالیکه خودم به قیمت های بالا اعتقاد داشتم اونم درست در شروع روند صعودی خریده بودمشون.
                        فقط میخوام بگم اگه واقعا چیزی بلد نیستید برای چی مطلب میذاريد؟
                        قشير رو نگاه کنید روی 235تومن اونقدر آدم رو از زیان سهم ترسوندن،نمیدونم زیان اله داره بله داره،قیمتش 150تومنه، که من مجبور شدم یه مقدارش رو روی 250 تومن بفروشم و سبک تر باهاش باشم،با وجود اینکه میدونستم خوب بالا ميره.
                        فقط میخوام بگم به حرف کسی گوش نکنید،وقتی به تحلیل خودتون اعتماد دارید مطلب دیگه ای نخونيد چون مثل سم می مونه.
                        دقیقا مثال خیلی خوبی زدید بنده هم مقدار خوبی قشیر خریده بودم از ترس رو همین 250 فروختم از بس گفتن قندی ها تو صف فروش قفل میشن

نظر

• احسان147
                          عضو فعال
                          • Mar 2013
                          • 937

230تومن خیلی قویه،بستگی به عرضه خواهد داشت اگه عرضه زیاد نباشه با اندک اصلاحی میتونه بشکنه.
                          با توجه به شفاف سازی که زد فردا عرضه زیاد میشه
                          البته فردا میرسه به مقاومت 230 تومان
                          نظرتون چیه جناب اروم بورس در مورد پتایر؟
                          فکر میکنید اصلاح یک روزه باشه یا چند روز کار داره ؟حمایتش کجاست ؟تشکر

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10179

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                            با توجه به شفاف سازی که زد فردا عرضه زیاد میشه
                            البته فردا میرسه به مقاومت 230 تومان
                            نظرتون چیه جناب اروم بورس در مورد پتایر؟
                            فکر میکنید اصلاح یک روزه باشه یا چند روز کار داره ؟حمایتش کجاست ؟تشکر
                            درود

بنظرم به دو عامل بستگی داره یک مقدار عرضه(فلج کننده یا معمولی) دوم رفتار خریداران.
                            اگه عرضه خیلی زیاد بود و سهم رو تا منفی ها برد و همون روز دوباره نتونست یه خودی در بالای سه یا چهار درصد مثبت نشون بده اون وقت یعنی فروشندگان میدان رو بدست گرفته اند ولی اگه عرضه معمولی بود و سهم تا صفر یا اندکی منفی اومد و دوباره بالای 4درصد اومد یعنی هنوزخریداران قوی هستند.البته فاصله اولین قیمت با قیمت پایانی از همدیگه هم مهمه.
                            من نگاهی به نمودارش کردم،بنظرم اومد اصلاحش میتونه بیش از یکی دو روز باشه ولی بازهم باید معاملات فردا رصد بشه.
                            اگه فردا تا 230 تومن معامله بشه و از اونجا بریزه ،حمایت خیلی مهم روی 195 تومنه ولی قبلش یه حمایت روی 210 تومن داره.

نظر

• mehdipour2000
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 406

سلام و شب بخیر

ثشاهد حدضرر 97 ... میتونه تا 140 رشد کنه

تحلیل رایگان
                              اینستاگرام: mehdipour.mohamad
                              توییتر: m_mehdipour

نظر

• danaisp
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 111

سلام سجاد جان میشه بگین مقاومت اصلی ومهم بانک حکمت چنده و حد ضرر کجا بذاریم . ممنون قربان

نظر

در حال کار...
                                X