کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظرم گروه خودرو را زودتر از بهمن ماه تا سقف افزایش سال قیل بالا می برند بنابراین خودرو هم می تونه حدود 30 درصد بالا بره این رالی از الان تا بهمن شروع میشه زمان دقیقش رو نمی تونم تشخیص بدم رالی انتخابات گروه های دیگر است من تلاش می کنم بفهم
بنده هم با نظر شما موافق هستم به نظر میرسه گروه خودروی به سقف قبلی اوج خود برسند ولی آسیاب به نوبت اول سایپا حرکت کرده بعد هم بغیه خودرو 450 تومان - سایپا 200 تومان خکاوه 200 تومان و غیره
اروم بورس گل بنده سشرق و حقش رو چون تو سود بودم امروز فروختم راستش حق سشرق سنگین است ولی ممکنه بازی گر قیمت رو بالا ببره که در این صورت اشتباه کرده ام
درود
سشرق که رشد نداشته ،شما فروختید.من خریدم برای گین های بالای 50 درصد می باشد.
من نظرم اینه که سشرق میتونه بصورت پرنوسان بالای 200 تومن هم بیاد البته الان دلایل بنیادی این هدف رو نمیدونم ولی به وقتش دلایل بنیادیش به بازار ارائه میشه من فقط تکنیکالی از نمودارش این رو برداشت میکنم.
سشرق از نظر من خیلی نزدیک شکستن خط روند نزولی هست،در سشرق یا ما الان در کف هستیم و میریم خط روند نزولی رو بشکنیم یا با اندکی درجا زدن یا افت چند درصدی میریم اینکار رو بکنیم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
گویا مداران آخر وقت صف خرید شده،دیروز گفتم که مثبت میشه ولی اواسط معاملات حرکت مثبتی نداشت منم ناامید شدم فکر کردم اشتباه کرده ام ولی اواخر وقت صف خرید شده.
هرچند مداران الان صف خرید شده ولی من همچنان به نمودارش کمی مشکوکم و فعلا از روند صعودی مداران کاملا مطمئن نیستم مگر اینکه در بالای سقف چند روز گذشته با صلابت و پویایی یک روند صعودی پرقدرت ببینمش.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سشرق که رشد نداشته ،شما فروختید.من خریدم برای گین های بالای 50 درصد می باشد.
من نظرم اینه که سشرق میتونه بصورت پرنوسان بالای 200 تومن هم بیاد البته الان دلایل بنیادی این هدف رو نمیدونم ولی به وقتش دلایل بنیادیش به بازار ارائه میشه من فقط تکنیکالی از نمودارش این رو برداشت میکنم.
سشرق از نظر من خیلی نزدیک شکستن خط روند نزولی هست،در سشرق یا ما الان در کف هستیم و میریم خط روند نزولی رو بشکنیم یا با اندکی درجا زدن یا افت چند درصدی میریم اینکار رو بکنیم.
سلام من از نظرات جنابعالی کسب تجربه می کنم ممنون.
یه سوال با توجه به حق تقدم سشرق منهای بازی احتمالی که در سشرق ممکنه اتفاق بیافته چه افزایش و یا کاهش آیا بهتر نیست یه نماد دیگر مثلا سپاها یا سغرب سرمایه گذاری کنیم مگر اینکه مطمئن باشیم حقوقی سشرق در کوتاه مدت بخاطر حمایت از حق ها قیمت را بالا خواهد برد ؟ درود
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
فکر میکنم پرنوسان میتونه بالا بره.شکست 124 تومن علامت خوبیه. بنظرم فعلا تا 130 تومن مشکلی نداشته باشه.
چنانچه خبرهای بنیادی با حرکت کل گروه همراه باشه اون وقت با شکست 155 تومن میتونه 180 تومن رو هم ببینه ولی اگه خبری نیاد فعلا تا 130 تومن.البته من فکر میکنم سیمانیها رو باید جدی گرفت هرچند اطلاعات جدیدی از بنیادیشون ندارم ولی تکنیکالی تضعیف روند نزولی و میل به صعود رو میبینم البته هنوز مقاومت های مهمشون رو نشکسته اند.فعلا با رعایت حد ضرر سهامداری.
سلام من از نظرات جنابعالی کسب تجربه می کنم ممنون.
یه سوال با توجه به حق تقدم سشرق منهای بازی احتمالی که در سشرق ممکنه اتفاق بیافته چه افزایش و یا کاهش آیا بهتر نیست یه نماد دیگر مثلا سپاها یا سغرب سرمایه گذاری کنیم مگر اینکه مطمئن باشیم حقوقی سشرق در کوتاه مدت بخاطر حمایت از حق ها قیمت را بالا خواهد برد ؟ درود
چرا نمیشه ، نمودار سپاها خوبه ولی در مورد نمودار سغرب مطالعه ای نداشتم.
این سهم رو هم زیر نظر داشته باشید بنظر میاد اوضاع تکنیکالیش بهتر از گذشته شده.دو تا مقاومت خیلی مهم داره یکیش 130 تومن که مقاومت خط روند نزولی با شیب خیلی کم 30 ماهه می باشد و دیگری مقاومت محدوده 140 تا 145 تومن.شکست 130 تومن امیدواری برای شکستن مقاومت 145 تومن رو بیشتر میکنه.اخرین قیمت امروز روی 121 تومن بوده.حد ضرر این سهم 100 تومن.
دیتای سه ساله ای داره که 500 تومن مقاومت خط روند نزولی سه ساله اون بوده که در چند روز گذشته با برخورد به اون اصلاح داشته ولی من فکر میکنم میتونه این مقاومت رو بشکنه با اندکی اصلاح.
قیمت جهانی شکر دوباره صعود کنه قندیها دوباره افزایش قیمت خواهند گرفت.قیمت جهانی شکر 22 دلار یا 20.7 دلار حمایت داره.معتقدم ممکنه 36 دلار رو هم ببینه.
قچار هم یکی از مزیتهاش سرمایه اندکش هست. 450 تومن یه حمایت برای قچار هست بشکنه 415 تومن.
قهکمت صف فروش شد،بفروش ببینم چقدر پایینتر میتونی بخری؟
سشرق هم بفروشید ببینم چقدر پایینتر میخرید. حقش الان 18 تومن معامله میشه برای خود سهم 111 تومن ناز میکنند.
قطع به یقین امروز صف فروش قهکمت و قشیر جمع میشه،کجا میتونه این همه سهم رو با این قیمت بخره،بذار قیمت جهانی شکر اندکی بالا بره ،همه این فروشنده ها میان در صف خرید
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: دو انتخابات مهم پیش روی بازار، اول انتخابات آمریکا و بعد از آن پایان ماموریت دولت یازدهم در پایان اردیبهشتماه سال96 و نزدیک شدن به آن آستانه از جمله عواملی هستند که در شش ماه دوم سال جاری بازار را تحت تاثیر قرار میدهند.
فردین آقابزرگی در گفتوگو با اقتصادنیوز اظهار کرد: در شرایط حاضر باتوجه به تداوم سیاستهای انقباضی که دولت با اولویت مهار تورم اتخاذ کرده، طبق برنامهای که از پیش هم معلوم شده بود این نقطه عطف تصمیم، منتهی به ایجاد یک رکود در اقتصاد کشور شده است. همچنین سیاستهایی برای کنترل سطح قیمتها از جمله نرخ خوراک پتروشیمی پالایشگاه، بهره مالکانه و سایر مسائل مرتبط با صنعت و شرکتهای بورس در این رکود مرتبط بوده است.
مدیرعامل کارگزاری بانک آینده گفت: نکته دیگری که به چشم میخورد، این است که کاهش نرخ سود تسهیلات میتوانسته عاملی مثبت برای ایجاد تقاضا در فرآیند خرید و فروشها در بورس باشد. اما از آنجا که ایجاد این رکود بر تمامی بازارها نقش دارد، آثار آن بر بازار سرمایه سنگینتر و قویتر است، تا حدی که اثرات کاهش نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی که به لحاظ آکادمیک، رابطه معکوس با p/e سهام دارد، کمرنگ شده است.
او گفت: با تداوم اتخاذ سیاستهای کاهش نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی انتظار بر این بود که طراوت خاصی در بورس ایجاد شود در حالی که چنین نشد، حتی در نیمه اول سال جاری شاهد بازده منفی پنج، شش درصدی شدیم.
آقابزرگی اظهار کرد: البته در تمام دنیا، بخشی از فعل و انفعال بازار سرمایه و بورس متاثر از تصمیمات سیاسی است. این تصمیمات سیاسی ممکن است حتی در داخل کشور نباشد. به هرحال دو انتخابات مهم پیش روی بازار است. اول انتخابات آمریکا از عوامل اثرگذار بر بازار آبانماه است. همچنین بعد از آن، با پایان ماموریت دولت یازدهم در پایان اردیبهشتماه سال96 و نزدیک شدن به آن آستانه، بازار تحت تاثیر قرار میگیرد. اینها عواملی هستند که به نظر میرسد، باعث ثبات رکود فعلی در شش ماه دوم سال شوند.
مقایسه روند بورس ایران و بورسهای دنیا
آقابزرگی ادامه داد: طی برآورد و ارزیابی در مقایسه روند بورس ایران با بورسهای مطرح دنیا کاملا مشهود است بورس ما رابطه معکوس با روند سایر بورسها در نقاط دنیا دارد. در سال جاری، با وجودی که بورس ایران، افتوخیزهایی را تجربه کرد و بازدهی منفی داشت، سایر بورسها نظیر نزدک، فوتسی لندن یا... در سال میلادی 2016 مثبت بودهاند. بالعکس آن نیز، صدق میکند. در سال گذشته بورس ایران 20 بازدهی داشته است، در صورتیکه سایر بورسها در دنیا منفی بودهاند.
این کارشناس بازار سهام گفت: بهه هرحال به نظر میرسد تا زمانیکه تغییری در سیاستهای اقتصادی کشور که عمدتا انقباضی هستند، در رابطه با برطرف کردن معضلات فعلی بازار سرمایه که از مهمترین مسائل آن، کمبود نقدینگی در جریان است، گرفته نشود، این روند تا پایان سال 96 نیز تداوم پیدا کند و نباید انتظار داشته باشیم که بازدهی منفی طی ششماه ابتدایی سال 95 به یک بازدهی مثبت یا حتی صفر برسد.
آقابزرگی افزود: بنابراین باید برخی بازنگریها صورت بگیرد؛ مثلا سیاست آزادسازی یا یکسانسازی نرخ ارز، که میتواند در اقتصاد کشور ایجاد تقاضا به همراه داشته باشد، اجرا شود. البته سیاستهای مناسبی توسط تیم مجرب دولت گرفته شده اما به نظر میرسد باید به نقطهای برسیم که رکود اقتصادی کشور که متاثر از عدم ورود جریانات نقدی از خارج کشور به داخل است، منظور نقد شدن درآمدهای حاصل از صادرات نفت و امثال آن که همچنان به دلیل موجود بودن آثار تحریم با مشکل همراه است، حل شود
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: در شرایط کنونی برخی مولفه های اثرگذار بر اقتصاد و بازار سهام به وضعیت متعادلی رسیده اند و بر این اساس می توان انتظار بازاری مثبت برای نیمه دوم امسال را داشت.
منصور کریمی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیمدر خصوص چشم انداز بازار سرمایه در نیمه دوم سالجاری گفت: بازار سهام در حالی نیمه نخست امسال را سپری کرد که شاخص بورس بیش از 3500 واحد افت را به ثبت رسانده است.
این کارشناس بازار سرمایه افزود: البته بخشی از این افت بدلیل رشد شاخص و قیمتها در زمستان سال گذشته است که باید برای توجیه افت بازار در نیمه نخست امسال، ابهامات موجود در روند اجرای برجام را اضافه کرد.
وی اضافه کرد: با این وجود بنظر می رسد در شرایط کنونی برخی مولفه های اثرگذار بر اقتصادی و بازار سهام به وضعیت متعادلی رسیده اند به وضعیت متعادلی رسیده باشد و بر این اساس می توان انتظار بازاری مثبت برای نیمه دوم امسال را داشت.
این کارشناس بازار سرمایه در ادامه یکی از مولفه های مورد توجه اقتصاد و بورس را موضوع قیمت جهانی نفت برشمرد و گفت: خوشبختانه تصمیمات گرفته شده در جلسه اخیر اوپک در خصوص کاهش سقف تولید یکی از مواردی است که موجب ثبات قیمت جهانی نفت می شود و با کاهش عرضه توسط تولید کنندگان می توان انتظار داشت که قیمت نفت افزایش پیدا کند که این موضوع می تواند خبر خوبی برای اقتصاد و بازار سرمایه کشور باشد. وی افزود: گزارشهای عملکرد میاندورهای شرکتها در کنار پیشبینی سودآوری آنها در سال آینده هم می تواند یکی از مولفه های اثرگذار بر معاملات سهامداران در ماههای آینده باشد که باید به آنها برخی رویدادهای سیاسی از جمله انتخابات ریاستجمهوری آمریکا را که بر اقتصاد جهانی اثرگذار است اضافه کرد که نتیجه آن می تواند برای بازار سرمایه کشور ما نیز تا حدودی مهم باشد.
کریمی اضافه کرد: بر اساس پیشبینیها قیمت جهانی کالاها در شش ماهه دوم سال جاری تغییرات با اهمیتی نخواهد داشت و بر این اساس با توجه به اینکه بیشتر شرکتها در بورس بهطور مستقیم و غیرمستقیم وابسته به قیمت کالاهای پایه در جهان هستند این موضوع میتواند اثر خود را بر معاملات نیمه دوم امسال بازار سهام داشته باشد.
این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: تکنرخی شدن نیز یکی دیگر از مولفه هایی است که در صورت تحقق می تواند بر اقتصاد و بازار سرمایه در ماههای باقی مانده از سالجاری اثرگذار باشد که البته بعید بنظر می سد با توجه به شرایط موجود این اتفاق بیفتد.
وی در پایان یادآور شد: با وجود همه این امیدواریها به روند مثبت و متعادل بازار سهام در نیمه دوم سالجاری نباید از این موضوع غافل شده که اقتصاد کشور کماکان در وضعیت رکودی بسر می برد و تا مادامی که اقتصاد از رکود خارج نشود نباید انتظار روند مثبت و پایدار بورس را داشت
نظر