orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
    دمت گرم نفروختم ولی دست به ماشه بودم

درود
    برای چی میفروشی؟!من که هر روز ازش مطلب میزنم،تا توجه همه بهش جلب بشه.هدف حداقلی 350 تومنه.اونم حداقلی چون اونجا مقاومت قویه اونجا رو ردکنه که بنظرم با نوساناتی باید رد کنه شاید 470 تومن رو هم ببینه.اینجا چون مقاومت زیاد داره،حرکتش اینجوریه در 293 تومن هم مقاومت داره در 310 تومن هم مقامت داره کلا ناحیه پرمقاومتیه ولی بنظرم گاماس گاماس میشکنه.
    .
    .
    .
    .
    اون دوستانیکه تمایل دارند عضو کانال شوند،آدرس کانال رو در امضاء گذاشته ام.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Rudel
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 2164

اونس 1192 خیلی شارپ داره میره بالا

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

ظاهرا نمیشه توی امضا ،آدرس تلگرامی گذاشت.خلاف مقرارت سایت هست.آدرس رو از امضاء حذف کردم ولی اسم منو با حروف لاتین بنویسید میاره.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
          جناب اروم بورس وضعیت قیمت جهانی فلزات و نفت رو در سال 2016 چطور می بینید به نظرم این رو تحلیل بفرمایید دورنمای بورس در سال بعد هم خیلی واضح میشه@};-
          درود

در مورد قیمت جهانی نفت ،هنوز نشانه هایی مبنی بر اتمام روند نزولی من دریافت نکرده ایم،حتی این موج اخیر من فکر کردم کمی بتونه بالا بره ولی نتونست.
          فکر کنم حداقل باید نفت سبک امریکا 24 دلار رو ببینه هدف میتونه اون یا16 دلار باشه.البته ممکنه تا رسیدن به اونجا خیلی نوسان بکنه.
          البته بورس ایران شرایط خاص خودش رو داره،بازار ما اونقدر ضعیفه که هر وقت دولت یا هر نهاد قدرتمندی بخواد میتونه حتی در نفت 10 دلاری هم اون رو بالا بکشه.
          من احتمال میدم بازار بورس ما تا 90 هزار تا با پنج موج بره احتمالا الان موج سومش هستیم همه این پنج موج داخل یه موج متوسط بنام یک باشه که خود موج یک اولین موج اصلی پنج باشه.یعنی الان ریز موج سوم از موج یک متوسط در موج پنج اصلی میتونیم باشیم.
          که موج یک تا 90 تا بره بعد موج دو شروع بشه اصلاحی بکنیم بعد موج سوم متوسط از موج پنج اصلی رو به اهداف بالای 120 هزار تا شروع کنیم.
          البته موج های اصلی شاخص معمولا دو ساله هستند.اصلی ها.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

فردا تاپیکو رو زیر نظر داشته باشید امروز بنظر میاد یه حرکت مثبتی از خودش انجام داده.اگه بتونه از محدوده 262 تومن خودش رو بالا بکشه تا 285 تومن مشکلی نخواهد داشت.
            البته بمحض اینکه این عملی بشه با توجه به قدرت خریداران هدف حداقلی خواهیم داد.
            البته اگه سهم تند و تیز دارید با این عوض نکنید ولی اگر تمایل دارید که تاپیکو در سبدتون باشه اون وقت رصدش کنید.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

فردا شاراک رو هم در منفی زیر نظر داشته باشید قیمت 510 تومن و زیر اون بنظرم خیلی قیمت نازلیه.
              فکر میکنم شاراک میتونه تا 700 تومن هم بالا بره ولی بهترین کار خرید در روند صعودی هست یکی از علایم شروع روند عبور از 550 تومنه.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                استاد عزیز نظرتون راجب به قندیها بخصوص قند لرستان و همچنین شاراک چطوره؟
                با تشکر
                قلر نمودار خوبی داره هدف حداقل تا 430 تومن ،بالای اون بره 500 تومن

نظر

• deh-ab
                  عضو عادی
                  • Aug 2025
                  • 213

با اجازه جناب سجاد جان:
                  قلر عالیه.
                  قنیشا بیاد 120 الی 125 کم ریسک و خوبه.
                  حفاری پایین باز بشه فرصت خریده چون دوستان خبر رانتی دارن.
                  کپارس و فلوله برای خرید به نظرم خوب هستن.
                  پیام برای خرید خوبه و آینده روشنی داره.(البته سهم بازار پایه است)
                  لازما افزایش سرمایه بزنه رو کدال حداقل 600 تومنه.(اینم بازار پایه است)
                  شنفت جای رشد داره و سود خوبی توش خوابیده.

دوستان بررسی شود. اینا فقط جهت بررسی معرفی شده.

نظر

• H.samimi
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 2092

آرومبورس عزیز من جوین شدم
                    فقط چون کانال یکطرفه هست پیشنهاد میدم یک گروه هم تشکیل بدید تا اونایی که میتونن به کانال کمک کنن بتونن مطلب بذارند

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                      آرومبورس عزیز من جوین شدم
                      فقط چون کانال یکطرفه هست پیشنهاد میدم یک گروه هم تشکیل بدید تا اونایی که میتونن به کانال کمک کنن بتونن مطلب بذارند

درود
                      من که نمیتونم به دوتا کانال برسم، ميخواهيد خودتون یه گروه تشکیل بدید یا اینکه همین تايپک بمونه برای همفکری.
                      کم کم تايپک ،اون چیزی که من میخوام میشه،به همتون قول میدم مشارکت بیشتر بشه همه سود خواهیم کرد.هرچقدر همفکری بیشتر بشه ما سود بیشتری خواهیم کرد
                      .

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

نظر مدیرعامل مپنا درباره روش دریافت طلب ۳ هزار میلیارد تومانی

مدیرعامل مپنا با اعلام برنامه دریافت طلب ۳ هزار میلیارد تومانی از وزارت نیرو ، درباره روش دریافت از طریق اسناد خزانه اسلامی اظهار نظر کرد.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، عباس علی آبادی درباره دربافت طلب از دولت به صورت اسناد خزانه اسلامی به تسنیم گفت: ارزش اوراقی که بابت تسویه بخشی از مطالبات مپنا از وزارت نیرو قرار است به مپنا داده شود در مجموع حدود 3 هزار میلیارد تومان است که این رقم در مکاتباتی که انجام شده، از سوی دولت تعیین شده است.
                        وی در پاسخ به اینکه آیا مپنا حاضر است به جای بخشی از طلب خود از وزارت نیرو اوراق خزانه اسلامی دریافت کند، گفت: ما حاضریم بابت بخشی از مطالبات خود اوراق خزانه اسلامی دریافت کنیم. به هر حال بهتر از این است که پولتان را ندهند. آن هم در حالی که سودی به پولتان تعلق نمی گیرد.
                        طبق اعلام وزیر نیرو، تاکنون از این 3 هزار میلیارد تومان، 900 میلیارد تومان اوراق خزانه اسلامی به شرکت مپنا پرداخت شده تا به عنوان تسویه بخشی از مطالبات نقدی این شرکت از وزارت نیرو باشد.
                        .
                        .
                        .
                        .
                        فردا اونايکه رمپنا رو در 940تومن فروخته اند نقره داغ ميشند.

نظر

• ashkan zandi
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1138

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          درود
                          برای چی میفروشی؟!من که هر روز ازش مطلب میزنم،تا توجه همه بهش جلب بشه.هدف حداقلی 350 تومنه.اونم حداقلی چون اونجا مقاومت قویه اونجا رو ردکنه که بنظرم با نوساناتی باید رد کنه شاید 470 تومن رو هم ببینه.اینجا چون مقاومت زیاد داره،حرکتش اینجوریه در 293 تومن هم مقاومت داره در 310 تومن هم مقامت داره کلا ناحیه پرمقاومتیه ولی بنظرم گاماس گاماس میشکنه.
                          .
                          .
                          .
                          .
                          اون دوستانیکه تمایل دارند عضو کانال شوند،آدرس کانال رو در امضاء گذاشته ام.
                          مطمئن نبودم گفتم سوال کنم و الان دیگه تا 350 فروشنده نیستم مثل وتجارت ک قشنگ صبر جواب میده یا خکاوه وتوشه
                          آقا من جوین شدم ash7 بازم خسته نباشید که واقعا با این همه حجم سوال و معاملات خودتون وقت میذارید اونم رایگان جای تقدیر داره خسته نباشید عوضشو ایشالا از خدا بگیرید

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط deh-ab پست شده است View Post
                            با اجازه جناب سجاد جان:
                            قلر عالیه.
                            قنیشا بیاد 120 الی 125 کم ریسک و خوبه.
                            حفاری پایین باز بشه فرصت خریده چون دوستان خبر رانتی دارن.
                            کپارس و فلوله برای خرید به نظرم خوب هستن.
                            پیام برای خرید خوبه و آینده روشنی داره.(البته سهم بازار پایه است)
                            لازما افزایش سرمایه بزنه رو کدال حداقل 600 تومنه.(اینم بازار پایه است)
                            شنفت جای رشد داره و سود خوبی توش خوابیده.

دوستان بررسی شود. اینا فقط جهت بررسی معرفی شده.
                            درود
                            فلوله و حفاری و قنيشا خوبند هر چند حفاری امروز تعدیل منفی داده ولی بنظرم پایین باز نخواهد کرد در مورد بقیه هم بررسی میکنم.

نظر

• arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3238

با اجازه جناب اروم بورس و سایر دوستان

حتاید به نظر خوب باشه چون بین 650 تا 700 کف خوب ساخته

لسرما هم بین 230 تا245 کف محکم داره.

اتکام هم به نظر بعد از کمی اصلاح آماده صعود باشه
                              Honesty is the best policy

نظر

• Alain Delon
                                Banned
                                • Dec 2014
                                • 628

با تشکر از مطالب خوب اروم بورس ، خیلی خوشحالم که دوباره دست به قلم شدید:x

نظر

در حال کار...
                                X