orumbourse channel

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : orumbourse channel

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
    از آخر بازار خوشم نیومد اصلا
    اروم بورس عزیز به نظرت اوضاع این قدرا که من ترسیدم بده یا نه؟ البته وبصادرو بد نمی خریدن شاید اصلاحش حداکثر تا 102 باشه
    ميدني واقعیتش من امروز و دیروز از فشار فروش نترسیدم،یه سهم هم نفروختم حتی امروز هم اندکی و تجارت از صف فروش خریدم ولی من از یه چیزی نگرانم اونم از هنگ کردن سیستم و خرابی تی ست.دیروز و امروز من نمیتونستم به راحتی صفحات تی ست رو باز کنم،فردا اگه در زمان فروش،ما خواستيم بفروشیم این هنگ کردن میتونه ضرر مالی قابل توجهی بزنه،خدایش مسولین سازمان باید یه فکری بکنند.
    در مورد بازار هم بغیر از نیم ساعت پایانی بقیه خوب بود،نیم ساعت پایانی بدلیل عملکرد ضعیف بانکيها ،بازار کمی ترسید و عجولانه فروش میزد ولی انصافا گروه خودرو فشار فروش بالایی نداشت بغیر از ترس فروشنده های عجول.
    اگر فشار فروش نیم ساعت آخر بازار از عملکرد بانکیها بوده،من نظرم اینه که بانکیها زیاد پایینی ندارند.حتی توجه کرده باشید آخر وقت صف فروش وتجارت رو هم جمع میکردند.
    خدایش با اون حجم عرضه های دیروز اگه ما بازار ضعیف و روند صعودی نرمالي داشتیم، الان هر کدوم از سهم ها بالای 30ميليون صف فروش داشت ولی بجاش یا صف خرید بود یا تزلزل در منفی و هیجان در فروش.
    شنبه دوباره بازار رو رصد میکنیم.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• kamran
      عضو عادی
      • Oct 2011
      • 182

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
      فیلترهای کاربردی

قبل از استفاده از این فیلترها، لطفا نحوه کارکرد آن ها را از فایل ها و فیلم های آموزشی همین سرفصل دقیق مطالعه فرمایید. قابل ذکر است این فیلترها در فایل های آموزشی آقای موسوی بوده و به صورت هدیه در اختیار سرمایه گذاران و اعضای ثروت یار قرار گرفته است که از این بابت از ایشان تشکر می کنیم. لطفا در Copy & paste کردن این دستورات دقت فرمایید تا ترتیب آن تغییر نکند. بیشترین میزان خطا در Copy & paste شدن این دستورات مربوط به جابجا شدن پرانتزها و کروشه ها است. لذا درصورت بروز خطا حتما یکبار با دقت فرمول را بررسی کنید.
      دوست عزیز
      ممنون که پاسخ دادید
      اما تمام فیلترهای سایتی که معرفی کردید را دارم و فیلتر اولین حمایت و مقاومت در بین آنها نبود .

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

بنده هم وتجارت توریل و ثغرب از صف فروش خریدم مقداری هم ثباغ خریدم و حسینا هم 4180 خریدم عملا باز فول سهم شدم تا ببینیم سرمونو نبرن هفته بعد شاید دلیل این که کمی ترسیدم این فول سهم شدنه باشه

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
          سلام

بنده اين مطلب رو اينجا می زارم چون زبان مشتركي به نام تکنکال داريم....
          بنده حجم عرضه ور در نماد مطرح و يه مدلي ليدر بازار امروز بررسي كردم به نكات جالبي رسيدم هر وقت حقوقي سهم رو خفن عرضه كرده سهم بعد از مدت نزولي شده...

از دوستان خواهش می کنم هر سهمی که می خرن(کاری به خوب و بد بودنش ندارم) حتما حد ضرر بزار(حالا به هر روشی که دوست داشتن یا درصدی یا تکنکالی) و حد ضرر رو رعایت کنند...

با تشکر
          بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• نامحدود
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 48

جل الخالق
            ایران خودرو با حجم معامله 4 میلیونی بسته شده.تا الان 27 م معامله شده فکر کنم تا شب صفش رو بدن.مراقب باشید:))

نظر

• Rudel
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 2164

در اصل توسط نامحدود پست شده است View Post
              جل الخالق
              ایران خودرو با حجم معامله 4 میلیونی بسته شده.تا الان 27 م معامله شده فکر کنم تا شب صفش رو بدن.مراقب باشید:))
              ساعت 12 همین قدر حجم خورده بود تو کارگزاری من می دیدم ولی tse عقب بود

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

دوستان من در عمده نمودار هایی که می بینم الگوی سنگ قبر می بینم...تصمیم با دوستان است....
                بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10185

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                  دوستان من در عمده نمودار هایی که می بینم الگوی سنگ قبر می بینم...تصمیم با دوستان است....
                  درود

این نوع الگوها به تنهایی عامل برگشت روند محسوب نمشوند بلکه به شمع های پس از خود وابسته هستند و در اون صورت الگوی برگشتی محسوب میشوند.
                  ظاهر شدن این شمع در بالای روند نشان بی تصمیمی و سردرگمی و نهایتا برابری خریداران و فروشندگان هست ولی روز بعدش اگر چنانچه یه شمع نزولی بلند دیده بشه اون وقت الگوی برگشتی محسوب میشه.
                  تقریبا امروز و دیروز در بیشتر سهم ها حالت بی تصمیمی و سردرگمی بود ولی در بسیاری وقتها برتری با خریدران بود،علایم مشهود اون هم تشکیل صف های خرید در مقابل عدم تشکیل صف فروش به تعداد زیاد و یا اگر در سهمی که دارای روند صعودی بود، صف فروشی برایش شکل گرفته بود یا کم حجم بوده یا جمع شده.
                  بهرحال این شمع بمعنای اخطار هست ولی بمعنای سیگنال فروش بتنهایی نیست بلکه شمع های روزهای بعد میتونه از این یه الگوی برگشتی و یا ادامه دهنده بسازه.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• meisam_em
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 2124

در اصل توسط meisam_em پست شده است View Post
                    سلام درود وقت بخیر
                    امروز نتونستم خرید کنم واسه شنبه برای نوسان وتجارت ،وبصادر،وپست،وبیمه، کپارس،رمپنا یا...........؟؟
                    ممنون
                    سلام خسته نباشید استاد باز هم ممنون دوستت داریم...
                    آخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2016/02/10, 18:17.
                    كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

امروز من واقعا نمیدونستم اوضاع سهم چطوریه کدوم واقعیه کدوم نیست از بس که سیستم هنگ کرد
                      فکر کنم راحت امروز 5 درصد از سودم پرید به خاطر سیستم معیوب سازمان
                      اگر بازار اینجوری باشه معامله نکنیم بهتره
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• b-asgharne
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1055

نمی گم سایت tse و غیره مشکلی نداره
                        ولی از دیروز مدام یک سری سایتها دچار مشکل می شن
                        انشالله این مشکلات عمدی نباشه تلگرام که از دیروز تحت کنترل شدیده و همین الان ندارم البته شاید بقیه دارند
                        شورای نگهبان ظاهرا گفته رییس جمهور تو سخنرانی ۲۲بهمن به قانون پایبند باشد فکر می کنم از روز شنبه اوضاع عادی بشه.

نظر

• سکه شانس
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1362

اخبارر مربوط به بورس‌ها:
                          در حالی دیروز رئیس سازمان بورس از برنامه جداسازی معاملات بورس‌ها و نصب سخت‌افزارهایی برای رفع اختلال سامانه معاملات خبر داده که مسلم پیمانی عضو هیئت‌مدیره شرکت فناوری بورس تهران درباره مشکلات در نمایش اطلاعات سایت TSETMC در روزهای گذشته به فارس گفت: این وب‌گاه در ارائه گزارشگری و نمایش داده‌های سه متغیر حجم، ارزش و تعداد معاملات همواره از ساعت رسمی معاملات عقب می‌افتاد اما با پیگیری و بررسی، این مشکل به‌زودی برطرف خواهد شد. ایشان بابیان اینکه رخنه‌ای در معاملات بورس صورت نمی‌گیرد، عنوان کرد: کلیه معاملات بازار سهام در سامانه معاملات در فرایند مچینگ ثبت می‌شود، اما تنها سامانه TSETMC است که در نمایش داده‌های سه متغیری که عنوان شد، کمی جا می‌ماند. وی در برابر این پرسش که عدم‌تأیید سفارش‌های خریدوفروش در سامانه‌های معاملاتی مختلف ازجمله معاملات برخط (آنلاین) در کارگزاری‌ها تا چه حد ناشی از وجود مشکلات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در شرکت مدیریت فناوری بورس است، پاسخ داد: در سامانه‌های معاملات برخط اگرچه ممکن است عوامل مختلفی در عدم مچینگ سفارش‌های خریدوفروش اثرگذار باشد، اما هم‌اکنون اصلاحاتی در سامانه معاملات کارگزاری‌ها در دستور کار قرارگرفته که بر اساس آن مشکلات عدم نمایش متغیرهای اطلاعاتی در سامانه‌هایی همچون TSETMC برطرف خواهد شد.

نظر

• سکه شانس
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1362

بخشی از دلایل ضرر در بورس

1. مدیریت سرمایه رعایت نمی کنیم.

2. درگیر هیجانات و احساسات می شویم.

3. با شایعه میخریم یا می فروشیم.

4. نمی توانیم قیمت مناسب خرید یا فروش را تشخیص دهیم.

5. صف های خرید و فروش در بورس برایمان مبنای تصمیم گیری می شود.

6. به حجم معاملات و فعالان سهم توجه نمی کنیم.

7. به ترکیب سهامداری شرکت ها توجه نمی کنیم.

8. در صف خرید می خریم و در صف فروش می فروشیم.

9. نمی دانیم هر سهمی را به چه تعداد باید خرید

10. نمی دانیم هر سهم چند درصد سبد باید باشید

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

دبیر انجمن قطعه سازان خبر داد: 1394/11/22 12.50
                              رنو شریک سایپا می شود/ مدل قرارداد ایران خودرو و پژو برای سایپا و رنو

دبیر انجمن قطعه سازان از نهایی شدن قرارداد سایپا با رنو به سبک قرارداد ایران خودرو با پژو خبر داد و گفت: سایپا رنو را به

عنوان شریک تجاری خود پذیرفته است.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محمدرضا نجفی منش با اشاره به اینکه قرارداد پژو با ایران خودرو یکی از بهترین

قراردادهای صنعت خودرو پس از انقلاب است به اقتصادنیوز گفت:
                              سایپا چند وقتی است که مذاکرات خود با شرکت رنو را آغاز

کرده و به زودی قرارداد خود را با این شرکت نهایی می کند.
                              وی افزود: مدل قرارداد پژو با ایران خودرو به الگویی برای قرارداد سایپا با رنو تبدیل شده و این قراردا طی هفته های آینده به امضای مدیران عامل دو شرکت خواهد رسید تا رنو فرانسه رسما شریک تجاری سایپا شود.

نجفی منش در خصوص مذاکره برخی خودروسازان با فولکس افزود: با توجه به اینکه مذاکرات ایران خودرو با فولکس به بن بست خورده و متوقف شده

است، برخی خودروسازان بخش خصوصی با این خودروساز آلمانی وارد مذاکره شده اند و قصد دارند محصولاتی از آن را در ایران به تولید برسانند که این مذاکرات هنوز به جمع بندی نرسیده است.

براساس این گزارش، رنو با سایپا در حالی وارد دور جدید همکاری های خود شده اند که مدیران رنو قصد دارند پارس خودرو را به پایگاه تولیدات خود در ایران

تبدیل کنند. این شرکت حتی پیشنهاد خرید سهام پارس خودرو را به سایپا داده که هنوز مدیران دومین خودروساز بزرگ کشور در این باره موافقت خود را اعلام نکرده اند.

نظر

• hosein4151
                                عضو عادی
                                • Nov 2014
                                • 38

درود
                                فیلتر مشاهده ی سهمها با خصوصیت "افزایش مالکیت حقوقی":

ct).Buy_N_Volume-(ct).Sell_N_Volume>1&&(ct).Sell_I_Volume-(ct).Buy_I_Volume>1&&(tno)>300)
                                با بزرگتر کردن عدد جلوی عبارت اول،[ct).Buy_N_Volume-(ct).Sell_N_Volume>1)] حقوقیهایی که سهم بیشتری نسبت به حقیقی خریدند رو میتونیم ببینیم

نظر

در حال کار...
                                X