orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شهرقدس
    عضو عادی
    • Feb 2015
    • 182

پاسخ : orumbourse channel

خچرخش سود سهام ومطالبات مرا نمی دهد شرکت بد قولی است الان چند ماه امروز وفردا می کنند لعنت خدا بر آنهاواین هم شماره امور سهام شرکت 041 34473138

نظر

• امام قلی خان
      عضو فعال
      • Aug 2015
      • 1542

با سلام خدمت دوستان عزیزم در سایت بورسی بخصوص عزیز دلم ارومبورسخان.اینجا مینویسم چون اولا صفحه ی ارومبورس خان میباشد و دوما خودش تنها کسی بوده است که سراغم راگرفته بود.
      اولا سناتور خان تو از شب اول قبرت نمیترسی که گفته ای من شبندر میباشم؟من خودم با آن موجود مشکل دارم.
      مشکلات قلبم کم نبود که چهار هفته پیش فهمیدم سرطان پروستات دارم.بعد هم از آمریکا به انگلستان آمدیم برای درمان به سفارش دامادم که خودش پزشک است و زیر نظر یکی از دوستانش که در این زمینه تخصص و ید طولا دارد.درمان در سه هفته اول خیلی سخت و آزاردهنده بود و سر عزیزانم را درد نمی آورم و هنوز چیزی معلوم نیست.اما به لطف خدا و علم زود فهمیدند و به جایی از بدنم متازتاز نداده است.اما لاغر و ضعیف شده ام و برای من که مشکلات قلبی دارم باید خیلی مواظب باشند.
      قصد مردن هم ندارم و زالوصفتان بیخودی صابون به دلشان نزنند. زنم اول ممنوع کرد لپتاپ بازی را برایم و بعد دید غر میزنم و به خیال خودش شاید بمیرم و غصه اش میشود لپ تاپم را پس داده تا اینترنت گردی کنم. دو سه روز است میخواستم وارد سایت شوم که رمزم را یادم رفته بود و رمز تازه نمیفرستاد.دیشب درست شد و حالا آمدم.بازار هم که به کام همه تان شیرین شده و اگر بگذارند دولت میخواهد شلوار اقتصاد را دست کم تا زانویش بالا بکشد.
      یک تشکر مخصوص هم باید از احمدخان بکنم که یک پول حسابی در جیب من کرد با پیشنهاد خرید لازما که یک سود فوق سنگین در جیبم کرد و ضررهایم را جبران کرد و به سود خوبی هم رسیدم.دستت درد نکند احمدخان جونم.
      از ارومبورس خان هم بخاطر گل وجودش تشکر میکنم.
      نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
      از هم ندوشیم.
      با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10175

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
        با سلام خدمت دوستان عزیزم در سایت بورسی بخصوص عزیز دلم ارومبورسخان.اینجا مینویسم چون اولا صفحه ی ارومبورس خان میباشد و دوما خودش تنها کسی بوده است که سراغم راگرفته بود.
        اولا سناتور خان تو از شب اول قبرت نمیترسی که گفته ای من شبندر میباشم؟من خودم با آن موجود مشکل دارم.
        مشکلات قلبم کم نبود که چهار هفته پیش فهمیدم سرطان پروستات دارم.بعد هم از آمریکا به انگلستان آمدیم برای درمان به سفارش دامادم که خودش پزشک است و زیر نظر یکی از دوستانش که در این زمینه تخصص و ید طولا دارد.درمان در سه هفته اول خیلی سخت و آزاردهنده بود و سر عزیزانم را درد نمی آورم و هنوز چیزی معلوم نیست.اما به لطف خدا و علم زود فهمیدند و به جایی از بدنم متازتاز نداده است.اما لاغر و ضعیف شده ام و برای من که مشکلات قلبی دارم باید خیلی مواظب باشند.
        قصد مردن هم ندارم و زالوصفتان بیخودی صابون به دلشان نزنند. زنم اول ممنوع کرد لپتاپ بازی را برایم و بعد دید غر میزنم و به خیال خودش شاید بمیرم و غصه اش میشود لپ تاپم را پس داده تا اینترنت گردی کنم. دو سه روز است میخواستم وارد سایت شوم که رمزم را یادم رفته بود و رمز تازه نمیفرستاد.دیشب درست شد و حالا آمدم.بازار هم که به کام همه تان شیرین شده و اگر بگذارند دولت میخواهد شلوار اقتصاد را دست کم تا زانویش بالا بکشد.
        یک تشکر مخصوص هم باید از احمدخان بکنم که یک پول حسابی در جیب من کرد با پیشنهاد خرید لازما که یک سود فوق سنگین در جیبم کرد و ضررهایم را جبران کرد و به سود خوبی هم رسیدم.دستت درد نکند احمدخان جونم.
        از ارومبورس خان هم بخاطر گل وجودش تشکر میکنم.
        @};-@};-@};-
        درود آقای امام قلی خان ،خوشحال شدم از دیدار مجدد.انشالله که همیشه سلامت باشید و دوباره مطلب بزنید.
        .
        .
        .
        .
        .
        قشرين با 33درصد افت بازگشایی شد.گروه قندی هم که منفيه،توی پست های قبلی هم گفتم فعلا زوده قنديها برگردند البته بغیر از قثابت اونم بخاطر اینکه رشدی نداشته.
        گروه قندی همیشه بنای منفی با شاخص داره و تا این شاخص و بازار مثبته،بعید میدونم گروه قندی بالایی بلندی داشته باشند.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

درود...
          در مورد کطبس به نظر میرسه در مثلت خود حرکت می کنه با توجه به نمودار حجم obv میشه بیان داشت قادر به شکست نمودار هست یا خیر؟ در ضمن مکان مناسب برای ورود رو در چه قیمتی می دونید...
          ممنونم...

بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10175

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
            درود...
            در مورد کطبس به نظر میرسه در مثلت خود حرکت می کنه با توجه به نمودار حجم obv میشه بیان داشت قادر به شکست نمودار هست یا خیر؟ در ضمن مکان مناسب برای ورود رو در چه قیمتی می دونید...
            ممنونم...

درود

فکر میکنم توان شکست مقاومت ضلع بالایی رو داره،من فکر میکنم میتونه تا 240 تومن بشکل پرنوسان برسه.
            شکست 175 تومن یک پله و شکست 185 تومن پله دوم.حد ضررت روی 160 تومن
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10175

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
              لپارس از صف فروش داشت میرفت سمت مثبت حقوقیش قوامینه
              نظر شما چیه؟
              ثباغ تا کجا رشد میکنه؟
              ثباغ یه مقاومت قوی بنام خط روند نزولی بالای یک ساله حوالی 230 تومن داره احتمالا جو بازار خوبه باشه،میتونه بشکنه فکر میکنم احتمال شکستنش بالا باشه در صورت شکستن بشکل پرنوسان میتونه تا 350 تومن برسه.حد ضررت در صورت عدم شکست 230 تومن،210 تومن می باشد

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10175

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                شاراک با 20 در صد تعدیل مثبت باز شده ، گزینه بسیار خوب در قیمت های فعلی است بررسی کنید
                درود

شاراک رو دوست دارم مقاومت خط روند نزولی بالای دو ساله اش روی 515 تومن قرار داره من احتمال شکست این مقاومت رو میدم و فکر میکنم حداقل تا 650 تومن بشکل نوسانی بره.
                هنوز سهم روند بخودش نگرفته ولی سهم جونی برای نزول نداره. حد ضرر این سهم 450 تومنه.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10175

در اصل توسط سنگر تک درخت پست شده است View Post
                  سلام و عرض ادب وافر

استاد عزیز اگه میشه یه بررسی اجمالی هم از کاما در تاپیک وزین خوبتون برای ما بنویسید امروز حجم خوبی زد و بر خلاف دیگر شرکتهای هم گروهیش 4 بار صف خرید بست ممنونم@};-
                  درود

دوست عزیز واقعیتش دلم میخواد برای شما یه تحلیل بدرد بخور از این سهم بدم ولی الان در وضعیت فعلی نمودار در موقعیتی هست که امکان برداشت علط و اشتباه از نمودار بالاست و ممکنه من نتونم تحلیل درستی از سهم داشته باشم و ادرس درست رو بدهم ،بنابراین بهتره من نظری ندهم.
                  شرمنده
                  آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/01/14, 22:58.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10175

یه جورایی من همراهی مثبت پالایشی ها با شاخص و بازار رو به زیان روند صعودی شاخص میدونم،البته سهامداران پالایشی از من دلگیر نشن ولی من عقیده دارم با توجه به اینکه پالایشی ها در موج صعودی اصلاحی هستند،مثبت اینا،مقدار شاخص روزانه رو خیلی بالا خواهد برد و شاخص رو بسرعت به مقاومت های قوی خواهد رسوند.
                    در شرایط فعلی من رشد 300واحدي شاخص رو ترجیح میدم به روزانه 1000واحد.
                    یکی دو تا هزار واحد بخوریم سریع به مقاومت های مهمی می رسیم در حالیکه قیمت سهام فقط 5يا ده درصد بالا میان ولی صعود 300واحدي خیلی زمان بیشتری میبره تا به مقاومت های مهمی برسیم.
                    با پوزش از سهامداران پالایشی.

نظر

• bari
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 193

فسرب بنظر اهداف خوبی در سر داره،نظر شما چیست؟

نظر

• Senator1989
                        عضو فعال
                        • Feb 2015
                        • 2577

سلام جناب اروم بورس از این خکمک تو rsi یا ابرهای ایچیموکو پیش بینی مبنی بر شکسن مقاومت بتنی 94 تومن نمیبینید ؟؟؟ از وتجارت و وبیمه دانا که چهارشنبه خریدم کدوم رو شنبه بدم بره به لحاظ نزدیکی به مقاومت ها و کدوم بهتره نگهداری شود با خریدم: وتجارت 103 دانا هم 50.5

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10175

در اصل توسط bari پست شده است View Post
                          فسرب بنظر اهداف خوبی در سر داره،نظر شما چیست؟
                          روند قویی صعودی نداره،فعلا با حد ضرر 110 تومن نگه دار،فکر میکنم شنبه میتونه مثبت باشه ولی صف خرید باشه برای روندش بهتره.
                          تا وقتی زیر 150 تومن هست همچنان نوسانی عمل خواهد کرد ولی احتمال اینکه 190 تومن رو ببینه در میان مدت وجود داره.

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                          سلام جناب اروم بورس از این خکمک تو rsi یا ابرهای ایچیموکو پیش بینی مبنی بر شکسن مقاومت بتنی 94 تومن نمیبینید ؟؟؟ از وتجارت و وبیمه دانا که چهارشنبه خریدم کدوم رو شنبه بدم بره به لحاظ نزدیکی به مقاومت ها و کدوم بهتره نگهداری شود با خریدم: وتجارت 103 دانا هم 50.5
                          در مورد خکمک هیچ نظری نمیدم چون دفعه قبل ابتدای ریزش اخطار دادم ولی به نظر من اهمیت ندادی ،حالا چرا من وقتم رو بیهوده تلف کنم و نمودارهای خکمک رو بررسی کنم وقتی تو به حرف من عمل نخواهی کرد؟
                          در مورد وتجارت هم بارها اینجا صحبت شده.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10175

برای بار چندم میگم ،اینجا تایپک سوال جواب نیست،هر دوستی با نظر هر کانال یا تحلیلگری سهمی خریده بهتره از خود ایشون هم تحلیل سهم رو بخواهد.من اینجا منشی کانال تلگرامی نیستم که اون مثل هندوانه فروش سهم رو تبلیغ کنه و بعدش از من تحلیل سهم رو بخواهید.
                            من بارها در مورد اهداف تایپک توضیحات لازم رو داده ام ولی بنظر میاد کسی اهمیتی نمیده.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10175

بنظرم شنبه فاذر توان خودش رو برای اومدن به بالای 400تومن امتحان خواهد کرد،من فکر میکنم شنبه میتونه بالای 400تومن معامله بشه،در صورتیکه با حجم مناسب بالای 400تومن اومد و قیمت پایانی بالای 2 درصد مثبت بود در اون صورت صف خرید هم میتونه بشه.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10175

وبشهر یه شفاف سازی داده ولی من فکر میکنم میتونه روند رشد چند روزه اش رو ادامه بده.
                                شنبه اگه همچنان صف خرید بود که هیچ ولی اگه منفی بود بنظرم نگاه کنید ببینید فروشنده ها قیمت پایانی رو چقدر میارند پایین من فکر نمیکنم اونقدرها قدرت داشته باشند حالا اگه منفی بشه شاید یکی دو روزی اندک اصلاحی بکنه ولی تا زمانیکه زیر 135 تومن نیومده توان صعود داره من فکر میکنم این میتونه حداقل تا 195 تومن برسه
                                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/01/15, 15:30.

نظر

در حال کار...
                                X