orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    شنبه گروه پالایشی رو هم رصد کنید احتمال میدم گروه مثبت بشه.
    و اما شتران چنانچه تونست مثبت معامله بشه البته منظورم مثبت قوی با حجم مناسب و پایانی بالای سه چهار درصد می باشد و توانست صف خرید شود ،در اون صورت در روزهای آینده با اومدن به بالای 330 تومن با صف خرید ،میره برای شکست 350 تومن.
    مثبت شدند ولی صف خرید پرحجمی ندارند بغیر از شبریز،شاید با شکستن مقاومت هاشون خریدار براشون بیاد
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10185

قربون دستتون این غالبر ما رو یه هولی بدین.ثواب داره
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• "Midas"
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 2483

قربون دستتون این غالبر ما رو یه هولی بدین.ثواب داره

سلام،

این غالبر هم شده مانند کطبس دو ماه پیش، موافق هستید؟
        بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
        ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

منم فکر میکردم تاسوعا عاشورا این هفته هست،نگو هفته بعده.تمامی برنامه های بورسی من با تعطیلی این هفته تاسوعا عاشورا هماهنگ بود.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
            سلام،

این غالبر هم شده مانند کطبس دو ماه پیش، موافق هستید؟
            درود
            هم غالبر،هم قهکمت با تاخیر دو سه روزه و سشرق با شکست خط روند نزولی.

نظر

• "Midas"
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 2483

درود
              هم غالبر،هم قهکمت با تاخیر دو سه روزه و سشرق با شکست خط روند نزولی.

نظرتون در مورد مفاخر؟

به نظر باید فراری رو به بالا داشته باشه.
              بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

سشرق بنظرم تمایل داره خط روند نزولی 34 ماهه خودش رو بشکنه .روزهای آینده رصدش کنید الان بصورت شناور منفی در 109 تومن معامله میشه
                اومدن به بالای 114 تومن سیگنال اول و اومدن به بالای 125 تومن سیگنال دوم.
                حد ضرر این سهم 90 تومن،.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                  نظرتون در مورد مفاخر؟

به نظر باید فراری رو به بالا داشته باشه.

بنظرم حرکت مفاخر بیشتر به لیدرهای گروه آی تی که مرقام و مداران باشند وابسته هست.
                  مرقام که متوقفه ،مداران هم الان روی حمایت هست احتمالا فردا مثبت خواهد بود،اون وقت باید دید خریداران مداران چقدر قدرت دارند؟
                  شایعه ها روی مداران زیاده و از سودهای نجومی صحبت میشه،شاید هم درست باشه ولی چون تکنیکالش کمی بنظرم مشکوک اومد،فعلا کمی در مورد صعودش با احتیاط صحبت میکنم ولی فردا مداران احتمالا مثبته، مفاخر هم ممکنه مثبت باشه .مفاخر تا زمانیکه مقاومت مهم 450 تومن رو رد نکرده ،نمیشه از صعودش مطمئن بود و ممکنه مثل یک سال و اندی گذشته همچنان در این محدوده ها نوسان کنه.بنابر این شکست اون مقاومت کلید معمای نمودار مفاخر می باشد.
                  .
                  آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/10/02, 00:15.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

کم کم شاخص کل به مقاومت مهمی نزدیک میشه.
                    فردا شاخص با مقاومت مهم خط روند اصلاحی 6ماهه خود روی 77680 واحد روبروست.کلا محدوده 77680 تا 77800 واحد محدوده مقاومتی قویی هست.
                    احتمال اینکه فردا شاخص در برخورد با این مقاومت منفی بشه ،کم نیست.
                    البته شاخص دستکاری زیاد میشه .

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

فردا فکر کنم هر کی در منفی چهار پنج درصد منفی قندی بخره،شاید یه نوسان ساعتی بده.البته شاید

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

کم کم شاخص کل به مقاومت مهمی نزدیک میشه.
                        فردا شاخص با مقاومت مهم خط روند اصلاحی 6ماهه خود روی 77680 واحد روبروست.کلا محدوده 77680 تا 77800 واحد محدوده مقاومتی قویی هست.
                        احتمال اینکه فردا شاخص در برخورد با این مقاومت منفی بشه ،کم نیست.
                        البته شاخص دستکاری زیاد میشه .

سلام خسته نباشید شاخص کل با امدن شاپور اقا 7 هزار واحد رشد کرده ولی در عمل سودی سهامداران نیردند فقط کمی گروه قندی سود رساند به افراد خاص و رانت

دارد درسته 3 ماهه پایانی سال 94 گروه خودرو رشد زیادی داشتند حداقل هر کسی وارد این گروه میشه 20 الی 30 درصد سود میگرفت ولی با این روش شاخص سازی

کسی سودی نمی برد جز حفظ و رشد شاخص کل برای نمایش دادن عملکرد اقتصاد مقاومتی برای دولت
                        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

اگر امروز شاخص منفی بخوره قندی ها صف خرید میشن

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10185

یه چیزی رو من تجربه کردم و دوست دارم اون رو به شما هم بگم.
                            وقتی یه سهمی رو دارید که روند صعودی داره و شما هم با تکنیکال جلو میرید،سعی کنید دنبال گرفتن نوسانات ده پانزده درصدی از روند صعودی نباشید.
                            مثلا بگید اینجا مقاومته بفروشم اندکی پایینتر بخرم،میفروشید و پایینتر هم بهر دلیلی نمیتونید بخرید.
                            من خیلی فکر کردم و آخرش به این نتیجه رسیدم که استراتژی باید اینطور باشه در روند صعودی مثل یه بنیادی کار فکر کن و در روند نزولی مثل یه چارتیست .
                            چون بنیادی کار تا زمانیکه گزارش سود نیومده با سهم میمونه زیرا با گزارش کار میکنه ،پس در روند صعودی همچنان با سهم میمونه و ممکنه بیشترین سود رو هم ببره.
                            اما در روند نزولی وقتی یه چارتیست به چارت نگاه میکنه و میبینه روند نزولی هست بدون در نظر گرفتن مقدار زیان بسرعت از سهم خارج میشه.

"پس نگهداری سهم در روند صعودی مثل یک بنیادی کار و فرار از روند نزولی مثل یه چارتیست"

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                              اگر امروز شاخص منفی بخوره قندی ها صف خرید میشن
                              معمولا که شاخص منفی میشه ،قندیها در مثبت خودی نشون میدند ولی حالا گیریم امروز شاخص منفی هم نشه که من احتمالش رو میدم منفی شه،قندیها زیاد پایینی ندارند شاید فوقش نهایت ده درصد اصلاح.
                              حالا ببینیم امروز بازی از چه قراره؟

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

یه چیزی رو من تجربه کردم و دوست دارم اون رو به شما هم بگم.
                                وقتی یه سهمی رو دارید که روند صعودی داره و شما هم با تکنیکال جلو میرید،سعی کنید دنبال گرفتن نوسانات ده پانزده درصدی از روند صعودی نباشید.
                                مثلا بگید اینجا مقاومته بفروشم اندکی پایینتر بخرم،میفروشید و پایینتر هم بهر دلیلی نمیتونید بخرید.
                                من خیلی فکر کردم و آخرش به این نتیجه رسیدم که استراتژی باید اینطور باشه در روند صعودی مثل یه بنیادی کار فکر کن و در روند نزولی مثل یه چارتیست .
                                چون بنیادی کار تا زمانیکه گزارش سود نیومده با سهم میمونه زیرا با گزارش کار میکنه ،پس در روند صعودی همچنان با سهم میمونه و ممکنه بیشترین سود رو هم ببره.
                                اما در روند نزولی وقتی یه چارتیست به چارت نگاه میکنه و میبینه روند نزولی هست بدون در نظر گرفتن مقدار زیان بسرعت از سهم خارج میشه.

"پس نگهداری سهم در روند صعودی مثل یک بنیادی کار و فرار از روند نزولی مثل یه چارتیست"
                                عالی بود

من چندین بار در سهم هایی که در کف خریده بودم نمونه اش خکاوه و ورنا
                                هر بار که اومد در روند صعودی نوسان بگیرم نوسان منو گرفت به همین خاطر اون سودی که با نگهداری به دست میومد حاصل نشد
                                در روند نزولی هم نوسان گرفتن حتما باید حد ضرر قیمتی و همچنین زمانی داشته باشه که آدم نقره داغ نشه

نظر

در حال کار...
                                X