orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط danaisp پست شده است View Post
    سلام سجاد جان میشه بگین مقاومت اصلی ومهم بانک حکمت چنده و حد ضرر کجا بذاریم . ممنون قربان

درود
    دیروز و امروز روی مقاومت بوده و هست،حد ضرر روی 115 تومن میتونه باشه.
    .
    .
    .
    .
    قشیر حوالی 360 تومن با مقاومت خط روند نزولی برخورد میکنه.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

بازار واقعا ترسو شده،یعنی اگه فکر میکنه قیمت یه تومن هم جای اصلاح داره نمیخره،تمامی اون سهامی که صف خرید هستند یا شناور اندکی دارند که خریداران مطمئنا عرضه فلج کننده ای نخواهد بود یا قیمت ها اونقدر افت کرده اند که برای نوسان ده درصدی وارد سهم شده اند.
      سهامداری توی این بازار با سهامی که روند نزولی دارند،آدم رو پیر میکنه.هی زول بزنی که خریدار واسه سهم بیاد،واقعا سخته،حالا کو خریدار؟!
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• amir_321
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 185

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        بازار واقعا ترسو شده،یعنی اگه فکر میکنه قیمت یه تومن هم جای اصلاح داره نمیخره،تمامی اون سهامی که صف خرید هستند یا شناور اندکی دارند که خریداران مطمئنا عرضه فلج کننده ای نخواهد بود یا قیمت ها اونقدر افت کرده اند که برای نوسان ده درصدی وارد سهم شده اند.
        سهامداری توی این بازار با سهامی که روند نزولی دارند،آدم رو پیر میکنه.هی زول بزنی که خریدار واسه سهم بیاد،واقعا سخته،حالا کو خریدرا؟!
        دقیقا اروم بورس جان
        دیروز گروه خودرو در حداکثر معامله میشدن ولی امروز اکثرا منفی...

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10189

در اصل توسط amir_321 پست شده است View Post
          دقیقا اروم بورس جان
          دیروز گروه خودرو در حداکثر معامله میشدن ولی امروز اکثرا منفی...
          من یه خصلتی دارم حاضر نیستم بخاطر چند درصد سود استرس بخودم وارد کنم که فردا اون سود رو هم بدم به دکترها.
          آخه این بازار چیه؟من دیروز پترول گرفتم،اونم احتمال صعود زیاد بود حالا هی به مانیتور زول زده ام که خریدار بیاد ،این که نشد.آدم انواع اقسام مرض های روحی روانی میگره.
          باز هزار رحمت به این قندیها که سریع صف خرید یا جنب و جوشی تو سهامشون هست ولی بقیه مثل مرده ها حرکت میکنند،یه روز مثبت سه روز منفی دو باره یه روز مثبت دو روز منفی.حالا هی زول بزن به مانیتور که این سهم برای شما سود بده.
          خلاصه شغل پر استرسیه.

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

سلام جناب اروم بورس ... یک توصیه دوستانه دارم: هر چه در توان دارید و هر کجا قبولت داشتند برای پناهندگی همیشگی بروید اقدام کنید ایران با این نسل امروز هیچ هیچ هیچ اینده روشنی نداره ! یعنی فاجعه یعنی فلاکت مطلق

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10189

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
              سلام جناب اروم بورس ... یک توصیه دوستانه دارم: هر چه در توان دارید و هر کجا قبولت داشتند برای پناهندگی همیشگی بروید اقدام کنید ایران با این نسل امروز هیچ هیچ هیچ اینده روشنی نداره ! یعنی فاجعه یعنی فلاکت مطلق
              درود دوست عزیز من(گرچه کمی کنتاکت با من داری ولی هنوز دوست منی)

من یه میهن پرست هستم و هیچ علاقه ای به سکونت در کشورهای غریبه ندارم برای تفریج چرا ولی برای سکونت نه.
              اتفاقا من فکر میکنم نسل امروز اینده بسیار خوبی خواهند داشت فارغ از اینکه نفت ایران رو به اتمامه،خشکسالی فراگیر میشه و مدیریت در ایران غلطه ولی بنظرمن نسل امروز آینده خیلی بهتری از ما خواهند داشت اونم به یک دلیل،اینکه هر چیز رو که میشنوند و یا بهشون میگویند بدون تحقیق و دلیل قبول نمیکنند ،راز موفقیت همینه هر چیزی رو بارو نکن مگر دلایل محکمی پشتش باشه فقط همین،نسل ما زودبارو بودند.

نظر

• رهگذار
                عضو فعال
                • May 2011
                • 433

من 5- 6 ماهه کمنگنز خریدم همینطور مونده
                حجم معاملاتش خنده داره.
                کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10189

چند بار در مورد فاذر مطلب گذاشتم هم اینجا هم توی جو بازار،قشنگ مشخص بود که سهم رو خوب میخرند.حالا 9 میلیون صف داره.حالا بازی این سهم با عبور از 380 تومن قشنگ تر میشه.میخوام ببینیم اگه اونجا رسید ،عکس العملش به اونجا چیه؟

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

یعنی دختر و پسرهای امروزی که در انزوا زندگی میکنند و در دنیایی مجازی خانواده و دوست دارند و عقل و شعور خودشون رو پاک دادند دست رسانه های گمنام و سر هر مطلب سرنوشت ساز سیاسی میگند ولش کن به ما ربطی نداره خودت رو حرص نده میتونند چه دگرگونی در کشور ایجاد کنند ؟!!! بخدا دارم فکر میکنم حرف میزنم نه احساسی !.....مطلب شما هم از حرف من که نا امید کننده تر و مبهم تر هست ! نفت حداقل تا بیست سال دیگه برای صادرات وجود داره مخصوصا ظرفیت دریایی کاسپین و مناطق غربی کشور و بعد این همه گاز و در مورد اب میشه گفت کشاورزی اون هم برای چند تا استان در بازارهای بین المللی توجیه داره شما در جریان نیستید کشور قزاقستان گندم مازاد داره که مثل سیب زمینی های میرزیزند تو دریا ! 90% اب برای کشاورزی یعنی علم 50 سال پیش

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10189

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                      یعنی دختر و پسرهای امروزی که در انزوا زندگی میکنند و در دنیایی مجازی خانواده و دوست دارند و عقل و شعور خودشون رو پاک دادند دست رسانه های گمنام و سر هر مطلب سرنوشت ساز سیاسی میگند ولش کن به ما ربطی نداره خودت رو حرص نده میتونند چه دگرگونی در کشور ایجاد کنند ؟!!! بخدا دارم فکر میکنم حرف میزنم نه احساسی !.....مطلب شما هم از حرف من که نا امید کننده تر و مبهم تر هست ! نفت حداقل تا بیست سال دیگه برای صادرات وجود داره مخصوصا ظرفیت دریایی کاسپین و مناطق غربی کشور و بعد این همه گاز و در مورد اب میشه گفت کشاورزی اون هم برای چند تا استان در بازارهای بین المللی توجیه داره شما در جریان نیستید کشور قزاقستان گندم مازاد داره که مثل سیب زمینی های میرزیزند تو دریا ! 90% اب برای کشاورزی یعنی علم 50 سال پیش
                      بود و نبود نفت مهم نیست،مهم اینه که مردم یه کشوری عقل و شعور و پشتکار برای جنگیدن با مشکلات داشته باشند و همینطور جاه طلب باشند.
                      نسل امروز بمراتب از نسل ما تحصیلکرده تر هستند و به واسطه اشنایی که با اینترنت و تکنولوزی روز دارند دارای درک و فهم خوبی نسبت به مسایل و مشکلات پیرامون خود هستند و این باعث میشه در برخورد با مشکلات کوتاهترین مسیر رو برای حل اون طی کنند.
                      همه چیز که نفت و گاز نیست،عقل و شعور و پشتکار مهمه.
                      مثلا می بینی توی امریکا یه شرکت خصوصی تکنولوزی کامپیوتر،نصف درامدهای کشور ما از نفت،تولید درامد میکنه،این قدرت عقل و شعور و پشتکار هست.
                      در مورد اب هم ،اگه مدیریت بلد باشند مشکلی نخواهند داشت مگه کشورهای حاشیه خلیج فارس آب ندارند از هم پاشیدند؟!

نظر

• farzen
                        ستاره دار(2)
                        • Jan 2012
                        • 512

سلام خدا قوت

نظرتون نسبت به خودروی 150تومنی؟(میانمدت)

پایینتر میاد؟

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

هر چقدر این فاذر رو عرضه میکنند باز هم میخرند ،مطمئنا بخش عمده خرید مربوط به حقوقی هست که برای کسب کرسی هیئت مدیره تلاش میکنه ولی بهرحال عرضه ها در مثبت هست و این خیلی خوبه.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10189

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                            سلام خدا قوت

نظرتون نسبت به خودروی 150تومنی؟(میانمدت)

پایینتر میاد؟
                            من اعتقاد به قیمت های پایین دارم ولی فکر میکنم شاید یه نوسانی بهش بدند مثلا تا 170 اینا.
                            بنظرم فارغ از نظر من ،شما خودتون هر برداشتی از معاملات دارید با اون معامله کنید،ممکنه تحلیل من کمی بدبینانه باشه.
                            حد ضرر این سهم شکست 145 تومنه.مقاومت خیلی قوی 170 تومن.

نظر

• b-asgharne
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1055

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                              بود و نبود نفت مهم نیست،مهم اینه که مردم یه کشوری عقل و شعور و پشتکار برای جنگیدن با مشکلات داشته باشند و همینطور جاه طلب باشند.
                              نسل امروز بمراتب از نسل ما تحصیلکرده تر هستند و به واسطه اشنایی که با اینترنت و تکنولوزی روز دارند دارای درک و فهم خوبی نسبت به مسایل و مشکلات پیرامون خود هستند و این باعث میشه در برخورد با مشکلات کوتاهترین مسیر رو برای حل اون طی کنند.
                              همه چیز که نفت و گاز نیست،عقل و شعور و پشتکار مهمه.
                              مثلا می بینی توی امریکا یه شرکت خصوصی تکنولوزی کامپیوتر،نصف درامدهای کشور ما از نفت،تولید درامد میکنه،این قدرت عقل و شعور و پشتکار هست.
                              در مورد اب هم ،اگه مدیریت بلد باشند مشکلی نخواهند داشت مگه کشورهای حاشیه خلیج فارس آب ندارند از هم پاشیدند؟!

درود
                              صادرات محصولات عقل هیج موقع تموم شدنی نیست تازه عاقل دور بر خودش عاقل ها (ایده ها) رو جمع می کنه این یعنی عقل محور. بیل گیتس ، بیل گیتس ها رو تولید کرده و تولید خواهد کرد.
                              ولی ثروت محور، تولید محصولاتش با ثبات همراه نخواهد بود . چه می خواد کشوری مثل ایران و عربستان باشه و چه کشوری مثل روسیه.

زیاد دور نریم کشور ترکیه بیش از 30 ساله با مسئله تروریسم همراهه 12 سال گذشته با یک مدیریت درست از تورم 70 درصدی به اینجا رسیده آیا نفت داشته نخیر چیزی داشته و داره که همه دارند عقل و شعور.
                              این عقل و شعور اومده ابتدا از ظرفیت های اصلی کشور (کشاورزی و توریسم ) استفاده کرده و سپس صنایع دیگرش رو توسعه بخشیده البته با نظارت .

کشور آذربایجان زمانی مطبوعات ایران(حدود 25 سال پیش) می گفتند نفتش رو مفت به اجنبی ها فروخت همون زمان این کشور واسه یه همایش بین المللی هتل نداشت که مجبور شد تو استانبول برگزار کنه.
                              این کشور برنامه اش رو با نفت شروع کرد جنگ قره باغ رو با وجود حمایت روسیه از ارمنستان مدیریت کرده و البته دخالت های متعدد ایران در داخل آن کشور رو هم همینطور.
                              اون زمان یادمه تلویزیون نخجوان شو تی وی ترکیه را پخش می کرد و شهرهای اطراف می گرفتند ایران اعتراض می کرد و نخجوان با گرفتن نان و غلات و سیب زمینی این شبکه رو پخش نمی کرد (خودم اون موقع اونجا زندگی می کردم)
                              تا مواد غذایی تمام می شد دوباره شبکه های ترکیه رو پخش می کرد. یا کالاهای دیجیتالی رو می فروختند و مواد غذایی می خریدند اینا رو گفتم که وضعیتشون دستتون بیاد. پولشون هم که اصلا ارزش نداشت.
                              ولی حالا برید ببینید چی شده.

ببخشید که طولانی شد
                              بدرود
                              آخرین ویرایش توسط b-asgharne؛ 2015/12/28, 11:41.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10189

دوستان یه زحمتی بکشند یکی دو نفر مسولیت قبول کنه،سهم هایی که واسه خرید توی کانال های تلگرامی داده میشه رو در اولین فرصت،همگی رو در یه پست بذاره تا هم بدونیم پول توی کدوم سهمه و هم ممکنه سهم های دور مونده از چشم رو شناسایی و تحلیل کنیم و اگه خوب بودند سوارشون بشیم.

نظر

در حال کار...
                                X