orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    نگران نباش اینم بالا میره،شما که تا اینجا صبر کردید کمی هم صبر کنید.خیلی طول نمیکشه اینم میره بالای 200تومن.
    سجاد گرامی ممنون ، نه نگران نیستم و صبور هم هستم اگر نوشته های قبلی من رو مطالعه فرمودید ، گفتم قبلا تو ملک فعال بودم مثلا ملکی رو در 89 خریدم و در اوایل 92 با سود خوبی فروختم ، یعنی فرمایش شما کاملا تایید، در بازار ملک صبر بسیار لازمه، اما وارد بازار بورس که شدم نوشته های برخی دوستان را یه کمی عصبی دیدم که این برای یه معامله گر اصلا خوب نیست، به نظرم در هر بازاری میشه سود کرد چه رونق باشه چه رکود، به شرطی که دو مطلب مد نظر باشه یکی کنترل احساسات و دوم آگاهی و قبول مسئولیت.--- دو تا هدف دارم از نوشته ها یکی اینکه این ها باقی می مونه و در آینده می تونه محلی برای قضاوت باشه و دوم اینکه میشه از اظهار نظر دوستان کسب تجربه کرد و یاد گرفت(در مطلب قبلی هم اگه دقت کنید بخشی از اون سوالیه) .درود
    آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2016/01/09, 12:33.
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7516

در اصل توسط abbas42 پست شده است View Post
      با عرض سلام خدمت سجادخان نظرتون راجع به معاملات پرحجم وبیمه چیه؟بنظرمیخان بالای200تثبیتش کنن.ممنون میشم نقطه نظرتون رو بفرمایید
      با اجازه آقا سجاد، وبیمه از نطر بنیادی ضعف داره و قیمت فعلی در مقایسه با عوامل بنیادی حباب داره، بنابراین افزایش قیمت این سهم به دلایل سایر عوامل است و بالاتر از 220 قیمت دچار سختی خواهد شد. درود
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

فارس از آن سوی تالار شیشه‌ای گزارش می‌دهد
        بورس در سربالایی رشد استراحت کرد/ عقب‌نشینی موقت از کانال 63 هزار واحدی

بازار سهام امروز در حالی نود و پنجمین جلسه معاملاتی خود را آغاز کرد که پس از تجربه رشد 1.5درصدی شاخص کل و نیز 4.5 درصدی رشد شاخص کل هم‌وزن در پایان هفته گذشته امروز با اصلاح موقت قیمت سهام در اغلب نمادهای معاملاتی مواجه بود.

به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری فارس؛ شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در پایان معاملات امروز شنبه 19 دی ماه 94، با 22 واحد افزایش به رقم 62هزار و 655واحد رسید.
        شاخص کل هم‌وزن نیز در بازار امروز با کاهش 8 واحدی به عدد 10 هزار و 78 واحد رسید.
        شاخص سهام آزاد شناور اما با 71واحد افزایش به عدد 69 هزار و 372 واحد دست یافت.
        شاخص بازار اول اما در حالی با افزایش 117 واحدی به عدد 43هزار و 114 واحد رسید که شاخص بازار دوم با 547واحد کاهش رقم 141 هزار و 279 واحد را تجربه کرد.
        امروز همچنین شاخص کل فرابورس بدون تغییر همچنان روی عدد 702 واحد ایستاد.
        بر اساس این گزارش معاملات سهام در نماد معاملاتی سه شرکت گسترش نفت و گاز پارسیان با 92 واحد، گروه مپنا با 70 واحد و پتروشیمی مبین با 43 واحد رشد، بالاترین تاثیر مثبت را بر برآورد شاخص کل بورس تهران بر جای گذاشتند.
        در مقابل معاملات سهام در نماد معاملاتی سه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با 121واحد، گروه مدیریت سرمایه‌گذرای امید با 40 واحد و مخابرات ایران با 18واحد کاهش بیشترین تاثیر منفی را بر محاسبه نماگر ثبت کردند.
        به گزارش فارس، ارزش کل معاملات بورس تهران امروز به بیش از 197 میلیارد و 676میلیون تومان بالغ شد که ناشی از دست به دست شدن 883 میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی 63 هزار و 193نوبت داد و ستد بود.
        طی معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت‌های پارس سرام، صکوک اجاره «صدانا»، بانک گردشگری، لیزینگ ایرانیان از سوی ناظر بازار سهام متوقف و در مقابل نماد معاملاتی شرکت‌های زرین معدن آسیا، حق تقدم خرید سهام پخش البرز، حق تقدم خرید سهام توسعه صنایع بهشهر، چرخشگر، صنعتی و سرمایه‌گذاری سپنتا بازگشایی شدند.
        بر اساس این گزارش امروز بازار سهام در نماد معاملاتی حفاری شمال شاهد معاملات انتقالی میان کدهای تابعه سهامدار حقوقی با حجم 130میلیون سهمی به ارزش بیش از 44میلیارد و 983 میلیون تومانی بود.
        در نماد معاملاتی کود شیمیایی اوره لردگان اما امروز 320 میلیون سهم به طور بلوکی با رشد بیش از 25 درصدی قیمت سهم میان دو حقوقی وابسته تهاتر شد.
        در نماد معاملاتی پالایش نفت اصفهان نیز امروز 10میلیون سهم به ارزش بیش از یک میلیارد و 900 میلیون تن از سوی سهامدار حقوقی کد به کد شد.

به گزارش فارس، بازار سهام پس از پشت سر گذاشتن یک هفته خاطره‌آمیز امروز شاهد اصلاح موقت نماگرهای منتخب خود بود.
        بورس تهران امروز در حالی آغاز به کار کرد که با دنده سنگین بر روی سربالایی رشد، ترجیح داد تا با وجود عبور از ایستگاه 63 هزار واحدی کمی در سربالایی شیب صعودی خود استراحت کند. عقب‌نشینی موقت شاخص کل بورس از محدوده 63 هزار واحدی فرصتی برای معامله‌گران اغلب حقیقی بازار بود تا با شناسایی بازدهی کوتاه مدت در گروه‌های کوچک معاملاتی و بازار دومی، به دنبال خریداری سهام شرکت‌های بزرگ و متوسط روی دامنه نزولی قیمت‌ها به تکاپو بیفتند.
        به گزارش فارس،‌در این میان بازارگردانی سهام از سوی برخی بزرگان بازار در نمادهای معاملاتی شاخص‌سازی همچون هلدینگ خلیج فارس، مخابرات ایران و برخی خودرویی‌ها برای کشیدن ترمز موقت شاخص کل بورس در شیب صعودی جالب توجه بود.
        امروز لیدرهای بازار سهام پس از تجهیزاتی‌ها و خودرویی‌ها، بانک‌ها و برخی‌ گروه‌های پتروشیمی بودند.
        در این میان انتشار برخی خبرها مبنی بر آماده شدن بازار برای استقبال از فضای انتخاباتی پیش‌رو علی‌رغم وجود ناامیدی‌ها از گزارش‌های عملکردی 9 ماهه شرکت‌ها به افزایش انگیزه‌های خرید و تداوم رشد بازار در روزهای آینده افزوده است.
        به نظر می‌رسد بازار سهام با توجه به کف‌های قیمتی‌ بسته شده و در عین حال حمایت‌های صورت گرفته در حول‌وحوش قیمت‌های پایانی سهام شرکت‌های بزرگ، همسو با تقویت حجم و ارزش معاملات در روزهای آینده همچنان با رشد مواجه باشد.
        به گزارش فارس، امروز در میانه بازار برخی خبرها حاکی از تعدیل منفی 20 درصدی «وتوصا» در گزارش‌های عملکردی این شرکت حکایت داشت.
        د ر نماد معاملاتی «والقدر» امروز برخی خبرها حاکی از افزایش سرمایه 200 درصدی این شرکت از محل سود انباشته و تجدید ارزیابی دارایی‌ها بود.
        در گروه بانک‌ها نیز با وجود اظهارنظرهای مختلف اما خبرهای رسیده حاکی از کاهش نرخ سود بین بانکی تا 20درصد است.
        در این میان برخی موسسات اعتباری دستور کاهش نرخ‌های سود حساب‌های ویژه را صادر کرده‌اند. از جمله موسسه عسگریه که اقدام به کاهش نرخ سود 24درصدی سپرده یک ساله به 22 درصد را در طرح یاس به شعب خود ابلاغ کرده است.
        در گروه پتروشیمی‌ها نیز امروز اعلام شد تا 3ماه دیگر غول‌های پتروشیمی به ایران باز می‌شوند، در این گروه همچنان شایعاتی مبنی بر تعیین نرخ خوراک پتروشیمی‌ها به کمتر از 10 سنت برای سال جاری به گوش می‌رسید. هر چند که در این زمینه وزارت نفت مخالف جدی است.
        در گروه فولادی‌ها نیز ا مروز برخی خبرها حاکی از تصمیم دولت برای افزایش تعرفه واردات فولاد حکایت داشت. به طوری که گفته می‌شود تعرفه شمش تا 10 درصد، تعرفه مقاطع تخت فولادی 15 درصد و مقاطع طولی 20 درصد خواهد بود.

در گروه روغنی‌ها اما، موضوع قطع روابط تجاری با صافولا علی‌رغم تیره شدن روابط سیاسی با عربستان شفاف‌سازی شده است.

در نماد معاملاتی آذرآب نیز برخی شنیده‌ها حاکی از سهم 10 درصدی این شرکت از قرارداد 2.1 میلیارد یورویی پالایشگاه اراک به گوش می‌رسد.
        این شرکت در عین حال قرارداد ساخت کارخانه سیمان تفرش را نیز برنده شده است.

در نماد معاملاتی ذوب آهن اصفهان نیز علی‌رغم برخی شایعه‌ها مبنی بر انتشار مجوز افزایش سرمایه این شرکت در روزهای آینده، اما همچنان طرح توجیهی این افزایش سرمایه در دست حسابرس قرار دارد.

در مجموع بازار سهام بازاری پرحجم و پرتحرک بود که به دلیل نیاز شاخص‌های بورس به استراحت موقت تکنیکالی با کاهش قیمت‌ها مواجه بود بازاری که برای معامله‌گران اغلب حقیقی با عنوان فرصت خرید سهام شرکت‌های بزرگ به ویژه شرکت‌هایی که با کاهش قیمت سهام به نرخ کمتر از قیمت اسمی مواجه بودند، تلقی می‌شد.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/01/09, 18:22.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10185

کنور هم خیلی افت کرده الان صف خریده ولی بنظرم فرصت داد ورود کنید،حد ضرر میتونه 140 تومن باشه.
          اگه بناست بازار اینجوری بره بالا اینا هم بالا میرند.
          فکر میکنم اگه بازار اینجوری بالا بره معدنی ها و پتروشیمی ها هم مثبت میشند.
          کسی امروز تونسته کنور بخره؟صف خرید ساعت 12 عرضه شده.کنور خیلی افت کرده بود.
          من یادمه در دوم آذرماه کنور رو در دفترچه یادداشتم دقیقا نوشته بودم" کنور روزانه رصد شود تا در قیمت های پایین شکار شود"
          ولی متاسفانه یکی دو روز تعقیبش کردم بعدا بیخیال شدم الانم که صف خرید شده.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

در اصل توسط وحید83 پست شده است View Post
            سلام سجاد جان پلاسک رو چطور می بینی؟
            درود

شرمنده حین معاملات نتونستم جوابی بدهم و کمی تند جواب دادم.
            پلاسک رو یه بررسی کردم ابتدا عرض کنم که زیان انباشته 13 میلیارد تومنی که برای هر سهم 34 تومن میفته دقتم رو جلب کرد.احتمالا اینم از اون سهم هایی باید باشه که بدلیل سرمایه پایین ،افزایش سرمایه بده.
            من روندش رو دیدم از نظر من روند نزولی این سهم قوی نیست مدتهاست که میخواد زیاد اصلاح کنه ولی این توان رو نداره و این میتونه ناشی از قدرت خریداران در پایین یا عدم قدرت فروشنده ها در قیمت های پایین باشه.از نظر من این سهم تا زمانیکه زیر 125 تومن هست در روند نزولی هست خروج از اون رو من سیگنال خوبی میبینم احتمال خروج از اون هم از نظر من کم نیست.بنظر من قبل از برخورد به اون مقاومت یه مقاومت روی 116 تومن هست که نحوه برخورد با این مقاومت میتونه یه اطلاعاتی در مرود خروج از روند نزولی بما بده.بنظر من میتونه از روند نزولی خارج بشه.من فکر میکنم نمودارش اونقدر ها هم بد نیست

در اصل توسط کاران پست شده است View Post
            سلام سجاد جان
            میخواستم بابت تمام زحمانی که میکشی ازت نشکر کنم.اگر آدم مطلبی نمیزنه دلیل بر قدرنشناسی نیست.میخواد تاپیکو شلوغ نکنه وگرنه یکی از افرادی که من به تحلیلهاش اعتقاد خاصی دارم و خیلی موقع ها ترید میکنم شما هستی که نشاندهنده اعتقاد و اطمینانه
            سجاد جان میخوام ببینم وضعیت فاذر تو این قیمتای 370-71 چگونه میبینی.حد ضرر کوتاهش چقدره؟
            باز هم شپاش بی پایان
            مرسی برادر.@};-@};-@};-

نظر

• حس ششم
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 136

سلام و درود
              نظرتون در مورد خگستر و تاثیر فروش بلوک خمهر بر اون چی هستش؟
              [COLOR=#008000][I][B][SIZE=3][FONT=arial][SIZE=4][FONT=arial black]امیرالمومنین[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial]:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I][B][SIZE=3][FONT=arial]شخص صبور هیچ وقت پیروزی را از دست نخواهد داد اگرچه طول بکشد.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]

نظر

• farzen
                ستاره دار(2)
                • Jan 2012
                • 512

درود
                کلا برای اینکه بدونی سهمی از روند نزولی خارج شده یا نه؟بهترین چیز نمودار قیمت هست.اگر شیب روند نزولی ملایم هست شکست اون خوبه ولی اگه شیب اون تنده و خط روند نزولی شکسته میشه ترجیحا اولین سقف قبلی هم شکسته بشه خوبه.
                در مورد اون اندیکاتورها ،خروج از روند نزولی میتونه نشونه اش باشه ولی ترجیحا هفتگی باشه.
                بنظرم حرکت اخیر پتایر نمیتونه پول بک باشه.بنظرم پتایر از روند نزولی خارج شده .من اینطور فکر میکنم

سلام منم به نوبه خودم ازتون تشکر میکنم تاپیکتون فوق العادس و در حین بازار مرتب مطالبتونو پیگیر هستم تشکر از زحمتهاتون
                در مورد پتایر با توجه به معاملات دو روز گذشتش که صف فروش شد نظرتون در ادمه حرکتش چیه؟
                میتونه در قالب ABCباشه که موج A تکمیل شده والان موج Bهستش؟؟

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

در اصل توسط حس ششم پست شده است View Post
                  سلام و درود
                  نظرتون در مورد خگستر و تاثیر فروش بلوک خمهر بر اون چی هستش؟
                  درود بر شما

در مورد مسایل بنیادی دوستان بنیادی کار تایپک نظر بدهند ولی در مورد روند صعودی تکنیکالش ،پیش رو یه مقاومت بسیار قوی در محدوده 210 تا 220 تومن داره که فوق العاده قوی هست و دیگری هم 270 تومن.شکست 220 تومن سهم رو از روند نزولی یک ساله خارج میکنه ولی شکست 270 تومن سهم رو بکل از روند نزولی دو ساله خارج میکنه،برداشتم اینه که ممکنه این همون موج صعودی باشه که بتونه این مقاومت ها رو بشکونه ولی قطعا با این سرعت حرکت نخواهد کرد و نوسانات زیادی میتونه در سر راهش داشته باشه.حد ضرر میان مدتی این سهم 150 تومنه.

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                  سلام منم به نوبه خودم ازتون تشکر میکنم تاپیکتون فوق العادس و در حین بازار مرتب مطالبتونو پیگیر هستم تشکر از زحمتهاتون
                  در مورد پتایر با توجه به معاملات دو روز گذشتش که صف فروش شد نظرتون در ادمه حرکتش چیه؟
                  میتونه در قالب ABCباشه که موج A تکمیل شده والان موج Bهستش؟؟
                  درود
                  بالاخره سهمی که از 168 تومن تا 295 تومن میره نیاز به اصلاحی خواهد داشت ولی اون چیزی مهمه از نظر من این اصلاح عمق دار نیمتونه باشه.من فکر میکنم 250 تومن و 230 تومن حمایت های خوبی هستند و سهم در این قیمت ها میتونه واکنش های مثبتی از خودش نشون بده.طبیعتا اخبار مثبت مستدل مربوط به فروش بلوکی نیز میتونه در حرکت رو به بالاش موثر باشه.
                  گرچه این روزها صف فروش داره ولی باید گفت روند صعودی منطقی داشته(منطقی از نظر تکنیک رفتاری قیمت).
                  من یه هدف قیمتی حداقل 330 تومنی رو براش می بینم ولی باز هم شما با حد ضرر حرکت کنید ،چون این سهم زیانده هست و با خبر مربوط به فروش بلوکی بالا میاد ،پس بازی روی سر این سهم میتونه زیاد باشه بنابر این با حد ضرر کار بکنید.

نظر

• deh-ab
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 213

با سلام
                    به نظرم شکربن هم برای خرید فردا خوبه با حد ضرر 320 تومن.بررسی شود بد نیست

نظر

• آذر
                      عضو عادی
                      • Dec 2010
                      • 63

در اصل توسط آذر پست شده است View Post
                      سلام
                      در صورت امكان لطفا نظرتون رو در مورد بكاب و كفرا بفرماييد.
                      ممنون مى شم اگه زحمت بكشيد.

نظر

• H.J.RAD
                        عضو عادی
                        • Oct 2013
                        • 23

سلام و صبح بخیر
                        لطفا نظرتون رو در مورد شتران در قیمت 330 بفرمایید.
                        ممنون

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

اول صبحی این صف فروش حفاری حالم رو گرفت،واقعا رفتار عجولانه برخی معامله گرهای ایران رو نمیشه با هیچ اصول و قواعد تکنیکال تطبیق داد.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10185

شلیا ایندفعه بره صف خرید ممکنه دیگه نریزه.
                            پتایر هم خوبه ،صف شده.

نظر

• وحید83
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 92

سلام فاذر برگشت خوبی زد

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10185

ماشالله فاذر.
                                خدا رو شکر رو سفید شدیم

نظر

در حال کار...
                                X