orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورث
    ستاره‌دار (۶)
    • Sep 2013
    • 263

پاسخ : orumbourse channel

باسلام
    قاعدتاٌ شاخص باید یه استراحت دو سه روزه داشته باشه؟فکرمی کنیدهمین فردا یا چند روز دیگه ممکنه شروع شه؟ البته اگه داشته باشه؟

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10185

در اصل توسط بورث پست شده است View Post
      باسلام
      قاعدتاٌ شاخص باید یه استراحت دو سه روزه داشته باشه؟فکرمی کنیدهمین فردا یا چند روز دیگه ممکنه شروع شه؟ البته اگه داشته باشه؟
      درود

اون استراحت یکی دو روزه رو نمیشه دقیق گفت در چه مقاومتی انجام خواهد شد علی الخصوص با این حجم زیاد تقاضایی که برای برخی سهام وجود دارد.
      همین فردا روی 71500 واحد مقاومت داریم ولی شاید هم بدون استراحت بگذره من نظرم اینکه شاخص بی استراحت یا با استراحت یکی دو روزه، 76 تا 77 هزار تا رو با این موج هدف گرفته بعد از رسیدن به اون ممکنه اصلاح شروع بشه.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
        سلام
        به نظر شما خکاوه و خاور چند درصد دیگه جا برای رشد دارن ؟
        کاری با خاور ندارم ولی هدف خکاوه میتونه خیلی بالا باشه.افزایش سرمایه 350 درصدی میتونه سهم رو خیلی بالا ببره.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• محمد شریفی
          عضو عادی
          • Jul 2015
          • 71

سلام جناب اروم بورس عزیز
          در جریانید که از شنبه عرضه سهام دولت در بانکهای صادرات و تجارت و ... می باشد. و این باعث نوسانات شدیدی در شاخص خواهد شد. تحلیل شما از سهام بانکها در در روز شنبه چیست؟
          آیا عرضه سازمان خصوصی سازی به سود سهام داران حقیقی می باشد یا به ضرر؟ . با تشکر
          ممنون میشوم سایر دوستان نیز وارد موضوع شوند

نظر

• b-asgharne
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1055

اروم بورس جان به نظرم از 72000 هم رد می شه ولی مهمه چطوری رد می شه اگر با قدرت رد بشه یا بالاش چند روزی با معاملات بالا تثبیت بشه یعنی روند صعودی گذشته پاربرجاست و صعود صرفا یک پول بک به خط روند شکسته شده نیست.

نظر

• bari
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 193

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
              اروم بورس جان به نظرم از 72000 هم رد می شه ولی مهمه چطوری رد می شه اگر با قدرت رد بشه یا بالاش چند روزی با معاملات بالا تثبیت بشه یعنی روند صعودی گذشته پاربرجاست و صعود صرفا یک پول بک به خط روند شکسته شده نیست.

71900 مقاومت قدری هست دقیقا
              انتظار عرضه آبشاری توسط حقوقی ها رو دارم

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3238

دوستان با عرض سلام و صبح بخیر.

قبل از هر سخنی ،مراتب تواضع خودم را نسبت به دوستان تکنیکالیست اعلام می کنم.دوستان تکنیکالیست تا امروز باعث شناسایی سود شده اند و جلوی زیانهای احتمالی را گرفته اند و این جای تقدیر دارد.
                به نظر من در بازار به شدت هیجانی مانند این روزها و یا بهمن سال 92 پیش بینی شکست مقاومتها و یا حمایتهای تکنیکال علاوه بر دارا بودن دانش تکنیکال به دانش بنیادی و روانشناسی بازار و شناخت نسبی از حقوقی های بازار و ...بستگی دارد.
                اینجانب خودم را در هیچ یک از موارد فوق صاحب دانش و نظر نمی دانم. ولی معتقدم اکتفا کردن به این علوم به صورت مجزا و بدون در نظر گرفتن سایر علوم می تواند منجر به شناسایی زیان و یا از دست دادن سودهای باور نکردنی شود.
                به هر حال اینجانب با کمال تواضع و مشتاقانه از تحلیل های جامع دوستان استفاده می برم و همچنان در انتضار تحلیل های جدید دوستان هستم.

امیدوارم دوستان عزیز جسارت بنده را ببخشند.
                Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                  دوستان با عرض سلام و صبح بخیر.

قبل از هر سخنی ،مراتب تواضع خودم را نسبت به دوستان تکنیکالیست اعلام می کنم.دوستان تکنیکالیست تا امروز باعث شناسایی سود شده اند و جلوی زیانهای احتمالی را گرفته اند و این جای تقدیر دارد.
                  به نظر من در بازار به شدت هیجانی مانند این روزها و یا بهمن سال 92 پیش بینی شکست مقاومتها و یا حمایتهای تکنیکال علاوه بر دارا بودن دانش تکنیکال به دانش بنیادی و روانشناسی بازار و شناخت نسبی از حقوقی های بازار و ...بستگی دارد.
                  اینجانب خودم را در هیچ یک از موارد فوق صاحب دانش و نظر نمی دانم. ولی معتقدم اکتفا کردن به این علوم به صورت مجزا و بدون در نظر گرفتن سایر علوم می تواند منجر به شناسایی زیان و یا از دست دادن سودهای باور نکردنی شود.
                  به هر حال اینجانب با کمال تواضع و مشتاقانه از تحلیل های جامع دوستان استفاده می برم و همچنان در انتضار تحلیل های جدید دوستان هستم.

امیدوارم دوستان عزیز جسارت بنده را ببخشند.
                  کاملا درسته.
                  تکنیکال یعنی پیش بینی رفتار اینده سهم بر اساس رفتار گذشته سهم.
                  با شما موافقم که این علم رو نباید مجزا بکار برد ولی میشود اصول و پایه تکنیکال رو بصورت کامل یاد گرفت و با مخلوطی از بازار خوانی و بنیادی اینده بازار و سهام رو تخمین زد.
                  گرچه من با تکنیکال کار میکنم ولی از بازار خوانی و بنیادی سهم هم کمک میگیرم.
                  البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست در بازارهای روان صعودی یا نزولی تنها با اتکا به تکنیکال میشه سود کرد ولی در بازارهای پیچیده و فریبنده بهتره از بازارخوانی و بنیادی هم کمک گرفت.
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  طرف روی 380 تومن فاذر رو فرصت فروش دونسته امروز اومده میگه "فاذر 450 تومن،این شرکت ممکنه قراردهای عجیب ببینده و سودش رو اله و بله کنه".
                  احتمالا فردا هم میاد میگه من از 290 تومن گفته ام و امروز قیمتش به ایکس و ایگرد رسیده.
                  کلا آدمیه که امروز یه جور پست میزنه فردا عکس اون رو میزنه،یعنی مستعدترین عضو حزب باد میتونه باشه

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

شاخص و بیشتر سهم ها امروز روی مقاومت هستند ولی من فکر میکنم مشکلی در شکستن این سنگر هم نخواهیم داشت ،حالت بدبینانه اش با یکی دو روز منفی این سنگر فتح میشه.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

خکاوه رو عرضه کردند،با رعایت حد ضرر کمی بخرید و بندازید یه گوشه ای.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

رمپنا روی مقاومت محدوده 900تا 880 تومن قرار داره و ممکنه اندکی فروشنده داشته باشه ولی بنظر من این مقاومت میتونه شکسته بشه.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

وتوشه شناوره ولی اینجا پایان کار نیست بنظرم هنوز توان صعود داره

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10185

خگستر هم همچنین

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

شپلی هم با مقاومت 265 تومن درگیره انتظار شکست مقاومت رو دارم بیا بالای 267 تومن ،اگر قیمت پایانی زیاد منفی نخوره میتونه بره سمت صف خرید.ببینیم چی میشه؟

نظر

• b-asgharne
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1055

اروم بورس عزیز پترول رو زیر نظر بگیرید

نظر

در حال کار...
                                X