کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من از اینکه امروز برخی بانکیها تا الان صف خرید نیستند فقط میتونم بعنوان یه شوخی حساب کنم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
فعلا من میگم امروز رو دست نگهداریم ،مطمئنا خبر عصر امروز که اجرای برجام هست میتونه فردا در مثبت برای سهام خریدار بیاره ولی فردا باید عرضه ها رو رصد کرد.
سجاد جان شما استادی احساس کردی پول درشت در حال خروجه خبر بده
وبملت رو خودم هم دارم ولی بنظرم هنوز جا برای رشد باشه،بمحض اینکه احساس خطر کردم ،میگم ولی احساس من اینه که میتونه دوباره بالاتر بره.
نمودارهای من در مورد وبملت میگند کمی هم صبر کنید،من چون خودم وبملت دارم حتی امروز تا 207تومن هم بیاد فروشنده نیستم کلا فردا برای من ملاک تر از امروز هست.
حالا هر کی میترسه میتونه بفروشه ولی من امروز نمیفروشم.چون احساس میکنم حداقل تا 223تومن هم باید بیاد.حالا من اشتباه میکنم یا درست میگم زمان نشون خواهد داد؟
....یه نکته آموزشی....
البته بیشترتون وارد هستید ولی برای مبتدی ها بد نیست.
در معاملات ساعتی معمولا آخرین قیمت معامله تمایل داره به سمت قیمت پایانی بره،هر چقدر این دو تا از هم دورتر بشوند، بایستی طی فرایندی این فاصله پر شود اما در برخی زمان ها آخرین معامله که با قیمت پایانی همان روز فاصله سه چهاردرصدی یا بیشتر داره نمیتونه خودش رو نزدیک اون کنه زیرا حجم فروش در اخرین معامله ها زیاده،بنابراین در این صورت قیمت پایانی خودش رو نزدیک آخرین معامله میکنه ولی در سایر موارد این آخرین قیمت هست که خودش رو نزدیک قیمت پایانی میکنه.
حال اگر ما سهمی داریم که با قیمت پایانی فاصله بالای سه یا چهار درصدی یا بیشتر داره و در اخرین قیمت ها کم حجم معامله میشه،در چنین مواقعی معمولا آخرین قیمت بسمت قیمت پایانی کشش پیدا میکنه.
بنابراین در فروش ها و خریدها میشه این مورد رو در نظر داشت.
اگه یادتون باشه حوالی 90 یا 85 تومن بود گفتم حداقل 106 تومن رو می بینه ،الان هم من فکر میکنم حداقل 115 تومن رو ببینه.حد ضرر باید جو بازار باشه نه قیمت خاص
دیتا نداره عزیز.
خودتون باید ببینید فروشنده ها قوی هستند یا خریدارها.
.
.
.
این پلاسک ما امروز با مقاومت مهمی (123 تا 125 تومن)درگیره ولی رد کنه چی بشه.
سهم زیان ده هست ولی قیمتش خیلی افت کرده
نظر