orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرانی
    ستاره دار(1)
    • Jun 2011
    • 2577

پاسخ : orumbourse channel

دیروز در زمان بازگشایی در حق سایپا ظلم بزرگی صورت گرفت و با محدودیت دامنه نوسان خساپا را قربانی کردن.

سهمی که طبق گزارشات و توضیحات شركت و تصمیمات مجمع فوق العاده، بیشترین اخبار و اتفاقات مثبت در آن قرار است رخ دهد، بخاطر رفتار سلیقه ای ناظر بجای اینكه 50% و 70 % بالاتر بازگشایی شود با محدودیت باز شد.

امروز که شدید و بطور جدی پیگیر این موضوع از طرف مسئولان بودم ، ناظر بازار فقط به معذرت خواهی ساده اكتفا کرد. #:-S

در صورتی که در روزهای قبلش سایر سهم ها با همین شرایطی که سایپا داشت را اجازه دادن در زمان بازگشایی با 70 درصد بالاتر قیمت بخورد ، اما در مورد سایپا ظلم شد.

واقعاً گناه سهامداران ساپیا چه بود!!؟؟که ناظر بازار در نهایت فقط یک عذرخواهی ساده میکند. :(

نظر

• تدبیر و امید
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 43

سلام و شب همگی بخیر
      جناب orumbouse با عرض پوزش از طرح سوال
      نظری در مورد هدف کساپا و تکمبا دارید من کساپا 190 و تکمبا 106 قبلا وارد شدم
      شرمنده از طرح سوال
      نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10182

یاداشت شب
        .
        .
        .
        شب دوستان بخیر
        یه نگاهی به شاخص کل با دیتای امروز انداختم ابتدا عرض کنم که وضعیت از اون چیزی که فکر میکردم بدتر نیست .
        بنظرم اگر پیش بینی رو با شاخص کل برای بازار فردا حدس بزنیم من فکر میکنم بازار فردا یا اندک منفی خواهد بود یا مثبت. واقعیتش رو بخواهید سیگنال خیلی بدی برای فردا نمیدهف یا حداقل من اینطور برداشت کردم.
        من پیش بینیم اینه که بازار فردا ممکنه متزلزل در منفی شروع بشه و حتی تا چند درصد منفی هم بره بعد دوباره فشار خرید براش بیاد و بسمت مثبت حرکت کنه.
        اون چیزی که من از دیتای کوتاه مدت شاخص برای بازار فردا برداشت کردم اینه که یا منفی اندک و یا مثبت خواهد بود.حالا دیگه باید منتظر فردا بود تا ببینیم کدومیک اتفاق میفته؟
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3237

من هم موافقم جناب اروم بورس عزیز. فروش امروز کاملا هیجانی بود و دلیل خاصی نداشت. بهر حال من که چیزی نفروختم. سجاد عزیز برای فردا افزودن به کدام سهم را پیشنهادمی کنی رمپنا بترانس بکاب؟قصد دارم فردا وزن یکی از اینها که بنیادی تره را افزایش بدم
          Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10182

در اصل توسط sofia پست شده است View Post
            استاد نظرتان در مورد وپترو چیه ؟ من از قبل دارم 170 خریدم تقریبا اوایل سال خریدم ممنون
            درود
            با حد ضرر 175 تومن نگهش دار،فکر میکنم اگه بازار خوب باشه توانایی رسیدن به حداقل 270 تومن روهم داره.الان در ناحیه پرمقامتی قرار داره و به اونها واکنش نشون میده.

در اصل توسط امیر حسین کمالی پست شده است View Post
            جناب اروم بورس با سلام لطفا نظرتان در مورد شپلی را هم بفرمایید. ممنون
            درود
            در صفحات قبلی در موردش مطلب گذاشته ام همینطور در کانال.

در اصل توسط تدبیر و امید پست شده است View Post
            سلام و شب همگی بخیر
            جناب orumbouse با عرض پوزش از طرح سوال
            نظری در مورد هدف کساپا و تکمبا دارید من کساپا 190 و تکمبا 106 قبلا وارد شدم
            شرمنده از طرح سوال

کساپا احتمالا در یه موج پنجمی معامله میشه که هدفش در میان مدت شکست 350 تومن خواهد بود کمی باید حوصله داشته باشی.حد ضررت 190 تومنه.
            تکمبا رو هم نمودارش رو ندارم.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10182

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
              من هم موافقم جناب اروم بورس عزیز. فروش امروز کاملا هیجانی بود و دلیل خاصی نداشت. بهر حال من که چیزی نفروختم. سجاد عزیز برای فردا افزودن به کدام سهم را پیشنهادمی کنی رمپنا بترانس بکاب؟قصد دارم فردا وزن یکی از اینها که بنیادی تره را افزایش بدم
              وبصادر وتجارت اخابر خکاوه بترانس رمپناو...
              ترجیحا در منفی اینم در نظر داشته باش که بازار رو رصد میکنیم چنانچه فشار فروش قویی ندیدم خرید اوکیه.

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

سلام

بنده اين مطلب رو اينجا كي زارم چون زبان مشتركي به نام تكنكال داريم....
                بنده حجم عرضه ور در نماد مطرح و يه مدلي ليدر بازار امروز بررسي كردم به نكات جالبي رسيدم هر وقت حقوقي سهم رو خفن عرضه كرده سهم بعد از مدت نزولي شده...

بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10182

فردا برای فهمیدن روند بازار دو یا سه تا سهم رو زیر نظر داشته باشید اولیش خساپا که به احتمال زیاد صف خریدش میتونه پابرجا بمونه دومیش وبصادره که مثبت این میتونه بازار رو با کمک خساپا برگردونه سومیش هم اخابره.
                  اولی اگه صف خرید بود ،تغییرات دومی و سومی رو هم باید مدام رصد کرد.همین
                  آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/02/09, 23:42.

نظر

• hosein4151
                    عضو عادی
                    • Nov 2014
                    • 38

درود
                    حتما و در اولین فرصت فیلتر رو ارسال میکنم

نظر

• احسان147
                      عضو فعال
                      • Mar 2013
                      • 937

نقل قول:
                      بر اساس محاسبات من حدود 400 میلیارد تومان پول هیجانی در بازار امروز وجود داشت که معاملات یکساعت پایانی را بیشترش را این حجم رقم زد. من انتظار
                      ورود به کندل های اصلاحی را داشتم اما نه امروز بلكه یکشنبه دوشنبه هفته آتی. اما معاملات امروز محاسبات بنده را هم به هم ریخت و کار را هم کمی بیشتر
                      کرد چون دوباره باید وقت گذاشت و تارگت کوتاه مدت شاخص را دوباره بررسی کرد. چرا محاسبات را بهم ریخت؟ چون با توجه به وضعیت نموداری سهام (نه
                      شاخص کل) به نظر من هنوز حدود 15% دیگر رشد باقی مانده بود تا رسیدن به مقاومت های سفت و سخت. اما 2000 و خورده ای مثبت خوردن امروز شاخص و
                      رسیدن به 78000 متضاد با آن بود.
                      از زمانی که صف وبصادر داده شد، تا چند دقیقه بعدش که فروش ها حالت هیجانی گرفت شاید کمتر از 15-20 دقیقه بود اما بعد از آن چند دقیقه و دیدن فروش
                      های هیجانی، به شخصه نگرانی ام از وضعیت برطرف شد!! شاید اگر با آهنگ آهسته تری سهام صفوف خریدشان داده میشد و آهسته میرفت به سمت صفر
                      تابلو اونموقع بیشتر نگران میشدم تا اینكه هیجان فروش اینگونه خودنمایی کند.
                      دلایل هیجان فروش را هم که دیگر همه میدانیم از آمدن شفاف سازی وبصادر و داده شدن صف خریدش توسط حقوقی و شایعه استعفا و هنگ کردن سیستم و
                      متعاقبش سردرگم شدن معامله گران و ... جالبه که خیلی ها شاید به خط آخر نامه شفاف سازی توجه نكردند.
                      یک برداشت از بازار امروز تعویض لیدرها بود که دیدیم با وجود صف خساپا اما همه به معاملات وبصادر واكنش نشان دادند. حتی دیگر خودرویی ها.
                      در برداشت دیگر، یک عده در بازار امروز از یکسری سهام کوچک دیگری که داشتند و در سود بودند، سیو سود کردند و آنها را با سهام بنیادی تر جابجا کردند. این رو
                      از منفی های دیگر سهام و در مثبت 1 و صفر تابلو خریدار داشتن سهام بزرگ میشد فهمید.
                      باید دید غلبه خریداران بر فروشندگان در بازار فردا چگونه خواهد بود که با همه این تفاسیر که گفته شد، برآیند من این است که فردا بازار خوب خواهد بود و فروش
                      هیجانی هیچ توجیهی ندارد.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10182

حمایت بسیار مهم وبصادر محدوده 107 تا 103 تومن.زیر 110 تومن پله ای برای خرید خوبه و یا اگه وارد این محدوده بشه.

نظر

• سکه شانس
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1362

کانال تلگرامی حمید اعرابی :

v امروز و فردا روز تغيير پرتفوي است سهم هاي پيشرو در صنايع را بايد به پرتفوي اضافه كرد و سهم هاي كه در سايه و باد آنها بالا ميرفت را به آنها تبديل كرد . از اين فرصتها استفاده كنيد

v اگر استراتژي داشته باشيد با برنامه عمل ميكنيد و از فرصتها به نحو احسنت استفاده ميكنيد بجاي ترسيدن

v كساني كه خودرويي ندارن اين شايعه استعفای فطانت را درست كردن . اين افراد فكر ميكنند اين صنعت بخاطر جناب دكتر فطانت رشد ميكند . اين صنعت تغيير فاند داده

v خيلي ها در كمين خريد ليدر هاي خودرويي هستن و به هر راهي متوسل ميشوند . امروز از كساني كه لطف كردن و وساپا را در اين قيمت به پرتفوي تحليل گران اضافه كردن تشكر ويژه دارم

v سالها قبل وقتي سهمي ٥ ميليون معامله ميشد همه ميترسيدن ، در سال ٩٠ با ورود حرفه اي يك كارگزار كه همه ميشناسيم سهمي اگر ١٠٠ ميليون هم معامله ميشد ديگر نميترسيديم ، ولي بايد با كمال افتخار اعلام كنم الان به دوره اي رسيدم كه ٥٠٠ ميليون معامله سهم در نمادي ايجاد ترس نميكند .

v انشالله همانطور كه ٣ هفته پيش عرض كردم به جايي خواهيم رسيد كه روزي يك ميليارد معامله برگه سهم در نمادها ايجاد ترس نخواهد كرد .

v يكي از موضوعاتي كه به درستي در سطح دولت و كميسيون امنيت ملي تصميم گيري شده تنيدگي اقتصاد ايران با اقتصاد جهان بخصوص كشور هاي اروپايي است .

اين تنيدگي اقتصادي سبب ميشود كه اين كشورها با كوچكترين اتفاقي نتوانند كشور ما را ترك كنند و يا ما را تحريم كنند .

نمونه اين تنيدگي و جوينت شدن را ما الان در صنعت خودرو شاهد هستيم . بزودي اين جوينت شدن ها در صنايع مختلف ديگر هم رخ خواهد داد مانند صنايع گردشگري ، حمل و نقل ، مالي و بانكي و ارتباطات و......

بزودي شاهد معامله عمده بين سه بانك صادرات ، ملت و تجارت با كشور هاي اروپايي خواهيم بود .

قسمتي از اين بانكها به موسسات معروف واگذار خواهد شد .

همانطور كه قسمتي از همراه اول به اورنج فرانسه واگذار خواهد شد .

v شركتهاي حقوقي كه امروز فروشنده بودن را بياد بسپاريد ، بزودي بازار به آنها و مديران اين شركتها لبخند تمسخر آميري خواهد زد . قيمت معامله عمده اين بانكها حداقل ٤ برابر قيمت فعلي است .

نظر

• سکه شانس
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1362

بر اساس گزارش بورس نیوز، در معاملات روز جاری نقص فنی تکراری سامانه معاملاتی بورس که فعلاً تبدیل به یکی از بزرگترین ریسک های بازار شده باعث شد تا یکبار دیگر ضعف ساختاری بورس عاملی شود برای ایجاد هیجان و عکس العمل های بدون منطق سرمایه گذاران.

سهامداران بورس که همچون مار گزیده ها از ریسمان سیاه و سفید می ترسند دست به فروش هیجانی سهامی زدند که تا چند دقیقه قبل بخاطر داشتن صف های خرید میلیونی به یکدیگر فخر فروختند. لذا در کمال ناباوری هیجان کاذب ایجاد شده از سوی معامله گران و سهامداران باعث شد تا فرصت طلبان حاضر در بازار سهام شرکت های پر پتانسیل و ارزشی بازار را 7 تا 8 درصد پایین تر از نرخ ابتدای روز جاری خریداری کنند و این کلاه گشادی بود که بر سر سهامداران هیجان زده و آماتور بورس طی معاملات روز جاری رفت.

واقعاً مشخص نیست که دود برخی بی تدبیری هایی که از گذشته تا به امروز در بورس وجود دارد تا کی به چشم اهالی بازار سرمایه باید برود.

چرا بازار سرمایه ای که میزبان سرمایه گذاران خارجی است و قصد دارد نقدینگی جامعه را نیز به سمت خود جذب کند باید از نرم افزار معاملاتی استفاده کند که حتی تاب حجم معاملات به میزان 5 درصد حجم کل بازار خود را ندارد؟

واقعاً حق سهامداران نیست که بخش کوچکی از کارمزد معاملاتی را که می پردازند صرف راحتی و ارتقاء کیفی بازار شان شود؟ آیا اخذ کارمزد باید در حد بنز باشد و ارایه خدمات در حد ماشین "مشدی ممدلی "

چه کسی امروز پاسخگوی سهامدارانی است که به واسطه مشکل ایجاد شده در سامانه معاملات سهام شرکت ها را در نرخ های بالا خریدند و یا در رقم های پایین بدون امکان دسترسی به نمایش واقعی آنچه که در معاملات در حال اتفاق بود فروختند.

آیا با این امکانات قصد وارد کردن سرمایه گذار خارجی را داریم؟ باور کنید اگر خارجی امروز در بورس کشورمان این اتفاق را دیده باشد جایگاه بورس تهران در ذهنش نسبت به آنچه که ما برای آن ساخته ایم بسیار تفاوت خواهد کرد.

نظر

• سکه شانس
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1362

به گزارش فارس، امروز بازار سهام، بازاری شاداب و پرحجم شد که با واگذاری صف‌های خرید در اغلب نمادهای معاملاتی پیشرو، شرایطی متعادل و برخوردار از نقدشوندگی را ایجاد کرد؛ هرچند که معامله‌گران حرفه‌ای بازار همچنان به دنبال سهام شرکت‌های کوچک و برخوردار از سهام شناوری پایین در بازار امروز بودند، اما به نظر می‌رسد پس از استراحت اندکی در روز آینده، بازار سهام دوباره با غلبه تقاضا بر عرضه سهام روبه‌رو باشد.

نظر

• سکه شانس
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1362

حقیقی ها از فروش حقوقی‌ها استقبال کنند
                                مدیرعامل شرکت بورس در خصوص حمایت نکردن حقوقی ها از بازار سرمایه و فروش سهم در زمان رونق بورس و خرید حقیقی‌ها گفت: در این شرایط در مورد فروش سهم از سوی سرمایه گذاران حقوقی صحبت های زیادی می شود اما اگر حقوقی ها بدون مطالعه نسبت به فروش سهم اقدام کنند و کار کارشناسی انجام ندهند مطئمن باشند که ضرر می کنند زیرا آینده و خرد جمعی بازار نشان می دهد که چه کسی اشتباه کرده و چه کسی تصمیم درستی گرفته است.

وی با بیان اینکه دنباله روی حقیقی‌ها از حقوقی ها خوب نیست، تصریح کرد: اگر حقوقی ها سهام خود را بدون مطالعه می فروشند، حقیقی ها از آن استقبال کنند و بگذارند تا سهام خود را بفروشند چون نهایتا آنها ضرر می کنند، بنابراین اینکه حقوقی ها سهم می فروشند مهم نیست بگذارید بفروشند.

نظر

در حال کار...
                                X