orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Senator1989
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 2577

پاسخ : orumbourse channel

وساپا صفش عرضه نمیشه بنظر شما؟

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
      وساپا صفش عرضه نمیشه بنظر شما؟
      ما که از تصمیمات این ها خبر نداریم ولی به نظر نمیاد امروز عرضه بشه حتی من بعید میدونم فردا هم عرضه بشه

نظر

• vahid_sh
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 388

وتوشه هم خریدار هنوز مردده که تا درصد کامل سهمو ببره. البته از مشکلات این سهم اینه که اگه صف خرید بشه عرضه کننده نداره اصلا. شایدم خریدار به خاطر همین نمیخواد صف بشه!

نظر

• vahid_sh
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 388

از گروه دارو هم پخش البرز از کل گروه خیلی عقب افتاده. به احتمال زیاد به خاطر حق تقدمهاش هست. از طرفی هم نزدیک حمایت 330 هست. بررسیش خالی از لطف نیست.

نظر

• کاران
            عضو عادی
            • May 2013
            • 94

آقا سجاد عزیز سلام
            بابت تمام زحمات بی منتی که تو این مدت کشیدی و سودهایی که بابت معرفی خکاوه شپلی وتوشه ذوب و..... به خیلی ها رسوندی از صمیم قلب ازت تشکر میکنم
            من خیلی ها رو به عنوان تحلیلگر میشناسم ولی همونطور که خودتم گفتی شما یکی از بهترین بازارخونای این مارکتی و این یه اعتماد بنفس کاذب نیست بلکه واقعیته و یه خصوصیت مهم دیگه که در شما دیدیم مدیریت سرمایه است که اکثر فعالین بازار به غیر از رانتی ها ندارن
            نمیدونم که چه نوع اعتقادات و جهان بینی داری ولی من کاری که شما میکنی را این جور نمیبینم که هیچ دستاوردی نداشته باشه.همون مثال عامیانه که از هر دست بدی از همون دستم میگیری
            در هر صورت بخاطر تمام سودایی که با معرفی سهام بهم رسوندی صمیمانه تشکر میکنم
            مطمئنا دوباره یه زمانی از وجودت استفاده خواهیم کرد.امیدوارم بزودی
            در ضمن یکی از آرزوهای من این که از نزدیک میتونستم ببینمت و ازت در تحلیل تکنیکال استفاده میکردم و نکاتی که در ذهنم هست رو میگرفتم و میتونستم ازت راهنمایی بگیرم.فقط یه آرزو
            آخرین ویرایش توسط کاران؛ 2016/02/06, 11:44.

نظر

• احسان147
              عضو فعال
              • Mar 2013
              • 937

اینم یه خبر توپ برای بالاس
              قطار مشهد سال آینده به کربلا می رسد
              ریاست جمهور از اتصال خط آهن مشهد به کربلا در سال آینده و توسعه ریلی کشور خبر داد.
              به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، رئیس جمهور در مراسم آغاز عملیات برقی سازی راه آهن مشهد-تهران در ایستگاه راه آهن مشهد از اتصال ریلی مشهد به کربلا در آینده نزدیک خبر داد و گفت: توسعه صنعت ریلی برون و درون شهری از اهداف دولت است زیرا ریل امنیت و سلامت می آورد.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی با بیان اینکه صنعت ریلی به حفظ محیط زیست، آسایش روحی و روانی، کاعش هزینه های سفر و سوخت می انجامد، افزود: سال گذشته پروژه قطار برقی تهران-قم-اصفهان کلید خورد و امسال نیز پروژه قطلربرقی مشهد-تهران اجرایی می شود.

وی تاکید کرد: دولت بنا دارد صنعت ریلی را به بنادر و مرزها توسعه داده و در این راستا توسعه بندر چابهار و اتصال قطار در اینچه برون به ترکمنستان و اتصال ریلی به آذربایجان و عراق از جمله برنامه های دولت است.

رئیس جمهور افزایش دوبرابری ارزشی پروژه های افتتاحی خراسان رضوی در دهه فجر را نشانگر تحولی بزرگ در کشور دانست و تصریح کرد: ازین فرصت باید برای حرکت سریع به سمت توسعه و اشتغال استفاده کنیم.
              دکتر روحانی وحدت و اتحاد، همدلی و همزبانی، حضور در صحنه، جهاد و فداکاری و اتحاد همه قوای کشور را شرط حرکت به سوی توسعه دانست و ابراز امیدواری کرد: ایرانی آباد و پر نشاط را شاهد باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به انتخابات پیش رو اشاره کرد و گفت: مجلس خبرگان به عنوان مهمترین نهاد حکومتی و مجلس به عنوان مبنای قانونگذاری نقشی موثر در توسعه کشور، اخلاق، مادیت و معنویت دارد.

رئیس جمهور تاکید کرد: هرچه نمایندگان عالم تر، با تجربه تر و کاردان تر باشند و در کنار دولت و قوه قضاییه تحت هدایت رهبری معظم انقلاب حرکت کنند، به نفع کشور و ملت است.

دکتر روحانی ابراز امیدواری کرد: ان شالله سالهای تحریم را جبران کنیم.

در پایان این مراسم از یادبود این پروژه رونمایی و طرحهای دیگر در نیشابور، سبزوار و گلبهار از طریق ویدئو کنفرانس به بهره برداری رسید.

نظر

• پوریای ولی
                عضو عادی
                • Jan 2016
                • 48

یه چیزا متوجه شدید از روزی که کرکره این فروم پایین کشیده شده سهام چه رشدی میکنند(شوخی)

نظر

• b-asgharne
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1055

فکر نمی کنم کرکره فروم پایین کشیده شده باشه صاحب تاپیک گفت اخبار رانتی یا سهم هایی که پشتشون پول وارد شده رو اینجا بگید مقاومت و حمایت هاشون رو تعیین کنیم باهم سود بگیریم. ولی تبدیل شد به فرهنگ لغت مقاومت و حمایت ها آخرش هم یکی اومد طلبکارانه ایشون رو نارحت کرد.مدعیان تشریف بیارند ببینم چه سهم هایی رو اینجا معرفی کرده اند به غیر از چند نفر فقط سوال فقط سوال مشکل اینجاست ما ظرفیت فضای مجازی رو نداریم. کی بی کیه منو کی می شناسه هر چی دلم خواست بگم.
                  از اروم بورس عزیز هم دعوت می کنم به فرومشون برگردند و به سوال و جواب ها اصلا پاسخ ندهند هرکی نارحت شد شد حتی فش هم داد پاسخ ندهند.

برای استارت هم شده با اینکه بعد از معرفی وتجارت، ونیکی، شسینا تصمیم گرفتم دیگه اخبار رانتی رو نگم ولی من بعد سهامی که خبر توشون هست رو فقط معرفی خواهم کرد همینجا و هیچ توضیحی نخواهم داد.
                  سجاد جان (اروم بورس عزیز) بسم الله (چون می دونم رنگ سبز رو دوست داری رنگ من آبیه)

بترانس

نظر

• ابشار
                    عضو فعال
                    • Apr 2013
                    • 1426

جناب b_asgharneمن تعداد زیادی بیمه ملت 4روز پیش خریدم امروز یکی از دوستان گفت میبنده خواستم ازجناب مطلعی مثل شما بپرسم این خبر تاجه حد میتونه درست باشه یا اصلا دروغه

نظر

• پوریای ولی
                      عضو عادی
                      • Jan 2016
                      • 48

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                      فکر نمی کنم کرکره فروم پایین کشیده شده باشه صاحب تاپیک گفت اخبار رانتی یا سهم هایی که پشتشون پول وارد شده رو اینجا بگید مقاومت و حمایت هاشون رو تعیین کنیم باهم سود بگیریم. ولی تبدیل شد به فرهنگ لغت مقاومت و حمایت ها آخرش هم یکی اومد طلبکارانه ایشون رو نارحت کرد.مدعیان تشریف بیارند ببینم چه سهم هایی رو اینجا معرفی کرده اند به غیر از چند نفر فقط سوال فقط سوال مشکل اینجاست ما ظرفیت فضای مجازی رو نداریم. کی بی کیه منو کی می شناسه هر چی دلم خواست بگم.
                      از اروم بورس عزیز هم دعوت می کنم به فرومشون برگردند و به سوال و جواب ها اصلا پاسخ ندهند هرکی نارحت شد شد حتی فش هم داد پاسخ ندهند.

برای استارت هم شده با اینکه بعد از معرفی وتجارت، ونیکی، شسینا تصمیم گرفتم دیگه اخبار رانتی رو نگم ولی من بعد سهامی که خبر توشون هست رو فقط معرفی خواهم کرد همینجا و هیچ توضیحی نخواهم داد.
                      سجاد جان (اروم بورس عزیز) بسم الله (چون می دونم رنگ سبز رو دوست داری رنگ من آبیه)

بترانس

من هم حق رکیش را معرفی میکنم تا یکماه آینده حداقل 50 درصد خواهد داد اول بررسی کنید بعد بخرید چون هر کس مسئول خرید و فروش خودش میباشد

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10185

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post

بترانس

درود بر شما آقای
                        b-asgharne
                        تشکر میکنم از شما بابت لطف و توجهی که به اینجانب دارید.

من در این دو روز در کانال تلگرام مطلب میگذاشتم ،البته کسی نبود 6-7 نفر بود چون کسی از وجود کانال اطلاع نداشت این شش نفر هم من نمیدونم از کجا فهمیده بودند.بهرحال برای دل خودم مطلب میذاشتم.
                        در مورد بترانس هم قبلا یه تحلیل گذاشته بودم با هدف 1800 تومن.

.
                        .
                        .
                        در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        فکر کنم حالا وقت خودروست که خودی نشون بده،ناسلامتی یه وقتی لیدر بازار بود.بالاخره شیر پیرش هم شیره!
                        البته دندوناش ریخته.
                        خودرو عجب خودی نشون داد انصافا نشون داد هنوز دود از کنده بلند میشه.
                        .
                        .
                        .
                        .
                        امروز خدیزل خیلی توجهم رو بخودش جلب کرد.با مقاومت 490 تومن درگیره ولی فردا ممکنه بشکنه
                        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/02/07, 22:14.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• b-asgharne
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1055

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                          جناب b_asgharneمن تعداد زیادی بیمه ملت 4روز پیش خریدم امروز یکی از دوستان گفت میبنده خواستم ازجناب مطلعی مثل شما بپرسم این خبر تاجه حد میتونه درست باشه یا اصلا دروغه
                          سلام
                          متاسفانه در این خصوص اطلاعی ندارم اگر اطلاعاتی دستم رسید چشم خبرتون می کنم.

نظر

• b-asgharne
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1055

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود بر شما آقای
                            b-asgharne
                            تشکر میکنم از شما بابت لطف و توجهی که به اینجانب دارید.

من در این دو روز در کانال تلگرام مطلب میگذاشتم ،البته کسی نبود 6-7 نفر بود چون کسی از وجود کانال اطلاع نداشت این شش نفر هم من نمیدونم از کجا فهمیده بودند.بهرحال برای دل خودم مطلب میذاشتم.
                            ............................
                            درود
                            از اینکه دوباره می بینم به تاپیکتون برگشتیت خیلی خوشحال شدم .
                            راستش تو تلگرام اولین عضو من بودم منتهی دیدم انگار نمی خواهید چیزی بنویسید ازش اومدم بیرون حالا دوباره اومدم 8 امین نفر من هستم چند صفحه قبل هم راجبه تلگرامت نوشته بودم شاید از اونجا متوجه شدند.
                            با آرزی بهترینها
                            بدرود

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

امروز وتجارت خوب خودش رو نشون داد فردا مقاومت 125 تومن رو بشکنه ممکنه بصورت پایدار با روزی سه چهار درصد مثبت قیمت پایانی بالا بره.فردا تدوام خریدار براش خیلی مهمه علی الخصوص روی مقاومت هست.من معتقدم مشکلی در شکستنش نمیتونه داشته باشه،امروز که خوب میخریدنش.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سکه شانس
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1362

[B]شعر زیبای خانه دوست کجاست، فریدون مشیری[/B]

من دلم می خواهد
                                خانه ای داشته باشم پر دوست
                                کنج هر دیوارش
                                دوستهایم بنشینند آرام
                                گل بگو گل بشنو
                                هرکسی می خواهد
                                وارد خانه پر عشق و صفایم گردد
                                یک سبد بوی گل سرخ
                                به من هدیه کند
                                شرط وارد گشتن
                                شست و شوی دلهاست
                                شرط آن داشتن
                                یک دل بی رنگ و ریاست
                                بر درش برگ گلی می کوبم
                                روی آن با قلم سبز بهار
                                می نویسم ای یار
                                [B]خانه ی ما اینجاست[/B]
                                تا که سهراب نپرسد دیگر
                                “خانه دوست کجاست؟ “
                                /////////////////////////////////////////////
                                سجاد عریر شب بخیر...درود
                                منزل نو مبارک...تاریخ یادت نره ریر نوشته هات برن برادر ....18بهمن 94
                                ای کاش فرصت داشتم پا به پات مطلب میذاشتم در تاپیکت...اما خوشحالم منبعد هر جا برم تلگرامت همراه ما هست...
                                شاد باشی...
                                مراقب خودت باش...
                                در پناه خدا باشی...

نظر

در حال کار...
                                X