کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وبیمه هم خوب میخرند دیروز در کانال در موردش حرف زدیم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
✅فکر نمیکنم با این شرایط بازار بالاس پایینی داشته باشه شاید نوسان کنه ولی افت زیاد نه،انتظار فشار خرید براش دارم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
✅واقعا حیفه این وبصادر صف خرید بشه ،این وتجارت شناور بمونه.همچنان به وتجارت معتقدم
سلام آقا سجاد هنوز فاذرهات رو داری یا رد کردی رفت ؟
ولله دروغ چرا تا قبر آاا یک دو سه!
نه ولله فروختم ولی باور کنید چشمم دنبالشه.سهم خوبیه شما که اینقدر روش موندید کمی هم باهاش بمونید به فروش من و بقیه کاری نداشته باشید بشما قول میدم سود خواهید کرد.
واقعا حیفه خدیزل با این بنیادی خوب در این بازار مثبت صف خرید نشه.حیفه
ولله دروغ چرا تا قبر آاا یک دو سه!
نه ولله فروختم ولی باور کنید چشمم دنبالشه.سهم خوبیه شما که اینقدر روش موندید کمی هم باهاش بمونید به فروش من و بقیه کاری نداشته باشید بشما قول میدم سود خواهید کرد.
ما حالا حالاها باهاش میمونیم تا علام سود قراردادهای جدید این قدر پروژه تو عسلویه که پیش دستمونه براش محفوظ نگه داشتن تازه اعلام سودهای قراردهای قبل هنوز مونده.به قول آقا بهنام امثال سهم فاراک فاذر حفاری مپنا صبر میخواد کار پیمانکاری حاشیه سودشون آخرای قرارداد دیدنی میشه چون اویل کار تجهیز کارگاه و یه سری هزینه ها رو متحمل میشن اما خبرهایی داره که کم کم رونمایی میشه!!
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
وسینا هم سهم ارزشمندیه،فکر مکینم توانایی اومدن بالای 200 تومن رو داره.
ولی افتی نداره بنظرم این درجا زدن برای رسیدن به هدف بعدی لازمه
هدف بعدی محدوده 185
.................................................. ...............
چکاوه
برای سرمایه کوچک سهم خوبی بنظر میرسه توان صعود بسیار شارپ داره
..................................................
اصرار فروشندگان بر فروش خکاوه بالاخره شکست خورد الان راحت صف میمونه بدین ترتیب قدرت صعودش بیشتره
کم کم فروشندگان خپارس هم دارند شکست میخورند امروز زیاد عرضه نمیکنند
سجاد جان مپنا که تا بالای 1000 فاصله ای نداره! یعنی فقط 5 درصد میخواد. ریسک به ریواردش میارزه؟
قیمتش بالاست،نمیدونم الان هدفش رو فراموش کردم ولی فکر کنم حداقل هدف رو 1300 تومن رو در نظر گرفته بودیم.تحلیلش رو گذاشته بودم .الان نمیتونم پیداش کنم.ولی اینا باور کنید خیلی بالا میرند بذار قراردادهای اینا رو بشه،بنظر من سهامداری با رعایت حد ضرر سود ده میتونه باشه.
نظر