orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : orumbourse channel

انتظار بازار بهتری از گروه خودرو داشتم ولی عیبی نداره،افت زیادی برای گروه متصور نیستم.همچنان منتظر خریداران پرقدرت هستم،ببینیم چی میشه.
    .
    .
    .
    .

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    ختراک رو در واچ داشته باشید.
    چند بار برای شکستن 300 تومن اقدام کرده ولی ناکام مونده،احتمالا این بار اگه بتونه بالای 280 تومن بیاد بنظرم بتونه 300 تومن رو هم بشکنه .
    این 300 تومن واقعا مقاومت خیلی قویه ولی احتمال شکستنش این بار کم نیست.
    پست ما در 6 اردیبهشت روی ختراک در 260 تومن.الان بالای 600 تومنه.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10185

ولله من هر چقدر نگاه میکنم میبینم زامیاد در این قیمت ها ترسی نداره.نمیدونم فروشندگان به امید خرید در چه قیمتی میفروشند.
      یه زمانی زامیاد قیمتش محدوده 800 تومن بود البته بالای 1000 تومن هم معامله شده.دقیقا نمیدونم از اون زمان تا حالا چقدر افزایش سرمایه داشته ولی مطمئنا قیمتش بدون لحاظ کردن افزایش سرمایه بالای قیمت های فعلی هست.
      بنظرمن که قیمتش خیلی پایینه ضمن اینکه همیشه حرکت ها انفجاری ساعتی و روزانه داشته.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

الان شاخص در بالای خط روند اصلاحی شش ماهه (خط قرمز رنگ)قرار داره تا شکست مقاومت خط روند نزولی دو ساله خود در 79800 واحد (خط سبز رنگ)،دو سه تا مقاومت داره 78300-78800

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/10/15, 14:32.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

من فکر میکنم خیلی زوده بازار از امروز به پیشواز انتخابات امریکا بره،من انتظار داشتم از هفته بعد بره.
          کماکان به گروه خودرو امیدوارم.شاخص یه 300 واحد مثبت بخوره ممکنه فشار خریداران رو دوباره روی این گروه ببینیم.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

اوناییکه میخوان فباهنر در سبدشون باشه،شاید بشه 140 یا زیر اون خریدش.
            یه چند بار اومد از مقاومت محدوده 160 تا 170 تومن رد بشه که نتونست .احتمال اینکه روی 140 یا زیر اون بیاد وجود داره.
            بالای 170 تومن بره این پیش بینی فیلد میشه.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10185

خودرو بنظر من پتانسیل بالایی برای صعود داره.حمایت های این نوسانات منفی ساعتی و روزانه عبارتند از 340 و 325 تومن.
              افت زیاد متصور نیستم،با رعایت حد ضرر سهامداری.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

غالبر هم روی این قیمت ها فروشنده قوی نداره،فروشندگان اگه هستند، مربوط به فروشندگان خسته یا نوسانگیرهایی که با فروش غالبر میخوان سهم های دیگه ای که رو به مثبت میرند رو بخرند.
                شاید یه گزارش شش ماهه خوب ازش بیاد،خریداران در مثبت مصمم تر و پرقدرت تر ظاهر بشند.بهرحال نظرم اینه احتمال کمی میدم زیر 160 تومن بیاد.
                سود انباشته 54 تومنی و سود ده بودن سهم با سرمایه اندک مزیتای خوبی برای سهم هستند.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

در اصل توسط farshidn پست شده است View Post
                  سلام سجاد جان
                  خسته نباشيد، ميخواستم نظرتون در مورد شراز بدونم. يه تعداد محدودي كه مربوط به خريدهاي گذشته است. الان تازه ميتونم با ٥٠٪‏ زيان بفروشم. به نظرت نگه دارم يا تو همين همين قيمتها بفروشم؟؟
                  با سپاس
                  درود

نه بابا کجا می فروشی؟ نگهدار.
                  بنظر میاد روی پالایشی ها جو مثبت ادامه دار باشه.شما که تا حالا صبر کردید یه مدت هم صبر کنید فعلا تا حد ضرر فعال نشده با سهم بمونید.اینم نمودار خوبی داره چرا عجله میکنی با نوسانات ده درصدی کاری نداشته باش.الحمدلله که امروز نزدیک صف خریده.
                  بیاد بالای 900 تومن و تثبیت بشه یه الگو با هدف 1300 تومنی نشون میده
                  فرشید خان چه خبر از شراز؟!
                  حال میکنی ها ،هر روز 5 درصد مثبت.
                  .
                  .
                  .
                  .
                  دوباره خریدارنی رو در گروه خودرو میبینم،امیدوارم در مثبت با جسارت بخرند.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

قبلا هم نظرم رو در مورد قهکمت گفته ام الان هم میگم ،قهکمت کمی در کوتاه مدت ممکنه بازی کنه ولی زیاد پایینی نخواهد داشت بعید میدونم زیر 300 تومن بیاد ولی راه بیفته خوب سود میده هنوز به هدف حداقلی 500 تومن و هدف دوم 700 تومن با دو تا موج صعودی و یه موج اصلاحی بین این دو ،معتقدم.
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/10/15, 15:25.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

امروز سشرق واحد محدوده حمایتی 105 تا 100 تومن شد.من خودم میانگینم بالای 110 تومنه.
                      انتظار دارم اینجا فشار خریداران رو ببینم.خیلی نزدیک شکست خط روند نزولی شش ماهه هستیم،شکست 220 تومن یعنی شکست خط روند نزولی 12 ساله.
                      ببینیم کی این سهم راه میفته،شاید دو سه هفته ای وقت ببره ولی فکر کنم راه بیفته مزد صبر کردن رو خواهد داد.

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

سلام
                        خرید از صف فروش خچرخش چطوره؟

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                          سلام
                          خرید از صف فروش خچرخش چطوره؟

من بودم نمیخریدم ولی شما رو نمیدونم،شاید پایینتر هم بشه خریدش.به مقاومت مهمی برخورد کرده.
                          من نظرم اینه.

نظر

• سکه شانس
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1362

درود به همه همکاران
                            ارزوی هفته ای شاد توام با سلامتی
                            پیش بینی میشود:
                            سه طوفان در بورس با سرعت و قدرت
                            50%
                            90%
                            120%
                            در شرف است ...در هر خال ابتدا سهام مستعد تکنیکال و سپس سهام بنیادی و در اخر همه بازار رشدی را تجربه خواهند کرد...
                            در پناه خدا باشید
                            95/7/24

نظر

• سکه شانس
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1362

فرضیه برای بازاری صعودی/ رشد قیمت سهام از آذرماه آغاز می شود
                              نویسنده : حميد صباغيان |

4 فرضیه برای بازاری صعودی/ رشد قیمت سهام از آذرماه آغاز می شود

روند منفی بازار سرمایه دوام چندانی ندارد، زیرا قیمت سهام بیشتر شرکت‌های بورسی در پایین‌ترین سطح خود قرار گرفته و با بهبود شرایط اقتصادی به طور قطع نقدینگی‌های بیشتری به سوی بازار سهام روانه خواهند شد.

ابوالقاسم آقادوست – کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با پایگاه خبری "عصر مالی " با اشاره به آغاز رشد بازار سرمایه گفت: با توجه به افزایش فعالیت‌های اقتصادی دولت در نیمه دوم سال ۹۵ و بهبود شرایط اقتصادی وضعیت بازار سرمایه نیز از بهبود اوضاع اقتصادی تاثیر میگیرد و بازار در مسیر صعودی با ثباتی قرار میگیرد.

وی در ادامه به متغیرهای سیاسی تاثیر گذار بر بازار سهام اشاره کرد و گفت: یکی از متغیرهای سیاسی تاثیر گذار بر بازار سرمایه انتخابات ریاست‌جمهوری امریکا است ، تاریخ نشان داده است این انتخابات در کوتاه‌مدت بر بازار سرمایه تاثیر می‌گذارد.

این کارشناس بازار سرمایه انتخابات رییس جمهوری ایران در سال آینده را از دیگر ریسک های مهم بازار دانست و اظهار داشت: انتخابات ریاست‌جمهوری ایران از دیگر ریسک های بازار سرمایه است زیرا در چنین مقاطعی و قبل از آن، به طور معمول بازار سرمایه به تحولات سیاسی واکنش نشان می‌دهد و با رشد نسبی روبه‌رو خواهد شد.

آقادوست به برنامه ریزی دولت برای تداوم روند کاهشی نرخ سپرده های بانکی اشاره کرد وگفت: براساس تصمیم‌های دولت، کاهش نرخ سود بانکی در نیمه دوم امسال ادامه پیدا خواهد کرد و با تداوم آن، آرام آرام جذابیت بازار پول برای سرمایه‌گذاران کم می‌شود و با خروج بخشی از نقدینگی‌ها از بانک‌ها، بازار سرمایه از رونق برخوردار خواهد شد.

به گفته وی با توجه فرضیه های مطرح شده ، انتظار می‌رود بازار سهام در نیمه دوم سال شرایط بهتری نسبت به نیمه نخست سال ۹۵ داشته باشد و از اواسط آذرماه شرایط برای روند صعودی با ثبات بازارسرمایه مهیا شود.

این کارشناس بازار سرمایه در بررسی روند بازار سرمایه در هفته های اخیر گفت: در هفته های گذشته قیمت سهام شرکت‌های بورسی کاهش یافت اما معاملات بلوکی در برخی از نمادها موجب شد شاخص کل روند افزایشی پیدا کند و به این ترتیب مقدار واقعی این متغیر مشخص نیست.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر بازار سرمایه از مشکلاتی رنج می‌برد،ادامه داد: در ماه‌های اخیر بازار سرمایه از یک سو دچار کمبود نقدینگی شده و از سوی دیگر به دلیل کاهش قیمت سهام، سرمایه‌گذاران ناامید شدند.

وی معتقد است در چنین شرایطی نیاز است سازمان بورس و اوراق بهادار با ابزارهایی که در اختیار دارد، شرایطی را فراهم کند تا بازار سرمایه از این رخوت رهایی پیدا کند و با راهکارهایی نقدینگی ها را جذب بازار سرمایه و اعتماد را به این بازار بازگردانند.

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

من بودم نمیخریدم ولی شما رو نمیدونم،شاید پایینتر هم بشه خریدش.به مقاومت مهمی برخورد کرده.
                                من نظرم اینه.
                                قثابت به 132 میشه خرید ؟
                                یه سهمی بگید از صف فروش بردارم

نظر

در حال کار...
                                X