orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10175

پاسخ : orumbourse channel

امروز سایت برای من بسختی باز میشه.
    .
    .
    .
    به یه حقیقی چشم قشنگ یا یه حقوقی خییر برای رنج تا صف خرید روی کروی نیازمندیم.
    معاملات کروی خیلی خسته کننده و ملال آور شده.
    .
    .
    .
    خاور هم بنظرم مقاومتش رو شکسته.میریم سر وقت 140 تومن.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10175

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      فاذر...
      دوستانیکه تمایل دارند فاذر رو در سبدشون داشته باشند معاملات روزهای آینده رو رصد کنند.

بنظر میاد سهم تمایل داره مقاومت مهم خودش رو در قیمت 560 تومن بشکنه و برای خروج از روند نزولی شانس خودش رو برای شکت مقاومت مهم 600 تومن امتحان کنه.
      اعتقاد دارم یا فاذر در قیمت 505 تومن در هفته های گذشته یه کف زده و یا اینکه بخواد خلاف پیش بینی صعودی ما عمل کنه و بخواد افت بیشتر کنه تا 460 تومن میتونه بیاد.
      در نظر داشته باشید شکست 560 تومن یه نشانه هست از اینکه تمایل داره از روند نزولی خارج بشه و شکست 600 تومن میتونه نوید یه موج صعودی رو بده.
      البته دیدتون در فاذر باید میان مدت باشد زیرا این سهم صعود و نزولش فوق العاده نوسانی هست و نمیشه نوسانگیری سه چهار روزه ده بیست درصدی روش انجام داد.
      همچنان به این تحلیل معتقدم.مربوط به تاریخ 22 مرداد هست
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10175

قیمت جهانی روی اکنون 2300 دلار

http://www.investing.com/commodities/zinc?cid=956470
        توی این دو ساعت اخیر قیمت جهانی روی تا 2311 دلار هم بالا اومد،الان روی 2308 دلار معامله میشه.
        یه مقاومت روی 2314 دلار داره اون رو رد کنه تا محدوده 2350 -2370 دلار بصورت پرنوسان میتونه خودش رو بالا بکشه.
        اون محدوده 2350 تا 2370 دلار واقعا محدوده مقاومتی قویی هست.فکر نمیکنم با اولین برخورد بتونه بشکنه و قطعا در اولین برخورد یه اصلاحی به روی میده.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10175

قیمت جهانی روی امروز تا 2327دلار هم بالا اومد،اکنون روی 2312 دلار معامله میشه.
          دیروز با برخورد به مقاومت 2314دلار تا 2262دلار پایین اومد ولی امروز دوباره به مدار صعود برگشت.امروز بالای 2320دلار خودش رو تثبیت کنه فردا سهام گروه روی برتری خریدار و ضعف فروشنده میتونه داشته باشه.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10175

هم اکنون 2331 دلار.
            ببینیم فردا واکنش سهام گروه روی چگونه خواهد بود.

http://www.investing.com/commodities/zinc?cid=956470

.
            .
            .
            تمامی سهام گروه روی در میان مدت صعودی هستند در کوتاه مدت شاید کمی درجا بزنند یا اندک اصلاحی بکنند ولی میان مدت صعودی هستند.
            مثلا کروی فوقش تا 210 تومن میتونه بیاد ولی بخواد بالا بره با شکست خط روند نزولی بلند مدت در قیمت 275 تومن حداقل تا 400 تومن در میان مدت جا داره.
            فرآور هر کی نگران اصلاح یا درجا زدن کوتاه مدت نباشه ،میان مدت حداقل 735 تومن داره سپس یه اصلاحی میکنه و بعد میره بالای 1000 تومن البته این 1000 تومن ممکنه کمی زمان ببره ولی میرسه.

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

سلام
              امروز تاپیک شما خلوته
              اما برای بالا نگه داشتنش من امروز وساپا خریدم ببینم چی میشه

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

درود بر دوستان و اروم بورس عزیز

خودرو از نظر زمانی تا 14-15 شهریور باید حرکت جدید خودشو آغاز کنه خیلی کنترل کردن این سهمو

نظر

• ایرانی
                  ستاره دار(1)
                  • Jun 2011
                  • 2577

بالا آوردن تاپیک دوست عزیز orumbourse @};-

تحلیل خوبی از سهم " اپرداز " نوشته شده توسط کاوه از سایت بورکس

در اصل توسط alirezawater پست شده است
                  در پاسخ جناب کاوه هم که فرموده بودند تنها شركتی است که نرم افزار ios درست میکند، بیشتر توضیح بفرمایید. در حال حاضر 100 ها یا شاید هم هزاران نرم افزار فارسی برای ios وجود دارد که ساخت اپرداز نیستند ،
                  همچنین لازم به ذكر است در بازار اسمارت فون در کشور ما، شاید کمتر از 5 درصد مردم از ios استفاده میکنند و اكثر کاربر اندروید هستند، و این 5 درصد طبیعاتا بازار کوچکی است
                  با سلام خدمت شما دوست عزیز

پست شما را الان دیدم. در تکمیل و تصحیح مطلب گفته شده باید عرض کنم که شرکت آتیه داده پرداز ( اپرداز ) اولین موبایل بانک ایرانی بر روی سیستم عامل iOS مربوط به گوشی های آیفون، توسط شرکت آتیه داده پرداز ارائه میگردد.

یعنی نخستین موبایل بانک تحت ویندوز فون در کشور و همچنین طراحی ، برنامه نویسی و پیاده سازی نسخه آن، توسط شرکت " اپرداز " صورت گرفته است.

شرکت روی هر چهار پلتفرم iOS ،Android ، Windows، Java که روی گوشی ها وجود دارد ،کلیه خدمات را ارائه میدهد. یعنی فقط مختص به ios آیفون نیست ، بلکه کلیه برنامه ها و سیستم عامل های موبایلی کشور را شامل میشود.

بنده شخصاً در مورد این شركت مثبت هستم.

حال این مثبت بودن فارغ از بحث قیمت است. ( یعنی اصلاً کاری به قیمت سهم و بالا و پایین شدن آن ندارم)

بیشتر منظور بنده در مورد حوزه کاری و نوع فعالیت و صنعت جذاب شركت دانش بنیان " اپرداز " است. :)

البته اگر از دیدگاه بورسی به آن نگاه کنیم ، حاشیه سود مناسب و افزایشی شرکت و همچنین درصد بالای پوشش بودجه در گزارش 3 ماهه 95 نسبت به پیش بینی، 51 میلیارد تومان سپرده بانکی و دیگر اینکه شرکت آتیه داده‌ پرداز هیچ گونه هزینه مالی ندارد، نداشتن هزینه مالی نکته مثبتی برای شرکت است.

و هچنین پروژه جدیدی به نام "چابک" را از تیرماه 95 به صورت عملی راه اندازی کرده است که در حدود 20 درصد به ظرفیت شرکت اضافه شده که اثرات مثبت این 20 درصد اضافه شدن به ظرفیت شرکت را باید در گزارشات آینده توجه داشت .

به نظرم در مورد این سهم باید این موارد مهم را در نظر بگیریم .

------------------------------------------------------------------------------------------------

البته صحبتهای مدیرعامل " اپرداز " با روزنامه دنیای اقتصاد قابل توجه است.

امیر جلیلوند گفت: این شرکت بیش از 10سال است که فعالیت مستمر و موفق در حوزه پیام ‎کوتاه داشته و توانسته در میان سایر اپراتورهای دیگر کشور 41درصد از بازار را به خود اختصاص بدهد.

وی با اشاره به اینکه بیش از 23 بانک کشور از مشتریان «اپرداز» هستند، افزود: در حال حاضر 700 مشتری در حوزه پیام کوتاه از سرویس‎های شرکت استفاده می‎کنند و ما به‏ عنوان یکی از شرکت‎های دانش بنیان پذیرفته شده‎ایم. جلیلوند افزود: از طریق شرکت آتیه داده‌پرداز ماهانه یک میلیارد تا یک میلیارد و 200 میلیون پیامک ارسال می‎شود. این پیام‏های ‎کوتاه پیام‎های خاص و غیرتبلیغاتی است. وی حاشیه سود شرکت طی سال‏های اخیر را صعودی دانست و گفت: در سال 91 حاشیه سود شرکت 10درصد بود. در سال‎های 92، 93 و 94 به ترتیب 18، 14 و 21 درصد افزایش یافته است.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10175

بروز رسانی برخی تحلیل ها
                    .
                    .
                    .
                    .
                    خاهن الان در قیمت 1773 ریال صف فروشه ولی فکر نمیکنم زیاد پایینی داشته باشه در محدوده 160 تا 165 یه حمایت 150 تومن یه حمایت.
                    خاهن از محدوده حمایتی تعیین شده ما در قیمت 165 تومن یه موج صعودی رو شروع کرد و تا238 تومن هم بالا اومده،یعنی 44 درصد رشد.
                    احتمال میدم با اندکی اصلاح دوباره به صعود خودش ادامه بده،فکر میکنم یه هدف 450 تومنی در میان مدت داره.
                    .
                    .
                    .
                    هنوز به این هدف شاخص اعتقاد دارم و فکر میکنم در اون مسیریم.
                    این اصلاح شاخص هم بعید میدونم زیاد عمیق باشه یا ما در اصلاح زمانی شاخص که اصطلاحا به نوسان در یک محدوده چند صد واحدی گفته میشه ،هستیم یا بخواد افت کنه در محدوده
                    76200 تا 76800 واحد میتونیم حمایت های قویی بر روی شاخص ببینیم که امکان برگشت در این محدوده در صورت افت زیادبالاست.
                    من آینده بازار رو صعودی میدونم و با این دید سرمایه گذاری کرده ام.
                    ملاک برای من حد ضرر هست که خیلی با شکستنش اون فاصله دارم،پس کماکان سهامداری میکنم.
                    شاخص به محدوده گفته شده ما رسیده ولی فعلا واکنش ها نسبت به محدوده حمایتی اونقدر قوی نیست ،اگه در روزهای آینده مثبت باشه ولی نتونه از مقاومت 77200 واحد بگذره یا قبل از رسیدن به اون منفی قوی بشه و برگرده ،اون وقت باید در محدوده 75600 تا 75000 واحد دنبال حمایت گشت.کماکان در میان مدت شاخص صعودی خواهد بود و هدف 89700 تا رو براش میبینم.
                    .
                    .
                    .
                    هر چقدر به صف فروش کطبس میاد،میخرنش.
                    خود این پیام مهمی توش هست.شاید یه چند تومن پایینتر بیاد البته اگر متوقف نشه ولی آینده درخشانی داره بزودی بالای 300 تومن میبینمش.
                    سهم کوچیکه بازی هم روی سهم زیاده.الان صف فروشه ولی شاید بشه پایینتر هم خریدش.
                    اما خریدهاتون باید پله ای باشه، شاید تا این محدوده هم پایین بیارنش
                    209تا 197 تومن،البته شاید.
                    کطبس هم با وارد شدن به محدوده حمایتی گفته شده به یکباره صف خرید بخود دید ممکنه روی محدوده 255 تا 260 تومن فرصت خرید بده،هنوزم هم اعتقاد دارم قیمت این سهم بالای 300 تومن هست یه هدف 340 یا 360 تومنی براش درآورده بودم آلان قیمت دقیق توی ذهنم نیست.
                    .
                    .
                    .

توی این دو ساعت اخیر قیمت جهانی روی تا 2311 دلار هم بالا اومد،الان روی 2308 دلار معامله میشه.
                    یه مقاومت روی 2314 دلار داره اون رو رد کنه تا
                    محدوده 2350 -2370 دلار بصورت پرنوسان میتونه خودش رو بالا بکشه.
                    اون محدوده 2350 تا 2370 دلار واقعا محدوده مقاومتی قویی هست.فکر نمیکنم با اولین برخورد بتونه بشکنه و قطعا در اولین برخورد یه اصلاحی به روی میده.
                    قیمت جهانی روی در اون محدوده مقاومتی گفته شده تا 2371 دلار بالا اومد و با رسیدن به اون محدوده مقاومتی تا الان یه 57 دلار افت داشته.گفتم اونجا مقاومت خیلی قویی هست من فکر میکنم روی یا در قیمت 2371 دلار یه سقف زده یا اگر بخواد در کوتاه مدت دوباره صعودی باشه ممکنه تا 1415 دلار بالا بره ولی بیشتر نظرم اینه که در 2371 دلار یه سقفی زده و باید کمی اصلاح کنه(گرچه پیش بینی من فقط از روی نمودار قیمت جهانی هست و دیتای اونها رو ندارم) و اما اگر در روز های آینده قیمت جهانی روی 2290 دلار رو بشکنه ممکنه تا 2200 دلار هم اصلاح کنه ولی این بمعنای بسته شدن پرونده صعودی روی نخواهد بود بلکه من فکر میکنم روی در میان مدت همچنان صعودی خواهد بود و با شکست 24000 دلار ابتدا 2735 دلار و سپس 3100 دلار میتونه ببینه مشروط بر اینکه در اصلاح پیش رو زیر 1800 دلار نیاد که کمی در این شرایط سخته و یا غیر ممکنه.
                    .
                    .
                    .

من هر جور حساب میکنم شتران رو صعودی میبینم اگه با نوسانات ده درصدی کار نداشته باشید سود میکنید.حد ضرر این سهم 250 تومن هست.
                    میدونم اختلاف حد ضرر با اخرین قیمت معامله خیلی زیاده ولی بی دلیل نیست.
                    خیلی بخواد بیاد پایین 280 تومنه البته اگر از همین قیمت ها استارت نزنه.
                    تحلیلش رو قبلا توی تایپک گذاشته ام.
                    شتران هم فعلا به حمایت 280 تومن خوب واکنش نشون داده و در 284 تومن یه استارت دوباره زد.من بی دلیل این حد ضرر 250 تومنی رو نگذاشته ام ممکنه کمی هم بازی یا منفی بشه ولی با شکست 350 تومن دوباره به اهداف ذکر شده در تحلیل های قبلی که همانا یکیش 600 تومن در میان مدت می باشد میرسه.حد ضرر همون 250 تومن خواهد بود.
                    .
                    .
                    .
                    فکر میکنم ذوب میتونه زیر 239 تومن هم بیاد،حالا چقدر زیر اون معامله بشه این بستگی به اخبار مثبت و منفی شرکت و وضعیت بازار در اون مقطع میتونه داشته باشه.
                    235-220-205 اینها نقاط پتانسیل دار برای برگشت سهم (prz)هستند.
                    ذوب هم علیرغم اومدن افزایش سرمایه 322 درصدی،زیاد بالا نرفت.من فکر میکنم میتونه زیر 239 تومن بیاد.فشار خرید دوباره روی این سهم مطمئنا با اومدن تاییدیه سازمان بورس با افزایش سرمایه ذکر شده خواهد بود،اگر چنانچه با تمامی مقدار افزایش سرمایه 322 درصدی موافقت نشه ،باید دید مقدار تایید شده چقدر خواهد بود؟اگر بالای 200 درصد باشه میتونه صعودی بکنه ولی زیر اون باشه کمی کارش سخته.بهرحال ببینیم در روزهای آینده چی میشه؟
                    .
                    .
                    .

فراور شاید در کوتاه مدت کمی اذیت کنه ولی میان مدت خوبی خواهد داشت من حداقل 730 تومن میبینمش در میان مدت.
                    کوتاه مدت ولی کمی اصلاح یا درجا زدن شاید داشته باشه حد ضرر فرآور 350 تومنه. اینم حد ضررش با خود سهم خیلی فاصله داره ولی اصولا بهتره سهم هایی که روند صعودی خوبی دارند حد ضرر خیلی خیلی پایین باشه تا با هر تلنگری سهامدار نفروشه.
                    اهداف فراور در بلند مدت خیلی بالاست.
                    قیمت جهانی روی هم در محدوده 2350 تا 2370 دلار مقاومت خیلی قویی داره.
                    کماکان به این اهداف فراور معتقدم ولی در کوتاه مدت شاید تا محدوده 420 تا 400 تومن هم پایین بیاد البته شاید.
                    .
                    .
                    .

ظاهرا ایران خودرو سودش رو از 56 ریال به 78 ریال افزایش داده،چون زیر 5 تومن تعدیل مثبت داده پس متوقف نمیشه.
                    فردا خودرو رصد بشه اگر چنانچه نتونه مثبت قویی بخوره و متزلزل معامله بشه و میل به منفی داشته باشه نشانه این خواهد بود که سهم به اخبار مثبت واکنش خوبی نشون نمیده و این خوب نیست.
                    در اینصورت در کوتاه مدت ممکنه فروشنده داشته باشه و بصورت خیلی پرنوسان کمی بیاد پایین.
                    روند سایر گروه خودرو هم میتونه مشابه روند خود خودرو باشه.(اگر واکنش خودرو به خبر تعدیلش ،مثبت نباشه)

خب این آخرین نظر ما در مورد خودرو بود،قبل ترها امیدوار به شکست محدوده مقاومتی 340 تومن بودیم که نتونست ،ولی با اومدن گزارش تعدیل سود ،این مطلب رو زدیم که بعد از اون سهم افت کرد و حدضرر 305 تومنی ما رو شکست و تا 287 تومن هم افت کرد.گرچه امروز تا 314 تومن هم معامله شد ولی شکست حد ضرر اتفاقی خوبی نیست.روزهای آینده سهم رو رصد کنید اگر چنانچه دوباره زیر 296 تومن بیاد اون وقت باید دید با حمایت 273 تومن چیکار میکنه؟

.
                    .
                    .
                    شما کروی رو هم در واچ داشته باشید من که فکر میکنم در منفی میخرنش.منتظر فشار خرید و ادامه روند صعودی باشید.
                    پایین بیاد بعید میدونم زیر
                    محدوده 225 تا 230 تومن بیاد حتی مطمئن نیستم که به این محدوده برسه.
                    کروی هم در کوتاه مدت با مقاومت 244 تومن درگیره،همچنان به هدف 400 تومنی در میان مدت براش معتقدم ولی با توجه به اینکه فکر میکنم قیمت جهانی روی باید یه اصلاحی بکنه ممکنه تحت تاثیر اون، کروی اندکی اصلاح داشته باشه .چند روز پیش با رسیدن به محدوده 225 تا 230 تومن یه صعود جزیی کرد ولی نتونست از پس مقاومت 244 تومن بر بیاد بنابر این اگر سهامدارها دید میان مدت داشته باشه میتونند سود کنند در کوتاه مدت شاید تا 210 یا 190 تومن یه اصلاحی داشته باشه البته این رو هم بگم کروی خریدار حقوقی داره و خیلی رنج مثبت میزنه نمیشه قاطعانه در مورد اصلاحش حرف زد.
                    .
                    .
                    .
                    در مورد خکاوه هم روی 145 تومن ما پیش بینی صعود میکردیم که تا 161 تومن بالا اومد ولی ما برای صعود ده پانزده درصدی تحلیل نزده بودیم بهر حال الان در قیمت 130 تومن معامله میشه و نزدیک 127 تومن حد ضرر معامله میشه.فروش نرفتن بلوک خکاوه،کمی معادلات رو بهم زد.امیدوارم حد ضرر 127 تومن رو نشکنه ولی اگر 127 تومن رو شکست باید در محدوده 110 تا 100 تومن دنبال حمایت گشت.
                    .
                    .
                    .
                    خاور هم ما در زیر 120 تومن پیش بینی صعود میکردیم که تا 133تومن بالا اومد .بهرحال هنوز حد ضرر روی 109 تومن فعال نشده و چون قیمت خیلی نازلی داره،نباید افت بیشتر براش متصور بود ولی چنانچه 110 تومن رو بشکنه شاید 100 یا 95 تومن هم بیاد اونم شاید.
                    .
                    .
                    .
                    توی این یه ماه اخیر بیشتر روی این سهام زیاد صحبت کردیم.
                    بهرحال اگر کسی با نظر ما سهمی خریده باشه بعید میدونم زیاد زیانی متوجهش شده باشه ولی چنانچه به کسی زیانی بابت تحلیل های ما رسیده، صمیمانه عذرخواهی میکنیم.
                    این پست رو بمنظور بالا آوردن تایپک درج نکردم بلکه بخاطر احساس مسئولیت برای تحلیل هایی که کردم ،بابت بروز رسانی اونها نوشتم.
                    قصد نوشتن ندارم.

نظر

• alpha041
                      ستاره دار(1)
                      • Aug 2013
                      • 109

سلام
                      در مورد گروه ساختمانی مخصوصا وساخت تحلیلی دارید؟

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

نظرتون در مورد افزایش سرمایه 85 درصدی سکرد چی بود گزارش روانه کدال شده

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1837

بروز رسانی برخی تحلیل ها
                          این پست رو بمنظور بالا آوردن تایپک درج نکردم بلکه بخاطر احساس مسئولیت برای تحلیل هایی که کردم ،بابت بروز رسانی اونها نوشتم.
                          قصد نوشتن ندارم.

من اهل تملق نیستم!
                          اما این قسمتی که نوشتید،واقعا ارزشمند هست و قابل قیاس با هیچی نیست
                          ای کاش همه (مخصوصا اون تلگرام نویسهای بی وجدان که الان پیداشون نیست)ذره ای شرافت داشتند،
                          نمیدونم چرا بعضی فکر میکنند که هرگز از این دنیا رخت بر نمیبندن؟!
                          موفق باشی.

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                          آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                          نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• سکه شانس
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1362

سجاد عزیز
                            دوست گرامی
                            تحلیل گر حرفه ای
                            درود بی پایان.امیدوارم هر جا که هستی سلامت و موفق باشی...در کل از اینکه نمی توانیم بطور مستمر از دانش شما استفاده کنیم هم متاسفم ...و هم اینکه خودمومقصر میدانم حداقل به عنوان یک عضو حضور فعال وشادمانی را در تاپیک نداشتم... ای کاش همه دوستان حداقل با درج مطالبی خارج سوال ... یک حضور حداکثری داشتن تا جنابعالی هم با دلخوشی بیشتری دانش خود را به اشتراک میذاشتید
                            در نهایت در پناه خدا باشید

نظر

• سکه شانس
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1362

شاراک

اتصال مجتمع «شاراک» به خط لوله سراسری
                              نفتای دریافتی از پالایشگاه آبادان که سابقاً بطور متوسط ماهیانه ۱۵ هزار تن از طریق تانکر وارد مجتمع می شد از این به بعد به خط لوله سراسری متصل شد.
                              در کمیته خوراک و مجتمع در اولین دریافت میزان ۶ هزار تن در تاریخ ۹۵/۶/۱۶ تحویل مخازن خوراک مجتمع شد.

خساپا

مذاکرات سایپا و کیا هفته آینده آغاز می شود/ مذاکرات با رنو همچنان ادامه دارد/سهم تولید خودروهای چینی در سایپا کمتر از ۴درصد است/تا پایان سال یک محصول جدید با طراحی سایپا به بازار عرضه می کنیم

گروه خودرویى

شنیده ها حاکى از نهایى شدن قرارداد فولکس واگن با یک خودرو ساز ایرانى میباشد که ظرف روزهاى آینده به بازار مخابره میشود .

وساپا

شنیده میشود که بلوک ولساپا به زودى توسط این سرمایه گذارى خریدارى میشود .

مپنا

بابک آقایی، مدیر مطالعات اقتصادی مپنا معتقد است بخش خصوصی و سایر دستگاه‌های ناظر باید تمرکز بیشتری روی قرارداد یونیت‌اینترنشنال ترکیه به عنوان طرح گره‌گشای مشکلات برق کشور داشته باشند.

کسعدی

یکی از شرکت‌های کره ای که در کشور عراق قرارداد ساخت ۵۰ هزار واحد ساختمانی را با دولت این کشور به امضا رسانده است، می خواهد با شرکت سیمان فارس خوزستان و شرکت‌های کاشی سازی (کاشی سعدی) زیر مجموعه شستا (هلدینگ سرمایه گذاری تامین اجتماعی) برای تامین مصالح مورد نیاز خود یعنی سیمان و انواع کاشی مذاکره کند.

سایپا

شنیده می شود به زودی یکی از مدیران صنعت لیزینگ جایگزین مهدی آستانی در سرمایه گذاری سایپا خواهد شد

قندوشکر

دبیر انجمن قند و شکر با پیش‌بینی تولید ۱٫۶ میلیون تن شکر و شکستن رکورد ۱۲۰ ساله گفت: عرضه شکر روز‌به‌روز درحال افزایش است و قیمت آن به کیلویی کمتر از ۲۷۰۰ تومان رسیده و منطقی تر خواهد شد. بهمن دانایی از تولید و عرضه شکر در استان‌های آذربایجان غربی، همدان و اسلام‌آباد خبر داد و به «ایسنا» گفت: همین عامل سبب شده قیمت شکر در بازار عمده‌فروشی به کمتر از کیلویی ۲۷۰۰‌تومان برسد

خساپا

تغییرات مدیریتی در سرمایه گذاری سایپا/شنیده می شود به زودی یکی از مدیران صنعت لیزینگ جایگزین مهدی آستانی در سرمایه گذاری سایپا خواهد شد.

قند خراسان
                              نائب رئیس هیات مدیره قند ثابت خراسان با اعلام دلایل افزایش قیمت جهانی شکر و ۲ رویداد جدید و قیمت تمام شده شکر، آینده بسیار مناسبی را پیش بینی کرد و از تاسیس و ورود به بورس یک هلدینگ قندی خبر داد.

فملی
                              تولید کنسانتره مس کشور طی پنج ماهه نخست سال ۹۵، رشد ۱۸ درصدی را تجربه کرد. شرکت های زیر مجموعه شرکت ملی صنایع مس ایران شامل «مس سرچشمه»، «مس سونگون» و «مس میدوک» از ابتدای فروردین تا پایان مردادماه، ۴۳۲ هزار و ۴۱۲ تن کنسانتره مس تولید کردند. در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۳۶۷هزار و ۱۴ تن بود. از ابتدای فروردین تا پایان مرداد جاری، مجتمع های «مس سرچشمه» و «مس میدوک»، ۹۷ هزار و ۴۱۳ تن «مس آند» و ۷۷ هزار و ۹۸۷ تن «مس کاتد» تولید کردند.

شتران
                              پالایشگاه تهران با از سرگیری سوآپ میزبان نفت خام سه کشور قزاقستان، آذربایجان و ترکمنستان می‌شود. باقریان گفت: امکان انتقال نفت خام برای صادرات به دیگر کشورها به شمال ایران با ایجاد تاسیساتی در منطقه تهران و مسیر خط لوله برای سوآپ آماده شده است. به گفته وی، شرکت خطوط لوله و مخابرات منطقه تهران برای سوآپ نفت به ظرفیت ۵٠٠ هزار بشکه در روز و رساندن نفت خام دیگر کشورها به ٢ پالایشگاه ایران (تهران و تبریز) آمادگی کامل دارد. به گفته باقریان، با اقدام‌های مثبتی که پالایشگاه تهران انجام داده است، هم اکنون این پالایشگاه می‌تواند خوراک روزانه ٢۵٠ هزار بشکه‌ای خود را از طریق سوآپ تامین کند.

.

کرماشا
                              شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه اقدام بــــه سرمایه گذاری برای احداث سایت عملیاتی چند منظوره در این منطقه ویژه نموده که پس از اتمام آن پروژه، موفق گردید اولین محموله ی خود را از طریق این مجتمع بزرگ بندری به بازارهای جدید صادراتی بارگیری و ارسال نماید. معاون دریایی و بندری اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان، با اشاره به آغاز بارگیری کود شیمیایی اوره به وزن ۲۷ هزار و ۴۵۹ تن از تولیدات صنایع پتروشیمی کرمانشاه، اظهار داشت: به دنبال سرمایه گذاری شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشــــاه در زمینه ی احداث انبارهای نگهداری محصولات پتروشیمی، مقادیر قابل توجهی از محصولات این شرکت در انبار های مذکور انبارش شده و برای تسهیل صادرات و بازاریابی محصولات خود در بازارهای جهانی از آن بهره برداری نمود

نظر

• سکه شانس
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1362

با ظهور علایم مثبت از بورس تهران احتمال شروع دوره رونق مجدد در بورس در حال شکل گیری است و انتظار داریم طی چند ماه آینده شاهد یک دوره صعود در شاخص کل باشیم که احتمالا تنها نقطه چالش بر انگیز در ۷۷ هزار و ۵۰۰ واحد است و پس از آن تا ناحیه ۸۱ هزار واحد و حتی ۸۶ هزار واحد، مانع خاصی در مقابل صعود شاخص وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری «عصربازار»، باید توجه داشت که این پیش بینی، احتمال نزول شاخص را تا 75 هزار و 500 واحد نفی نکرده و با رسیدن به این کف یا حتی طی این فرایند ورود به سهام با ارزش می‌تواند یک گزینه مناسب باشد.

همچنین شکست سقف‌های پیشین و عبور از 86 هزار واحد فعلا دارای ابهام است. اما اگر حرکت به سمت این اعداد سریع و در کمتر از 3 ماه انجام شود، شکست این سقف نیز کار دشواری نخواهد بود.

به نظر می رسد که بازار آماده یک جهش است و اخبار خوبی در هفته‌های آینده منتشر خواهد شد . باید توجه داشت که با توجه به وضعیت کلی بورس انتظار رشدهای نجومی نباید داشته باشیم و صرفا به عنوان مقدمه عبور از دوران رکود به آن نگاه کنیم. تدوام رونق در بورس و به طبع آن در سایر بازارها می‌تواند دوره رونق بازارهای داخلی را رقم زده و بهبود قابل ملاحظه‌ای در وضعیت اقتصادی ایجاد کند

نظر

در حال کار...
                                X