کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کنور هم با این فشار خرید بعید میدونم اصلاحی داشته باشه،فعلا روند صعودی خوبی داره.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
امروز بانکیها خیلی خوب معامله میشند،روزهای گذشته بر نگهداری اونها تاکید داشتیم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
جناب Dr.boursi سلام وقت بخیر اگر اشتباه نکرده باشم شما بودید که تو این فروم اعلام کردید طلاهای خانومتون رو روی سکه 985 تومن فروختید سهم کگاز رو خریدید درسته ؟
دوست من ، بنده جناب Dr.boursi را نمی شناسم ولی اگر قصد شما از این نوشته خیر نیست و ایراد گیری است، سخت در اشتباه هستید ،!!!
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
توریل در 206 تومن با مقاومت بسیار مهمی برخورد کرد و الان داره با اون مقاومت دست و پنجه نرم میکنه ولی بنظر میاد خریدار داره،بالای 204 تومن بیاد میتونه فشار خرید زیاد بشه.
توریل هم فعلا داره بالا میره.این سهم بالا نره ،کل بورس های دنیا بالا نمیره.الان نزدک و داوجونز و داکس المان و نیکی ،تحت تاثیر رشد توریل همگی مثبتند.
نه دوست عزیز قصدم ایراد گرفتن نبود خواستم ببینم مثل خودم کسی سهامداری کرده یا نه !...چون ایشون مثل من بلند مدتی میخرید خواستم ببینم هنوز سهم رو دارند یا فروختن !!!
امیدوارم سالم و پرسود باشند ایشون
نه دوست عزیز قصدم ایراد گرفتن نبود خواستم ببینم مثل خودم کسی سهامداری کرده یا نه !...چون ایشون مثل من بلند مدتی میخرید خواستم ببینم هنوز سهم رو دارند یا فروختن !!!
امیدوارم سلام و پرسود باشند ایشون
با پوزش از شما، از توضیح شما متشکرم
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر