orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

پاسخ : orumbourse channel

این وتوصا چرا اینقدر روی شلیا عرضه داره،کسی علتش رو میدونه؟
    شلیا این مقاومت رو بشکنه رفته بالای 200 تومن.
    من نمیدونم این وتوصا چرا اینقدر عرضه میکنه،در حالیکه میتونه بالاتر بفروشه.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10189

طرف این پست رو امروز نوشته در حالیکه دو روز پیش سیگنال فروش داده بود.
      حالا برای چی اینقدر خوشحاله من نمیدونم.

.
      .
      .
      .
      .✳️داره صف خرید ميشه ????

فاذر سقف رد کرده بالای سقف صف خرید ميشه. .

این سهم سقف بالای 400 بوده ..

هنوز کلی فاصله هست ..
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10189

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        اوناییکه فاذر رو زیر 375 تومن می فروشند از نظر من زیاد نمیتونند پایینتر بخرند.من فکر میکنم اگه بازار هیچ واکنشی به اتفاقات اخیر عربستان نداشته باشه که تا این لحظه اینطور بوده و هیچ واکنشی نداشته اون وقت برای فاذر هم فشار خرید ممکنه بیاد.
        یا منفی اندک یا اگر بازار به واکنش اتفاقات اخیر عربستان برخورد منفی نشون ندهد و مثبت شود اینم مجبوره مثبت شود.
        ضمنا بازگشایی فاراک هم میتونه روی این تاثیر مثبت بذاره،روز بازگشایی اگه بازار تحت تاثیر نباشه فاراک هم باید توی واچینگ لیست باشه ترجیحا زیاد بالا باز نشه ولی روی قیمت متوقف شده یا پایینتر از اون باشه برای خرید بدک نیست.
        تقریبا اون چیزی که من حدس زده بودم اتفاق افتاد،انشالله بره بالای 400تومن دیگه حداقل فروشنده تکنیکالی نداشته باشه.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10189

امروز روز بدی نبود،انشالله فردا بهتر از این بشه.@};-@};-@};-

نظر

• احسان147
            عضو فعال
            • Mar 2013
            • 937

سلام
            نظرتون در مورد خدیزل چیه ؟تا کجا میتونه بره بالا ؟

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

طرف این پست رو امروز نوشته در حالیکه دو روز پیش سیگنال فروش داده بود.
              حالا برای چی اینقدر خوشحاله من نمیدونم.

.
              .
              .
              .
              .✳️داره صف خرید ميشه ????

فاذر سقف رد کرده بالای سقف صف خرید ميشه. .

این سهم سقف بالای 400 بوده ..

هنوز کلی فاصله هست ..
              ملت باید مواظب باشند که شاید دارند با همین حرف ها معکوس میزنند. دیروز لبتی ها منفی فرضت فروش امروز مثبت فرصت خرید . پتایر منفی دیروز فرصت فروش امروز فرضت خرید و . ...
              بهرحال مواظب شیادان باید بود هر سهم مثبتی که بشه رو این کانالهای درپیت میاند میگند معرفی کردیم . تازه نه 5 درصد پایین تر 20-30 درصد پایین تر معرفی کرند/:.mellowsmiley.:/
              آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2016/01/10, 12:56.

نظر

• mshatc
                عضو عادی
                • Aug 2014
                • 22

سلام جناب ارومبورس. ببخشید باز هم مزاحمتون میشم. به نظرتون فنوال از نظر تکنیکال و با شرایط فعلی میتونه 100 ببینه؟

نظر

• احسان147
                  عضو فعال
                  • Mar 2013
                  • 937

شاخص گروه خودرو

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                    ملت باید مواظب باشند که شاید دارند با همین حرف ها معکوس میزنند. دیروز لبتی ها منفی فرضت فروش امروز مثبت فرصت خرید . پتایر منفی دیروز فرصت فروش امروز فرضت خرید و . ...
                    بهرحال مواظب شیادان باید بود هر سهم مثبتی که بشه رو این کانالهای درپیت میاند میگند معرفی کردیم . تازه نه 5 درصد پایین تر 20-30 درصد پایین تر معرفی کرند/:.mellowsmiley.:/
                    درود
                    همون دیگه ،من با این نوع حرف ها مشکل دارم.
                    دیروز سهمی فرصت فروش از نظر ایشون بوده ولی روز بعد بمحض رفتن سهم به صف خرید میاد میگه :این سهم رو از فلان قیمت پیشنهاد دادیم همچنان بالا میره و...
                    شما همین فاذر رو ببینید روی 3634 صف فروش شد سریع اومد و گفت فاذر هم صف فروش شده در 380 تومن سیگنال خروج دادیم ولی امروز بمحض اینکه سهم مثبت شد اومده میگه فاذر رو هم از 290 تومن پیشنهاد دادیم!!!!!
                    حالا سوای این موضوع ،کلا روش ایشون اینه هر سهمی دو درصد بالا بره سریع میاد و میگه "بخرید ،بخرید" اگه بالا رفت هر روز ده تا پست میزنه که "فلان سهم رو از فلان قیمت پیشنهاد دادیم" ولی اگه سهم تکونی نخورد یا منفی شد ،اصلا هیچ صحبتی راجب سهم نخواهد کرد مثل اینکه این سهم اصلا وجود خارجی در بازار بورس ایران نداره.
                    کساوه 1000تومنی ،خکاوه 140 تومنی،فباهنر 180 تومنی،ستران بالای 500تومن و ... اینا سهم هایی بودند که بعد از اون قیمت ها کلا از بازار بورس ایران غیب شده اند و وجود خارجی ندارند.:D
                    حالا اینا سهم هایی هستند که من یادمه مطمئنا سهم های زیادی بودند که غیب شده اند.

نظر

• ابشار
                      عضو فعال
                      • Apr 2013
                      • 1426

جناب ارو بورس من نمیدونم اصلا چرا یهویی 20تا کتوکا خریدم چشمو گرفت هرچند خریدارای خوبی داره ولی جلو رشدشو فکر کنم گرفتن هرچند همگروهاش کولاک کردن ومقاومتا راشکستن نظزشما چیه متشکر

نظر

• s400
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 78

با سلام وعرض خسته نباشید ... جناب اروم بورس عزیز روند فلوله رو چطور میبینید ؟

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

در مورد خکمک نظری ندارید؟؟
                          خدا خواست و ما توانستیم
                          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ashkan zandi
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1136

درود
                            همون دیگه ،من با این نوع حرف ها مشکل دارم.
                            دیروز سهمی فرصت فروش از نظر ایشون بوده ولی روز بعد بمحض رفتن سهم به صف خرید میاد میگه :این سهم رو از فلان قیمت پیشنهاد دادیم همچنان بالا میره و...
                            شما همین فاذر رو ببینید روی 3634 صف فروش شد سریع اومد و گفت فاذر هم صف فروش شده در 380 تومن سیگنال خروج دادیم ولی امروز بمحض اینکه سهم مثبت شد اومده میگه فاذر رو هم از 290 تومن پیشنهاد دادیم!!!!!
                            حالا سوای این موضوع ،کلا روش ایشون اینه هر سهمی دو درصد بالا بره سریع میاد و میگه "بخرید ،بخرید" اگه بالا رفت هر روز ده تا پست میزنه که "فلان سهم رو از فلان قیمت پیشنهاد دادیم" ولی اگه سهم تکونی نخورد یا منفی شد ،اصلا هیچ صحبتی راجب سهم نخواهد کرد مثل اینکه این سهم اصلا وجود خارجی در بازار بورس ایران نداره.
                            کساوه 1000تومنی ،خکاوه 140 تومنی،فباهنر 180 تومنی،ستران بالای 500تومن و ... اینا سهم هایی بودند که بعد از اون قیمت ها کلا از بازار بورس ایران غیب شده اند و وجود خارجی ندارند.:D
                            حالا اینا سهم هایی هستند که من یادمه مطمئنا سهم های زیادی بودند که غیب شده اند.
                            کگاز1000تومانی شپارس 1000تومانی وتوشه خداتومانی شکرین و شدوص فلان تومانی زیاده من یادم میاد بگم بگم(مدل مموتی خیر ندیده)

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

...
                              آخرین ویرایش توسط Senator1989؛ 2016/01/10, 19:26.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10189

..............................
                                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/01/10, 19:33.

نظر

در حال کار...
                                X