orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
    خداحافظ
    من دیگه داخل تاپیک شما نمیام
    اصلا نباید میامدم

خوش اومدی.
    من کسی رو مجبور نکردم بیاد اينجا.
    اینجا تايپک سوال جواب نیست،هدف تايپک رو بارها گفته ام.
    سوال دارید از مدیریت سایت بپرسید.
    حرکت امروز شما ،نمونه بارزی هست از اینکه آدم نباید وقتش رو برای اوناییکه نمی شناسه بذاره.
    حداقل خود شما بارها وقت باارزش منو با سوالاتتون گرفته اید حالا طوری طلبکارانه حرف میزنید انگار وظیفه من اینکه به سوال شما جواب بدم!
    اگه کسی نمیتونه خودش رو با اهداف تايپک هماهنگ کنه،نیاد،من کسی رو مجبور نکردم بیاد اینجا.
    سالها شما وقت منو گرفته اید حالا وقت اینکه شماها در راستای اهداف تايپک قدم بردارید.
    قدمی از سوی شما برداشته بشه،سودی برای همه میتونه برسه ولی قدمی برنداشته بشه،وقتی هم برای شما داده نمیشه.همين
    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/02/05, 00:09.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3356

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

خوش اومدی.
      من کسی رو مجبور نکردم بیاد اينجا.
      اینجا تايپک سوال جواب نیست،هدف تايپک رو بارها گفته ام.
      سوال دارید از مدیریت سایت بپرسید.
      حرکت امروز شما ،نمونه بارزی هست از اینکه آدم نباید وقتش رو برای اوناییکه نمی شناسه بذاره.
      حداقل خود شما بارها وقت باارزش منو با سوالاتتون گرفته اید حالا طوری طلبکارانه حرف میزنید انگار وظیفه من اینکه به سوال شما جواب بدم!
      اگه کسی نمیتونه خودش رو با اهداف تايپک هماهنگ کنه،نیاد،من کسی رو مجبور نکردم بیاد اینجا.
      سالها شما وقت منو گرفته اید حالا وقت اینکه شماها در راستای اهداف تايپک قدم بردارید.
      قدمی از سوی شما برداشته بشه،سودی برای همه میتونه برسه ولی قدمی برنداشته بشه،وقتی هم برای شما داده نمیشه.همين
      جوری طلبکارانه صحبت میکنی انگار صاحب تالار هستی
      کسی هم برای شما دعوتنامه پست نکرده که بیایی اینجا وقت بذاری تاپیک بسازی
      نکنه انتظار داری بیان تعریفتو بدن؟

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10185

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
        جوری طلبکارانه صحبت میکنی انگار صاحب تالار هستی
        کسی هم برای شما دعوتنامه پست نکرده که بیایی اینجا وقت بذاری تاپیک بسازی
        نکنه انتظار داری بیان تعریفتو بدن؟

شما دقیقا مشکلتون چيه؟
        من به سوال شما جواب نمیدم و نخواهم هم داد.
        آره من طلبکارم ،حرفی داری؟
        از اخلاق و رفتار من خوشت نمیاد نیا اینجا.
        مجبورت که نکردم.کسی بیاد یا نیاد به حالم فرقی نمی کنه.
        من بدنبال سود بيشترم نه جواب دادن به سوال شما.
        چرا باید وقتم رو برای شما بذارم؟ بدهی چیزی دارم به شما؟
        اصلا توی خیابان منو ببینی میشناسی؟اون وقت چرا من وقتم رو برای شما بذارم؟
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mkarimi_mavad
          ستاره دار (1)
          • Dec 2015
          • 121

با سلاممیخواستم بدونم نظرتون درباره سهم واتی چیه؟ به نظر میرسه سقف کانالش را شکونده و پولبک زده به 220. به نظرتون توی این قیمت مناسبه یا نه؟ممنون

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

میخواستم بشمارم ببینم به چند تا سوال از عمر 48 روزه این تایپک جواب داده شده،تا صفحه 5 حدود 20 سوال پرسیده شده بود که به 19 تاش جواب داده شده.
            حوصله ام نکشید تا آخر بشمارم ولی یحتمل بالای 100 تا سوال تا صفحه 143 پرسیده شده که به بیشترشون جواب داده شده،حالا شما حساب کنید برای هر سوال حداقل یه نیم ساعت وقت بذاریم یعنی حداقل 3000 دقیقه میشه حداقل 50 ساعت وقت برای کسانیکه حتی ندیدیشون.
            حالا عایدی اینکار برای من چی بود؟هیچی و البته به هزار سوال هم جواب داده بشه بازهم هیچی خواهد بود.
            در مقابل این همه وقتی که من برای سایت گذاشته ام آیا شما تشکر یک مدیر رو زیر پای پستی میتونید پیدا کنید؟ نه،پیدا نمیشه.
            ببینید کاربری که تا دیروز مدام سوال میکرد ولی امروز به سوالش جواب ندادیم ،در اولین واکنش چطور با ما رفتار کرد؟
            اینا مزد زحمات کسی هست که به دیگران وقتشون رو رایگان میذاره.
            پس شما عاقل باشید و اون اشتباهاتی که من کرده ام و وقتم رو رایگان در اختیار دیگران گذاشتم ،رو نکنید.
            هدف من از این تایپک این بود که این تایپک محلی باشه که دوستان رو به سودهای نجومی برسونه،چه جوری؟
            با همکاری اعضا میتونستیم یه تایپکی داشته باشیم که محل جمع آوری اطلاعات بروز و مهمی در مورد آینده سهام بشه تا بهترینها برای سودکردن انتخاب بشه.
            دوستان میتونستند دنبال اخبار رانتی باشند میتونستند گزارشات کدال رو قبل از اینکه همه متوجه بشند اینجا بذارند میتونستند تحلیل های بنیادی قابل اعتماد رو اینجا بذارند میتونستند تغییرات قیمتی و حجمی مهم رو که از دید دیگران دور مونده اینجا بذارند میتونستند شکست مقاومت های مهم سهم رو که از نظر دیگران دور مونده بود اینجا اعلام کنند میتونستند بازگشایی های مهم رو متذکر بشوند میتونستند نظرات سایر دوستان صاحب نظر رو در مورد سهام اینجا بذارند میتونستند اخبار مهم بورسی رو اینجا بذارند،میتونستند از تغییرات بزرگ مدیریتی در سهام خبر بدهند،میتونستند اخبار و نظرات کانال های تلگرامی رو اینجا بذارند و هزاران کار مفید اینجا میتونستند انجام بدهند تا با مدیریت اونها و انتخاب بین بهترین ها سودهای نجومی برای اعضا سایت صورت بگیره ولی ترجیح داده شد که هیچ کدوم از اینها انجام نگیره و بجاش فقط سوال و جواب شود.
            خب وقتی انتخاب اینه ،منم نیستم.
            مطئن باشید من از این کار ضرر نمیکنم بلکه وقتم هم آزاد میشه بیشتر بازار رو رصد میکنم و مسلط تر به بازار میشم.
            وسلام

نظر

• saidiy
              عضو عادی
              • Jul 2011
              • 73

سلام جناب اروم بورس عزیز ای جور چیزا تو سایت پیش میاد شما دلخور نشین
              سجاد جان تونستی لبوتان یه نیگا بنداز خوب داره حجم میخوره تو صف خرید هم داشتن میخریدن از بنیادی خبر ندارم چی هست ولی تکنیکی 300 رد کنه تا 400مشکل خاصی نداره یه مقاومت در 315 هفتگی داره

نظر

• احسان147
                عضو فعال
                • Mar 2013
                • 937

نقل قول :بالاس
                شرکت 400 میلیارد قرارداد گرفته و 40 میلیارد از مطالباتشو دریافت کرده
                برای قرارداد 400 میلیاردی 15 درصد هم حاشیه سود بگیریم برای شرکت 750 تومان سود خواهد داشت همچنین شرکت به ازای هر سهم 500 تومان از مطالباتش رو دریافت کرده
                با یکی از مدیران شرکت صحبت کردم تاکید بر سهامداری داشت و با کلی اسرار تونستم قیمت مدنظرشو از زیر زبونش بیرون بکشم گفت یه چیزی بگم خیالتو راحت کنم بالاس رو بگیر برو بیا 3000 تومان بفروش در آینده چیزهایی از بالاس میشنوی که برای بازار قابل درک نیست و به صورت شارپ رشد سنگینی خواهد داشت

نظر

• b-asgharne
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1055

میخواستم بشمارم ببینم به چند تا سوال از عمر 48 روزه این تایپک جواب داده شده،تا صفحه 5 حدود 20 سوال پرسیده شده بود که به 19 تاش جواب داده شده.
                  حوصله ام نکشید تا آخر بشمارم ولی یحتمل بالای 100 تا سوال تا صفحه 143 پرسیده شده که به بیشترشون جواب داده شده،حالا شما حساب کنید برای هر سوال حداقل یه نیم ساعت وقت بذاریم یعنی حداقل 3000 دقیقه میشه حداقل 50 ساعت وقت برای کسانیکه حتی ندیدیشون.
                  حالا عایدی اینکار برای من چی بود؟هیچی و البته به هزار سوال هم جواب داده بشه بازهم هیچی خواهد بود.
                  در مقابل این همه وقتی که من برای سایت گذاشته ام آیا شما تشکر یک مدیر رو زیر پای پستی میتونید پیدا کنید؟ نه،پیدا نمیشه.
                  ببینید کاربری که تا دیروز مدام سوال میکرد ولی امروز به سوالش جواب ندادیم ،در اولین واکنش چطور با ما رفتار کرد؟
                  پس شما عاقل باشید و اون اشتباهاتی که من کرده ام و وقتم رو رایگان در اختیار دیگران گذاشتم ،رو نکنید.
                  هدف من از این تایپک این بود که این تایپک محلی باشه که دوستان رو به سودهای نجومی برسونه،چه جوری؟
                  با همکاری اعضا میتونستیم یه تایپکی داشته باشیم که محل جمع آوری اطلاعات بروز و مهمی در مورد آینده سهام بشه تا بهترینها برای سودکردن انتخاب بشه.
                  دوستان میتونستند دنبال اخبار رانتی باشند میتونستند گزارشات کدال رو قبل از اینکه همه متوجه بشند اینجا بذارند میتونستند تحلیل های بنیادی قابل اعتماد رو اینجا بذارند میتونستند تغییرات قیمتی و حجمی مهم رو که از دید دیگران دور مونده اینجا بذارند میتونستند شکست مقاومت های مهم سهم رو که از نظر دیگران دور مونده بود اینجا اعلام کنند میتونستند بازگشایی های مهم رو متذکر بشوند میتونستند نظرات سایر دوستان صاحب نظر رو در مورد سهام اینجا بذارند میتونستند اخبار مهم بورسی رو اینجا بذارند،میتونستند از تغییرات بزرگ مدیریتی در سهام خبر بدهند،میتونستند اخبار و نظرات کانال های تلگرامی رو اینجا بذارند و هزاران کار مفید اینجا میتونستند انجام بدهند تا با مدیریت اونها و انتخاب بین بهترین ها سودهای نجومی برای اعضا سایت صورت بگیره ولی ترجیح داده شد که هیچ کدوم از اینها انجام نگیره و بجاش فقط سوال و جواب شود.
                  مطئن باشید من از این کار ضرر نمیکنم بلکه وقتم هم آزاد میشه بیشتر بازار رو رصد میکنم و مسلط تر به بازار میشم.
                  وسلام

درود بر سجاد عزیز
                  با اینکه مدتی نمی خواستم بنویسم (علتش رو تو تاپیک وتجارت نوشتم) ولی همین رصد بازار توسط شما ارزشش صدبار بیشتر از پاسخ به سوالات (یا اخبار رانتی) بوده و خواهد بود نمی خواهم تو این بگو مگو دخالت کنم ولی من هم تعجب کردم این کاربر اینجوری تو فضای مجازی به شما پاسخ داد.
                  منی که خودم یکم دلخور شده بودم از برخورد برخی سهامدارا،
                  لازم می دونم به خاطر مطالب با ارزش شما هزار بار از شما تشکر کنم.تشکر تشکر .................................................. ............................تشکر.................. .................................................. ..تشکر............................................ ......................تشکردوستان گلم پل های پشت سرمون رو خراب نکنیم مخصوصا پل های دوستی تو فضای مجازی(که آسیب پذیر ترند)

بدرود
                  شاد و تندرست باشید.

نظر

• AEROENGINE
                    عضو عادی
                    • Sep 2013
                    • 25

وسلام
                    سلام
                    دوست عزیز کلا بابت زحماتی که تاکنون کشیده اید و وقت گرانبهایتان را صرف تجزیه و تحلیل سهام کرده اید ومهمتر اینکه باشتراک گذاشته اید کمال تشکر را دارم هرچند اگر دیگه چیزی ننویسید بازهم سپاسگزارم @};-@};-@};-@};-

نظر

• farin
                      عضو عادی
                      • Feb 2015
                      • 82

آقا سجاد فقط اینو مینویسم سنگ بد گوهر اگر کاسهء زرین شکند قیمت سنگ نیفزاید و زر کم نشود

نظر

• farin
                        عضو عادی
                        • Feb 2015
                        • 82

سجاد خان نظرشما چیه؟؟http://bourse24.ir/news/127113/%D8%B...A9%DB%8C%C2%BB

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 839

سلام صب بخیر و شادی
                          هفته خوبی باشه برای همه ان شالا

دوستان لطفا در حد توان در راستای اهداف تاپیک قدم برداریم (در حد توان)
                          توان یکی ممکنه تحلیل باشه توان یکی جمع آوری اطلاعات و شایعات و .....

لطفا توقع بیجا نداشته باشیم
                          وقت هر کسی برای خودش خیلی ارزشمنده
                          ..................
                          @};-@};-@};-@};-@};-

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 839

وپارس وارد اولین محدوده مقاومتی شد

در این قیمت فرصت خرید ایجاد میکنه برای هرکی بخاد وارد بشه

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

اگه داستان غرامت خودرو درست باشه 330 میلیون یورو یعنی خودرو به ازای هر سهم نزدیک هشتاد تومن سود نصیبش میشه

نظر

• Senator1989
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 2577

یکی از مسئولین پژو در مصاحبه با خبرنگار بی بی سی فارسی (امید پایور) گفت: ما قصد نداریم به گذشته برگردیم !!! و مجری ربط داد به کنسل شدن دریافت غرامت ایران خودرو از پژو !

نظر

در حال کار...
                                X