orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : orumbourse channel

تمامی اون سهم هایی که اینجا گفته میشه لطفا با رعایت حد ضرر سهامداری شود.
    من تا حد امکان هر سهمی رو که اینجا گفته ام حد ضررش رو هم مشخص کرده ام پس با رعایت حد ضرر سهامداری شود.
    در حد امکان سعی کردم سهم هایی رو بگم که هم تکنیکال مناسبی داشتند هم رشد زیادی نکرده بودند و هم نقدشوندگی قابل قبولی داشته باشند وگرنه سهم زیاده ،بخوام بگم همین الان یه بیست سی تا سهم رو میتونم بگم ولی برخی ها زیادی رشد کرده اند و برخی هم مشکوک به صعود اصلاحی هستند.
    بنابر این تمامی سهم های گفته شده رو با رعایت حد ضرر نگهداری کنید تا خدای نکرده شرمنده کسی نباشیم.
    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/10/22, 22:43.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• danaisp
      عضو عادی
      • Mar 2011
      • 111

سلام آقااسجاد امیدوارم سرخوش و موفق باشی... یه سوال ؟ به نظرت بین خودرو و غالبر و فولای کدوم بهترن ؟ راستش فردا یا پس فردا از منگنز بیرون می ایم . خوشحال میشوم نظرت را در مورد این سهام ها برایم بگویی اگر سهم بهتری هم سراغ داری ممنون میشم بفرمایید فقط شرمنده سهامی باشد که نقد شوندگی خوبی داشته باشد که بشود سنگین خرید و بعد فروخت. مرسی

نظر

• ahmoeini
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2562

ظاهرا سایپا متوقف شده

باید دید آیا خودرو هم بسته می شود یا خیر

معاملات امروز خودرو باید پر تلاطم باشد
        آخرین ویرایش توسط ahmoeini؛ 2016/10/23, 08:56.

نظر

• Alain Delon
          Banned
          • Dec 2014
          • 628

با سلام خدمت دوست عزیز ، سجاد

به نظرم کمنگنز اگه بررسی داشته باشیم ، شاید برای خرید خوب باشه

کمنگنـز

جابر نوشته است:

بالاترین میزان رشد قیمت های جهانی برای منگنز بوده

در سكوت کامل خبری منگنز

نسبت به یک ماه گذشته بالای 19 درصد

و نسبت به یک سال گذشته 194 درصد رشد قیمتی داشته !!

نظر

• 717
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 596

معاملات گروه خودرو در كف قيمتي خيلي مشكوكه بخصوص با بسته شدن بي سر و صداي سايپا

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10185

خسته نباشید
              در این تایپک کسی با نظر من سهمی نمیخره،هر کسی هم که اینجا میاد ،انتظار داره من براش سهمی رو تحلیل کنم،بنابر این لزومی نمیبینم در اینجا مطلب بزنم و ترجیح میدم در تایپک های مربوطه هر سهم پست بزنم.
              اگر ازخوانندگان این تایپک در مورد خرید،سهام پیشنهادی این تایپک سوال شود بسختی یه 5-6 نفر پیدا میشه که سهمی با نظر تایپک خریده باشند بنابر این ادامه این تایپک بی معنیه.
              چرا من هی داد بزنم اینو بخر اونو بخر ،وقتی کسی نمیخره؟این کار مسخره هست و وقت تلف کنیه.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• sofia
                عضو عادی
                • May 2011
                • 170

سلام استاد من از کسانی هستم که با نظر شما سهم می خرم@};-@};-@};-
                مثل سشرق و کطبس و...

نظر

• maryam7781
                  عضو جدید
                  • Feb 2016
                  • 9

منم همینطور آقا سجاد
                  در اصل توسط sofia پست شده است View Post
                  مثل سشرق و کطبس و...

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    خسته نباشید
                    در این تایپک کسی با نظر من سهمی نمیخره،هر کسی هم که اینجا میاد ،انتظار داره من براش سهمی رو تحلیل کنم،بنابر این لزومی نمیبینم در اینجا مطلب بزنم و ترجیح میدم در تایپک های مربوطه هر سهم پست بزنم.
                    اگر ازخوانندگان این تایپک در مورد خرید،سهام پیشنهادی این تایپک سوال شود بسختی یه 5-6 نفر پیدا میشه که سهمی با نظر تایپک خریده باشند بنابر این ادامه این تایپک بی معنیه.
                    چرا من هی داد بزنم اینو بخر اونو بخر ،وقتی کسی نمیخره؟این کار مسخره هست و وقت تلف کنیه.
                    سلام خسته نباشید تحلیل های شما بسیار خوب وعالی می باشد ولی باید نگاه دیگری هم داشت که چرا ممکنه دوستان دست به خرید نزنند چند دلیل ممکنه داشته باشه

از وضعیت فعلی بازار ترس دارند مثلا می ببیند که امروز سهمی صف خرید دار با حجم زیاد ولی فردا منفی و صف فروش

و یا اینکه پولی ندارند که دست به خرید بزنند

و یا اینکه با قیمتهای بالا سهم دیگری خرید باشند و نمی توانند دست به فروش بزنند همه این موراد ممکنه باشه بنده از شما تشکر می کنم بابت زحتمی که میکشید موفق باشد و دوست داریم شما ادامه بدهید و به حاشیه ها هم توجه نکنید
                    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

در اصل توسط sofia پست شده است View Post
                      مثل سشرق و کطبس و...
                      اونقدر سیمانی سیمانی گفتم بغیر از سه چهار نفر یکیش خواهرمون خانم سوفیا یکیش دوست عزیزم رودل یکی هم فرشید خان بود و دو نفر دیگه که الان اسامیش رو بخاطر نمیارم،کسی دیگه سیمانی نخریده.
                      اونم در بهترین قیمت پیشنهاد داده ام.حالا بذار سیمانیها روند صعودی پرقدرتی بگیرند اون وقت مشخص میشه من چی گفته ام.
                      ده دوازده ساله سیمانی در روند نزولی هستند و این تایپک جزوه نادر تایپک هایی خواهد بود که درست در زمان شروع روند صعودی اونا رو برای خرید پیشنهاد داده.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

سشرق 105 تومنی هم توی تایپکش تحلیلش رو زدم هم توی اینجا بارها گفتم براحتی بالای 150 تومن خواهد رفت ولی اهداف این سهم حداقل 220 تومنه.حالا من کم گفتم ،شما بمروز زمان قیمت ها رو خواهید دید.
                        حالا شما نخرید.

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14647

دیروز حقیقی تو خمهر 16 میلیون خریده بعید به نظر میاد امروز کوتاه بیاد
                          ممکنه تا آخر وقت صف خریدش کنه
                          خدا خواست و ما توانستیم
                          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• farshidn
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 142

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                            اونقدر سیمانی سیمانی گفتم بغیر از سه چهار نفر یکیش خواهرمون خانم سوفیا یکیش دوست عزیزم رودل یکی هم فرشید خان بود و دو نفر دیگه که الان اسامیش رو بخاطر نمیارم،کسی دیگه سیمانی نخریده.
                            اونم در بهترین قیمت پیشنهاد داده ام.حالا بذار سیمانیها روند صعودی پرقدرتی بگیرند اون وقت مشخص میشه من چی گفته ام.
                            ده دوازده ساله سیمانی در روند نزولی هستند و این تایپک جزوه نادر تایپک هایی خواهد بود که درست در زمان شروع روند صعودی اونا رو برای خرید پیشنهاد داده.
                            سجاد عزیز
                            درود به شرفت که تو این وضعیت دروغ پراکنی بی قصد و منظور فقط در جهت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی از وقت و فکرت برای دیگران استفاده میکنی. من به شخصه زمانهایی که پول داشتم از تحلیهای نابت استفاده کردم و همیشه سود بردم.
                            باز هم ازت ممنونم

نظر

• danaisp
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 111

سجاد جان چرا برادر فکر بد میکنی ما همه دوست داریم و از راهنمایی هات استفاده میکنیم .میخواهی عکس پرتفو نشونت بدهم چقدر سیمانی خریدم با راهنمایی و اعلام شما . اینکه مطلبی نمیگیم نمیخواهیم تایپیک بیخود ورق بخوره و فقط شما بنویسید .ممنون

نظر

• farzen
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2012
                                • 512

سلام آپ در حال عرضه شدنه

نظر

در حال کار...
                                X