orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m2020
    عضو عادی
    • May 2014
    • 293

پاسخ : orumbourse channel

سجاد عزیز سلام وخسته نباشید.من اصلا تکنیکال نمیدونم. اما از رو نمودار شما یک ماه پیش وتوشه خریدم تو منفی ها هم اضافه کردم. امروز واقعا از ته دل خوشحال شدم.بابت تمام زحمتی که میکشی ممنونم و امیدوارم بازم بتونم از تحلیلهای نابت استفاده کنم.سلامت وپر رزق باشی دوست عزیز.

نظر

• b-asgharne
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1052

هارا قایید گل کانالا

@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

نظر

• بقراط حکیم
        عضو فعال
        • May 2014
        • 576

در اصل توسط m2020 پست شده است View Post
        سجاد عزیز سلام وخسته نباشید.من اصلا تکنیکال نمیدونم. اما از رو نمودار شما یک ماه پیش وتوشه خریدم تو منفی ها هم اضافه کردم. امروز واقعا از ته دل خوشحال شدم.بابت تمام زحمتی که میکشی ممنونم و امیدوارم بازم بتونم از تحلیلهای نابت استفاده کنم.سلامت وپر رزق باشی دوست عزیز.
        وتوشه امروز با نسبت خریدار به فروشنده خوبی صف شد. بنظر سهم اهداف بالاتری با این خریداران قدرتمند دارد.

نظر

• احسان147
          عضو فعال
          • Mar 2013
          • 937

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          متاسفانه استقبال از تایپک خیلی ضعیفه،واقعا ناامید شدم.
          فکر میکنم منم مثل اون هندوانه فروشی که کانال تلگرام زده ، هر سهمی دو درصد بالا رفت بگم بخرید،بخرید فرش زیرپاتون رو بفرشید سهم بخرید،این سهم بالا نره کل بازار بالا نمیره،اون وقت تعداد زیاد میشه.
          ولی وافعا جای تاسف داره.جدا میگم جای تاسف داره.

اروم بورس عزیز
          همه بچه ها از مطالب و نوشته های شما استفاده می کنند
          چه زود رفتید ؟؟

نظر

• احسان147
            عضو فعال
            • Mar 2013
            • 937

شنیده ای از فاذر
            بر اساس شنیده ها از فاذر ١٠ درصد از قرارداد ٢/١ ميليارد يورويى پالايشگاه اراك به فاذر رسيد كه تو سايت وزارت صنايع هم به ان اشاره شده ، يعنى ٢١٠ ميليون يورو !! قرارداد ساخت كارخانه سيمان تفرش را هم برنده شده كه البته مبلغش هنوز لو نرفته ...!

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

جناب اروم بورس(اقا سجاد) بنده به شخصه از تحليل تكنيكال شما بسيار لذت مي برم و هميشه اولين تاپيكي كه سر ميزنم تاپيك شماست...بنده خودم تكنيكال بيشتر كار مي كنم تا بنيادي و همواره اين تاپيك براي من بسيار اموزنده بوده و شايد چون اهل لايك و غيره نيستم و بسياري شبيه من هستند شما تصور فرموديد كه....

بگذريم...
              يه سوال
              تكنيكالي ميشه از روي obv‌يا mfi‌و يا كلا انديكاتور هاي حجمي پي به پول بك بودن و يا روند نزولي برد؟
              همين الان مثلا ايا ميشه نطر داد كه روند پتاير پول بكه يا روند نزولي؟

من اكسل زير رو در اوردم كه ميزان خريدار ها از اول روند صعودي تا كنون بوده...

كه نشون ميده 22 ميليون قابليت جابه جايي داره....

ممنون...
              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• سرمایه گذار
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1925

از این که دوستان قدیمی این سایت همچون جناب دکتر بورسی مانند سال 90 تا 92 دوباره به جمع ما اضافه شدند خیلی خوشحالم و آن را به فال نیک می گیرم .
                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7515

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                  آذراب بالای 390 بیاد فشار خرید میاد روش

تو منفی هیچ فروشنده قدری نداره

این فروشنده ها هم فقط ترس از مقاومت همین حوالی دارن
                  بالای 400 فروشنده پیدا نمیشه
                  جناب قشقایی من تردید هام تو فاذر زیاد شده فاذر سقف تاریخی خود را ( با تعدیل افزایش سرمایه) رد کرده ، ممنون میشم بگید به چه دلیل شاخصی فاذر می تونه از این قیمت بالاتر بره ، درود
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• deh-ab
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 213

با سلام
                    ممنون میشم قمرو و قهکمت را یه بررسی کنید.

باتشکر

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 839

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                      جناب قشقایی من تردید هام تو فاذر زیاد شده فاذر سقف تاریخی خود را ( با تعدیل افزایش سرمایه) رد کرده ، ممنون میشم بگید به چه دلیل شاخصی فاذر می تونه از این قیمت بالاتر بره ، درود
                      درود

از نظر نموداری که دیتای من تعدیل شده هست سقف فاذر حوالی همین قیمت الان هست 370-380
                      اینکه این سقف با قاطعیت شکسته شده منم هنوز تردید داردم اما نشانه های زیادی میگه این سقف و مقاومت اصلی داره میشکنه
                      بنده هم تاکید کردم بالای 400 بره کار تمومه ........... هنوزم که نرفته

نشانه های اینکه فاذر این سقف رو میتونه بزنه
                      یکی همین روند قدرتمند همراه با حجم بالا که طی چند روز گذشته شاهد بودیم
                      یکی اینکه کلیت بازار الان یه موج صعودی هرچند کوتاه مدت داره
                      فاذر جز چند سهمی هست که الان سقف 2 سال پیش رو رد میکنه
                      برخلاف اکثریت سهام بازار گزارشش بد نبود ...............و سهام تجهیزاتی تعدیلات مثبت در هر مقطعی میتونه داشته باشه
                      بقول برخی دوستان یه جنگ کرسی مدیریتی در این سهم هست

ولی مهمترین دلیل خرید من همین روند قدرتمند چند روز گذشته هست و شکست سقف تاریخی که داره اتفاق میفته هنوز از شکست مطمین نیستم ولی کافیه یه روز با صف قوی بالای 400 ببنده
                      بعلاوه اینکه در 5 سال گذشته این سهم همواره تو واچلیست من بوده و یه جوری معاملاتش برام خیلی آشناست و هروقت یه روند خوب داشته باشه مشخصه

مهمتر از این حرفها تحلیل آقا سجاد از این سهم هست که اطمینان بیشتر میده که فعلا با سهم بمونیم

البته بنده تحلیلگر نیستم و این حرفا فقط به درد خودم میخوره کسی جدی نگیره

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                        درود

از نظر نموداری که دیتای من تعدیل شده هست سقف فاذر حوالی همین قیمت الان هست 370-380
                        اینکه این سقف با قاطعیت شکسته شده .......
                        ممنون و سپاسگزار از وقتی که گذاشتید ، آباد
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10179

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                          درود

دلایل زیاده، هم بنیادی هم تکنیک قیمتی.
                          در مورد تکنیک قیمتی خودتون به شکست مقاومت اشاره می فرمایید و در مورد بنیادی هم بستن قراردادهای کلان و افزایش سرمایه میتونه دلایلش باشه ،ولی اون چیزی که برای من مهمتره قدرت پوله.
                          اون چیزی که من در فاذر و حفاری و آکنتور دیدم اینه که خریداران روزهای متوالی حجم میلیونی در مثبت و صف خرید می خرند و بسرعت قیمت پایانی رو بالای 4 درصد مثبت میرسوند ولی وقتی میدان برای یکی دو روز دست فروشندگان می سپارند اونها فقط زیر یک درصد منفی میتونند به سهم منفی وارد کنند.
                          اینها خود نشونه اینه که خریداران بسیار پرقدرت تر از فروشندگان هستند.
                          حالا سوال اینجاست ایا این خریداران برای سود بیست سی درصدی سهم رو دیوانه وار میخرند؟! نه ،من فکر نمیکنم.
                          اگر من بگویم احتمالا ما در بلند مدت پس از افزایش سرمایه 200درصدی از آورده و سود انباشته ،ممکنه فاذر قیمتی مثل امروز یا بالاتر از این داشته باشه،آیا غلو کرده ام؟! نه ،من فکر نمیکنم غلو کرده باشم ولی
                          قبول این حرف در این مقطع زمانی ممکنه دشوار باشه.
                          اگر من بگویم قیمت حفاری در بلند مدت بالای 900 تومنه،ایا غلو کرده ام؟!نه من فکر نمیکنم غلو کرده باشم، ولی قبول این حرف در این مقطع زمانی ممکنه دشوار باشه.
                          اگر من بگویم اونایی که آکنتور رو میلیونی خریده اند به سود بیست سی درصدی قانع نیستند و دنبال سودهای بالای 100 درصد هستند،آیا غلو کره ام؟!
                          نه ،من فکر نمیکنم غلو کرده باشم ولی قبول این حرف در این مقطع زمانی ممکنه دشوار باشه.
                          آیا شما کفرا رو یادتون نیست که از زیر 200 تومن تا 5000 تومن صعود کرد؟ مدتهای مدیدی زیر 200تومن موند ولی سود رو برای اونایی داد که بهش ایمان داشتند.
                          مثال ها زیاده.
                          در آخر من تبلیغ هیچ سهمی رو نمیکنم و هر کسی مسئول تریدهای خودش هست ولی من فکر میکنم اهداف بالاست.حد ضرر فاذر برای کوتاه مدتیها شکست 330 تومن و برای بلند مدتیها 280 تومن خواهد بود.
                          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7515

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                            درود

دلایل زیاده، هم بنیادی هم تکنیک قیمتی.
                            در مورد تکنیک قیمتی خودتون به شکست مقاومت اشاره می فرمایید و در مورد بنیادی هم بستن قراردادهای کلان و افزایش سرمایه میتونه دلایلش باشه ،ولی اون چیزی که برای من مهمتره قدرت پوله.............

ممنون و سپاسگزار از وقتی که گذاشتید ، آباد

نظر

• mshatc
                              عضو عادی
                              • Aug 2014
                              • 22

سلام جناب اروم بورس عزیز. ممنون از راهنمایی چند روز پیشتون در مورد سهم فنوال. از دیروز دوباره صف خرید شد. به نظرتون همونطور که فرمودین میتونه ۱۰۰ ببینه؟ بی زحمت به شلیا هم یه نگاهی بندازید. ممنون

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

نظر

• hosein4151
                                عضو عادی
                                • Nov 2014
                                • 38

با عرض سلام و احترام خدمت اوروبورس عزیز،یک پیشنهاد داشتم، با توجه به اینکه کاربران مطالب شما رو دنبال میکنند و تعداد زیادی از دوستان علاوه بر رایانه ، از موبایل جهت خواندن مطالب استفاده میکنند، اگر لطف بفرمایید و رنگ نوشته رو به رنگی که تیره تر باشه تغییر بدید ، فکر میکنم خوانندگان راحت تر بتونن مطالب شما رو بخونن ،با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X