کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وتوشه هم خریدار هنوز مردده که تا درصد کامل سهمو ببره. البته از مشکلات این سهم اینه که اگه صف خرید بشه عرضه کننده نداره اصلا. شایدم خریدار به خاطر همین نمیخواد صف بشه!
آقا سجاد عزیز سلام
بابت تمام زحمات بی منتی که تو این مدت کشیدی و سودهایی که بابت معرفی خکاوه شپلی وتوشه ذوب و..... به خیلی ها رسوندی از صمیم قلب ازت تشکر میکنم
من خیلی ها رو به عنوان تحلیلگر میشناسم ولی همونطور که خودتم گفتی شما یکی از بهترین بازارخونای این مارکتی و این یه اعتماد بنفس کاذب نیست بلکه واقعیته و یه خصوصیت مهم دیگه که در شما دیدیم مدیریت سرمایه است که اکثر فعالین بازار به غیر از رانتی ها ندارن
نمیدونم که چه نوع اعتقادات و جهان بینی داری ولی من کاری که شما میکنی را این جور نمیبینم که هیچ دستاوردی نداشته باشه.همون مثال عامیانه که از هر دست بدی از همون دستم میگیری
در هر صورت بخاطر تمام سودایی که با معرفی سهام بهم رسوندی صمیمانه تشکر میکنم
مطمئنا دوباره یه زمانی از وجودت استفاده خواهیم کرد.امیدوارم بزودی
در ضمن یکی از آرزوهای من این که از نزدیک میتونستم ببینمت و ازت در تحلیل تکنیکال استفاده میکردم و نکاتی که در ذهنم هست رو میگرفتم و میتونستم ازت راهنمایی بگیرم.فقط یه آرزو
اینم یه خبر توپ برای بالاس قطار مشهد سال آینده به کربلا می رسد
ریاست جمهور از اتصال خط آهن مشهد به کربلا در سال آینده و توسعه ریلی کشور خبر داد.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، رئیس جمهور در مراسم آغاز عملیات برقی سازی راه آهن مشهد-تهران در ایستگاه راه آهن مشهد از اتصال ریلی مشهد به کربلا در آینده نزدیک خبر داد و گفت: توسعه صنعت ریلی برون و درون شهری از اهداف دولت است زیرا ریل امنیت و سلامت می آورد.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی با بیان اینکه صنعت ریلی به حفظ محیط زیست، آسایش روحی و روانی، کاعش هزینه های سفر و سوخت می انجامد، افزود: سال گذشته پروژه قطار برقی تهران-قم-اصفهان کلید خورد و امسال نیز پروژه قطلربرقی مشهد-تهران اجرایی می شود.
وی تاکید کرد: دولت بنا دارد صنعت ریلی را به بنادر و مرزها توسعه داده و در این راستا توسعه بندر چابهار و اتصال قطار در اینچه برون به ترکمنستان و اتصال ریلی به آذربایجان و عراق از جمله برنامه های دولت است.
رئیس جمهور افزایش دوبرابری ارزشی پروژه های افتتاحی خراسان رضوی در دهه فجر را نشانگر تحولی بزرگ در کشور دانست و تصریح کرد: ازین فرصت باید برای حرکت سریع به سمت توسعه و اشتغال استفاده کنیم.
دکتر روحانی وحدت و اتحاد، همدلی و همزبانی، حضور در صحنه، جهاد و فداکاری و اتحاد همه قوای کشور را شرط حرکت به سوی توسعه دانست و ابراز امیدواری کرد: ایرانی آباد و پر نشاط را شاهد باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش به انتخابات پیش رو اشاره کرد و گفت: مجلس خبرگان به عنوان مهمترین نهاد حکومتی و مجلس به عنوان مبنای قانونگذاری نقشی موثر در توسعه کشور، اخلاق، مادیت و معنویت دارد.
رئیس جمهور تاکید کرد: هرچه نمایندگان عالم تر، با تجربه تر و کاردان تر باشند و در کنار دولت و قوه قضاییه تحت هدایت رهبری معظم انقلاب حرکت کنند، به نفع کشور و ملت است.
دکتر روحانی ابراز امیدواری کرد: ان شالله سالهای تحریم را جبران کنیم.
در پایان این مراسم از یادبود این پروژه رونمایی و طرحهای دیگر در نیشابور، سبزوار و گلبهار از طریق ویدئو کنفرانس به بهره برداری رسید.
فکر نمی کنم کرکره فروم پایین کشیده شده باشه صاحب تاپیک گفت اخبار رانتی یا سهم هایی که پشتشون پول وارد شده رو اینجا بگید مقاومت و حمایت هاشون رو تعیین کنیم باهم سود بگیریم. ولی تبدیل شد به فرهنگ لغت مقاومت و حمایت ها آخرش هم یکی اومد طلبکارانه ایشون رو نارحت کرد.مدعیان تشریف بیارند ببینم چه سهم هایی رو اینجا معرفی کرده اند به غیر از چند نفر فقط سوال فقط سوال مشکل اینجاست ما ظرفیت فضای مجازی رو نداریم. کی بی کیه منو کی می شناسه هر چی دلم خواست بگم.
از اروم بورس عزیز هم دعوت می کنم به فرومشون برگردند و به سوال و جواب ها اصلا پاسخ ندهند هرکی نارحت شد شد حتی فش هم داد پاسخ ندهند.
برای استارت هم شده با اینکه بعد از معرفی وتجارت، ونیکی، شسینا تصمیم گرفتم دیگه اخبار رانتی رو نگم ولی من بعد سهامی که خبر توشون هست رو فقط معرفی خواهم کرد همینجا و هیچ توضیحی نخواهم داد. سجاد جان (اروم بورس عزیز) بسم الله (چون می دونم رنگ سبز رو دوست داری رنگ من آبیه)
جناب b_asgharneمن تعداد زیادی بیمه ملت 4روز پیش خریدم امروز یکی از دوستان گفت میبنده خواستم ازجناب مطلعی مثل شما بپرسم این خبر تاجه حد میتونه درست باشه یا اصلا دروغه
فکر نمی کنم کرکره فروم پایین کشیده شده باشه صاحب تاپیک گفت اخبار رانتی یا سهم هایی که پشتشون پول وارد شده رو اینجا بگید مقاومت و حمایت هاشون رو تعیین کنیم باهم سود بگیریم. ولی تبدیل شد به فرهنگ لغت مقاومت و حمایت ها آخرش هم یکی اومد طلبکارانه ایشون رو نارحت کرد.مدعیان تشریف بیارند ببینم چه سهم هایی رو اینجا معرفی کرده اند به غیر از چند نفر فقط سوال فقط سوال مشکل اینجاست ما ظرفیت فضای مجازی رو نداریم. کی بی کیه منو کی می شناسه هر چی دلم خواست بگم.
از اروم بورس عزیز هم دعوت می کنم به فرومشون برگردند و به سوال و جواب ها اصلا پاسخ ندهند هرکی نارحت شد شد حتی فش هم داد پاسخ ندهند.
برای استارت هم شده با اینکه بعد از معرفی وتجارت، ونیکی، شسینا تصمیم گرفتم دیگه اخبار رانتی رو نگم ولی من بعد سهامی که خبر توشون هست رو فقط معرفی خواهم کرد همینجا و هیچ توضیحی نخواهم داد. سجاد جان (اروم بورس عزیز) بسم الله (چون می دونم رنگ سبز رو دوست داری رنگ من آبیه)
بترانس
من هم حق رکیش را معرفی میکنم تا یکماه آینده حداقل 50 درصد خواهد داد اول بررسی کنید بعد بخرید چون هر کس مسئول خرید و فروش خودش میباشد
بترانس
درود بر شما آقای b-asgharne
تشکر میکنم از شما بابت لطف و توجهی که به اینجانب دارید.
من در این دو روز در کانال تلگرام مطلب میگذاشتم ،البته کسی نبود 6-7 نفر بود چون کسی از وجود کانال اطلاع نداشت این شش نفر هم من نمیدونم از کجا فهمیده بودند.بهرحال برای دل خودم مطلب میذاشتم.
در مورد بترانس هم قبلا یه تحلیل گذاشته بودم با هدف 1800 تومن.
.
.
.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
جناب b_asgharneمن تعداد زیادی بیمه ملت 4روز پیش خریدم امروز یکی از دوستان گفت میبنده خواستم ازجناب مطلعی مثل شما بپرسم این خبر تاجه حد میتونه درست باشه یا اصلا دروغه
سلام
متاسفانه در این خصوص اطلاعی ندارم اگر اطلاعاتی دستم رسید چشم خبرتون می کنم.
درود بر شما آقای b-asgharne
تشکر میکنم از شما بابت لطف و توجهی که به اینجانب دارید.
من در این دو روز در کانال تلگرام مطلب میگذاشتم ،البته کسی نبود 6-7 نفر بود چون کسی از وجود کانال اطلاع نداشت این شش نفر هم من نمیدونم از کجا فهمیده بودند.بهرحال برای دل خودم مطلب میذاشتم.
............................
درود
از اینکه دوباره می بینم به تاپیکتون برگشتیت خیلی خوشحال شدم .
راستش تو تلگرام اولین عضو من بودم منتهی دیدم انگار نمی خواهید چیزی بنویسید ازش اومدم بیرون حالا دوباره اومدم 8 امین نفر من هستم چند صفحه قبل هم راجبه تلگرامت نوشته بودم شاید از اونجا متوجه شدند.
با آرزی بهترینها
بدرود
امروز وتجارت خوب خودش رو نشون داد فردا مقاومت 125 تومن رو بشکنه ممکنه بصورت پایدار با روزی سه چهار درصد مثبت قیمت پایانی بالا بره.فردا تدوام خریدار براش خیلی مهمه علی الخصوص روی مقاومت هست.من معتقدم مشکلی در شکستنش نمیتونه داشته باشه،امروز که خوب میخریدنش.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
من دلم می خواهد
خانه ای داشته باشم پر دوست
کنج هر دیوارش
دوستهایم بنشینند آرام
گل بگو گل بشنو
هرکسی می خواهد
وارد خانه پر عشق و صفایم گردد
یک سبد بوی گل سرخ
به من هدیه کند
شرط وارد گشتن
شست و شوی دلهاست
شرط آن داشتن
یک دل بی رنگ و ریاست
بر درش برگ گلی می کوبم
روی آن با قلم سبز بهار
می نویسم ای یار
[B]خانه ی ما اینجاست[/B]
تا که سهراب نپرسد دیگر
“خانه دوست کجاست؟ “
///////////////////////////////////////////// سجاد عریر شب بخیر...درود
منزل نو مبارک...تاریخ یادت نره ریر نوشته هات برن برادر ....18بهمن 94
ای کاش فرصت داشتم پا به پات مطلب میذاشتم در تاپیکت...اما خوشحالم منبعد هر جا برم تلگرامت همراه ما هست...
شاد باشی...
مراقب خودت باش...
در پناه خدا باشی...
نظر