orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : orumbourse channel

بنظرم گروه کاشی و سرامیک هم باید مورد توجه و بررسی واقع بشه خیلی افت کرده اند و بعضیها چراغ خاموش اندک اندک بالا میان،اکثرا سرمایه اندکی دارند.
    کساوه مثلا از 1040 تومن تا 210 هم اومده بوده که الان روی 294 تومن.
    کترام هم مدت دوساله بین یه مثلث گیر افتاده،شکست 125 تومن یعنی خروج از مثلث،الان روی 107 تومنه شاید بشه زیر 100 تومن هم خریدش کرد البته شاید.خیلی وقته من این سهم رو زیر نظر دارم.نمودارهای من میگند احتمال اینکه تا محدوده 90 تا 95 تومن بیاد وجود داره ولی اصلاحش خیلی پر زور نیست.شاید ایندفعه برسه یا حداقل نزدیکش برسه.
    کپارس هم الان روی 840 تومنه ،مقاومت تاریخی روی 980 تومن داره ،سرمایه اندک 87 میلیون سهمی داره 88 تومن سود داره با 25 تومن سود انباشته هر سهم .
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10185

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      بنظرم گروه کاشی و سرامیک هم باید مورد توجه و بررسی واقع بشه خیلی افت کرده اند و بعضیها چراغ خاموش اندک اندک بالا میان،اکثرا سرمایه اندکی دارند.
      کترام هم مدت دوساله بین یه مثلث گیر افتاده،شکست 125 تومن یعنی خروج از مثلث،الان روی 107 تومنه شاید بشه زیر 100 تومن هم خریدش کرد البته شاید.خیلی وقته من این سهم رو زیر نظر دارم.نمودارهای من میگند احتمال اینکه تا محدوده 90 تا 95 تومن بیاد وجود داره ولی اصلاحش خیلی پر زور نیست.شاید ایندفعه برسه یا حداقل نزدیکش برسه.
      کپارس هم الان روی 840 تومنه ،مقاومت تاریخی روی 980 تومن داره ،سرمایه اندک 87 میلیون سهمی داره 88 تومن سود داره با 25 تومن سود انباشته هر سهم .
      کسعدی هم خیلی جون نزول نداره،روزی ده هزار بزور معامله میشه.یه ماهی میشه روی 170 تومن روند خنثایی داره.اینم از بالای 400 تومن افت کرده. 7 تومن سود هر سهم داره با سود انباشته 34 تومنی برای هر سهم.بنظرم قیمت نازلی داره.احتمال میدم بالای 180 تومن بیاد برای شکست 250 تومن بصورت پرنوسان حرکت کنه.اینم سرمایه اندکی داره.حد ضرر رو 150 تومن میشه گرفت.
      .
      .
      .
      .
      .
      یادمه یکی دو سال قبل میگفتم رفته رفته سهم زیر 100 یا 150 تومن پیدا نمیشه که الان اون اتفاق تقریبا افتاده و سهم زیر 100 تومن بسختی پیدا میشه بین 100 تا 150 تومن هم زیاد نیست.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

فاما

در روزهای آینده فاما رو هم زیر نظر داشته باشید.الان روی 350 تومن معامله میشه ، 41 تومن سود هر سهم داره با 122 تومن سود انباشته هر سهم.بالای 380 تومن قرار بگیره امیدواری برای شروع روند صعودی رو میده ،یه مقاومت خیلی مهم روی 420 تومن داره این رو بشکنه توجه ها به سهم جلب میشه،حمایت قویی روی 290 تومن داره اونم میشه حد ضرر.

نظر

• Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

کارخانه ای که از سالها قبل از پیروزی انقلاب اسلامی،پیکان تولید می کرد”ایران ناسیونال” نام داشت. بعد از پیروزی انقلاب، این نام در فرایندی تغییر کرد و به فردی که نام”ایران خودرو” را پیشنهاد داد، یک دستگاه به عنوان جایزه اهدا شد.

تخصیص این جایزه بی حاشیه نبود تا جایی که محمدنوروزی نماینده گنبدکاووس در دوره اول مجلس شورای اسلامی، موضوع این جایزه را در قالب یک سوال از وزیرصنایع سنگین (بهزادنبوی) به جلسه علنی مجلس کشاند.

بخشهایی از گزارش جلسه ۱۹مهرماه ۱۳۶۲ مجلس شورای اسلامی را در این زمینه می خوانید.

محمد نوروزی نماینده گنبدکاووس- ـ بسم‌اللّه‌الرحمن‌الرحیم در تاریخ شنبه ۲۷ دی ماه ۶۱ از طرف شرکت ایران ناسیونال آگهی نظرخواهی از مردم داده شد که شرکت ایران ناسیونال نام خود را می‌خواهد عوض بکند هر کس نام مناسبی را به این شرکت بفرستد … بعد ۵ شنبه ۵خرداد باز هم در ۳ روزنامه آگهی شد و بعد ۱ شنبه ۸ خرداد در ۲روزنامه شنبه ۱۴ خرداد در ۲روزنامه وشنبه ۲۸ خرداد باز هم در ۳ روزنامه .

یکی از برادران نامی را بنام "ایران خودرو” به شرکت پیشنهاد می‌کند و بعد شرکت ایران ناسیونال در یکی از این شماره روزنامه‌ها می‌نویسد که شما شناسنامه خودتان را با این مدارک به شرکت ارائه بدهید تا یک دستگاه پیکان خارج از نوبت به شما بدهیم .

در شماره‌های بعدی نوشته شده که یک دستگاه پیکان کار لوکس بطوررایگان به برادر عنبری پور که پیشنهاد دهنده این نام است داده شد… مردم از ماسؤال می‌کنند آن تبلیغات شرقی و غربی دیگر گذشته. چطور می‌شود در این زمان باز هم یک چنین مسائلی در این مملکت وجود دارد؟ حالا که می‌خواهند نظرخواهی بکنند و یک دستگاه پیکان به افراد بدهند بهتر بود که این مسأله را به معلولین انقلاب، معلولین جنگی پیشنهاد بکنند که هر معلولی اسم مناسبی را به این شرکت پیشنهاد کرد یک دستگاه پیکان یا معادل قیمت آن را به او می‌دهیم .

اصلاٌ این مسأله را جناب وزیر جواب بدهند که در یک وزارتخانه به این معظمی این همه مهندسین و دکترها و کسانی دیگر که در آنجا حقوق می‌گیرند آیا قادر نبودند از این اسم‌ها[پیشنهاد بدهند]؟حالا آقای عنبری‌پور که این اسم را پیشنهاد کرده این نام زیاد مهمی نبوده که درقبالش یک دستگاه پیکان به او داده بشود و آن طوری که من حساب کردم حدود ۴۷هزار تومان هم از پول شرکت حق تبلیغات آگهی شده.

وزیر صنایع سنگین– …باید به عرضتان برسانم که مسأله تعویض نام شرکتها و واحدهای تحت پوشش ، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مطرح بوده .خودتان می‌دانید که نام ایران یا ناسیونال چیزی نبوده که بعد از انقلاب مدیران ویا مسؤولین کشور قبولش داشته باشند. دنبال تغییرنام بودند مدتهای طولانی روی این مسأله بحث وگفتگو شده بود اسامی زیادی مطرح شده بود .هر کسی به یک کدامش ایراد گرفته بود. موضوع در هیآت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران مطرح شد… آخرین راهی که به نظر رسید این بود که آگهی کنند بهترین نام را هر کس معرفی کند جایزه‌ای هم بدهند وآن کاری که کارخانه کرد تصویب هیأت عامل سازمان گسترش و نوسازی بود و مورد تأیید بنده هم بود.

…کسی هم که انتخاب شده من مشخصاتش را برایتان می‌خوانم که ببینید خیلی مستغنی نبوده. چهل و یکنفر نام ایران خودرو را پیشنهاد کردند و ایشان به قید قرعه از بین آن ۴۱ نفر انتخاب شده است. دانشجوی سال چهار و پنج رشته پزشکی مجتمع پزشکی وزارت بهداری است. در یک درمانگاه در جاده شهریار کار می‌کند. در درمانگاه میدان خراسان خیابان لرزاده[هم کار می کند] در اکیپهای سیار پزشکی روستائی[هم شاغل است] دانشجوی پزشکی متعهدی است که سه جا هم دارد کار می‌کند در سه درمانگاه هر کدام هم فاصله‌اش را باهم می‌بینید که یکی از آنها میدان خراسان است و دو تا هم جاده قدیم کرج است…

موحدی ساوجی ـ خب حالا خارج از نوبت چرا؟

وزیر صنایع سنگین_ خارج از نوبت هم کسی که جایزه می‌گیرد که من نمی‌توانم بگویم مثلاً برو در مدت ۳ ماه در نوبت و تازه نوبت پیکان برای مصارفی غیر از قرعه کشی حدود ۲ ماه بیشتر نیست. و این خارج از نوبت هم باز امتیازی است که به برنده داده می‌شود..

جای آخر که این برادر برنده کار می‌کند ضلع شرقی ترمینال جنوب مرکز نگهداری معلولین شهید مخبر است و از چهار مرکز بالا فقط از یک درمانگاه حقوق دریافت می‌کند بقیه را همه افتخاری و مجانی کار می‌کند حقوق دریافتی‌اش هم ماهانه /۵۵۰۰ تومان است . متأهل بدون فرزند هم هست منزل شخصی ندارد. هیچ فامیلی هم با هیچ کسی نداشته ازبین ۴۱ نفر در قرعه شانس آورده یعنی بخت بااو یاری کرده و این شخص برنده شده است .

… بسیاری از کارخانه‌های مابیش از انقلاب برای فروش محصولات خودشان [مبالغ زیادی]خرج تبلیغات می‌کردند. حالا ما در شرایطی هستیم چون تولیدمان کم است و تقاضا زیاد است این وضع وجود ندارد ولی ان شاءالله ازسال آینده که در بعضی از محصولات تولیدمان بالا برود. مسأله بازاریابی مسأله مهمی خواهد بود و کارخانه‌ها هم مجبور هستند برای این قبیل امور روابط عمومی و بازاریابی مخارجی را متحمل بشوند .نه به آن شکلی که رژیم طاغوت متحمل می‌شد و نه آن تبلیغاتی که رژیم شاه می‌کرد ولی برای بازار یابی هزینه لازم است.

… ممکن است شما بگوئید که شما نباید این کار را بکنید الان بگویم برای تغییرنام جاهای دیگر و برای مؤسسات دیگر بر حسب اهمیت مؤسسه باز جوایزی در نظر گرفتیم.این خودش انگیزه‌ای هم هست که مردم فعال برخورد کنند اسم خوب و مناسب پیشنهاد کنند ما حدود ۵۰-۶۰ کارخانه داریم اسامی بدی دارد و این اسامی باید تغییر بکند. هر اسمی هم که مطرح می شود نمی‌شود گذاشت مثلاً اولین نامی که برای ایران خودرو مطرح شد اتومبیل سازی هفتم تیر بود خوب به ظاهر خیلی قشنگ هم هست یعنی هفتم تیر اسم خیلی خوبی هم هست ولی ارتباطش بایک مؤسسه اتومبیل‌سازی چی هست؟ یا مثلاً کلمه رخش مطرح شد. اسامی خیلی زیادی بود . برای اینکه اسم خوب برای مؤسسات پیداکنیم ما مجبوریم از این روش استفاده کنیم اگر مجلس موافق نیست بگوید و اعلام کنید که شما از این روش دیگر استفاده نکنید، چشم ما هم استفاده نمی‌کنیم …

کیاوش(نماینده اهواز) ـ آیا این صحیح است بیت المال مسلمانها را همین‌طور بریزند و بدهند؟

نایب رئیس ـ به هر حال اگر مجلس اشکال می‌کند باید از طریق قانونی ابلاغ کند همین طوری که نمی‌شود.

محمد نوروزی نماینده گنبدکاووس- … ایشان فرمودند که ده‌ها هزار برنامه برای ما آمده و اسامی زیادی به ما پیشنهاد کرده‌اند.اولا ده‌ها هزار ساعت وقت این مردمی که بایستی فکرشان به جاهای دیگر صرف بشود برای یک نام معمولی گرفته اند. برای نام جدید دهها هزار پاکت پستی که لااقل دهها هزار تمبر مصرف شده ، دهها هزار ساعت وقت افراد گرفته شده … بایستی خود جناب آقای نبوی در پیشگاه خداوند که این وقت مردم را به این شکل تلف کرده جواب بدهند…

نایب رئیس ـ بسیار خوب، سؤالشان به کمیسیون ارجاع می شود.

جعفرشجونی نماینده کرج ـ نام ایران‌‌ خودرو ملی‌گرائی است من نام اسلام خودرو پیشنهاد می‌کنم که اسلامی است. یک پیکان به من بدهید.(خنده نمایندگان)

--------------------------

کجا رفت این همه عدالت خواهی و مردم نوازی نمایندگان مجلس؟؟؟؟؟

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

با وجود اینکه الان صف فروشه ولی من همچنان پایبند به تحلیلم هستم.با رعایت حد ضرر سهامداری میکنم شاید فردا این صف فروش نباشه.
            صف فروش قچار برداشته شد مال این رو چرا نخرند؟
            هر وقت فسرب و شپلی و خساپا و خکاوه و خاور و خپارس و ................................. اینا رو اخراج کرد اینم اخراج میکنه
            حد ضرر این سهم 225 تومنه،تا اون رو نشکسته نگرانی نداره ولی اون رو شکست خارج شید.اینقدر آسون
            بقیه هم بیخود به سهامدارها استرس وارد نکنند.منم میتونم همون کار رو با سهم شما داشته باشم ولی کمی جوانمردی خوبه.
            تحلیل دارید بفرمایید نمیدونم خاک بر سر و غیره،اینجور چیزها مورد قبول نیست.

قشیر پایین بیاد سهم شما بالا نمیره شما فکر سهم خودتون باشید
            امروز با حجم مناسب بره بالای 240 تومن ،پتانسیل صف خرید شدن خواهد داشت
            با صف خرید شدن قشیر ،کم کم فشار خرید روی قنیشا هم بنظرم بیاد
            اینا پست های ما روی قشیر در قیمت حوالی 230 تومن هستند،قیمت های امروزی قشیر نشون میده که حرف های ما اون زمان بی ربط نبوده،البته اون زمان پست های برخی کاربرها واقعا روی اعصاب بود.

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

سلام صبح جمعه بخیر هوا چطوره ارومیه!؟ پترول رو با نفت 60 دلاری و بنزین سازی ستاره خلیج فارس و سپاها تا اخر سال تکنیکالی چند و چطور میبینید؟؟؟ راستش دنبال یک خرید کم ریسک و گین حداقل 30% درصدی هستم با 100 میل اعتبار کارگزاری تا دم انتخابات

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                سلام صبح جمعه بخیر هوا چطوره ارومیه!؟ پترول رو با نفت 60 دلاری و بنزین سازی ستاره خلیج فارس و سپاها تا اخر سال تکنیکالی چند و چطور میبینید؟؟؟ راستش دنبال یک خرید کم ریسک و گین حداقل 30% درصدی هستم با 100 میل اعتبار کارگزاری تا دم انتخابات
                درود
                کدوم انتخابات ؟
                انتخابات امریکا یا انتخابات سال بعد خودمون؟
                اگه منظورتون انتخابات امریکاست در این 25 روز ،سی درصد سود کردن خیلی مشکله،پیدا کردی بمن هم بگو.
                ولی اگه منظورتون انتخابات سال بعد خودمون هست،تمامی اون سهم هایی که اینجا گفته میشه حداقلش سی درصد گین داره.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

خودرو

اگه دید میان مدتی نسبت به خودرو داشته باشید میتونید سود خوبی کنید.
                  این سهم گرچه همین الان هم وارد روند صعودی شده ولی با شکست مقاومت های 370 و 410 تومن فشار خرید مضاعف خواهد داشت.
                  بنظرم هدف این سهم پس از شکست 470 تومن ،حداقل 600 تومن میتونه باشه.البته نه در کوتاه مدت.حد ضرر این سهم 270 تومن.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

من فکر میکنم این هفته میتونه هفته خودروییها و پالایشی ها و فلزات شاید باشه.
                    .
                    .
                    .
                    .
                    .
                    فولاد هم در واچ باشه،بنظر میاد خیلی تمایل نداره دیگه افت های بالای ده درصد رو تجربه کنه.الان روی 121 تومن قرار داره،شکست مقاومت 126 تومن امیدورای برای شکست روند نزولی دو ساله با شکست 140 تومن با حرکت پرنوسانی رو بیشتر میکنه.
                    البته اونایی که این سهم رو میخواهند در سبدشون داشته باشند دقت کنند که فولاد سهم سنگینی هست و صعود شارپ امکانش فقط 20-30 درصد یا در یک بازار خیلی قویی میتونه صورت بگیره.
                    فکر میکنم این سهم در یک موج 4 بزرگ قرار داره که هدفش شکست 235 تومن در بلند مدت میتونه باشه.حد ضرر این سهم 110 تومن.
                    .
                    .
                    .
                    .
                    از یکی دو ماه پیش گفته بودم ذوب ممکنه بیاد زیر 239 تومن که امروز اومد .
                    البته فکر نمیکنم زیاد پایین بیاد ولی خب روی حمایت ها رفتارش رو رصد کنید،حمایت ها از این قراره، 235 تومن ،محدوده 227 تا 220 تومن و 205 تومن.
                    ذوب به حمایت 235 تومن واکنش نشون داد و تا اینجا تا 280 تومن اومده.احساس میکنم پرنوسان تا 330 تومن میتونه بره.لطفا حد ضرر رعایت شه،ذوب سهم پرحاشیه ای هست.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

من هر جور به نمودار سشرق نگاه میکنم،برداشت صعود و افزایش قیمت میکنم.سشرق در این قیمت ها منو یاد قشیر در 140 تومن میندازه.
                      نمیدونم کی راه میفته ولی قیمتش بعید میدونم بیشتر از ده درصد افت کنه.
                      منتظر حرکت سیمانیها هستم،سپاها،ستران،سفارس هم بد نیستند.

نظر

• علیرضا123
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1605

درود
                        کچینی هم من بررسی کردم...هنوز کمی جا برای اصلاح داره...اما رشد خوبی در سهم میبینم...یک رشد قیمتی تا بالای 500 تومان...نظرت چیه سجاد جان؟

نظر

• Rudel
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 2164

در اصل توسط علیرضا123 پست شده است View Post
                          درود
                          کچینی هم من بررسی کردم...هنوز کمی جا برای اصلاح داره...اما رشد خوبی در سهم میبینم...یک رشد قیمتی تا بالای 500 تومان...نظرت چیه سجاد جان؟

با سلام من هم موافقم در صورت عبور از 300 رشد تا 500 امکان پذیره شرکت داغونی هست ولی نمودارش حرف دیگه ای میزنه

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 2577

اگه قرار باشه ما خودرو صادر بکنیم و اینکار نیاز به اسکله داشته باشه و بندرگاه برای انبار و ترخیص خودروها ایا ممکنه سهمی از بورس متنفع بشه مثلا حسینا یا حتاید اخه قبلا کاظم نادر علی روی حتاید خیلی + بودش......سهم دیگه بنظرم کساپا هست که میتونه خاذین دوم بشه !

نظر

• Alain Delon
                              Banned
                              • Dec 2014
                              • 628

وساخت

ثنوسا

وساخت ، ثنوسا با توجه به پرتفوی غنی و دارایی های ارزشمند و ناو بالا (NAV ) و شرکتهای بورسی و غیر بورسی زیاد و زیرمجموعه بیشماری که دارند، به نظرم توانایی رشد و بالا رفتن و افزایش قیمت را دارند

نظر

• Senator1989
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 2577

بازار انگار در خواب و بیداری به سر میبره ...لا لا لالایی بخواب تو ای تریدر

نظر

در حال کار...
                                X