کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
قثابت هم دوستان میگفتند که سهامدار عمده اش خالی کرده و الفرار، بدبخت شدند سهامدارنش ،الان شناور معامله میشه.
هر کی خواست میتونه براحتی بفروشه.از نظر من این هم نباید اونقدر پایینی داشته باشه.شاید 125 تومن
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
قثابت هم دوستان میگفتند که سهامدار عمده اش خالی کرده و الفرار، بدبخت شدند سهامدارنش ،الان شناور معامله میشه.
هر کی خواست میتونه براحتی بفروشه.از نظر من این هم نباید اونقدر پایینی داشته باشه.شاید 125 تومن
برای قثابت کار سخت شده و امکان سخت تر شدن هم وجود داره مگر اینکه جو گروه تغییر کنه . درود
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
با توجه به رسیدن مقاومت تاریخی گروه قند و مقاومت 23 دلار احتمال اصلاح در گروه قند بیشتر است برای شکست قیمت های 92 انرژی بیشتری لازم است
الان که در برخی صف فروش ها خریدار وجود داره و هر چی به صف فروش میاد ،میخره.فردا اگه نتونه بالا بره،اون وقت نهایتا ده درصد اصلاح
بنظرم غالبر رو باید خرید انداخت یه گوشه ای.
هم قیمتش اندکه هم سرمایه اندکی داره هم سود داره هم سود انباشته داره هم میره مقاومتش رو بشکنه.با رعایت حد ضرر سهامداری میکنیم
فشار خرید روی قشیر زیاده.قهکمت هم همینطور.غالبر هم همینطور
درود بر جناب اروم بورس
خودرویی ها رو چطور می بینید؟ خصوصا خودرو
درود
خودرو الان برای کوتاه مدت معادله چند مجهولی شده.
زیر 306 تومن نیاد ،پتانسیل صعودی خواهد داشت.
البته بگم این افت هم بکنه بعید میدونم زیر 270 تومن بیاد.
دقیق روند کوتاه مدتش الان دستم نیست ولی شاید تا 370 بره،اگه زیر 306 نیاد.
خودرو الان برای کوتاه مدت معادله چند مجهولی شده.
زیر 306 تومن نیاد ،پتانسیل صعودی خواهد داشت.
البته بگم این افت هم بکنه بعید میدونم زیر 270 تومن بیاد.
دقیق روند کوتاه مدتش الان دستم نیست ولی شاید تا 370 بره،اگه زیر 306 نیاد.
ولله اونقدر نوسان میکنه پدر آدم در میاره ولی یه چیزی رو من الان بگم هر کی بتونه از این نوسان ها یا افت ده درصدی خودرو کلافه نشه و صبور باشه باور کنید خودرو زا بالای 450تومن میتونه بفروشه.
ولله اونقدر نوسان میکنه پدر آدم در میاره ولی یه چیزی رو من الان بگم هر کی بتونه از این نوسان ها یا افت ده درصدی خودرو کلافه نشه و صبور باشه باور کنید خودرو زا بالای 450تومن میتونه بفروشه.
من خیلی صبوری کردم تو خودرو اشک منو درآورده با درصد کمی از خودروهایی که داشتم نوسان می گیرم ریسک نکردم زیاد ولی اشتباه کردم به نوعی
حجم هایی خوبی در برخی قندی ها می خوره و این رصد گروه قند را لازم می کنه ممکنه ......
ممکنه کف سهم رو نتونیم دقیق بگیم که امروز میخوره یا فردا یا پس فردا ولی بنظرم زیاد پایین نباید بیان.گفتم نهایت ده درصد
قهکمت شاید 360 البته اگه فردا برنگرده
قشیر اگه فردا برنگرده شاید 450 تومن این حوالی.البته امروز واقعا خوب جمع میکنند شاید فردا بره بالا .معاملات دو سه روزه رو نمیشه دقیق گفت،یا من تواناییش رو ندارم.نمیدونم
سشرق هم از اون سهم هاست که باید در واچ باشه.
الان در 110 تومن بصورت شناور ،نزدیک خط روند نزولی 25 ماهه معامله میشه.شکست 125 تومن یعنی خروج از روند نزولی .
فکر میکنم اگر بتونه 125 تومن رو بشکنه با نوساناتی خواهد توانست 145 تومن رو هم بشکنه و اون وقت بازار در موردش زیاد صحبت خواهد کرد.
فکر میکنم این سهم پتانسیل رفتن به بالای 200 تومن رو داره،البته در میان مدت .
حد ضرر این سهم 90 تومن می باشد.
نظر