orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10179

پاسخ : orumbourse channel

سبجنو پیش بینی سود خودش رو از 127 ریال به 252 ریال تعدیل داده.
    .
    .
    .
    بنظرمن سیمانیها روزهای خوبی در پیش دارند.من فکر میکنم شاید در شش یا نه ماه آینده اینا حداقل یه 100 درصدی رشد رو تجربه کنند.امیدوارم هر چه زودتر روند صعودی خودشون رو شروع کنند.
    با رعایت حد ضرر سهامداری شود.سشرق،ستران،سغرب،سفارس،سپاها
    .
    .
    .
    .
    من به گروه کاشی و سرامیک هم اعتقاد به صعود دارم.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10179

دوستانی که تمایل دارند قهکمت در سبدشون باشه محدوده 330 تا 300 تومن محدوده خوبی برای خرید می باشد.این محدوده پر از حمایت های مهم می باشد و احتمال شکستنش اندک هست.
      با دید میان مدت بنظر من سهم بدی نیست.
      سرمایه اندک 27 میلیارد تومنی داره،پیش بینی سود 28 تومنی برای هر سهم امسال داشته که با افایش قیمت شکر میتونه براحتی سودش افزایش پیدا کنه، 58 تومن هم سود انباشته برای هر سهم داره. بزودی باید 12 ماهه خودش رو اعلام کنه و در ماههای آینده بره مجمع عادی سالیانه.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

کلا گزارش سیمانی ها و رویی ها امیدوار کننده بود فاسمین خصوصا و این باعث میشه کلا بازار صعودی باشه

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10179

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
          کلا گزارش سیمانی ها و رویی ها امیدوار کننده بود فاسمین خصوصا و این باعث میشه کلا بازار صعودی باشه
          درود
          اصلا من به امید گزارشات شش ماهه سیمانی نخریده ام،زیاد توجهی به گزارشات نمیکنم.دیگه سشرق از 100تومن تا کجا میخواد افت کنه؟ یه زمانی قیمتش 3500تومن بوده،البته افزایش سرمایه هم داشته ولی این قیمت در نمودار تعدیل سود و افزایش سرمایه در سقف سشرق دیده میشه.
          من سشرق رو حداقل بالای 200میبینم ولی قیمت هدف بالاتر از ایناست
          .
          در گروه سیمانی ستران و سپاها و سغرب و سفارس هم خوبند.

نظر

• danaisp
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 111

اقا سجاد سلام.. به نظرت سیمان عرب بهتر نیست البته من هنوز خرید سیمانی نکردم که مغرضانه صحبت کنم خخ.. اما چون بیشتر غرب کشور صادرات سیمان داریم به نظرت بهتر نیست سغرب نسبت به بقیه البته ایرادش کمی شناور است که برای خرید و فروش سنگین کار را سخت میکند ممنون

نظر

• danaisp
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 111

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              دوستانی که تمایل دارند قهکمت در سبدشون باشه محدوده 330 تا 300 تومن محدوده خوبی برای خرید می باشد.این محدوده پر از حمایت های مهم می باشد و احتمال شکستنش اندک هست.
              با دید میان مدت بنظر من سهم بدی نیست.
              سرمایه اندک 27 میلیارد تومنی داره،پیش بینی سود 28 تومنی برای هر سهم امسال داشته که با افایش قیمت شکر میتونه براحتی سودش افزایش پیدا کنه، 58 تومن هم سود انباشته برای هر سهم داره. بزودی باید 12 ماهه خودش رو اعلام کنه و در ماههای آینده بره مجمع عادی سالیانه.
              در مورد قهکمت بشدت موافقم با اینکه خدا میداند این را هم ندارم اما سهم محکمی است و یه نکته جالب که چه بگم خیلی راز آلود داره و اونهم حجم چند روز پیش که یه 7 ملیون و 17 میلیون داشت که اگر عوام خریده بودند سهم باید معمولا پایینتر می آمد و حجم میزد ولی این حجم ها در چه چاله ای رفته خدا داند چون بلوکی هم نبوده و در بازار معامله شده من که خیلی مشکوکم معاملات آن دو روز را ببینین بد نیست با تشکر

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10179

در اصل توسط danaisp پست شده است View Post
                اقا سجاد سلام.. به نظرت سیمان غرب بهتر نیست البته من هنوز خرید سیمانی نکردم که مغرضانه صحبت کنم خخ.. اما چون بیشتر غرب کشور صادرات سیمان داریم به نظرت بهتر نیست سغرب نسبت به بقیه البته ایرادش کمی شناور است که برای خرید و فروش سنگین کار را سخت میکند ممنون
                اینم خوبه.سشرق و سفارس و ستران هم همچنین.

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

آیا با این گزارش روند صعودی گروه سیمانی شروع شده؟

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10179

در اصل توسط danaisp پست شده است View Post
                    در مورد قهکمت بشدت موافقم با اینکه خدا میداند این را هم ندارم اما سهم محکمی است و یه نکته جالب که چه بگم خیلی راز آلود داره و اونهم حجم چند روز پیش که یه 7 ملیون و 17 میلیون داشت که اگر عوام خریده بودند سهم باید معمولا پایینتر می آمد و حجم میزد ولی این حجم ها در چه چاله ای رفته خدا داند چون بلوکی هم نبوده و در بازار معامله شده من که خیلی مشکوکم معاملات آن دو روز را ببینین بد نیست با تشکر
                    درود
                    دقیقا نمیدونم در اون دو روز کیا پرحجم خریده اند ولی میدونم سهامدار عمده سهم بازرگانی پویا گستر دنیا که 83 درصد سهم رو در دست داره ،در این دو روز عرضه داشته.
                    همین که سهم بیش از یکی دو روز نتونست صف فروش بمونه و در همون یکی دو روز اول جمع شد نشون میده که خریدارهای پرحجم اون دو روز ،دید میان مدت دارند و نوسانگیرها کوتاه مدت در همان یکی دو روز بعد از عرضه در صف فروش از سهم خارج شده اند.
                    برای قهکمت قیمت های بالا میبینم ،حداقلش 700 تومن میتونه باشه.
                    این سهم نیاز به تبلیغ نداره و راه خودش رو خواهد رفت.از نظر من قهکمت افت زیاد نداره،اگر در کوتاه مدت صعود نکند فقط ممکنه در محدوده 300 تا 330 تومن نوسان کنه.
                    شاید هفته پیش رو قندیها با توجه به گزارشات خوب یه تکونی بخورند ،اگر هم این هفته حرکت نکنند با شکست مقاومت 24 دلار قیمت جهانی شکر در هفته های آینده مجبور به حرکت خواهند شد.

نظر

• farzen
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2012
                      • 512

سلام در مورد سکارون نظرتون چیه؟

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10179

امروز قهکمت در واچ باشه ممکنه تقاضای خرید در مثبت داشته باشه.شکست 360 تومن میتونه یه موج صعودی رو شکل بده.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10179

گزارش دو شرکت خمحور و خچرخش در مورد واگذاری سهام بانک پارسیان میتونه تاثیر مثبتی روی خودرو بذاره.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10179

من واقعا نمیدونم خریداران غالبر چرا اینقدر ناز میکنند؟!!!
                            بابا رنج مثبت بزن ،بره صف خرید دیگه .این آخه قیمتی داره؟!

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10179

سیمانیها اکثر مثبت معامله میشند،ببینیم امروز میتونند صف خرید بشند.
                              هر کسی بیخیال نوسانات کوتاه مدت پنج و ده درصدی بشه و دید میان مدت و علی الخصوص بلند مدت روی سیمانیها داشته باشه سود خوبی خواهد کرد.البته مثل همه سهم ها حد ضرر باید رعایت شه.
                              سشرق ،ستران،سفارس،سغرب،سپاها.

نظر

• ahmoeini
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2562

اگر نیمه بازار امروز برای خودرو و سایپا منفی باشه که فعلا هست
                                احتمال اینکه نیمه دوم مثبت باشه زیاده
                                ولی اگر به سمت صف فروش پیش بره احتمال بستن نماد وجود داره

نظر

در حال کار...
                                X