کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کلا بازار خیلی نوسانیه،بخاطر همین با خودم قرار گذشته ام تا کاملا از صعود سهمی مطمئن نشدم ،حرفی نزنم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
کرازی هم نمودار بدی نداره،بنظر میاد صعودش میتونه در قالب موج 5 باشه که هدفش شکست 1030 تومن باشه البته ممکنه این شکست بعد از افزایش سرمایه باشه و رقم هدف متفاوت باشه.اگه اشتباه نکرده باشم افزایش سرمایه 100 درصدی داره.
مقاومت بسیار قویی در 700و 750 تومن داره،حد ضرر این سهم 550 تومنه.
الان درست روی خط روند نزولی یک و نیم ساله اش قرار داره احتمال شکست بالاست.دید باید میان مدتی باشه با رعایت حد ضرر
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بررسی ها نشان می دهند در سبد داراییهای بورسی سهام عدالت سه شرکت پالایش نفت تهران ،بیمه دانا و سمان دارب بالاترین وزن ارزش بازاری را به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری فارس؛ بر اساس اسناد و مدارک دریافتی از سازمان خصوصی سازی هم اکنون در سبد داراییهای سهام عدالت 35 شرکت
بورسی قرار دارند که سه شرکت هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس با 23.25 درصد، پالایش نفت تهران با 8.71 درصد و پتروشیمی مارون با 7.22 درصد از کل
ارزش بازار سهام کشور توانسته اند به ترتیب 30.48 درصد، 88.93 درصد و 19.19 درصد از ارزش بازاری سهام عدالت را به خود اختصاص دهند. همچنین در این رده بندی پالایش نفت تهران با 88.93 درصد ، بیمه دانا با 45.59 درصد و سیمان داراب با 40.24 درصد از سهم ارزش بازاری سهام عدالت رتبه های
اول تا سوم بالاترین وزن ارزش بازاری دارایی های سبد سهام عدالت را به خود اختصاص دهند.
گروه خودرو امروز خوب مثبت هستند ولی از بس توی این چند مدت نوسانی بودند و من بارها روشون نظر مثبت داده ام دیگه خسته شده ام.همون دید میان مدت داشته باشید ضرر نمیکنید.
فردا با مقاومت های مهمی روبرو خواهند شد.
گروه خودرو امروز خوب مثبت هستند ولی از بس توی این چند مدت نوسانی بودند و من بارها روشون نظر مثبت داده ام دیگه خسته شده ام.همون دید میان مدت داشته باشید ضرر نمیکنید.
فردا با مقاومت های مهمی روبرو خواهند شد.
سلام تمام گروه همین طور نوسانی بوده 2 روز گروه پالایش یک روز معدنی و حالا هم گروه خودرو به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند دارند چرخشی عمل می کند فردا گروه خودرو منفی پالایش مثبت حفظ شاخص کل برای سازمان مهمه
سلام تمام گروه همین طور نوسانی بوده 2 روز گروه پالایش یک روز معدنی و حالا هم گروه خودرو به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند دارند چرخشی عمل می کند فردا گروه خودرو منفی پالایش مثبت حفظ شاخص کل برای سازمان مهمه
کاملا فرمایش شما درسته.
البته این رو هم در نظر داشته باشید تمامی این نوسانات وقتی هست که بازار میخواد اندک اصلاحی داشته باشه(طبق اون تحلیلی که فکر کنم هفته قبل گذاشتم) و سهام بجای منفی سه چهار درصدی ترجیح میدن در مثبت و منفی بازی کنند که این از نظر من اتفاق خوبیه و نشون دهنده خریدار صبور و همچنین عدم قدرت کافی فروشنده می باشد.
من فکر میکنم نیمه دوم سال بسیار خوبی خواهیم داشت،شاید وقتش باشه با شروع مجدد روند صعودی بازار،پول ها از توی بخچه و زیر لحاف خارج بشه و وارد بازار شه.
کاملا فرمایش شما درسته.
البته این رو هم در نظر داشته باشید تمامی این نوسانات وقتی هست که بازار میخواد اندک اصلاحی داشته باشه(طبق اون تحلیلی که فکر کنم هفته قبل گذاشتم) و سهام بجای منفی سه چهار درصدی ترجیح میدن در مثبت و منفی بازی کنند که این از نظر من اتفاق خوبیه و نشون دهنده خریدار صبور و همچنین عدم قدرت کافی فروشنده می باشد.
من فکر میکنم نیمه دوم سال بسیار خوبی خواهیم داشت،شاید وقتش باشه با شروع مجدد روند صعودی بازار،پول ها از توی بخچه و زیر لحاف خارج بشه و وارد بازار شه.
بنظر میاد با این صف خرید سی میلیونی خاور شاید این دفعه این مقاومت موذی 130 تومن شکسته شه و بریم روی مقاومت 140 تومن.
.
.
.
کرازی دوباره یه استارت دیگه زد،ببنینیم صف میشه؟
از صبح داره از طرف بانک ها ،برام تبریک روز تولد میاد.
میگم چی میشد توی بورس هم برای تبریک گفتن روز تولد،سبد سهام رو صف خرید میکردند،خوب نمیشد؟!
.
.
.
واه واه کروی امروز چه مرگش شده؟
کرازی و آکنتور رو خوب میخرند.
میگم چی میشد توی بورس هم برای تبریک گفتن روز تولد،سبد سهام رو صف خرید میکردند،خوب نمیشد؟!
.
.
.
خاهن الان در قیمت 1773 ریال صف فروشه ولی فکر نمیکنم زیاد پایینی داشته باشه در محدوده 160 تا 165 یه حمایت 150 تومن یه حمایت.
خاور رو عرضه کردند ولی دوباره صف خرید شد،پایداری صف خرید تا آخر وقت نشونه خوبیه.
.
.
.
تولدت مبارک آقا سجاد
انشاالله که هزار سال زنده باشی
نظر