orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b-asgharne
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1052

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود
    همون دیگه ،من با این نوع حرف ها مشکل دارم.
    .................................................. ...................
    حالا اینا سهم هایی هستند که من یادمه مطمئنا سهم های زیادی بودند که غیب شده اند.

کلا این آقا که به نظرم همشهری هم هست رو مخ مخاطبان کار می کنه از عکسهایی که واسه آواتار استفاده می کنه تا بمباران مطالبی که پشت سرهم و اغلب تکراری و سرانجام دعوت به گوش کردن موسیقی جوری رفتار می کنی که گویی خودش یه آدم بخصوصیه که همه چیز رو می دونه اشتباه در کارش نیست و علمیه (البته من می گم کارش یعنی کنترل مخاطب علمیه) و کاری می کنه که مخاطب مخش قفل بشه و فرصت فکر کردن نداشته باشه. تازه آخرش میگه به حسابم پول بریزید و این آخرین راهکاره کنترل طرفه.
    چون مخاطب با خودش میگه عجب آدم خوبیه خواستید بدید نخواستید ندید در حالی که طرف مزدشو با همین تریدهای گروهی گرفته و یک نوع ترفند منحرف کردن ذهن طرفه

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10175

در اصل توسط آذر پست شده است View Post
      سلام
      در صورت امكان لطفا نظرتون رو در مورد بكاب و كفرا بفرماييد.
      درود

بکاب از نظر من بعد از یه صعود تا 1500تومن وارد اصلاح شده ولی بنظرم میاد آخرهای اصلاح باشیم.من فکر میکنم این سهم در اینده قیمت های بالای 1500تومن رو میتونه ببینه ولی ممکنه این قیمت با اعمال افزایش سرمایه تغییر بکنه.این سرمایه کمی داره ،بنظرمن تا زمانیکه زیر 1050 تومن هست هنوز در اصلاحه ولی بالای اون بره میشه گفت وارد روند صعودی شده.
      شاید در کوتاه مدت اذیت کنه یا اصلاح داشته باشه ولی من در آینده بلند مدت فکر میکنم اهداف خوبی داره،البته من فکر میکنم این باید حتما افزایش سرمایه بده ،با این احتمال ،ممکنه در قیمت هایی افزایش سرمایه بده و طوری بازگشایی بشه که اگه قیمتش محاسبه بشه بدون افزایش سرمایه بالای 1500تومن باشه.فعلا در اصلاح هست ولی شدت اصلاح تا زمانیکه بالای 750 تومن هست کم هست ولی با شکست اون ممکنه کمی فشار فروش بیشتر بشه.اونم میشه حد ضرر.
      کفرا هم بنظرم اومد در یه موج اصلاحی متوسط چهار طی مسیر میکنه،خیلی افت کرده،هنوز در اصلاحه ولی بالای 1020 تومن بیاد وارد روند میشه.احتمالا آخرهای اصلاح باشه.
      من فکر میکنم اگه دیگه زیر 700تومن نیاد میتونه صعود خوبی بکنه .نمودارش گرچه در اصلاحه و هنوز وارد روند صعودی نشده ولی خیلی جذابه.فعلا با حد ضرر 700تومن نگه دار ترجیحا شکست اون با خبر بدی باشه میشه حد ضرر وگرنه کم حجم بشکنه و خبری هم نباشه ممکنه دوباره برگرده.
      نشانه های شروع روند یکیش اومدن بالای 900 تومنه.

در اصل توسط H.J.RAD پست شده است View Post
      سلام و صبح بخیر
      لطفا نظرتون رو در مورد شتران در قیمت 330 بفرمایید.
      ممنون
      درود
      زیاد روی پالایشی ها فعال نیستم،شتران یا هر سهم پالایشی دیگه در دو حالت میتونه صعود کنه یا باید بازار مثبت قوی باشه یا قیمت جهانی نفت اونقدر صعود کنه که برای اینها تاثیر زیادی در سودشون داشته باشه.
      بنابر این الان فقط با بازار مثبت میتونه بالا بیاد ولی من فکر میکنم هر نوسانی با بازار مثبت داشته باشه تا زمانیکه زیر 450 تومن باشه هنوز در روند نزولی و اصلاحه.
      من فکر میکنم هنوز اصلاحش تموم نشده.
      شکست 300 تومن میتونه فشار فروش برای سهم بیاره.

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
      سلام اگر فرصتی داشتین در مورد بترانس تحلیلی داشته باشین تشکر
      درود

بترانس روی 1000تومن با مقاومت خیلی مهمی دست و پنجه نرم میکنه بنظر من شکست این مقاومت یه مسیر همواری رو برای صعود در اختیار بترانس قرار میده،احتمال شکست بالاست گرچه الان بالای اون قیمت هست ولی اکنون به اون مقاومت واکنش نشون میده.فکر میکنم حرف هایی در آینده برای گفتن خواهد داشت.

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
      سلام
      نظرتون در مورد خدیزل چیه ؟تا کجا میتونه بره بالا ؟
      درود

نمیدونم ولله این دیتای بلندی نداره،یا باید با بازار هماهنگش کنی یا روی اعداد رند و یا با پی بر ایی ،براش هدف در بیاری.
      مثلا همین 440 تومن میتونه یه مقاومت براش باشه ولی من نمیدونم این هدف هست یا نه؟اینو بازار و مسایل بنیادی خواهد گفت.

در اصل توسط mshatc پست شده است View Post
      سلام جناب ارومبورس. ببخشید باز هم مزاحمتون میشم. به نظرتون فنوال از نظر تکنیکال و با شرایط فعلی میتونه 100 ببینه؟
      درود

من نظرم رو با تعیین حد ضرر دوبار گفته ام.

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
      جناب ارو بورس من نمیدونم اصلا چرا یهویی 20تا کتوکا خریدم چشمو گرفت هرچند خریدارای خوبی داره ولی جلو رشدشو فکر کنم گرفتن هرچند همگروهاش کولاک کردن ومقاومتا راشکستن نظزشما چیه متشکر
      درود
      سهم بدی نیست داره به مقاومت 485 تومن واکنش نشون میده. احتمال اینکه برگرده و دوباره بشکنه وجود داره شایدکمی بازی کنه .تا زمانیکه زیر 420 تومن نیومده این نظر پابرجاست.

در اصل توسط s400 پست شده است View Post
      با سلام وعرض خسته نباشید ... جناب اروم بورس عزیز روند فلوله رو چطور میبینید ؟
      درود

نظرم رو بارها گفته ام ،نگهش دار.
      .
      .
      .
      .
      خسته شدم.
      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/01/10, 20:19.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• م-ع
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 92

با سلام
        نظرتون را راجع به ثنوسا می خواستم بدونم.به نظر شما تا کجا افت می کنه؟
        با تشکر

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3356

در مورد ثباغ نظری ندارید؟

نظر

• احسان147
            عضو فعال
            • Mar 2013
            • 937

سیگنال بورس :به گزارش خبرنگار ایسنا، بازار فلزات معدنی که با سرعت گرفتن رشد اقتصادی چین در سال‌های اخیر رونق خوبی گرفته بود، نزدیک به دو سال است که با افول همراه شده و دلیل اصلی این ركود نیز کاهش رشد اقتصادی بزرگ‌ترین کشور مصرف‌کننده این فلزات یعنی چین است.

این کشور که از بزرگ‌ترین تولیدكنندگان و صادركنندگان فولاد هم به شمار می‌رود، در مدت اخیر برای فروش محصولات فولادی خود نیز با معضل بزرگی روبرو شده و همین امر سبب شده است که تولیدكنندگان این کشور دست به دامپینگ‌ بزنند، اما در مقابل، کشورهای دیگر نیز برای حمایت از تولیدكنندگان خود تعرفه‌های سنگینی روی فولاد چین وضع کرده‌اند.

همین امر سبب شد تا میزان تولید فولاد در این کشور و به تبع آن تقاضای سنگ آهن هم کاهش یابد و با توجه به کاهش تقاضا و افزایش عرضه سنگ آْهن، قیمت این سنگ معدنی با افت زیادی همراه شد.

از سوی دیگر با توجه به تحریم بودن ایران، قیمت فروش سنگ آهن ایران پایین‌تر از قیمت واقعی خود بود و همین امر بستر سواستفاده برخی از موسسات را برای اعلام قیمت غیرواقعی سنگ آهن ایران فراهم کرد.

این در حالی است که در روزهای پایانی سال 2015، قیمت سنگ آهن باز هم روند صعودی گرفت و سبب شد تا امید جدیدی در بازار ایجاد شود.

شاخص قیمت سنگ آهن ایران نیز در 9 هفته از 52 دلار به حدود 35 دلار رسیده بود، در هفته‌های اخیر بازهم صعودی شد و بر اساس آخرین اعلام موسسه بین‌المللی متال بولتن شاخص قیمت سنگ آهن ایران در 6 ژانویه 2016 برابر 39 دلار و 50 سنت است و اگر این روند ادامه یابد، می‌توان پیش‌بینی کرد که در هفته آینده این شاخص از مرز 40 دلار به ازای هر تن عبور کند.

هرچند که برخی کارشناسان معتقدند که این افزایش قیمت مقطعی است و در سال جاری میلادی نیز آینده روشنی برای سنگ آهن دیده نمی‌شود.

از سوی دیگر کامران وکیل – دبیراتحادیه تولیدكنندگان و صادركنندگان مواد معدنی – به ایسنا گفته بود که با آغاز تعطیلات چینی‌ها در 20 فوریه بار دیگر تقاضا و قیمت‌ها کاهش خواهد یافت.

البته برخی منابع خبری و کارشناسان معتقدند که در آینده نزدیک هند می‌تواند جایگزین چین شود و با سرعت گرفتن رشد اقتصادی هند، تقاضا برای فلزات معدنی در بازار افزایش یافته و می تواند موجب تقویت قیمت‌ها شود، البته باید دید که هند تا چه اندازه می‌تواند در این عرصه موفق عمل کرده و بر بازار تاثیرگذار باشد
            http://www.tsesignal.com/%D8%AE%D8%A...%AA-%D8%B4%D8%

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10175

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post

کلا این آقا که به نظرم همشهری هم هست رو مخ مخاطبان کار می کنه از عکسهایی که واسه آواتار استفاده می کنه تا بمباران مطالبی که پشت سرهم و اغلب تکراری و سرانجام دعوت به گوش کردن موسیقی جوری رفتار می کنی که گویی خودش یه آدم بخصوصیه که همه چیز رو می دونه اشتباه در کارش نیست و علمیه (البته من می گم کارش یعنی کنترل مخاطب علمیه) و کاری می کنه که مخاطب مخش قفل بشه و فرصت فکر کردن نداشته باشه. تازه آخرش میگه به حسابم پول بریزید و این آخرین راهکاره کنترل طرفه.
              چون مخاطب با خودش میگه عجب آدم خوبیه خواستید بدید نخواستید ندید در حالی که طرف مزدشو با همین تریدهای گروهی گرفته و یک نوع ترفند منحرف کردن ذهن طرفه
              درود
              وقتی یه نفر در ساعات انجام معاملات با پست هایی که ،کلمه ها و جملات اغواکننده ای مانند "این سهم بهترین سهم بازاره" ، "این سهم بالا نره کل بازار بالا نمیره"، "بزودی در صف خرید قفل میشه"،"فروشندگان بزودی پشیمان خواهند شد"،" تمامی سهم های گروه با این سهم عوض شود" پشت سر هم مخاطب رو بمباران میکنه یعنی عملا مخاطب رو هیپونیزم کرده و فرصت تفکر ،تحقیق و بررسی رو از اون میگیره.اینجا دقیقا جاییست که اگر تحلیل درست نباشد به جرات میگم 99درصد خریدران با این تحلیل زیان شدید خواهند کرد.
              چرا که وقتی یک نفر اینطوری از سهم تبلیغ میکنه "که چنین هست و چنان هست ، فروشندگان پشیمان خواهند شد، اله و بله ..." دیگه وقتی سهم منفی شد فکر اون فرد با جملات اغواکننده پر شده و نمیتونه سهمی رو که با دید سود حداقل صددرصدی و دو برابر شدن سرمایه خریده حالا با زیان بفروشه.
              بنابراین اکثر کسانیکه با این تبلیغ ها سهم میخرند بیشترشون در صورت اشتباه بودن تحلیل ،نمیتونند بموقع از سهم خارج بشند و پس از سهامداری طولانی و تحمل زیان سنگین در پایین ترین قیمت سهم رو می فروشند.
              آخه چطوری میشود سهمی که تا دیروز "اله و بله بود و تمامی سهم ها رو باید فروخت و این سهم رو خرید "،امروز بدلیل شکستن حد ضرر ،براحتی بتوان فروختش؟ نه کار هر کسی نیست که بتونه در این شرایط با شکستن حد ضرر بفروشه.
              یادم نمیره تو سایت همسایه چرخی میزدم یهویی خودم رو در تایپک این آقا یافتم ،دیدم چنان بیمه میهن رو تبلیغ میکنه که بیا و ببین.اومدم دیدم بیمه میهن روی مقاومته اونم مقاومت اساسی.
              گفتم مگه خل شدم روی مقاومت بخرم ،بذار حداقل بشکنه بعد بخرم.این آقا دوباره سه باره مطلب زد که آقا این سهم اله میشه بله میشه،بالاخره این پست ها ما رو تحت تاثیر قرار داد با خودمون گفتیم شاید هم این تحقیق زیاد کرده ، درست میگه بخریم،اقا ما خریدیم.بقرآن بمحض اینکه من در مثبت خریدم چنان با کله اومد منفی ،انگار منتظر خرید من بود.اقا من فرداش فکر کنم با زیان هفت هشت درصدی با کارمزد ردش کرد رفت.گفتم من دیگه غلط بکنم حین بازار تحت تاثیر حرفای یکی دیگه قرار بگیرم.
              حالا شما فکرش بکنید یه نفر تازه کار در مقابل این حرفها قرار بگیره،آخرش چی میشه؟
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/01/10, 23:10.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

جداي از همه اين حرف ها كه منم قبول دارم ولي يك چيزو همه بيان مي كنند و اينه كه سهمي رو انتخاب مي كنه كه واقعا بنياديش در حال تحوله...مثلا من به شخصه از لسرما و كازي كه معرفي كرد خيلي سود كردم....چند سال پيش با گروهي توي همين سايت كار مي كرديم به نام اداف كه نمي دونم تهش چي شد و هر كي به هر كي شد!! يه شعار خوب داشتيم كه اشكبوس ي گفت و اون اين بود كه " در ساعت بازار انتخاب سهم ممنوع" و سهام رو از شب قبلش با روش خاصي چينش و انتخاب مي كرديم...توي اون دوره من موفق ترين تريد هامو داشتم...نه به علت انتخاب سهام خوب...بلكه پايبند بودن به استراتزي ..

عمده مردم هميشه جو گيري رو دوست داشتن و دارن...بهشون اون چيزي رو بايد داد كه دوست دارن...
                بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10175

امروز ذوب رو زیر نظر بگیرید دقیقا روی حمایت هست ،ببینیم میتونه برگرده.
                  حفاری،فاراک صف خرید شد حالا نوبت فاذره.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10175

دیروز من یه ناخنکی به شلیا زدم،اول صبحی فروشنده عجول داره ولی من امیدوارم با گذشت زمان خریدار براش بیاد

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10175

شکربن هم بنظر فشار خرید داره

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10175

امروز خودرو فشار خرید خوبی داره،البته درستش اینه که امروز در مثبت فروشندگان زیاد قوی نیستند،ببنیم مقاومت 175 تومن رو میشکنه یا نه؟بنظرم احتمال شکست بالاست.

نظر

• farin
                          عضو عادی
                          • Feb 2015
                          • 82

كگازچي؟؟منتظريم اوم جان

نظر

• banima
                            عضو عادی
                            • Aug 2013
                            • 276

ارزش معاملات قابل توجه هست

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10175

غفارس یه میلیون صف خرید داره،طرف نوشته غفارس در صف خرید قفل شده.:))
                              آخه یه میلیون چیه که قفل بشه؟ میدونی چرا اینجوری میگه ،چون احتمالا خودش داره فقط میخواد خریدار برای سهم بیاره واسه همین از کلمات اغراق آمیز و غلوکننده استفاده میکنه.
                              در مورد لبنیاتی دیروز مطلب گذاشتیم.
                              در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                              من فکر نمیکنم روند صعودی گروه لبنی تموم شده باشد اونایی که دارند کمی صبوری کنند.

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

جناب اروم بورس شما واگرایی مثبت جایی ندیدین توی نمودارا این روز ها...
                                بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X