کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خزامیا هنوز به تحلیل دیروزی معتقدم ولی گاماس گاماس
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
ذوب انصافا با این افزایش سرمایه 380 درصدی از تجدید ارزیابی حقش این قیمت ها نیست زیر 190 تومن بیاد،باز هم میخرم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
در مورد وتوکا دیروز مطلبی نوشتم،امروز روی خط روند نزولی قرار داره برخی ها ممکنه بگند هنوز نشکسته ولی من احتمال شکست رو بالا میدونم
وبملت واقعا سهم کندیه من امروز کمی برداشتم چون نمودارهام میگند باید یه تغییرات مثبتی از خودش نشون بده.
بالای 200 تومن بیاد بنظرم بایستی براش فشار خرید بیاد البته مقاومت های زیادی داره یکیش حوالی 204 تومنه.
نمودارهای من عدد 230 تومن رو نشون میده.فعلا با سهم هستم در دوحالت خروج میزنم یک جو بازار خراب بشه(حاکمیت ناامیدی) دوم شکست 187 تومن.
درود
نصف حجم اون روزی رو هنوز دارم،یه مقدارش رو مجبور شدم با یه سهم دیگه عوض کنم.
بيمه ميهن رو زیر 100 توصیه برای خرید داشتم داره صف خرید میشه در 109 تومان مقاومت 110 داره اگر پر قدرت رد بشه هدف بعدی می تونه 120 باشه جزء 3 گزینه برتر گروه بیمه است
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
اگر بانک صادرات بتونه 95 را پرقدرت رد کنه همه بانکیها و حتی کلیت بازار مثبت خواهد شد.
اگر این دفعه وضعیت بازار دوباره رکودی شد به نظرم از تجارت خارج بشید کلا از سهامی که تحرک ندارند و منتظر بشید قیمت ها کمی به تعادل رسید تو سهامی که بنیادی مشکلی ندارند و مورد توجه بازارند وارد بشید.
به نظرم پول به طرف سهام بزرگ که می ره با اولین رشد حقوقیها ازش سوء استفاده می کنند پولشون رو خارج می کنند و باعث وحشت سهامداران خرد می شن بعد اونها هم دست به فروش می زنند و اینه که شاخص کل پرنوسان شده ولی شاخص هم وزن وضعیت بهتری داره و به نظرم شاخص هم وزن تا 10600 فعلا بره و شاخص کل هم شاید تا 63999 و هرچند زوده ولی در صورت ادامه حرکت تا 65999 می تونه پیش بره اگر بی پولی حقوقی ها اجازه بده (تخفیف دادیم شاخص تشویق بشه). حالا نپرسید چیه اقتصاد درست شده بالاخره یه علتی پیدا خواهد شد
مثلا دهه ههههههههههههههههههههههههه فجر
انتخابات تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت خبرگان
انتخابات تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مجلس
یا مثلا ورود سهامدارن ننننننننن خارجی
سفر روحانی به فرانسه ووووووووووووو
یا عذر خواهی از عربستات به خاطر دزدیدن تلفن سفارت توسط یک بسیجی و خرید شرکت آرام کو توسط بنیاد مستضعفان;)
ببخشید بی نمکیش زیاد شد
دوستان گل خسته نباشید...کسی از دوستان این تاپیک خچرخش رو نداره !؟؟؟ فکر میکنم در تاپیک خچرخش در فروم بورسی و فروم تالار بورس به اندازه کافی صحبت شده درباره این سهم و برنامه افزایش سرمایه اش !
ولی اینکه چرا تو این تاپیک خاطرخواه نداره با اینکه اکثر دوستان این تاپیک دنبال سهم های کم ریسک هستند واقعا برام جای سوال داره ! بنظرم ارزش ریسک داره این سهم کم شناور پر امید با بنیاد !
نظر