orumbourse channel
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
-
پاسخ : orumbourse channel
در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Postبا سلام خدمت سجاد عزیز میشه نظرتون رو درباره بترانس هم بفرمائید. ممنون میشم
با حد ضرر 950 تومن نگه دار.من فکر میکنم توانایی رسیدن به 1800 تومن رو بصورت نوسانی خواهد داشت."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
[QUOTE=farshidn;662257]خكاوه ١١٦ توماني با ملت ٢٣٠ توماني جايگزين شد. مطمئنم خكاوه روزهاي آينده حرفهاي زيادي خواهد داشت. مرسي سجاد جان[/QUOT
گروه خودرو همه با هم بالا و همه با هم پایین می رن -بنیاد سهم هم مهم نیست .افزایش سرمایه تنها برگ برنده خکاوه در روزهای سقوط آزاد گروه خودرو می باشد.آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
[QUOTE=سرمایه گذار;662270]در اصل توسط farshidn پست شده است View Postخكاوه ١١٦ توماني با ملت ٢٣٠ توماني جايگزين شد. مطمئنم خكاوه روزهاي آينده حرفهاي زيادي خواهد داشت. مرسي سجاد جان[/QUOT
گروه خودرو همه با هم بالا و همه با هم پایین می رن -بنیاد سهم هم مهم نیست .افزایش سرمایه تنها برگ برنده خکاوه در روزهای سقوط آزاد گروه خودرو می باشد.
تا اونجایی که اطلاعات من در مورد بازار خوانی و تکنیکال میگه خطر از سر سهم خکاوه فرار کرده،خکاوه میتونه یه چند درصدی اینور اونور بره ولی افت زیاد نه.من اهداف خوبی برای خکاوه میبینم کمی صبر میکنیم.خدا رو چه دیدید شاید صف فروش امروز جاش رو به صف خرید فردا داد."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط Rudel پست شده است View Postامیدوارم همه سود کنیم ولی فکر کنم خکاوه رو بشه 105 هم خرید
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط mjtb پست شده است View Postصف کاوه رو دارن برمیدارن!"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post190 تومن دیگه برای خزامیا مقاومت قوی هست انتظار دارم اونجا یه واکنشی از سهم ببینم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postدقیقا به 190 تومن واکنش منفی نشون داد.
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط Rudel پست شده است View Postاروم بورس جان بین خکاوه و خزامیا کدوم با ارزش تره؟ خزامیا تا کجا اصلاح می کنه به نظرت؟
خزامیا فکر میکنم در محدوده 163 تا 165 تومن محدوده حمایتی قویی داره.
من نظرم بیشتر روی خکاوه هست چون خکاوه قیمت نازلی داره (120 تومن قیمتی نیست که)ولی خدایشش هردوشون روند قویی دارند."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر