orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا123
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1605

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    چطوری علیرضا خان

احوالات؟
    ارادتمنیدم سجاد جان...شکر خدا...شما خوبید؟

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10175

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
      ارادتمنیدم سجاد جان...شکر خدا...شما خوبید؟
      قربانتم علیرضا خان
      .
      .
      .
      ببخشید یه کار برای من پیش اومد.فعلا تا فردا
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10175

دقایقی پیش صورت گرفت؛
        اعلام همزمان دو خبر مهم از "خکاوه"

در حالی که شایعات فراوانی در خصوص زمان انتشار آگهی واگذاری بلوک "خکاوه" در میان اهالی بازار سرمایه شنیده می شد، سرانجام طی روز جاری این آگهی از طریق سایت رسمی شرکت بورس منتشر شد و در خصوص تعداد سهام، قیمت پایه هر سهم و شرایط واگذاری آن در تاریخ تعیین شده اطلاع رسانی گردید.
        آگهی عرضه بلوک 56.72 درصدی شرکت سایپا دیزل از پرتفوی سرمایه گذاری شرکت سایپا دقایقی پیش در سایت رسمی شرکت بورس منتشر شد و همزمان با آن پیشنهاد هیأت مدیره "خکاوه" و نظر حسابرس این مجموعه جهت اجرای برنامه افزایش سرمایه 115درصدی روی سامانه کدال قرار گرفت.
        بر اساس گزارش بورس نیوز، در حالی که شایعات فراوانی در خصوص زمان انتشار آگهی واگذاری بلوک "خکاوه" در میان اهالی بازار سرمایه شنیده می شد، سرانجام طی روز جاری این آگهی از طریق سایت رسمی شرکت بورس منتشر شد و در خصوص تعداد سهام، قیمت پایه هر سهم و شرایط واگذاری آن در تاریخ تعیین شده اطلاع رسانی گردید.
        بر این اساس، عرضه عمده سهام "خکاوه" از پرتفوی شرکت سایپا و به وکالت از شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنعتی نیوان ابتکار در تاریخ 14 شهریور ماه سال جاری انجام می پذیرد و طی این معامله حدود دو میلیارد سهم "خکاوه" معادل 56.72 درصد از آن به قیمت پایه هر سهم 1630 ریال روی میز فروش قرار می گیرد.
        در این شرایط برخی از گمانه زنی ها از وجود دو خریدار برای این معامله بلوکی حکایت می کند و در حالی قیمت پایه هر سهم بلوک "خکاوه" 163 تومان تعیین شده که در حال حاضر ارزش هر سهم آن روی تابلوی معاملات بورس در محدوده قیمتی 152 تومان می باشد.
        علاوه بر این، همزمان با انتشار اين آگهي عرضه بلوكي سهم، طی اطلاعیه ارسالی روی سامانه کدال از سوی شرکت سایپا دیزل پیشنهاد هیأت مدیره این شرکت خودروساز جهت اجرای برنامه افزایش سرمایه 115 درصدی از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها و به منظور اصلاح ساختار مالی منتشر گردید که این موضوع به تأیید حسابرس قانونی رسیده و در حال حاضر اجرایی شدن آن منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده است.
        بر این اساس باید دید که با انتشار اخبار مثبت پیرامون این مجموعه خودروساز، معاملات روز آتی "خکاوه" ، "خساپا" و نیز كل گروه خودرو چگونه خواهد بود و فعالان بازار سرمایه چگونه از این اخبار استقبال می کنند و آیا این موضوع موجب ایجاد جوی مثبت در گروه خودرو و نیز کلیت بازار سرمایه و حرکت آن در مسیر رشد و صعود می شود یا خیر؟
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        163 تومن مفته،درسته سهم الان زیان انباشته 430 تومنی برای هر سهم داره ولی با کمی مدیریت کاربلد براحتی میشه سود بالای 50 تومنی برای هر سهم در سال ساخت،فراموش نشه قیمت این سهم در سال 82 ،بالای 3200 تومن بود،سود پوشش سال 83 با سرمایه 30 میلیارد تومنی مبلغ 1829 ریال بوده، البته از اون موقع تا حالا افزایش سرمایه داشته که با سرمایه فعلی سود اون موقعش میشه 25 تومن.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/08/16, 17:27.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10175

یادداشت شب
          .
          .
          .
          .
          احتمال میدم فردا روز سبزی برای گروه خودرو باشه،با توجه به اینکه امروز به حمایت هایی رسیده اند احتمالا فردا شاهد فشار خریداران در منفی و پیشروی تا درصد های مثبت وجود داره.
          فردا انتظار فشار خریداران در خساپا ،خزامیا،خودرو،خکاوه،خاور،ختراک و ... هستم.
          امروز کروی به اون محدوده ای که ما گفتیم نزدیک شد و واکنش مثبتی از خودش نشون داد،از نظر من بازی صعودی کروی هنوز تموم نشده.فردا احتمالا دوباره تقاضای خرید در مثبت میتونه داشته باشه اگر بازار اجازه بده حتی میتونه صف خرید بشه.تمامی تحلیل های قبلیمون در مورد کروی و اعتقاد به شکستن مقاومت 275 تومن و خروج از روند نزولی و هدف حداقلی 400 تومن به قوت خودش باقیه.حد ضرر 180 تومن.

کروی درسته الان صف فروش ولی در محدوده 210 تا 220 تومن حمایت قویی داره.
          فردا فاذر هم میتونه فشار خرید در مثبت داشته باشه،همچنان طبق تحلیل قبلی اعتقاد دارم فاذر میتونه با شکست 555 تومن از روند اصلاحی چهار ماهه خودش خارج بشه.حد ضرر رعایت شه.
          فردا حفاری هم میتونه فشار خرید در مثبت داشته باشه،همچنان طبق تحلیل قبلی اعتقاد دارم حفاری میتونه با شکست 390 تومن وارد ریل صعودی بشه.حفاری با شکست 500 تومن میتونه هدف 850 تومنی یه الگو باشه.حد ضرر رعایت شه.
          شبریز در تحلیل چند روز گذشته گفتیم در محدوده 430 تومن حمایت قویی داره امروز در 450 تومن حمایت شد اعتقاد دارم یا از 450 یا نهایتا 430 تومن میتونه برگرده.فردا انتظار تقاضای خرید در مثبت رو دارم.طبق تحلیل هفته گذشته انتظار دارم شبریز طی نوساناتی با شکست 540 تومن خودش رو از روند نزولی بلند مدت 34 ماهه خودش رو خارج کنه.حد ضرر رعایت شه.
          برای شتران فردا انتظار فشار خرید رو دارم،در مورد شتران زیاد صحبت کرده ایم لازم نیست دوباره بازگو کنم.همچنان به هدف 600 تومنی در میان مدت با موج های صعودی بزرگ و اصلاحی کوچیک معتقدم.
          شبندر هم نزدیک یه محدوده حمایتی قویی هست ،فردا ممکنه فشار خرید داشته باشه.
          ونفت هم در قیمت جذابی قرار داره (228 تومن) اینم فردا رصد بشه.شکست 244 تومن براش خیلی خوبه.
          ومعادن هم به حمایت خوبی رسیده شاید فردا یه تحرکات مثبتی از خودش نشون بده.
          فولاد هم امروز مثبت خوبی از خودش به نمایش گذاشت احتمالا فردا هم مثبت بشه.همچنان به تحلیل قبلی اعتقاد دارم که همانا بودن در موج 5 و هدف شکست 230 تومن بصورت نوسانی و رسیدن به سیصد تومن در میان مدت هستم.
          .
          .
          .
          فردا اینا رو رصد کنید،درست در آومد که هیچ ولی اشتباه شد لطفا بد و بیراه نگید،بالاخره پیش بینی کوتاه مدت هست و هزار ماجرا. فعلا شب بخیر

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10175

امروز حتما خساپا و خودرو رو زیر نظر داشته باشید احساس میکنم خیلی نزدیک یه موج صعودی هستیم.خساپا با شکست 125تومن و خودرو با شکست 340 تومن میتونند توجه فعالان بازار رو جلب کنند.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10175

خساپا...
              خگستر...
              خزامیا...
              خکاوه...
              خودرو...
              همگی فشار خرید دارند

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10175

بازار واقعا خیلی نوسانی شده،اصلا موندم تو کار این فروشندگان گروه خودرو.
                خساپا ،خودرو ،خکاوه و ... همگی میتونند صعود کنند ،چرا اینقدر سهامداران ترسویی داره من نمیدونم

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10175

حالا قیمت بلوکی خکاوه مفت حساب شده،دلیل نمیشه قیمت تابلو بیاد پایین اونم زمانیکه افزایش سرمایه 115 درصدی داره

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10175

انتظار بازار بمراتب بهتری از این رو داشتم.نمیدونم این خریداران برای چی اینقدر ترسو شده اند؟
                    آخه این خساپا بریزه،مثلا تا کجا میتونه بریزه که میترسند بخرند؟اصلا جایی برای ریزش داره؟نه ولله.
                    خیلی خیلی بخواد بریزه تا 100 تومن.ولی از اینجا یه حمله ای بکنند مطمئن باشند میتونند این سهم رو وارد روند صعودی کنند.
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/08/17, 08:50.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10175

منبعد تحلیل ها رو فقط میان مدت بررسی میکنم و کاری به کوتاه مدت نخواهم داشت،وقتی بازار اینقدر نوسانی شده،پیش بینی یکی دو روزه، آب در هاون کوبیدنه.
                      شما صد درصد مطمئن باشید اگر بازار اینقدر نوسانی نبود 90 درصد اون سهم هایی که توی پست دیشبی گفته بودم الان صف خرید بودند،اینو کاملا مطمئنم چون سیستم من امتحانش رو خیلی وقته پس داده.اینا هم پایینی ندارند فقط نوسان بیخودی میکنند.

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

منبعد تحلیل ها رو فقط میان مدت بررسی میکنم و کاری به کوتاه مدت نخواهم داشت،وقتی بازار اینقدر نوسانی شده،پیش بینی یکی دو روزه، آب در هاون کوبیدنه.
                        شما صد درصد مطمئن باشید اگر بازار اینقدر نوسانی نبود 90 درصد اون سهم هایی که توی پست دیشبی گفته بودم الان صف خرید بودند،اینو کاملا مطمئنم چون سیستم من امتحانش رو خیلی وقته پس داده.اینا هم پایینی ندارند فقط نوسان بیخودی میکنند.
                        به نظر می رسه تا مهر ماه هم به همین روال طی بشه تا گزارش 6 ماهه بیاید و تا رفع ابهام نتیجه انتخابات امریکا و موارد دیگه بازار حرکت خاصی نداشته باشه
                        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• farzen
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2012
                          • 512

سلام شهریور هم صندوقها عرضه دارن میدونید کدوم سهمها هستن؟یا از چه گروههاییند؟؟

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10175

درود

ظاهرا ایران خودرو سودش رو از 56 ریال به 78 ریال افزایش داده،چون زیر 5 تومن تعدیل مثبت داده پس متوقف نمیشه.
                            فردا خودرو رصد بشه اگر چنانچه نتونه مثبت قویی بخوره و متزلزل معامله بشه و میل به منفی داشته باشه نشانه این خواهد بود که سهم به اخبار مثبت واکنش خوبی نشون نمیده و این خوب نیست.
                            در اینصورت در کوتاه مدت ممکنه فروشنده داشته باشه و بصورت خیلی پرنوسان کمی بیاد پایین.
                            روند سایر گروه خودرو هم میتونه مشابه روند خود خودرو باشه.(اگر واکنش خودرو به خبر تعدیلش ،مثبت نباشه)
                            قبلا در مورد ذوب گفته بودم که ممکنه روی 239 تومن ممکنه کف محکمی زده باشه و پایین اون نیاد،الان نمودارش رو با آخرین تغییرات اخیر قیمتی،بررسی کردم بنظرم اومد ممکنه قیمت تمایل داشته باشه زیر کف 239 تومن هم معامله بشه.
                            همچنان در مورد کروی و شتران نظرم مثبته ولی ترجیحا دید میان مدت باید داشت کوتاه مدت بازار ممکنه خیلی نوسانی باشه و سوهان روح باشه.
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/08/19, 23:17.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10175

گروه پالایشی دوباره صف خرید شدند.
                              بنظرمن کروی هم فروشنده زیاد نداره حداقل در منفی که نداره در مثبت هم اونقدر قوی نیستند،یه فشار خرید کوچولو میتونه دوباره صف خریدش بکنه بگمانم کروی اگه بخواد باز هم افت کنه بیست تومن همون افت کنه ولی بالا بره جا داره،شاید هر لحظه فشار خرید براش بیاد.

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

خودرو خیلی پایینی نداره شاید همون 300-305 رو ببینه فشار فروش نیست

نظر

در حال کار...
                                X