کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خزامیا حتی یه روز هم منفی نمیتونه بخوره،همچنان به 220 تومن هدف حداقلی قبل افزایش سرمایه اعتقاد دارم ولی اعتقاد دارم یه رالی صعودی هم ممکنه بعد افزایش سرمایه داشته باشه.بایددید چند باز میکنه اگه زیر 100تومن باشه خریدار و صف خرید داره.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
توی پست های قبلی هم گفته ام الان نتونستم پیدا کنم اعتقاد به حفاری بالای 900 تومن دارم ولی در مدت بالای یک سال .ممکنه تا اونجا موج صعودی و اصلاحی اندکی داشته باشه ولی به اون قیمت ها خواهد رسید.
فعلا فکر میکنم با این موج صعودی ممکنه تا 600 هم بره.ولی شارپ یا نوسانیش رو نمیدونم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
چیز بدی توی نمودارهای رمپنا نمیبینم،هنوز هم به تحلیل قبلی اعتقاد دارم ولی چون روزگذشته عرضه زیادی صورت گرفته ممکنه بخاطر اون کمی خریدارها ترسیده باشند ولی هنوز توان صعود و اومدن بالای 1000 تومن رو گاماس گاماس داره.حد ضرر 830 تومن.
خوب سجاد جان تا حالا شد
وتجارت
ونیکی
ورنا خکاوه خزامیا (به خاطر خساپا)
خساپای شنبه یا یکشنبه، که باز خواهد شد
من از فاراک و خکاوه هم خارج شدم خساپا وسوسه ام کرد ولی به جای نشستن تو صف خساپا وتجارت رو انتخاب کردم
کنور هم تا هر جا بره باهاش می رم بعدش با یکی از بالایی ها عوضش می کنم فاذر حرکتش نوسانی و صعودی خواهد بود فاراک هم یکی دو روز فرصت خرید به نظرم بدهد
درود بر شما دوست عزیز که قدم هایی رو در راستای اهداف تایپک که نهایتا سود به تمامی خوانندگان تایپک میرسونه بر میدارید.
من موافق اینم که خساپا روز بازگشایی فرصت خرید بده باید خریدش.درمورد خکاوه و خزامیا وتجارت زیاد نوشته ایم،ونیکی رو هم بررسی میکنم
یه نگاه سریع به نمودارهای ونیکی انداختم بد هم نیست.چیز زیادی از بنیادیش نمیدونم ولی نمودارش روند صعودی قابل اطمینانی داره.حد ضرر باید روی 145 تومن باشه.
فعلا داره به مقاومت 175 تومن واکنش نشون میده ،ولی توان صعود و شکستن اون مقاومت رو داره،بنظرم اومد در یه موج پنجمی حرکت میکنه که اگه درست باشه هدفش شکستن 250 تومن خواهد بود.
اروم بورس جان خسنه نباشید ..من دیگه سوال نمیکنم فقط اگر خبر بدرد بخوری داشتم میگم ممنون
مسله سوال نیست که.هدف اینجا اینه که بتونیم سودی به هم برسونیم.
به ولله من تا حالا فکر کنم شاید به 500 سوال یا بیشتر در سایت های مختلف و تایپک های مختلف جواب داده ام حالا درست و غلطش رو کاری ندارم یه ریال هم عایدی برای من نداشته ولی چیزی که منو عصبانی میکنه اینه که در بالاترین قیمت طرف از من تحلیل خواسته من گفته ام بفروش و پس از شش ماه دوباره از من تحلیل خواسته اونم بعد از چهل و 50 درصد ریزش.خب بابا تو که به حرف دیگران اهمیتی نمیدی چرا وقت منو تلف میکنی.
نه تنها این ،بیشتر سول کنندگان اینطوریند.
"حالا بذار از اینم یه سوالی بکنیم ببینیم نظر این چیه".
اخه عزیز من این سوال ها ممکنه برای شما راحت باشه ولی برای جواب دادنش من باید وقت بذارم نمودارها رو بررسی کنم بنیادیش رو چک کنم.اگه سهم 50 درصد ریزش بکنه شما فروشنده نیستی دیگه از من سوال نکن.باز عمل کنند آدم ناراحت نمیشه.
ضمن اینکه کسی سوال کرد منم جواب دادم چه نفعی برای تایپک خواهد داشت.
هدف باید این باشه سهمهایی که روند صعودی قوی دارند رو بشناسیم و سود کنیم.همین
سجاد جان
بکاب هم افزایش سرمایه 1300 درصدی از تجدید داره و میشه توی لیست آوردش
از نمودار بلند مدتش خوشم میاد قبلا هم یکی از دوستان پرسیده بود،گفته بودم جونی برای نزول نداره.
بالای 900تومن بیاد اولین سیگنال صعود میده ولی رشد سیگنال اصلی رو با اومدن به بالای 1050تومن میتونه داشته باشه.
سهم کوچیکه و ممکنه وارد روند شد دیگه نشه حجم زیاد ازش خرید.
نظر