کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شرکت سراميک هاي صنعتي اردکان در گزارش اولین پیش بینی خود سود هر سهم منتهی به 95/ 12 /30شرکت را مبلغ 3,443 ریال اعلام نموده است این در حالی است که نسبت به سال مالی مشابه قبل با افزایش 36 درصدی همراه بوده است. برخی دلایل این تعدیل مثبت شامل افزایش 18 درصدی فروش ، افزایش 29 درصدی سود عملیاتی ،افزایش 67 درصدی درآمد سرمایه گذاریها - غیر عملیاتی می باشد.
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
✳️شنفت
آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده شرکت نفت پارس
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 15:00 روز شنبه مورخ 1394/12/08 درمحل تهران، بلوار ميرداماد، بين بزرگراه مدرس و خيابان نفت، شماره 346، ساختمان نفت پارس برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
کم کم این حسینا هم داره خودش رو نشون میده ،امروز با مقاومت 45500 ریال درگیره،ولی یحتمل یا امروز یا با اندکی نوسان میشکنه ،با شکست اون فشار خرید مضاعف میشه یه مقاومت هم حوالی 52850 ریال داره اون رو هم بشکنه، روندش مطمئن تر میشه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
استاد امکانش هست یک نگاهی به غبشهر با توجه به افزایش سرمایه اش بیاندازین؟
ممنون
درود
اگه داریش نگه دار،روند صعودی خوبی داره.
اگه اون موج شماری که من کردم درست باشه این احتمالا در موج 5 هست و هدفش شکستن 1700 تومن خواهد بود البته این هدف زمانبر و با موج های صعودی بلند و اندک اصلاحی خواهد بود.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
A B, [16.02.16 15:28]
ذوب مفت ترین سهم بازار به نظر من 633 % از تجدید ارزیابی زمین افزایش سرمایه دارد که من تا حالا ندیدم سازمان بورس با افزایش سرمایه زمین مخالفت کند یعنی با فرض افزایش سرمایه قیمتش امروز بیست و هفتم بهمن حدودا 439 ریال در صورتی که در زمان رکود بازار هم در گروه فلزات هیچ سهمی زیر 70 تومان را ندید.به نظر من رشدی بین 50 تا 100 درصد را با توجه به شرایط بازار می تواند در صورت عملیاتی شدن افزایش سرمایه تجربه کند.ضمن اینکه شنیده شده بعد از افزایش سرمایه قرار است از فرابورس به بازار اول رود و در بورس لندن هم وارد شود و همچنین شنیده می شود قرار است ذوب را به سرمایه گذاران ژاپنی بفروشند.به نظر من در این بازار رشد کرده کم ریسک ترین سهم بازار.
درود
اگه محاسبات ایشون درست باشه در این قمیت ها هم برای شرکت در مجمع افزایش سرمایه با خرید پله ای ارزشمنده.
کم کم این حسینا هم داره خودش رو نشون میده ،امروز با مقاومت 45500 ریال درگیره،ولی یحتمل یا امروز یا با اندکی نوسان میشکنه ،با شکست اون فشار خرید مضاعف میشه یه مقاومت هم حوالی 52850 ریال داره اون رو هم بشکنه، روندش مطمئن تر میشه.
سلام سجاد جان
صبح بخير اميدوارم روز خوب و پربارب براي شما و همه دوستان باشه. ممنون بابت همه راهنماييهايي كه بصورت خالصانه انجام ميدي
غمارگ هم یه هدف 700 تومن نشون میده،اوناییکه میخواند در شروع روند بخرند یکی از نشانه های اومدن بالای 553 تومن خواهد بود.
خکاوه با صف فروش بالای ده میلیون دیروزش و بازگشایی شناور اندک منفیش نشون میده فروشنده هاش دنباله رو هستند و فروشنده مصممی نداره بیشتر نوسانگیر چند درصدی باید باشند.بهرحال باید این زهر فشار فروش گرفته بشه و علایمی از فشار خرید مجدد از خودش نشون بده.فعلا این فروشنده ها ترسو با روند سهم بازی میکنند.
خوشم اومد،امروز خکاوه واقعا امیدوارنه معامله شد امیدوارم تا آخر وقت اینجوری ادامه بده.خوبه.هرچقدر بالای 155 تومن بمونه خوبه
پس از واکنش به مقاومت مهم 260 تومن اکنون حرکت بسمت هدف بعدی سهم در جریانه.
انتظار دارم سهم تا 400 تومن هم بره ولی در محدوده 320تا 330 تومن مقاومت قویی داره که انتظار دارم با اندکی واکنش بشکنه.
نظر