orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10190

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
    جناب اروم بورس شما یا باقی دوستان این تاپیک اطلاعاتی در مورد شرکت های بازاریابی شبکه ای یا نت وورک مارکتینگ قانونی تو ایران شنیده !؟ مثلا بازاریابان ایران زمین

اقا چه وضعی شده مملکت الان خواهرزاده من با 22 سال سن داره میگه قرار هست از خرید 116 زیر مجموعه خودش 7% ماهیانه بگیره !!!

بانیانش هم اطرافیان و مشاورین دوره خاتمی بودند !
    اطلاعاتی ندارم،سناتور عزیز بخاطر همینه میگم نسل امروز، اینده بهتری خواهند داشت.
    تو سن ایشون ،شما میتونستید همچین کارایی بکنید؟
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• صولت الدوله قشقایی
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 839

جناب اروم بورس شما یا باقی دوستان این تاپیک اطلاعاتی در مورد شرکت های بازاریابی شبکه ای یا نت وورک مارکتینگ قانونی تو ایران شنیده !؟ مثلا بازاریابان ایران زمین

اقا چه وضعی شده مملکت الان خواهرزاده من با 22 سال سن داره میگه قرار هست از خرید 116 زیر مجموعه خودش 7% ماهیانه بگیره !!!

بانیانش هم اطرافیان و مشاورین دوره خاتمی بودند !
      دوست عزیز
      به عنوان کسی که فوق لیسانس در گرایش مارکتینگ دارم بهتون برادرانه میگم هرجور تونستید نزارید برن تو شرکتی با چنین فعالیتی
      هیچ شرکتی در ایران تو نت ورک مارکتینگ کار قانونی نمیکنه حتی مجوز داشته باشه
      اگه تو امریکا کسی کار کنه قضیه فرق داره

نظر

• nik
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 207

سجادجان سلام
        اگرفرصت کردید ثباغ رونگاه میکنید
        خسته نباشی

نظر

• Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

سلام جناب صولت دوله من تا حالا با اسم این گرایش ارشد برخورد نداشتم کارشناسی چی خوندید !؟

خواهرزاده من الان 6 ماه با دو تا بچه گرگ تهرانی رسما شرکت زدند و برای خودشون و مراجعین خودشون کلاس برگزار یا همایش میگذارند و برای یه همایش تا 6 تومن هم اجاره میدن کلا ذوب شده تو این کار و مثل چی داره هر روز میره ملت رو پرزنت میکنه تا طرف بره ماهی یک تومن خرید کنه و....
          اسم شرکت b.i.z هست
          آخرین ویرایش توسط Senator1989؛ 2015/12/30, 11:34.

نظر

• صولت الدوله قشقایی
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 839

چه بازی شده تو پترول

ممکنه همین الان صف بشه

اصلا هیچی بعید نیس از این پترول

خلاصه تا حد ضرر نشکنه داشتن این سهم خوبه هرچند بقول دوستان موی سفید ایجاد میکنه/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• صولت الدوله قشقایی
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 839

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
              چه بازی شده تو پترول

ممکنه همین الان صف بشه

اصلا هیچی بعید نیس از این پترول

خلاصه تا حد ضرر نشکنه داشتن این سهم خوبه هرچند بقول دوستان موی سفید ایجاد میکنه/.:biggrinsmiley.:/
              تا این پست رو نوشتم تا صف خرید شدن پیش رفت
              .............................
              قثابت همانطور که سجاد گفتن بدجور جمعش میکنن 100 هزارتا از صف فروش خریدم علی الحساب

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10190

مرد حساب اروم بورس خان وات what !??????

چی میگی عمو جان من خودم 4 سال اختلاف سن دارم با پسر خواهر که اشاره کردم من 26 و اون 22 سال داره اونوقت دقیقا زمان ما کی بوده !؟؟؟

جدا یک لحظه احساس پیری کردم
                جدا؟
                کمی روحیه دار بنویس،فکر کردم سنی ازت گذشته.شوخی کردم.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7516

بهترین گزینه تو بانکی ها وبملت است امروز بر خلاف بانکی ها بالا نرفت فکر کنم حقوقی اون که در منفی مرتب خمایت می کرد نذاشت بالا بره تا این ساعت(11.57) البته نمی دانم چرا؟؟ البته حقیقی کولاک کرد و همه را خرید. من بر خلاف بازار برخی سهام را فروختم و وبملت خریدم امید به خدا
                  آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2015/12/30, 11:52.
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• وحید83
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 92

سجاد جان دم شما گرم عجب تاپیک پر باری شده:.thumbsupsmileyanim

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10190

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                      بهترین گزینه تو بانکی ها وبملت است امروز بر خلاف بانکی ها بالا نرفت فکر کنم حقوقی اون که در منفی مرتب خمایت می کرد نذاشت بالا بره تا این ساعت(11.57) البته نمی دانم چرا؟؟ من بر خلاف بازار برخی سهام را فروختم و وبملت خریدم امید به خدا
                      از نظر سریع حرکت کردن بین بانکی ها من وانصار رو بیشتر می پسندم ولی الان توجهم روی وسیناست که فکر میکنم در حال شکستن مقاومت هست.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10190

در اصل توسط وحید83 پست شده است View Post
                        سجاد جان دم شما گرم عجب تاپیک پر باری شده:.thumbsupsmileyanim
                        مرسی دوست عزیز
                        یه چیزی رو بگم هنوز بازار وارد روند صعودی نشده،بمحض اینکه بازار وارد روند صعودی بشه تحلیل ها خیلی مطمئن تر خواهد شد و این حالت تزلزل در تحلیل ها دیگه دیده نخواهد شد، اون وقت بیشتر دوستان در تایپک سود خواهند کرد.
                        بیشتر دغدغه من اینه که در نزدیک ترین زمان بتونم آغاز روند صعودی رو حدس بزنم تا هم در قیمت های نزدیک به کف بخریم هم در زمان نزدیک آغاز روند صعودی.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10190

در اصل توسط nik پست شده است View Post
                          سجادجان سلام
                          اگرفرصت کردید ثباغ رونگاه میکنید
                          خسته نباشی
                          یه لحظه اینجوری نگاه کردم نتونستم دقیق یه چیزی از توش در بیارم، اگه اجازه بدین تا شنبه یه نظری در موردش میدم.

نظر

• nik
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 207

سجادجان خیلی ممنونم

نظر

• m2020
                              عضو عادی
                              • May 2014
                              • 293

سلام.خسته نباشید دوستان. جناب سجاد عزیز وسینا از صف بردارم به نظرتون؟

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10190

در مورد فاذر یه چیزی روبگم.
                                ممکنه فاذر با رسیدن به 380 تومن عرضه هایی داشته باشه یا یه منفی هایی بخوره،اگر چنانچه دیدید منفی ها اندک بود و به زور یکی دو درصد قیمت پایانی منفی میخوره یا صف فروش شد بسرعت جمع شد یا اصلا با رسیدن به اون قیمت منفی نخورد فقط یه عرضه ای شد و دوباره صف خرید شد بدونید که تمایل به شکستن اون مقاومت بالاست.اینکه در برخورد با اون مقاومت چه عکس العملی در یکی دو روز خواهد داشت پیش بینی اون خیلی سخته ولی به نظر من امکان شکستن اون مقاومت با اندکی نوسان بالاست،طبیعتا رعایت حد ضرر یکی از نکاتی هست که باید بیشتر مورد توجه باشه.

نظر

در حال کار...
                                X