orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • احسان147
    عضو فعال
    • Mar 2013
    • 937

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود

دلایل زیاده، هم بنیادی هم تکنیک قیمتی.
    در مورد تکنیک قیمتی خودتون به شکست مقاومت اشاره می فرمایید و در مورد بنیادی هم بستن قراردادهای کلان و افزایش سرمایه میتونه دلایلش باشه ،ولی اون چیزی که برای من مهمتره قدرت پوله.
    اون چیزی که من در فاذر و حفاری و آکنتور دیدم اینه که خریداران روزهای متوالی حجم میلیونی در مثبت و صف خرید می خرند و بسرعت قیمت پایانی رو بالای 4 درصد مثبت میرسوند ولی وقتی میدان برای یکی دو روز دست فروشندگان می سپارند اونها فقط زیر یک درصد منفی میتونند به سهم منفی وارد کنند.
    اینها خود نشونه اینه که خریداران بسیار پرقدرت تر از فروشندگان هستند.
    حالا سوال اینجاست ایا این خریداران برای سود بیست سی درصدی سهم رو دیوانه وار میخرند؟! نه ،من فکر نمیکنم.
    اگر من بگویم احتمالا ما در بلند مدت پس از افزایش سرمایه 200درصدی از آورده و سود انباشته ،ممکنه فاذر قیمتی مثل امروز یا بالاتر از این داشته باشه،آیا غلو کرده ام؟! نه ،من فکر نمیکنم غلو کرده باشم ولی
    قبول این حرف در این مقطع زمانی ممکنه دشوار باشه.
    اگر من بگویم قیمت حفاری در بلند مدت بالای 900 تومنه،ایا غلو کرده ام؟!نه من فکر نمیکنم غلو کرده باشم، ولی قبول این حرف در این مقطع زمانی ممکنه دشوار باشه.
    اگر من بگویم اونایی که آکنتور رو میلیونی خریده اند به سود بیست سی درصدی قانع نیستند و دنبال سودهای بالای 100 درصد هستند،آیا غلو کره ام؟!
    نه ،من فکر نمیکنم غلو کرده باشم ولی قبول این حرف در این مقطع زمانی ممکنه دشوار باشه.
    آیا شما کفرا رو یادتون نیست که از زیر 200 تومن تا 5000 تومن صعود کرد؟ مدتهای مدیدی زیر 200تومن موند ولی سود رو برای اونایی داد که بهش ایمان داشتند.
    مثال ها زیاده.
    در آخر من تبلیغ هیچ سهمی رو نمیکنم و هر کسی مسئول تریدهای خودش هست ولی من فکر میکنم اهداف بالاست.حد ضرر فاذر برای کوتاه مدتیها شکست 330 تومن و برای بلند مدتیها 280 تومن خواهد بود.
    سلام
    معاملات شنبه فاذر چگونه خواهد بود به نظر شما ؟

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

با این قیمتی که نفت پیدا کرده آیا اکتشاف نفت توجیه اقتصادی دارد که حفاری به کار مشغول باشد؟؟
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

در اصل توسط mshatc پست شده است View Post
        سلام جناب اروم بورس عزیز. ممنون از راهنمایی چند روز پیشتون در مورد سهم فنوال. از دیروز دوباره صف خرید شد. به نظرتون همونطور که فرمودین میتونه ۱۰۰ ببینه؟ بی زحمت به شلیا هم یه نگاهی بندازید. ممنون

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
        نمودارها که برای فنوال حداقل 103 تومن رو نشون میدن.با اون روشی که قبلا گفتم عمل کن،حد ضرر رو هم رعایت کن.
        شلیا هم بنظرم اگه داری نگه دارم،اگه این دفعه 185 تومن رو رد کنه دیگه وارد روند صعود شده.حد ضرر 165 تومن.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
          سلام
          معاملات شنبه فاذر چگونه خواهد بود به نظر شما ؟
          یا منفی اندک یا اگر بازار به واکنش اتفاقات اخیر عربستان برخورد منفی نشون ندهد و مثبت شود اینم مجبوره مثبت شود.
          ضمنا بازگشایی فاراک هم میتونه روی این تاثیر مثبت بذاره،روز بازگشایی اگه بازار تحت تاثیر نباشه فاراک هم باید توی واچینگ لیست باشه ترجیحا زیاد بالا باز نشه ولی روی قیمت متوقف شده یا پایینتر از اون باشه برای خرید بدک نیست.

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          با این قیمتی که نفت پیدا کرده آیا اکتشاف نفت توجیه اقتصادی دارد که حفاری به کار مشغول باشد؟؟
          اصلا قیمت نفت بشه 10 دلار باز هم برای حفاری کار هست،برای اینکه ایران بغیر از نفت چی داره که صادر کنه ؟مجبوره بازهم اکتشاف و استخراج کنه .
          مگه برند خودرویی داره،که صادرش کنه؟ مگه برند لوازم خانگی داره که صادرش کنه؟
          قیمت نفت مهم نیست مهم صادرات نفت هست.همین
          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/01/07, 21:51.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
            جناب اروم بورس(اقا سجاد) بنده به شخصه از تحليل تكنيكال شما بسيار لذت مي برم و هميشه اولين تاپيكي كه سر ميزنم تاپيك شماست...بنده خودم تكنيكال بيشتر كار مي كنم تا بنيادي و همواره اين تاپيك براي من بسيار اموزنده بوده و شايد چون اهل لايك و غيره نيستم و بسياري شبيه من هستند شما تصور فرموديد كه....

بگذريم...
            يه سوال
            تكنيكالي ميشه از روي obv‌يا mfi‌و يا كلا انديكاتور هاي حجمي پي به پول بك بودن و يا روند نزولي برد؟
            همين الان مثلا ايا ميشه نطر داد كه روند پتاير پول بكه يا روند نزولي؟

من اكسل زير رو در اوردم كه ميزان خريدار ها از اول روند صعودي تا كنون بوده...

كه نشون ميده 22 ميليون قابليت جابه جايي داره....

ممنون...
            درود
            کلا برای اینکه بدونی سهمی از روند نزولی خارج شده یا نه؟بهترین چیز نمودار قیمت هست.اگر شیب روند نزولی ملایم هست شکست اون خوبه ولی اگه شیب اون تنده و خط روند نزولی شکسته میشه ترجیحا اولین سقف قبلی هم شکسته بشه خوبه.
            در مورد اون اندیکاتورها ،خروج از روند نزولی میتونه نشونه اش باشه ولی ترجیحا هفتگی باشه.
            بنظرم حرکت اخیر پتایر نمیتونه پول بک باشه.بنظرم پتایر از روند نزولی خارج شده .من اینطور فکر میکنم
            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/01/07, 21:49.

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

سلام
              حجم خوردن زیاد بانک تجارت دیروز چطور ارزیابی میکنید؟

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                حفاری تو ایران مستقل از قیمت نفت کار داره همیشه ، این مملکت پروژه های نفتی اش بر مبنای به صرفگی اقتصادی نیست پروژه ها دولتی است

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                  سلام
                  حجم خوردن زیاد بانک تجارت دیروز چطور ارزیابی میکنید؟
                  مثبت،همچنان با سهم بمونید.اون تحلیل قبلی رو که برای شما گفته بودم برابر اون عمل کنید،هدف حداقلی از نظر من 106 تومن هست ولی ممکنه نوسانی باشه.
                  تحلیل قبلی رو پیدا نکردم.
                  وبملت هم یه تکونی خورد.
                  شنبه شاید بازار سردرگم باشه ولی من فکر میکنم در نهایت میتونه جهت خودش رو پیدا کنه.

نظر

• deh-ab
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 213

در اصل توسط deh-ab پست شده است View Post
                    با سلام
                    ممنون میشم قمرو و قهکمت را یه بررسی کنید.

باتشکر
                    ممنون میشم بررسی کنید به شخصه از نموداراشون خوشم اومده.

نظر

• محمد شریفی
                      عضو عادی
                      • Jul 2015
                      • 71

سلام جناب اروم بورس عزیز
                      من تصمیم بر فروش ونفت و خرید کگاز برای شنبه دارم. نظرشما در این مورد برام مهم است لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

در اصل توسط deh-ab پست شده است View Post
                        با سلام
                        ممنون میشم قمرو و قهکمت را یه بررسی کنید.

باتشکر
                        درود

فعلا هر دوشون در اصلاح هستند بنظرم با قچار و قشیر هماهنگشون کن تقریبا قشیر و قچار جهت به گروه قندی میدهند البته بغیر از اونایی که رشدی نداشته اند مانند قثابت.
                        این دو تا حرکت کنند پشت سرشون بقیه هم حرکت خواهند کرد.

در اصل توسط محمد شریفی پست شده است View Post
                        سلام جناب اروم بورس عزیز
                        من تصمیم بر فروش ونفت و خرید کگاز برای شنبه دارم. نظرشما در این مورد برام مهم است لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
                        درود

ونفت سهم بدی نیست،در پرتفوی سهم های خوبی داره ولی فعلا سهم های دارای پرتفوی نمیتونند تعدیل مثبت سود بدهند 21 درصد محصولات شیمیای و پتروشیمی و 17 درصد بانکی در پرتفوی داره،از این دو گروه، امسال بعید میدونم تعدیل مثبت بدهند ولی 29 درصد پرتفوی رو سهام خارج از بورس تشکیل میده که دز زمینه خدمات فنی و مهندسی فعالند اینو نمیدونم میتونه تعدیل مثبت سود بده یا نه؟
                        ولی کگاز وارد روند صعودی شده از نظر من تا زمانیکه بالای 220 -230 تومن داره هنوز در روند صعودی هست.یه تحلیل ازش در اولین صفحه گذاشتم.پله ای عمل شود و به جو بازار دقت شود تا میانگین خرید در پایینترین قیمت ممکنه باشد.
                        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/01/08, 10:58.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

یکی از اهداف این تایپک شناسایی سهم های دارای روند صعودی میان مدت و بلندمدت هست.باید روی این هدف زوم بشیم.
                          حداقل باید پنج تا سهم دارای روند رو در واچینگ لیست تایپک داشته باشیم.
                          اگه بتونیم این هدف رو دنبال کنیم قول میدم سودهای خوبی ببریم.
                          پس وظیفه تعقیب کنندگان این تایپک چیه؟
                          رصد دقیق بازار و شناسایی سهم هایی که دارای روند صعودی هستند ولی در دید تایپک نیستند.
                          دوم ،اگر کسی به اطلاعات نهان شرکتی دسترسی داره میتونه با به اشتراک گذاشتن اون ما رو در هدف این تایپک کمک کنه.
                          و صد البته کسانیکه چارتیست حرفه ای و بنیادی کار مطمئنی هستند میتونند از تحلیل هاشون ما رو در این زمینه کمک کنند.

نظر

• miravam
                            Banned
                            • Jan 2014
                            • 78

به نظرتون تپکو هم جزو این دسته از سهم ها هست ؟

نظر

• omidbefarda
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 104

در اصل توسط miravam پست شده است View Post
                              به نظرتون تپکو هم جزو این دسته از سهم ها هست ؟
                              ایضا پلوله مثل اینکه استارتش خورده.

نظر

• احمدخان
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2032

لطفا نظرتان را در مورد قنیشا یفرمایید. ممنون

نظر

در حال کار...
                                X