orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vahid_sh
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 388

پاسخ : orumbourse channel

معاملات امروز مپنا خیلی مشکوک بود. یه احتمال وجود داره که از کد حقیقیها زده باشن به کد حقوقی که اگه درست باشه میره برای اصلاح. آقا سجاد برآورد شما از معاملات امروز مپنا چیه؟

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10182

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
      معاملات امروز مپنا خیلی مشکوک بود. یه احتمال وجود داره که از کد حقیقیها زده باشن به کد حقوقی که اگه درست باشه میره برای اصلاح. آقا سجاد برآورد شما از معاملات امروز مپنا چیه؟

عزیز من
      من که نمیدونم و نمیتونم معاملات یکی دو روزه رو حدس بزنم من یه پیش بینی میان مدت کردم گفتم خوبه.
      آخه امروز رمپنا مثلا چشه؟میخواستی صف خرید باشه که نشده؟کل بازار منفیه اینم اندک منفیه،حالا چیزی شده؟
      ولله اگه تحمل این اندک منفی رو هم ندارید بفروشید.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• meisam_em
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 2124

خرید کمی وساپا.........
        كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10182

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
          اخ اخ اخ کفرا از دست رفت!!!
          بقیه هم یکی دو روز دیگه پشت سر اون میرند بالا.به تمامی اون هدف های حداقلی که گفتم ایمان دارم ولی خب امروز بازار منفیه ولی من هنوز به سهامم اعتقاد دارم ولی فکر میکنم منفی بازار زیاد ادامه دار نباشه.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10182

انگار همین دیروز بود این شپلی رو روی 244 تومن برای خرید مناسب دونستیم الان ببینید چنده؟ 50 درصد رشد قیمت،خوبه دیگه.

نظر

• meisam_em
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 2124

وتجارت برداریم؟ نقطه حمایتی که شکسته نشده؟
              ممنون اقا سجاد بالاخره ذات بازار همینه مهم تشخیص روند درست بازار هست که شما خوب بلدین..
              ممنون بابت همه چی
              كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• سکه شانس
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 1362

بر اساس آنچه که برخی منابع آگاه بانکی اعلام کرده‌اند با توجه به فراهم شدن برخی زمینه‌ها، بعید نیست حتی در فاصله یک مانده به پایان سال، بانک‌ها در مورد کاهش نرخ سود بانکی تفاهم کرده و این موضوع در شورای پول و اعتبار نیز مصوب شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا، گرچه هیجان کاهش مجدد نرخ سود بانکی در نیمه دوم امسال که از سوی مدیران اقتصادی به ویژه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و وزیر اقتصاد مطرح شد به فاصله کوتاهی فروکش کرد و متوقف شد؛ اما در چند ماه اخیر تغییراتی هم در شبکه بانکی ایجاد شد که زمینه ساز کاهش مطمئن تر سود بانکی را تا حدودی فراهم آورد.

نظر

• سکه شانس
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 1362

خبری که این روزها انتشار یافت باید در کنار دهها بلکه صدها نشان دیگر ما را متوجه یک واقعیت بکند: خبر این است: روزنامه «ایندیپندنت» انتشار نسخه چاپی خود را متوقف کرد. اما علت این اقدام این بود:
                  اِوگنی لبدوف که از سال ۲۰۱۰ مالک ایندیپندنت است روز جمعه ۱۲ فوریه / ۲۳ بهمن در نامه‌ای خطاب به کارمندان این روزنامه اعلام کرد: «صنعت مطبوعات در حال تغییر است و این تغییر توسط خوانندگان آغاز شده است. آن‌ها به ما نشان می‌دهند که آینده مطبوعات در دیجیتالی شدن آن‌هاست.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10182

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                    وتجارت برداریم؟ نقطه حمایتی که شکسته نشده؟
                    ممنون اقا سجاد بالاخره ذات بازار همینه مهم تشخیص روند درست بازار هست که شما خوب بلدین..
                    ممنون بابت همه چی
                    بذار اینجوری بگم،وتجارت خط روند نزولی مهم رو شکسته،پتانسیل خودش رو برای صعود با شکستن اون خط روند نشون داده.غیر از پولبک به خط روند نزولی نمیتونه پایینی بلندی داشته باشه.
                    من نظرم اینه که خیلی بخواد پایین بیاد 110 تومن میتونه بیاد.توی موج های اصلاحی کوتاه پله ای باید خرید بشه تا میانگین پایین باشه.حد ضرر رو بذارید روی 100 تومن.انصافا الان به صد تومن چی میدند که ما برای این سهم حد ضرر بذاریم؟

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10182

من به تمامی اون چیزهایی که گفتم ایمان دارم و پای تمامی حرفهام ایستاده ام اگه هر کدوم از تحلیل های من درست درنیاد ،لازم باشه میام معذرت خواهی هم میکنم،اونقدر شجاعت دارم.
                      خکاوه ده روز پیش در گفتگو با یکی از دوستان گفتم من اینو 167 تومن حداقل می فروشم البته الان نفروخته ام ولی این هدف حداقلی بود،هدف بعدی من روی خکاوه محدوده 190 تا 200 تومن هست.
                      امیدوارم این فشار فروش زودتر تخلیه بشه.

نظر

• سکه شانس
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 1362

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که در بهار آینده به همراه یک هیأت بزرگ به ایران خواهد آمد.

آفتاب :
                        فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا شب گذشته در سخنرانی‌اش در کنفرانس امنیتی مونیخ گفت که از اینکه در بهار سال 2016 به ایران سفر می‌کند، خرسند است.

به گزارش آفتاب به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وی ادامه داد: اکنون آماده سرمایه‌گذاری همه جانبه در روابط دوجانبه با ایران هستیم. در بهار آینده هیأت بزرگی را شامل اعضای کمیسیون اروپایی برای گفت‌وگو درباره روابط اروپا و ایران به این کشور خواهم برد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 که در ژوئیه 2015 حاصل شد، اشاره کرد و آن را حاصل عزم سیاستمداران برای انتخاب بازی برد- برد و دست کشیدن از بازی برد- باخت دانست.

موگرینی تأکید کرد که در پایان این مذاکرات، هیچ یک از طرفین از خطوط قرمز خود عقب‌نشینی نکردند و همه به نتیجه موردنظر خود دست یافتند، این یعنی برد- برد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سخنرانی خود از کاترین اشتون که در مذاکرات هسته‌ ای نقش سازنده‌ای داشت تشکر و قدردانی کرد.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10182

این رفتار متضاد نمیتونه دوام داشته باشه،اینکه خساپا صف خرید باشه و بقیه هاچ و واچ نگاش کنند از نظر من بی معنیه و نمیتونه ادامه دار باشه.من همچنان منتظر فشار خرید روی بقیه گروه خودرویی هستم.

نظر

• farzen
                            ستاره دار(2)
                            • Jan 2012
                            • 512

سلام با توجه به اقبال خساپا بنظرتون هرچی خودریی داریم تبدیل به ساپا بشه بهتر نیس؟

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10182

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                              سلام با توجه به اقبال خساپا بنظرتون هرچی خودریی داریم تبدیل به ساپا بشه بهتر نیس؟
                              چه عیبی داره،خساپا با دید میان مدت خیلی خوبه.البته من اعتقاد دارم بقیه هم پشت سرش باید بیان

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10182

امروز بازار زیاد حال نداد ولی موردی نیست.
                                فردا روز تازه و دیگه ای هست.

نظر

در حال کار...
                                X