orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.hossein
    Banned
    • Nov 2013
    • 3031

پاسخ : orumbourse channel

خدایا شکر به درگاهت بی نهایت شکر که من تنهانیستم.

بله عزیزان من مدت شش سال هست که اندیشه من این است

زمان زمان همدلی است . پیش به سوی موفقیت رشد و شکوفایی

خدا رو شکر که تنها نیستم

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10187

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
      الان روی ساختمونی و غذاییها مانور میدن(غفارس-غشان-غشاذر)وثرود
      ثرود هم نمودار بدی نداره،بیش از سه ماهه داخل کف حمایتی 140 تومن تا سقف مقاومتی 165تا 170 تومن درگیره فردا با 170 تومن برخورد میکنه که مقاومت خیلی قویه ،شاید این دفعه با نوسانات اندکی این مقاومت رو بشکنه،ببینیم چی میشه؟
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

با نزدیک شدن به گزارش 9 ماهه حسینا و انتظار تعدیل مثبت باید منتظر واکنش مثبت بازار به این سهم بود
        خرید پله ای بهترین گزینه است
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• احسان147
          عضو فعال
          • Mar 2013
          • 937

سلام
          نظرتون در مورد تکنیکال کسرام چیه ؟تا کجا احتمال داره افت کنه ؟

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10187

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
            سحاد عزیز
            شب بخیر خسته زحمات نباشی ....تشکر از زحمات...
            دوستان گرامی
            میلاد پربرکت حضرت مخمذ ص مبارک...
            تعطیلات خوبی داشته باشید...
            /////////////////////////////
            سجاد عزیز
            به نظر میرسد در این بازار در حال جستجو برای پیدا کردن سهامی باشیم که زیر ارزش دفتری خود در حال خرید و فروش هستند ...چون در نهایت سهام فوق در اندک زمانی بالاتر از ین ارزش و به ارزش بازاری خود میرسند...اکنون با این مقدمه تحلیلی در یکی از سایت های همسایه ادان دیدم که سهام ان زیر ارزش ذاتی...سود ان به ضرر تبدیل شده...اما دیدگاه تخلیلگر ان برای هدف یکساله بالای 500ت پیش بینی شده است...لذا تقاضادارم بررسی و دیدگاه خود را با دوستان به اشتراک بذارید...ممنون یک دنیا...
            در پناه خدا باشید....
            ///////////////////////////////////
            تکمبا در موج b از B از 2 بزرگ قرار داره لذا انتظار دارم موج c از محدوده 67 تا 70 تومان و از هفته اول دی ماه 94 شروع شود به احتمال زیاد تارگت سهم فوق در بازه یک ساله حداقل 500 تومان می باشد...
            http://www.adantahlil.com/showthread.php?t=2774&page=5
            درود من نتونستم نمودار موج شماری این سهم رو پیدا کنم.
            از نظر من این سهم میتونه در بلندمدت(خیلی بیشتر از یک سال)به قیمت بالای 250تومن برسه اونم در قالب یه موج صعودی که من تصورم اینه که ممکنه موج سوم باشه ،همچنین من فکر میکنم اصلاحی که از 140تومن شروع شده(در نمودار تعدیل شده افزایش سرمایه)احتمالاموج دوم هست ولی من هنوز اطمینان کامل ندارم که این اصلاح پایان یافته باشه،طبیعتا وجود خریداران قوی بهمراه گزارشات مالی مثبت بهمراه شکستن مقاومت های قوی 90تومن و 107تومن میتونه یکی از نشانه های پایان یافتن این اصلاح باشه.
            تا اون زمان این سهم فقط با بازار مثبت بالا خواهد رفت و در رسیدن به حمایت ها نوسان خواهد کرد،دقیق نمیشه گفت تا چند اصلاح میکنه یا شاید اصلاحش تموم شده ولی من احساس میکنم شاید و شاید بشه زیر 60تومن هم خرید ولی درصورتیکه اخبار خوب بهمراه خریداران قوي بیاد ،اون وقت قضیه فرق میکنه.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10187

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
              سلام
              نظرتون در مورد تکنیکال کسرام چیه ؟تا کجا احتمال داره افت کنه ؟
              درود

فردا هم منفی بشه،محدوده 185 تا 190 تومن حمایت قوی داره اینجا رو بشکنه 170 تومن.

نظر

• بورث
                ستاره‌دار (۶)
                • Sep 2013
                • 263

سلام اروم خان
                اگه وقت کردین یه نظر تکنیکالی از خبهمن مدین لطفاٌ
                با سپاس از توجه تان

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10187

در اصل توسط بورث پست شده است View Post
                  سلام اروم خان
                  اگه وقت کردین یه نظر تکنیکالی از خبهمن مدین لطفاٌ
                  با سپاس از توجه تان
                  درود
                  الان که به نمودار دسترسی ندارم با گوشی موبایل جواب میدم،خیلی وقت پیش اون زمان که بالای 210تومن بود هدف حداقلی 140تومن براش درآورده بود،الان نزدیک اونه.
                  این سهم سود انباشته خوبی داره ولی با تعدیل مثبت ميونه ای نداره و بخاطر همین هر سهامداري رو خسته میکنه،اخیرا شنیدم که میخواد تبدیل به هلدينگ بشه که واسه اش خوبه ،حرکتش با گروه خودرو هماهنگه.

نظر

• سکه شانس
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 1362

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    درود من نتونستم نمودار موج شماری این سهم رو پیدا کنم.
                    از نظر من این سهم میتونه در بلندمدت(خیلی بیشتر از یک سال)به قیمت بالای 250تومن برسه اونم در قالب یه موج صعودی که من تصورم اینه که ممکنه موج سوم باشه ،همچنین من فکر میکنم اصلاحی که از 140تومن شروع شده(در نمودار تعدیل شده افزایش سرمایه)احتمالاموج دوم هست ولی من هنوز اطمینان کامل ندارم که این اصلاح پایان یافته باشه،طبیعتا وجود خریداران قوی بهمراه گزارشات مالی مثبت بهمراه شکستن مقاومت های قوی 90تومن و 107تومن میتونه یکی از نشانه های پایان یافتن این اصلاح باشه.
                    تا اون زمان این سهم فقط با بازار مثبت بالا خواهد رفت و در رسیدن به حمایت ها نوسان خواهد کرد،دقیق نمیشه گفت تا چند اصلاح میکنه یا شاید اصلاحش تموم شده ولی من احساس میکنم شاید و شاید بشه زیر 60تومن هم خرید ولی درصورتیکه اخبار خوب بهمراه خریداران قوي بیاد ،اون وقت قضیه فرق میکنه.
                    دروذ
                    یک دنیا ممنون....
                    نمودار فوق درج شد لطفا کلیک نمایید...
                    o58387.jpg.png

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10187

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                      دروذ
                      یک دنیا ممنون....
                      نمودار فوق درج شد لطفا کلیک نمایید...
                      [ATTACH=CONFIG]4550[/ATTACH]
                      درود

نه ،این موج شماری اصلا درست نیست،این کار یه مبتدیه.من فکر کردم یه با تجربه موج شماری کرده.این کلا غلطه.
                      4 و 1 داخل هم نفوذ کرده اند،ضمن اینکه ایشون یه تیکه از موج رو انتخاب کرده یه موج شماری روش انجام داده.
                      .
                      .
                      .
                      .
                      .
                      قثابت در محدوده 114 تا 116 تومن مقاومت خیلی قویی داره ولی انتظار داریم با اندکی نوسان منفی ،اون رو بشکنه.ولی اون نوسان منفی نباید دیگه زیر 100تومن باشه.
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/12/30, 08:32.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10187

آکنتور رو اگه امروز عرضه کردند،بنظرم باز هم جای نگرانی نخواهد داشت ممکنه فقط یه ده درصدی اصلاح داشته باشه روند صعودی قویی داره،شاید یه سلامی به 1800 تومن.
                        البته اگه عرضه بشه.بهرحال من نظرم اینه که فعلا باید با سهم موند.

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 839

صبح عالی بخیر

در مورد کیمیا امروز عرضه شد نگهداری؟ اضافه کردن؟ فروش؟

فاذر صف شد منفی شد چطور؟ میخام اضافه کنم فاذر کجا اضافه کنم؟

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10187

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                            صبح عالی بخیر

در مورد کیمیا امروز عرضه شد نگهداری؟ اضافه کردن؟ فروش؟

فاذر صف شد منفی شد چطور؟ میخام اضافه کنم فاذر کجا اضافه کنم؟
                            کیمیا دیتای زیادی نداره،خودت باید حسی بدونی کجا تموم میشه.
                            حرکت فاذر هم خیلی سریع هست ،ممکنه یه لحظه یه رنج روش بزنند،مشخص نیست پله ای عمل کن.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10187

حواستون به وسینا باشه،بالای 1470 ریال بیاد ممکنه خریدار براش بیاد.طبیعتا یه مقاومت قوی روی 153 تا 155 تومن داره.قیمت پایانی بیاد بالای دو یا سه درصد خوبه براش.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10187

صف فروش قثابت و قنیشا رو جمع کردند

نظر

در حال کار...
                                X