orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • احسان147
    عضو فعال
    • Mar 2013
    • 937

پاسخ : orumbourse channel

بنز در ایران سه نوع موتور می‌سازد

شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۱

مدیران بلند پایه دایملر آلمان، مالک برند مرسدس بنز پس از بازدید خطوط تولید شرکت ایدم، با مدیرعامل این شرکت و مدیر عامل ایران خودرو دیزل توافق کردند که سه نوع موتور را در ایدم به تولید برسانند.
    به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، هیات متشکل از مدیران دایملر که پس از اجرای برجام وارد ایران شده و مذاکراتی گسترده برای حضور در صنعت و

بازار کشور انجام داده اند، پس از امضای تفاهم نامه همکاری با گروه صنعتی ایران خودرو و البته ملاقات با وزیر صنعت معدن و تجارت، راهی تبریز

شده و از شرکت ایدم بازدید کردند.
    مدیران ارشد دایملر پس از بازدید، طی مذاکراتی با مهندس رزازی، مدیرعامل ایران خودرو دیزل و مهندس صیدی، مدیرعامل شرکت ایدم برای تولید

سه نوع موتور در تبریز به توافق رسیدند.
    موتورهای سری 400 دیزلی، موتورهای سری 900 دیزلی مربوط به خودروهای سنگین و نیمه سنگین که استاندارد آلایندگی یورو 4و 5 دارند

وهمچنین موتورهای سری 900 گازسوز با استاندارد آلایندگی یورو 6 با توان 300 اسب بخار و حجم 7.7 لیتری، سه نوع موتوری هستند که در آینده ای نزدیک با همکاری شرکت دایملر در ایدم به تولید خواهند رسید.

دایملر در برنامه ریزی های خود برای ورود به صنعت خودروی ایران، خرید بخشی از سهام شرکت ایدم را پیش بینی کرده بود که در تفاهم نامه

منعقده واگذاری 30 در صد از سهام شرکت ایدم به مرسدس بنز آلمان به تصویب رسیده است.

هدف از واگذاری این میزان سهام از شرکت ایدم به مرسدس بنز، گسترش دامنه همکاری در محصولات جدید و به روز آوری فن آوری مورد استفاده در خطوط تولیدی شرکت ایدم در تبریز عنوان شده است .

واگذاری بخشی از سهام شرکت ایدم و همچنین حضور پر رنگ شرکت دایملر در صنعت خودروهای تجاری کشور در تفاهم نامه گروه صنعتی ایران

خودرو و این شرکت آلمانی مورد توافق قرار گرفته و به امضای مهندس یکه زارع، مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو و ولفگانگ برنارد، عضو هیات مدیره دایملر رسیده است.

نظر

• bari
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 193

موج تقاضا سرانجام در فلزات اساسی به چشم بعضی ها اومد /:.winksmiley02.:/

نظر

• bari
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 193

در اصل توسط bari پست شده است View Post
        موج تقاضا سرانجام در فلزات اساسی به چشم بعضی ها اومد /:.winksmiley02.:/
        دوستانی که با بنده و به دور از چشمم بازار به گروه فلزات اساسی تاکید بنده بر روی فسرب فولاد فاسمین شیفت کردن سهامداری کنن و فکر نوسان نباشند اهداف فوق العاده است

نظر

• صولت الدوله قشقایی
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 839

هیچ بازاری تا ابد صعودی نمیمونه همینطور نزولی نمیمونه

یکی تو این فروم هس وقتی بازار نزولی میشه خیلی حال میکنه و پشت سر هم پست میزنه

هرکی هرجمله بنویسه حتما میخاد یه جوابی بهش بده چه تحلیل باشه چه معرفی سهم باشه چه حرف سیاسی چه اقتصادی خلاصه هرچی

روز رفع تحریمها وقتی بازار قرمز شد انگار دنیارو بهش داده بودن مدام به حرف همه می پرید
          حالا که بازار رو به بهبوده انگاری زیاد پست نمیزاره و جواب هرکی رو نمیده
          .
          من فقط در یک جمله نوشتم فملی برای بلندمدت در نقطه مناسب خرید قرار دارد..........فورا پرید به حرف من که فلزات فلان هس///حالا صف فملی و فولاد رو تماشا کن لذت ببر /:.grlim:./

اولین مقاومت فملی 157

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
            هیچ بازاری تا ابد صعودی نمیمونه همینطور نزولی نمیمونه

یکی تو این فروم هس وقتی بازار نزولی میشه خیلی حال میکنه و پشت سر هم پست میزنه

هرکی هرجمله بنویسه حتما میخاد یه جوابی بهش بده چه تحلیل باشه چه معرفی سهم باشه چه حرف سیاسی چه اقتصادی خلاصه هرچی

روز رفع تحریمها وقتی بازار قرمز شد انگار دنیارو بهش داده بودن مدام به حرف همه می پرید
            حالا که بازار رو به بهبوده انگاری زیاد پست نمیزاره و جواب هرکی رو نمیده
            .
            من فقط در یک جمله نوشتم فملی برای بلندمدت در نقطه مناسب خرید قرار دارد..........فورا پرید به حرف من که فلزات فلان هس///حالا صف فملی و فولاد رو تماشا کن لذت ببر /:.grlim:./

اولین مقاومت فملی 157

درود

شاید ما داریم به زمانی نزدیک میشیم که سهم های زیر 100 یا 150 تومن نداشته باشیم،یه بار قبلا این موضوع رو من مطرح کرده بودم ولی بازار نزولی اجازه اینکار رو نداد ولی من فکر میکنم با قویتر شدن روند صعودی این اتفاق خواهد افتاد و ما با سهم های زیر 100 یا 150 تومنی ممکنه خداحافظی کنیم .
            منظور از قویتر شدن روند صعودی،مشاهده شدن شاخص در 85 تا و بالای اون.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• صولت الدوله قشقایی
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 839

آقا سجاد این جمله شما رو خیلی پسندیدم: با فاذر یاد میگیریم سهامداری کنیم

:.thumbsdownsmileyan

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 839

بنظرم اگه خکاوه اجازه ورود بده هرکی زامیاد داره تبدیل کنه به خکاوه بهتره
                از این نقطه رشد خکاوه شتاب بیشتری نسبت به زامیاد خواهد داشت

البته هر نظری ممکنه صحیح نباشه

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 839

آذراب در تایم 30 دقیقه

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 839

ایرانخودرو در تایم روزانه

نظر

• وحید83
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 92

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                      بنظرم اگه خکاوه اجازه ورود بده هرکی زامیاد داره تبدیل کنه به خکاوه بهتره
                      از این نقطه رشد خکاوه شتاب بیشتری نسبت به زامیاد خواهد داشت

البته هر نظری ممکنه صحیح نباشه
                      شاید هم خبهمن که هنوز بدهیشو پاس نکرده

نظر

• banima
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 277

بترانس پول سنگینی واردش شده.

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

دیروز بانک تجارت فروختم با 113 درگیره پایینتر دوباره میخریم

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                            دیروز بانک تجارت فروختم با 113 درگیره پایینتر دوباره میخریم
                            من در وبملت سهامداری میکنم تا رستگار شوم.
                            وتجارت هم من فروشنده ها رو اونقدر قوی نمیبینم.
                            .
                            .
                            .
                            .
                            بانکیها طوری منفی میخورند که انگار بالای 100 درصد رشد داشته اند و این واقعا متعجب کننده هست!!!
                            من نظرم اینه که اینا هنور توان صعود دارند،هر چقدر سهم های دیگه بالاتر برند ارزش بانکیها بیشتر مورد توجه بازار واقع میشه.
                            فراموش نکنیم بانکیها جزوء سهامی هستند که پول های گنده میتونند سودهای گنده ازش ببرند.
                            اینا سهم های کوچیک نیستند که بالای یک میلیارد نشه واردش شد ،پس مطمئن باشید پول های گنده ای که وارد این سهم ها شده اند بدون سود از این سهم ها بیرون نخواهند اومد.
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• vahid_sh
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 388

سجاد جان سلام و خسته نباشید
                              معاملات بترانس خیلی عجیب به نظر میرسه. این حجم معاملات و از طرف دیگه ناپایداری صف به نظرت چه دلیلی میونه داشته باشه؟ تحلیلش یکم سخته.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                                سجاد جان سلام و خسته نباشید
                                معاملات بترانس خیلی عجیب به نظر میرسه. این حجم معاملات و از طرف دیگه ناپایداری صف به نظرت چه دلیلی میونه داشته باشه؟ تحلیلش یکم سخته.
                                شاید آغازی جدید برای یه حرکت قوی.
                                بالای 1200تومن بیاد یعنی حدس من درسته.
                                ضمن اینکه قبلا هم گفتم این با شکست مقاومتش حرکتش هموارتر میشه

نظر

در حال کار...
                                X