orumbourse channel
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
پاسخ : orumbourse channel
جناب Dr.boursi سلام وقت بخیر اگر اشتباه نکرده باشم شما بودید که تو این فروم اعلام کردید طلاهای خانومتون رو روی سکه 985 تومن فروختید سهم کگاز رو خریدید درسته ؟
نظر
-
در اصل توسط farin پست شده است View Postكگازچي؟؟منتظريم اوم جان
کگاز گاماس گاماس و پرنوسان بالا خواهد رفت.اولین صفحه تایپک یه تحلیل ازش هست.مطابق اون حرکت میکنه"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
خکاوه هم صف خرید شد،اون روز گفتم فعلا تا 95 تومن مشکلی نمیبینم بعد از اون رو باید بررسی بیشتری کرد"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط وحید83 پست شده است View Postسلام شنبه از پلاسک پرسیدم فکر کنم روند صعودیش شروع شده
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدرود
پلاسک رو یه بررسی کردم ابتدا عرض کنم که زیان انباشته 13 میلیارد تومنی که برای هر سهم 34 تومن میفته دقتم رو جلب کرد.احتمالا اینم از اون سهم هایی باید باشه که بدلیل سرمایه پایین ،افزایش سرمایه بده.
من روندش رو دیدم از نظر من روند نزولی این سهم قوی نیست مدتهاست که میخواد زیاد اصلاح کنه ولی این توان رو نداره و این میتونه ناشی از قدرت خریداران در پایین یا عدم قدرت فروشنده ها در قیمت های پایین باشه.از نظر من این سهم تا زمانیکه زیر 125 تومن هست در روند نزولی هست خروج از اون رو من سیگنال خوبی میبینم احتمال خروج از اون هم از نظر من کم نیست.بنظر من قبل از برخورد به اون مقاومت یه مقاومت روی 116 تومن هست که نحوه برخورد با این مقاومت میتونه یه اطلاعاتی در مرود خروج از روند نزولی بما بده.بنظر من میتونه از روند نزولی خارج بشه.من فکر میکنم نمودارش اونقدر ها هم بد نیست
الان دیدم یه نفر هم توی کانال تلگرامش داره داد میزنه" آی بخرید وای بخرید پلاسک بالا نره کل بورس های دنیا بالا نمیره،بزودی قفل میشه""مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postامروز ذوب رو زیر نظر بگیرید دقیقا روی حمایت هست ،ببینیم میتونه برگرده.
حفاری،فاراک صف خرید شد حالا نوبت فاذره.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postحمایت ذوب روی 200 خیلی قوی نیست آیا درست می گم ؟ یعنی در این قیمت بیشتر تمایل به تثبیت قیمت هست. درود"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postجداي از همه اين حرف ها كه منم قبول دارم ولي يك چيزو همه بيان مي كنند و اينه كه سهمي رو انتخاب مي كنه كه واقعا بنياديش در حال تحوله...مثلا من به شخصه از لسرما و كازي كه معرفي كرد خيلي سود كردم....چند سال پيش با گروهي توي همين سايت كار مي كرديم به نام اداف كه نمي دونم تهش چي شد و هر كي به هر كي شد!! يه شعار خوب داشتيم كه اشكبوس ي گفت و اون اين بود كه " در ساعت بازار انتخاب سهم ممنوع" و سهام رو از شب قبلش با روش خاصي چينش و انتخاب مي كرديم...توي اون دوره من موفق ترين تريد هامو داشتم...نه به علت انتخاب سهام خوب...بلكه پايبند بودن به استراتزي ..
عمده مردم هميشه جو گيري رو دوست داشتن و دارن...بهشون اون چيزي رو بايد داد كه دوست دارن..."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط وحید83 پست شده است View Postبیمه میهن رو اگه وقت کردی نظرت رو بگو؟
من هم از آقا سجاد می خواهم نظر اینجانب را تصحیح یا تکمیل کنند. درودAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postبا در نظر گرفتن گزارشات 6 ماهه و سوابق بیمه مهین یکی از گزینه های خوب در گروه بیمه است در یک سال اخیر 100 درصد افزایش سرمایه از اندوخته داشته ، در گزارش 6 ماهه نسبت به 3 ماهه 100 درصد تعدیل مثبت داشته ، قیمت آن هم به قیمت اسمی نزدیک است ؛ این سهم به همراه دو سهم دیگه از این گروه خوبند.
من هم از آقا سجاد می خواهم نظر اینجانب را تصحیح یا تکمیل کنند. درود
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postبا در نظر گرفتن گزارشات 6 ماهه و سوابق بیمه مهین یکی از گزینه های خوب در گروه بیمه است در یک سال اخیر 100 درصد افزایش سرمایه از اندوخته داشته ، در گزارش 6 ماهه نسبت به 3 ماهه 100 درصد تعدیل مثبت داشته ، قیمت آن هم به قیمت اسمی نزدیک است ؛ این سهم به همراه دو سهم دیگه از این گروه خوبند.
من هم از آقا سجاد می خواهم نظر اینجانب را تصحیح یا تکمیل کنند. درود
تا 86 تومن هم اومده.الان در شرایط فعلی درست روی خط روند نزولی 9 ماهه خودش قرار داره هنوز اون رو نشکسته که بگیم وارد روند شده ،تا بالای112 تومن نیومده هنوز در اصلاحه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر