orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • H.samimi
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 2092

پاسخ : orumbourse channel

سجاد خان کفرا بخریم؟

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10175

خزامیا حتی یه روز هم منفی نمیتونه بخوره،همچنان به 220 تومن هدف حداقلی قبل افزایش سرمایه اعتقاد دارم ولی اعتقاد دارم یه رالی صعودی هم ممکنه بعد افزایش سرمایه داشته باشه.بایددید چند باز میکنه اگه زیر 100تومن باشه خریدار و صف خرید داره.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10175

توی پست های قبلی هم گفته ام الان نتونستم پیدا کنم اعتقاد به حفاری بالای 900 تومن دارم ولی در مدت بالای یک سال .ممکنه تا اونجا موج صعودی و اصلاحی اندکی داشته باشه ولی به اون قیمت ها خواهد رسید.
        فعلا فکر میکنم با این موج صعودی ممکنه تا 600 هم بره.ولی شارپ یا نوسانیش رو نمیدونم
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10175

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
          سجاد خان کفرا بخریم؟
          با حد ضرر 870 تومن بخر ،اخرین باری که نگاهی به کفرا انداختم قیمت های بالای 2 هزار تومن دیدمش.البته با نوسانات
          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/02/03, 10:27.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10175

چیز بدی توی نمودارهای رمپنا نمیبینم،هنوز هم به تحلیل قبلی اعتقاد دارم ولی چون روزگذشته عرضه زیادی صورت گرفته ممکنه بخاطر اون کمی خریدارها ترسیده باشند ولی هنوز توان صعود و اومدن بالای 1000 تومن رو گاماس گاماس داره.حد ضرر 830 تومن.

نظر

• لوئیز
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 81

سلام آروم بورس عزیز اگه در کنار تحلیلهات نمودار هم باشه خیلی خوب میشه

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10175

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                خوب سجاد جان تا حالا شد
                وتجارت
                ونیکی
                ورنا خکاوه خزامیا (به خاطر خساپا)
                خساپای شنبه یا یکشنبه، که باز خواهد شد

من از فاراک و خکاوه هم خارج شدم خساپا وسوسه ام کرد ولی به جای نشستن تو صف خساپا وتجارت رو انتخاب کردم
                کنور هم تا هر جا بره باهاش می رم بعدش با یکی از بالایی ها عوضش می کنم
                فاذر حرکتش نوسانی و صعودی خواهد بود فاراک هم یکی دو روز فرصت خرید به نظرم بدهد
                درود بر شما دوست عزیز که قدم هایی رو در راستای اهداف تایپک که نهایتا سود به تمامی خوانندگان تایپک میرسونه بر میدارید.
                من موافق اینم که خساپا روز بازگشایی فرصت خرید بده باید خریدش.درمورد خکاوه و خزامیا وتجارت زیاد نوشته ایم،ونیکی رو هم بررسی میکنم

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10175

یه نگاه سریع به نمودارهای ونیکی انداختم بد هم نیست.چیز زیادی از بنیادیش نمیدونم ولی نمودارش روند صعودی قابل اطمینانی داره.حد ضرر باید روی 145 تومن باشه.
                  فعلا داره به مقاومت 175 تومن واکنش نشون میده ،ولی توان صعود و شکستن اون مقاومت رو داره،بنظرم اومد در یه موج پنجمی حرکت میکنه که اگه درست باشه هدفش شکستن 250 تومن خواهد بود.

نظر

• farin
                    عضو عادی
                    • Feb 2015
                    • 82

اروم بورس جان خسنه نباشید ..من دیگه سوال نمیکنم فقط اگر خبر بدرد بخوری داشتم میگم ممنون

نظر

• H.samimi
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 2092

سجاد جان
                      بکاب هم افزایش سرمایه 1300 درصدی از تجدید داره و میشه توی لیست آوردش

نظر

• farin
                        عضو عادی
                        • Feb 2015
                        • 82

معاملات سهم ثنوسا

نشون میده بازدهی بالایی در انتظار سهمه..

به نظرم این روزها فرصت خریده ..

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10175

در اصل توسط farin پست شده است View Post
                          اروم بورس جان خسنه نباشید ..من دیگه سوال نمیکنم فقط اگر خبر بدرد بخوری داشتم میگم ممنون
                          مسله سوال نیست که.هدف اینجا اینه که بتونیم سودی به هم برسونیم.
                          به ولله من تا حالا فکر کنم شاید به 500 سوال یا بیشتر در سایت های مختلف و تایپک های مختلف جواب داده ام حالا درست و غلطش رو کاری ندارم یه ریال هم عایدی برای من نداشته ولی چیزی که منو عصبانی میکنه اینه که در بالاترین قیمت طرف از من تحلیل خواسته من گفته ام بفروش و پس از شش ماه دوباره از من تحلیل خواسته اونم بعد از چهل و 50 درصد ریزش.خب بابا تو که به حرف دیگران اهمیتی نمیدی چرا وقت منو تلف میکنی.
                          نه تنها این ،بیشتر سول کنندگان اینطوریند.
                          "حالا بذار از اینم یه سوالی بکنیم ببینیم نظر این چیه".
                          اخه عزیز من این سوال ها ممکنه برای شما راحت باشه ولی برای جواب دادنش من باید وقت بذارم نمودارها رو بررسی کنم بنیادیش رو چک کنم.اگه سهم 50 درصد ریزش بکنه شما فروشنده نیستی دیگه از من سوال نکن.باز عمل کنند آدم ناراحت نمیشه.
                          ضمن اینکه کسی سوال کرد منم جواب دادم چه نفعی برای تایپک خواهد داشت.
                          هدف باید این باشه سهمهایی که روند صعودی قوی دارند رو بشناسیم و سود کنیم.همین
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/02/03, 10:52.

نظر

• farin
                            عضو عادی
                            • Feb 2015
                            • 82

ممنون دوستت داریم سجاد خان

نظر

• farin
                              عضو عادی
                              • Feb 2015
                              • 82

سجاد جان این تحلیلو قبول داری؟؟http://bourse24.ir/articles/14926/

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10175

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                                سجاد جان
                                بکاب هم افزایش سرمایه 1300 درصدی از تجدید داره و میشه توی لیست آوردش
                                از نمودار بلند مدتش خوشم میاد قبلا هم یکی از دوستان پرسیده بود،گفته بودم جونی برای نزول نداره.
                                بالای 900تومن بیاد اولین سیگنال صعود میده ولی رشد سیگنال اصلی رو با اومدن به بالای 1050تومن میتونه داشته باشه.
                                سهم کوچیکه و ممکنه وارد روند شد دیگه نشه حجم زیاد ازش خرید.

نظر

در حال کار...
                                X