orumbourse channel

جمع کردن
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • Rudel
    عضو فعال
    • فروردین ۱۳۹۳
    • ۲۱۶۴

پاسخ : orumbourse channel

حجم پول ورودی خیلی زیاده و به نظرم از آبان ماه داشتن خرید می کردن این پولی که اومده بعیده دو سه روز دیگه بخواد با حجم زیاد خارج بشه و بنده هم هم عقیده ام با شما که به احتمال خوبی هفتاد هزار هم شکسته بشه

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (۱)
      • آبان ۱۳۹۰
      • ۱۰۳۰۱

در اصل توسط orumbourse پست شده است مشاهده پست
      ثباغ یه مقاومت قوی بنام خط روند نزولی بالای یک ساله حوالی ۲۳۰ تومن داره احتمالا جو بازار خوبه باشه،میتونه بشکنه فکر میکنم احتمال شکستنش بالا باشه در صورت شکستن بشکل پرنوسان میتونه تا ۳۵۰ تومن برسه.حد ضررت در صورت عدم شکست ۲۳۰ تومن،۲۱۰ تومن می باشد
      ثباغ مقاومت ۲۳۰ تومن رو خواهد شکست اما با نوسان.هنوز به هدف ۳۵۰ تومنی اعتقاد دارم ولی با نوساناتی
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • خرداد ۱۳۹۳
        • ۳۶۷۰

سلام وقت دارید یه نگاهی به نمودار لپارس بندازید؟ تشکر

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (۱)
          • آبان ۱۳۹۰
          • ۱۰۳۰۱

در اصل توسط orumbourse پست شده است مشاهده پست
          درود بر شما
          خگستر
          در مورد مسایل بنیادی دوستان بنیادی کار تایپک نظر بدهند ولی در مورد روند صعودی تکنیکالش ،پیش رو یه مقاومت بسیار قوی در محدوده ۲۱۰ تا ۲۲۰ تومن داره که فوق العاده قوی هست و دیگری هم ۲۷۰ تومن.شکست ۲۲۰ تومن سهم رو از روند نزولی یک ساله خارج میکنه ولی شکست ۲۷۰ تومن سهم رو بکل از روند نزولی دو ساله خارج میکنه،برداشتم اینه که ممکنه این همون موج صعودی باشه که بتونه این مقاومت ها رو بشکونه ولی قطعا با این سرعت حرکت نخواهد کرد و نوسانات زیادی میتونه در سر راهش داشته باشه.حد ضرر میان مدتی این سهم ۱۵۰ تومنه.

درود
          پتایر
          بالاخره سهمی که از ۱۶۸ تومن تا ۲۹۵ تومن میره نیاز به اصلاحی خواهد داشت ولی اون چیزی مهمه از نظر من این اصلاح عمق دار نیمتونه باشه.من فکر میکنم ۲۵۰ تومن و ۲۳۰ تومن حمایت های خوبی هستند و سهم در این قیمت ها میتونه واکنش های مثبتی از خودش نشون بده.طبیعتا اخبار مثبت مستدل مربوط به فروش بلوکی نیز میتونه در حرکت رو به بالاش موثر باشه.
          گرچه این روزها صف فروش داره ولی باید گفت روند صعودی منطقی داشته(منطقی از نظر تکنیک رفتاری قیمت).
          من یه هدف قیمتی حداقل ۳۳۰ تومنی رو براش می بینم ولی باز هم شما با حد ضرر حرکت کنید ،چون این سهم زیانده هست و با خبر مربوط به فروش بلوکی بالا میاد ،پس بازی روی سر این سهم میتونه زیاد باشه بنابر این با حد ضرر کار بکنید.
          خگستر و پتایر به اون اهدافی که ما قبلا گفته بودیم رسیدند.بعد از این باید بررسی بشوند.
          خگستر رو فکر میکنم میتونه ۲۷۰ تومن رو هم بشکنه حالا با نوسان یا بی نوسان ولی احتمال خروج از روند نزولی دو ساله بالاست.احساس میکنم خگستر توان رسیدن به ۴۰۰تومن رو هم داره ولی شاید قبل از اون یه اندک اصلاحی یا درجا زدنی .
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• m2020
            عضو عادی
            • اردیبهشت ۱۳۹۳
            • ۲۹۳

سلام.اقا سجاد عزیز وتوشه امروز بالای سقف کانالش تثبیت شد .صف خرید بسته شد و هدف ۳۸۰ تا ۴۰۰ رو براش متصورن. اقا اگه زحمتی نیست تحلیل ازش بزارید. سپاس گزار شما هستم بابت خریدش زیر ۲۵۰ تومن.ممنونم.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (۱)
              • آبان ۱۳۹۰
              • ۱۰۳۰۱

یه هدف ۱۸۰۰ تومنی برای بترانس میبینم.اونایی که دارند فعلا نگه دارند و منتظر واکنش به مقاومت ۱۲۰۰تومن باشند که از نظر من شکستن این مقاومت دور از انتظار نیست.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (۱)
                • آبان ۱۳۹۰
                • ۱۰۳۰۱

در اصل توسط m۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پست
                سلام.اقا سجاد عزیز وتوشه امروز بالای سقف کانالش تثبیت شد .صف خرید بسته شد و هدف ۳۸۰ تا ۴۰۰ رو براش متصورن. اقا اگه زحمتی نیست تحلیل ازش بزارید. سپاس گزار شما هستم بابت خریدش زیر ۲۵۰ تومن.ممنونم.
                درود

اونا هدف های حداقلی هستند. و با رسیدن به اونا ممکنه یه اصلاحی داشته باشه ولی من فکر میکنم اهداف این سهم بالای ۵۰۰تومنه شاید ۵۵۰تومن.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (۱)
                  • آبان ۱۳۹۰
                  • ۱۰۳۰۱

اگر سهمی دارید که روند صعودی داره از منفی های اندک اون نترسید بلکه اون منفی ها لازمه صعودهای بعدی هستند.
                  دست به دست شدن و ورود سهامداران تازه نفس و امیدوار برای صعودهای روانتر و شارپ تر خیلی خوبه.

نظر

• vahid_sh
                    عضو فعال
                    • تیر ۱۳۹۲
                    • ۳۸۸

سلام آقا سجاد
                    حجم معاملات امروز وتوسم نسبت به روزهای پیش بیشتر بود و خریدار بهتر ظاهر شد. به نظر میرسه تا نزدیکای ۲۰۰ بتونه بره. البته حقوقی داره اذیت میکنه. برداشت شما از روند معاملاتش چطوره؟

نظر

• rezasatari
                      عضو فعال
                      • اسفند ۱۳۸۹
                      • ۶۲۸

سلام اقا سجاد نظرتون درباره وبانك چيه و تا كجا جاي رشد داره ممنون از راهنماييتون

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (۱)
                        • آبان ۱۳۹۰
                        • ۱۰۳۰۱

شاید شاخص ما اکنون در یک ریز موج سوم از یک موج یک متوسطی که اون هم در داخل موج پنجم اصلی هست طی مسیر میکنه.
                        مفهوم این حرف اینه که موج یک متوسط ما که اولین موج از موج اصلی پنج هست میتونه حداقل تا ۷۹ هزار تا رو با پنج تا ریز موج طی کنه که الان در سومین موج اون هستیم،البته این ۷۹ هزار تا حداقل موج یک متوسط می باشد ممکنه تا ۸۹ هزار تا هم بره یعنی سقف قبلی.
                        حالا این موج یک که ما اکنون در سومین موج اون هستیم ممکنه در ۷۶هزار یا ۷۷ هزار تا ریز موج چهارمش رو شروع کنه و بعد از پایان ریز موج چهارم ریز موج ۵ رو با قله ۷۹ یا ۸۹ تا تموم کنه و اون وقت موج یک متوسط تموم بشه و موج ۲ متوسط شروع بشه که همگی اینا در قالب موج ۵ اصلی هستند.
                        اهداف موج ۵ اصلی میتونه خیلی بالا باشه،خیلی.حداقلش ۱۲۰ هزار تا.اما خب این زمان بالای یکسال نیاز داره.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (۱)
                          • آبان ۱۳۹۰
                          • ۱۰۳۰۱

در اصل توسط rezasatari پست شده است مشاهده پست
                          سلام اقا سجاد نظرتون درباره وبانك چيه و تا كجا جاي رشد داره ممنون از راهنماييتون
                          هر کسی وبانک رو پیشنهاد داده از خودش هم تحلیلش رو بخواهید،من منشی اون هندوانه فروش نیستم که توی کانالش هی داد میزنه ،"آی بدو بیا،سهم تموم شد"."این سهم بالا نره کل بازار بالا نمیره."
                          با همین حرفا ،سرمایه ای یه عده ای رو در خکاوه روی ۱۴۰ تومن به باد فنا داد.هنوز که هنوزه به پولشون نرسیده اند.

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • بهمن ۱۳۹۳
                            • ۲۶۰۳

سلام جناب اروم بورس عزیز صبح بخیر...سوالی دارم بنده ۴۰ میل نقد دارم چه کنم امروز ایا منتظر اصلاح یازار بشوم یا امروز خریدی کنم به قصد نوسان گیری ؟

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (۱)
                              • آبان ۱۳۹۰
                              • ۱۰۳۰۱

در اصل توسط Senator۱۹۸۹ پست شده است مشاهده پست
                              سلام جناب اروم بورس عزیز صبح بخیر...سوالی دارم بنده ۴۰ میل نقد دارم چه کنم امروز ایا منتظر اصلاح یازار بشوم یا امروز خریدی کنم به قصد نوسان گیری ؟
                              در سهم هایی که زیادی رشد نداشته اند،میتونی سرمایه گذاری کنی.سهم هایی که زیادی رشد داشته اند ممکنه اندک اصلاحی یا درجا زدنی داشته باشند.
                              خودت دیگه یکیش رو انتخاب کن.۷۰ تا مقاومت هست ممکنه یکی دو روزی منفی یا درجاز دنی رو تجربه کنیم اینم در نظر بگیر ضمن اینکه سهمی که میخری اگه دیدی فشار خرید زیاد بالانیست پله ای بخرش.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (۱)
                                • آبان ۱۳۹۰
                                • ۱۰۳۰۱

شپلی فعلا خیلی خوب از پس مقاومت ۲۶۵ تومن براومده انتظار دارم دوباره عرضه بشه ولی فکر میکنه این مقاومت رو بشکنه.

نظر

در حال کار...